Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Tai kad "grybingiausiose" Lietuvos vietose buvot. Kaip čia taip be grybavimo? unsure.gifsmile.gif

O fb manęs nėra. Kad aš tokia jo negerbėja. Turiu jį tik dėl vaikų darželio, nes ten kelia grupės nuotraukas ir informaciją. Dar tiesa, dėl savo darbinės informacijos... Man pačiai ten reikštis nepatinka. smile.gif

iš kur tas mitas dėl to FB :D pas mus gi uždara grupė, kas nori tas bendrauja. Bet neretai savaitę kokią būna tyla. Man patinka, kad tokią turim. Smagu matyti ir kaip kiti auga vaikai, po savaitgalio kas kur buvo. O jei koks klausimas iškyla, greituoju būtu pasiklausi. Vieni pliusai :) o visai kita kalba vadinama 'siena'. Jei jau nesivaldai ir nuolat skrolini tada gal ir nereikia :D

Atsakyti
As grybus megstu. Tik be jokiu lasiniu, mesu ten..
Iki siol atsimenu, kokia trauma buvau gavusi jaunystej..
Pas drauge sveciavaus, TV be ijungtos sviesos ziurejom, plepejom ir jos mama atnese grybu paruosus, nemaciau, ko ten prideta, isidejau i burna ir tik trakst riebus didziulis lasinys tarp dantu, pamenu, net karstis ismuse.. karsta.gif Isidejau ta lasini i kisene, nes mama irgi buvo prisedus su lekste prie musu ant sofos, nedrisau pasakyt, kad slykstu. Kiti jau buvo smukesni siaip ne taip suvalgiau dali patiekalo. Nuo to karto ilga laika negalejau i grybus ziureti. fear.gif
Papildyta:
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 09 11, 10:43)
iš kur tas mitas dėl to FB biggrin.gif

Koks mitas?
Man irgi patinka nuotraukas paziureti, kaip bendraamziai auga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzeuse: 11 rugsėjo 2017 - 10:46

As grybus megstu. Tik be jokiu lasiniu, mesu ten..
Iki siol atsimenu, kokia trauma buvau gavusi jaunystej..
Pas drauge sveciavaus, TV be ijungtos sviesos ziurejom, plepejom ir jos mama atnese grybu paruosus, nemaciau, ko ten prideta, isidejau i burna ir tik trakst riebus didziulis lasinys tarp dantu, pamenu, net karstis ismuse.. karsta.gifIsidejau ta lasini i kisene, nes mama irgi buvo prisedus su lekste prie musu ant sofos, nedrisau pasakyt, kad slykstu. Kiti jau buvo smukesni siaip ne taip suvalgiau dali patiekalo. Nuo to karto ilga laika negalejau i grybus ziureti. fear.gif
Papildyta:
Koks mitas?
Man irgi patinka nuotraukas paziureti, kaip bendraamziai auga.

ai beskubėdama žiūriu ne taip perskaičiau :D

man tie skystesni grybai nepatinka, išrenku tik kietesnius :D

Atsakyti
Ar kas nors skiepijot ar galvojat skiepyt nuo gripo?
Atsakyti
Semtama, dekui, kad paklausei, bet aš jau beveik sveika. neturiu kada sirgt. ir dėl to, kad tvarkausi viena - o kas man belieka, tu irgi tą patį darytum, jei būtum tokioj situacijoj. padeda tėvai kai reikia.
buvau pas dantistę - taisyt kol kas nieko nereikia, užrašė burnos higienai. o aš jau buvau nusiteikus rimtam taisymui.
mažių pasiėmiau po pietų iš darželio, pamatęs mane apsiverkė. auklėtoja sakė vis paverkia. unsure.gif mano vaiko plaukai vis kvepia auklėtojų kvepalais, matyt panešioja jį, paguodžia. sunki pradžia mums, įdomu kiek tai tęsis. unsure.gif
Atsakyti

Neplanuoju  :4u: 

. sunki pradžia mums, įdomu kiek tai tęsis. unsure.gif

Na dar gi pati pradžia  :unsure:  Nepaguos, bet pas mus grupėje nu baisiai verkia vaikai. Ir paliekami, ir pasiimami. Auklėtojos ko nors paklausti neįmanoma, aš vis noriu sužinoti, ar valgo maniškė košę, nes namie tai nevalgo, na ir neišeina paklausti, auklėtoja tik verkiančius ramina, net į rūbinę neišeina...

Atsakyti

Semtama, dekui, kad paklausei, bet aš jau beveik sveika. neturiu kada sirgt. ir dėl to, kad tvarkausi viena - o kas man belieka, tu irgi tą patį darytum, jei būtum tokioj situacijoj. padeda tėvai kai reikia.
buvau pas dantistę - taisyt kol kas nieko nereikia, užrašė burnos higienai. o aš jau buvau nusiteikus rimtam taisymui.
mažių pasiėmiau po pietų iš darželio, pamatęs mane apsiverkė. auklėtoja sakė vis paverkia. unsure.gifmano vaiko plaukai vis kvepia auklėtojų kvepalais, matyt panešioja jį, paguodžia. sunki pradžia mums, įdomu kiek tai tęsis. unsure.gif

laikykis, pamažu apsipras vis tiek. Dabar reikia kantriai išlaukti..Pas mus tarsi vis dar mažokai palieka vaikų. Miegojo kaip supratau trys iš viso. Dar paklausiu kai eisiu pasiimti. Kokia ilga diena išėjo :D nemažai prisiuvau, net keista..aišku ir stengiausi kažką vis daryt, nes tik prisėdu prie kompo ir vėl tik apie Kajų galvoju

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uoga_saujoj: 11 rugsėjo 2017 - 13:59
QUOTE(relita @ 2017 09 11, 12:51)
mažių pasiėmiau po pietų iš darželio, pamatęs mane apsiverkė. auklėtoja sakė vis paverkia.  unsure.gif mano vaiko plaukai vis kvepia auklėtojų kvepalais, matyt panešioja jį, paguodžia. sunki pradžia mums, įdomu kiek tai tęsis.  unsure.gif

Maniškė pernai irgi kvepėdavo auklėtojos kvepalais, atsimenu taip keista buvo smile.gif
Atsakyti

sima_1, 11 Rgs 2017 - 13:27, parašė: Ar kas nors skiepijot ar galvojat skiepyt nuo gripo?
As dar negalvojau, bet visai svarstytinas variantas. Dabar nuo vejaraupiu skiepysiu.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Dontstop, man rodos, kad tu kažkada rašei apie vaistinę Lenkijoj, kur galima internetu užsisakyt vaistus. Jei tu, būk gera, įmesk nuorodą, ačiū 4u.gif Jei tai ne tu blink.gif , tai gal žinai, kas žino biggrin.gif
QUOTE(Azazella @ 2017 09 07, 09:10)
Nelabai sveikesnis.

Klausyk, o tu negavoji apskritai apie darzeli? As tai manau, kad nor pora dienu per savaite vaikui visai sveika pabuti vaiku kolektyve, aisku, ne ligu sezono metu geriausia ta daryti  4u.gif

Galvoju, bet ne dabar. Nu negaliu dabar ir nenoriu dabar. Gal po metų.
QUOTE(Azazella @ 2017 09 11, 11:22)
M paliekamas nubrauke asara, betpaskui skambinau, sake, viskas ok.

As grybauti nemegstu, grybu irgi nemegstu smile.gif Anyta skambino, sako, pririnkau kibira baravyku, atvaziuokit paimti. O man rekti norisi, atstokit visi viena karta su tais grybais smile.gif

Ech tu, imk tu tą viedrą grybų, aš priglausiu, jei ką biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Kaip laikotės? Aš tau vis paskambint noriu per savo pietų pertrauką, bet nežinau, kaip tau toks laikas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 09 11, 13:27)

Aš galvoju neskiepyti.
Atsakyti
QUOTE(Aguončikas @ 2017 09 11, 18:18)
Sveikos  4u.gif
Dontstop, man rodos, kad tu kažkada rašei apie vaistinę Lenkijoj, kur galima internetu užsisakyt vaistus. Jei tu, būk gera, įmesk nuorodą, ačiū  4u.gif  Jei tai ne tu  blink.gif  , tai gal žinai, kas žino biggrin.gif
Galvoju, bet ne dabar. Nu negaliu dabar ir nenoriu dabar. Gal po metų.

Ech tu, imk tu tą viedrą grybų, aš priglausiu, jei ką  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Kaip laikotės? Aš tau vis paskambint noriu per savo pietų pertrauką, bet nežinau, kaip tau toks laikas?  ax.gif

Laikomes neblogai, lanko M nauja darzeli. Geras laikas paskambinti, pasuk, dazniausiai galiu siuo laiku kalbeti smile.gif

Papildyta:
QUOTE(mimimimimimimi @ 2017 09 11, 16:49)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71793828" data-time="<a href=">sima_1, 11 Rgs 2017 - 13:27, parašė: Ar kas nors skiepijot ar galvojat skiepyt nuo gripo?</blockquote> As dar negalvojau, bet visai svarstytinas variantas. Dabar nuo vejaraupiu skiepysiu.

Apie gripo skiepus negalvoju, nors permai visi gan sunkiai sirgom, net nezinau ka daryti, vejauraupiu irgi bijau, visai gal neblogai butu paskiepyti, vat ka zinau tikrai, kad visi menesio pabaigoje eisim nuo erkinio encefalito skiepytis.
Atsakyti