Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Labas rytas, palikau saviski su asarom darzeli.
As vaziuosiu pas dantiste. Kaip nenoriu...

Kaip kitiens maziuliams sekasi likti darzelyje?
Atsakyti
QUOTE(relita @ 2017 09 09, 09:14)
Kaip gerai, kai vaikai nori i darzeli.
O as apsirgau. Nu kokia nesamone, dar tik prasidejo ruduo, o as jau su sloga, lyg temperaturos buvo. Ir siansien isvyksta mb, negalesiu pagulet ir pasirgt.

Laikykis 4u.gif Kaip dabar sveikata? Gal jau geriau?
Stipri, tu, moteris. Net neįsivaizduoju kaip viena su dviem vaikais išsisukčiau. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Azazella @ 2017 09 09, 09:26)

Sakes. Tas ruduo ziema... Nenoriu net pagalvot apie ta snargliu kosuliu perioda.

Aš irgi nenoriu. Vien dėl tos priežasties vyrui sakau, kad keltumėmės gyventi į kokią Ispaniją smile.gif

Mano vyresnėlė penktadienį taip pat grįžo su beprasidedančia sloga. Per savaitgalį apgydžiau. Šiandien išleidau iki pietų.
Papildyta:
QUOTE(relita @ 2017 09 11, 08:37)
Labas rytas, palikau saviski su asarom darzeli.
As vaziuosiu pas dantiste. Kaip nenoriu...

Kaip kitiens maziuliams sekasi likti darzelyje?

Pas mus veža vyras, tai realios situacijos nematau. Iš namų išėjo gerai nusiteikusi. Praeitais kartais sakė, įėjus į grupę pradeda virpėti smakras. Tada auklėtoja nusiveda ir daugiau nieko nemato. Kai ateinu pasiimti, pamačiusi mane apsiverkia, atlekia ir sako, kad eitume namo. Šiaip grupėje auklėtoja ir kitos mamos (kai kurios būna kartu su vaikais), minėjo, kad jai viskas gerai.

Beja, kaip savaitgalius leidžiat? Mūsų šeima išprotėjusi dėl grybavimo, tai jau antras savaitgalis miškuose. Tempiam grybus krepšais biggrin.gif jau nemažai prisišaldžiau. smile.gif
Atsakyti

nenervuokit su grybais :D su manim niekas nevažiuoja grybaut. Savaitgalį jau rašiau fb kur buvom - Merkinėj ir Grūte

Palikau vaikiną gana linksmą, bet jau ir su miegu šiandien..nerasiu vietos pusę dienos garantuotai

p.s. semtama, tavęs kiba nėr fb?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uoga_saujoj: 11 rugsėjo 2017 - 08:12
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 09 11, 09:11)
<p>nenervuokit su grybais biggrin.gif su manim niekas nevažiuoja grybaut. Savaitgalį jau rašiau fb kur buvom - Merkinėj ir Grūte</p>
<p>Palikau vaikiną gana linksmą, bet jau ir su miegu šiandien..nerasiu vietos pusę dienos garantuotai</p>
<p> </p>
<p>p.s. semtama, tavęs kiba nėr fb?</p>

Tai kad "grybingiausiose" Lietuvos vietose buvot. Kaip čia taip be grybavimo? unsure.gif smile.gif

O fb manęs nėra. Kad aš tokia jo negerbėja. Turiu jį tik dėl vaikų darželio, nes ten kelia grupės nuotraukas ir informaciją. Dar tiesa, dėl savo darbinės informacijos... Man pačiai ten reikštis nepatinka. smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Maniškė išėjo į daržą, kaip įprastai su dideliu nenoriu ir didelėm ašarom kai padaviau auklėtojai unsure.gif Šiaip paskui vakarais pasakoja apie darželį daug, tiksliau nori, kad aš papasakočiau, susidarau vaizdą, kad gerai ten elgiasi su ja, auklytė patinka labai kiek eina suprast.
Bet gal ji ir bus ta, kuri nenorės niekad labai į darželį, tiesiog su tėvais geriau. Dabar ypač tėčio reikia, vakarais prašo, kad visi kartu gultumė, tėtis būtinai šalia wub.gif

Savaitgalis mūsų paprastas, šeštadienį su tėvu dukra pramogavo, aš namus kuopiausi, valgyt dariau, pasišopinau biški, batus nusipirkau tokius, kokių norėjau ne vienus metus biggrin.gif
Sekmadienį jau aš vežiau vaiką pramogaut, visą dieną buvau kaip apsvaigus, miego norėjau, ryte Tavegylio išgėriau, kažkokia alergija prasidėjus kažkam. Paskui tik supratau, kad nuo jo čia taip unsure.gif
Grybaut nemėgstu ir labai retai važiuoju blush2.gif su manim vargas grybaut, nematau, nepažįstu grybų biggrin.gif
Visiems sveikatos 4u.gif
Atsakyti
Savaitgalis namie, nuobodziai.
Grybauti nemegstu, del visokiu misko vabzdziu, nemegstu landzioti po krumus, kai braukos visokios sakos apie galva, man pradeda viska niezeti, fu.. Nesu nuo vaikystes turbut miske buvus.

Adelia ne karto dar neverke, kad nenori i darzeli, kas jai ten patinka, nezinau, nes auketojos sake, dar vis nekalba su niekuo, viena dazniausiai buna.
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 09 11, 09:17)
Savaitgalis namie, nuobodziai.
Grybauti nemegstu, del visokiu misko vabzdziu, nemegstu landzioti po krumus, kai braukos visokios sakos apie galva, man pradeda viska niezeti, fu.. Nesu nuo vaikystes turbut miske buvus.

Adelia ne karto dar neverke, kad nenori i darzeli, kas jai ten patinka, nezinau, nes auketojos sake, dar vis nekalba su niekuo, viena dazniausiai buna.

Iš tikro tai kaip faina, kad ji ten nori smile.gif kas galėjo pagalvot, kad taip veršis ten ir nenorės namo biggrin.gif baltai pavydžiu dėl to.
Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Šeštadienį buvom Kėdainių miesto šventėje, mugė nedidelė, bet viskas pigiau, nei Kaune (Kaune šį savaitgalį irgi gi buvo mugė), paskui šašlykinomės stovyklavietėje, galbūt jau paskutinį kartą šiais metais  :( 

Sekmadienį važiavom į būrelių mugę, nors su būreliais pas mus jau viskas aišku, šiaip važiavom, nes vaikams ten būna daug nemokamų pramogų  :super:  Popiet - pasivaikščioti po senamiestį, kai toks oras puikus buvo, gaila jį prasėdėt namie.

Grybaut mėgstam, vyrą kvietė bendradarbis, bet turėjom savų planų  :) 

Pas mus su darželiu viskas ok, kiek nerimavau, ar nebus bėdų po savaitgalio, bet ne, lekia išsišiepus ten, džiaugiasi  :) Aš supratau, kad reikia anksčiau ją vest, dar prieš visus verksnius...

Vyrui vėl prasidėjo komandiruočių virtinė, šią sav išvažiavęs, po savaitės dar 2 savaitėm ir taip toliau...

Atsakyti

Dar nepaminejau, grynai visai dienai ir negaleciau palikti, nes nedirbu. Taip Vokietijoj yra, nezinau ar visose zemese, bet jeigu nedirbi, negali vaiko visai dienai palikti. Galima iki pietu kazkiek ilgiau, 35 lyg valandas i savaite. O iki vakaro ne.
Taip padaryta, nes ne visi vaikai gauna darzelius, kita mama gal dirba, o as nedirbu ir vieta uzemus esu.
Jeigu ruosiuos darba ieskoti ar eiti kokius kursus, tada pranesi darzeliui, o siaip sau, kad namuos sedet, o vaikas darzely visa diena, negalima.

Sakyčiau gera ir teisinga sistema, kaip tik atspindi mano požiūrį  :D 

Tik kažin kaip būna, jei tarkim metams pasirašei pusei dienos, o tų metų bėgyje pasikeičia aplinkybės, staiga sugalvoji, kad nori į darbą ir būtent visai dienai, kas tada, juk keisti sutarties negalima, o į priekį numatyt, norėsi ar nenorėsi dirbt, visai ar pusei dienos, ne visad įmanoma  :hmm:​ 

Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 09 11, 09:31)
Iš tikro tai kaip faina, kad ji ten nori  smile.gif kas galėjo pagalvot, kad taip veršis ten ir nenorės namo biggrin.gif baltai pavydžiu dėl to.

Taip, negalvojom ir mes, kad taip lengvai bus ir artimieji niekas negalvojo, nes visi mate, kad ji neprisileidzia zmoniu, verkia. Idomu, ar taip visada ir eis noriai, neuzplauks kita faze.

QUOTE(dontstop @ 2017 09 11, 09:31)
Vyrui vėl prasidėjo komandiruočių virtinė, šią sav išvažiavęs, po savaitės dar 2 savaitėm ir taip toliau...</p>

I kokias salis vazines?

QUOTE(dontstop @ 2017 09 11, 09:41)
Tik kažin kaip būna, jei tarkim metams pasirašei pusei dienos, o tų metų bėgyje pasikeičia aplinkybės, staiga sugalvoji, kad nori į darbą ir būtent visai dienai, kas tada, juk keisti sutarties negalima, o į priekį numatyt, norėsi ar nenorėsi dirbt, visai ar pusei dienos, ne visad įmanoma  hmm.gif​ </p>

Darzely sake, kad keisti negalima, o kaip butu jeigu pradedi dirbti, nezinau.
Realiai darzelis nedaug dalyvauja tame reikale, negali nuejes kazka su direktore tartis, ten tik uzpildem prasyma, paskui jau ejo dokumentai is miesto, pildem ir siuntem savivaldybei turbut lietuviskai butu, vokiskai visai kitoks zodis, uz darzeli nusiskaiciuoja nuo saskaitos irgi miestas.
Turbut ten reiketu kreiptis.
Per susirinkimus kelis kartus akcentavo, apsispresti del valandu, nes jos tokios liks visiems metams.
Atsakyti

I kokias salis vazines?

Į visokias, tame tarpe kitą mėn 2 kartus bus DE  :)  O taip dažniausiai Olandija, Suomija, Prancūzija, Estija, Austrija., Belgija...

Atsakyti
M paliekamas nubrauke asara, betpaskui skambinau, sake, viskas ok.

As grybauti nemegstu, grybu irgi nemegstu smile.gif Anyta skambino, sako, pririnkau kibira baravyku, atvaziuokit paimti. O man rekti norisi, atstokit visi viena karta su tais grybais smile.gif
Atsakyti