Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(relita @ 2017 09 13, 12:44)
As smuginem dozem duodu influcida ir sinupreta. Na nesigauna kas 2 val, bet bent 4 kartus i para

Turiu Sinupret is Lietuvos atsivezus.
Adelia ciaudeja vis, akys kazkokios blizgancios, reikia jau irgi duoti.
Atsakyti
Dar prie vaistų temos, labai geras yra CINNABSIN prie slogos. Ypač jei vartoji kokius skystinančius (pvz Sinupret) tai kartu ir šitą reikia, jis atleidžia visus užsikimšimus, sloga pradeda bėgti upeliu visa iškart.
Labas rytas 4u.gif
kai skaičiau, kad dzeuses Adelia nenori eit iš darželio, slapta pavydėjau ir galvojau, kokie čia stebuklai biggrin.gif tai va, vakar nuėjau pasiimt saviškės, irgi nenorėjo eit namo bigsmile.gif buvom iki kol užsidarė grupė, ir tai išviliojau su sausainiu.

Bleeem sugebėjau kavą išverst ant darbo stalo ir telefono blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima_1: 14 rugsėjo 2017 - 07:27

mhm mums umcalorą dar nuo kūdikystės rekomendavo gydytoja, tai be jo niekaip. Aišku buvo keli kartai, kai nepadėjo. Duodu tris kartus dienoj

Sveikatos kas serga

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uoga_saujoj: 14 rugsėjo 2017 - 07:53

Labas rytas  :4u: 

Nuvedžiau šiandien į darželį. Vakar apie pietus atkimo ir lipo sienom likusį pusdienį. Gal paskubėjau  :hmm:​ 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 09 14, 09:55)
<p>Labas rytas  4u.gif </p><p>Nuvedžiau šiandien į darželį. Vakar apie pietus atkimo ir lipo sienom likusį pusdienį. Gal paskubėjau  hmm.gif​ </p>

greit asimatys, ar paskubėjai, ar ne.
o mano vaikas vis verkia verysad.gif

Sima, ar veikia telefonas?
Atsakyti

Lidle dabar yra labai neblogų neperšlampamų lauko kelnių su fliso pamušalu, kaip tik darželiui  :super: Skirtingų spalvų, skirtingų modelių, po 9 eur  :4u:​ 

Atsakyti

Maniškė man vakar pareiškė - noriu vaiko  :D  Kokio sakau vaiko? Sako, atnešk man vaiką iš lauko. Pagalvojo, ne, sako, atnešk kokį vaiką iš darželio  :D 

Atsakyti
QUOTE(relita @ 2017 09 14, 09:00)

Sima, ar veikia telefonas?

Džiovinu dabar, negalima jungti jei sušlapini, pakol gerai neišdžiūvo, nes sudegint gali visai. unsure.gif
Šiaip veikė tik garsas biški durniavo, tai reikia gal kad garsiakalbis išdžiūtų gerai
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 09 14, 11:18)
<p>Lidle dabar yra labai neblogų neperšlampamų lauko kelnių su fliso pamušalu, kaip tik darželiui  thumbup.gif Skirtingų spalvų, skirtingų modelių, po 9 eur  4u.gif​ </p>

aš sūnui turiu pora naujų, nenaudotų, ir nuo dukros likę stovi mažai naudoti...
Atsakyti

aš sūnui turiu pora naujų, nenaudotų, ir nuo dukros likę stovi mažai naudoti...

Tai ko nenaudojat? :)​  Aš kasmet abiems tokias perku, net dičkiui iki šiol  :) 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 09 14, 14:06)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="relita" data-cid="71798000" data-time="1505382070"><div><p>aš sūnui turiu pora naujų, nenaudotų, ir nuo dukros likę stovi mažai naudoti...</p></div></blockquote><p>Tai ko nenaudojat? smile.gif​  Aš kasmet abiems tokias perku, net dičkiui iki šiol  smile.gif </p>

per lietų į lauką neinam. ir darželį dukrai neprireikė.
Atsakyti
Sima1 -o aš pavydžiu, kad Aurėja jau adaptavosi. Maniškė pirmą savaitę dar normaliai, bet antrąją - omg. Antradienį staugė tiek, kad visą darželį išgąsdino,išspardė vaikų kėdutes... Net didžiosios auklėtoja minėjo, o aš tik raudonavau. Ir man jau ne gaila jos, o pikta... Maždaug pirmą savaitę viskas gerai, o antrą - jau nebenori. Aš išvarau iš darbo per anksti, kad panelę paimčiau iki pietų miego... Jaučiu valdžia mane tuoj užtrumpins už tokį neatsakingumą...

Sveikatos sergantiems 4u.gif Rašot apie umcolor. Niekada jo nepirkau, o tiek praeitą sezoną slogų turėjom. Gal reikėtų išbandyti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semtama: 14 rugsėjo 2017 - 19:36