Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Ar ziurit, kas nedirbat Lietuva - Vokietija?
Adelia vaiksto po buta rekaudama- Lietuva, Lietuva, statybos, lazybos.. biggrin.gif Patinka ta reklama pertraukelese.
Atsakyti

Adelia vaiksto po buta rekaudama- Lietuva, Lietuva, statybos, lazybos.. biggrin.gifPatinka ta reklama pertraukelese.

aha. Kajaus irgi šita viena mėgiamiausių :D tik jis dainuoja 'statybos varžybos' :D

dėl miego darže aš ilgai galvojau kaip daryt. Sudėjus visus patarimus ir vidinę nuojautą, nutariau dabar leisti. Nes tikslo nėra iš esmės nukėlinėti tą stresą. Pastresuos kurį laiką ir praeis. Jei vesčiau žiemai, stresuotų žiemą. Tegul geriau dabar iškart pratinasi kol nauja aplinka, kol įdomu viskas. Apie dvigubą adaptaciją užsiminė ir direktorė. Ir auklėtoja. Sako geriau dabar iškart

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uoga_saujoj: 06 rugsėjo 2017 - 14:33
QUOTE(dontstop @ 2017 09 06, 15:03)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71787592" data-time="1504697168"><div><p>Reikėjo pabandyt likt miegot vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Kažkaip jaučiu, kad dar anksti  smile.gif </p><p>Ne anksčiau, kaip kitą mėnesį planuoju.
</p><p></p><p>Dar pasamprotausiu - aš nenoriu, kad maniškė nors trupučio streso patirtų, kol aš sėdžiu tiesiog šiaip namie bimbinėju, filmus žiūrinėju. Su dičkiu buvo kitaip, man žūtbūt reikėjo dirbti, tai teko ieškot kompromisų, kažkurioj situacijoj paspaust jį, kažkurioj priverst, nes tiesiog kitaip nebuvo kaip. O dabar situacija tokia, kad mum nėra kur skubėti  smile.gif  Aš galvojau, kad man būtinai reikės darbą susirast iki sausio, o dabar galvoju, kai tik mane rudenį pakvies didžiojo pokalbio (vasarą man skambino ir perspėjo, kad kitą sykį skambins kažkur apie spalį), aš tiesiog parašysiu prašymą išeiti ir stosiu į darbo biržą. Ir nespaus tada manęs jokie terminai, ir galėsiu ieškotis ramiai nors metus laiko, ir pradėt pačias paieškas kažkada vėliau. O tai reiškia, kad ir su darželiu mum visiškai nėra dėl ko forsuot įvykių  smile.gif  Aš noriu, kad ji nuoširdžiai jį mėgtų, eitų su malonumu, kad nieko nebijotų. Nu kam jai dabar dviese su kitu vaiku kukuot ten  smile.gif  Kai jau visi miegos, tada ir jinai, aš taip manau  smile.gif </p>

Va taip aš didžiąją pratinau prie darželio (galėjau sau tai leisti, nes buvau dekrete su mažąja). Visada ėjo ir iki šiol eina su malonumu, ir miega be kaprizų, ir į prailgintą grupę eiti jokio streso. Tik, kad nevalgo, bet čia jau kita tema.

O su maže prasčiau, jai teko derintis prie mano darbo laiko. Išleidau per anksti ir dabar kažin ar kada nors darželis jai taps malonumu.
Šiandien auklėtoja sakė, kad buvo viskas gerai, bet vos atėjau, ji atbėgo pas mane ir apsiverkė. Sakė, kad nori namo. Ryt jau galvoju palikti miegoti. Jaučiu, kad negerai, bet jei noriu dirbti, negaliu pasielgti kitaip.

Pavydžiu, kas turit galimybę žiūrėti krepšinį lithuania.gif
Aš tik kartais internete pasižiūriu rezultatą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semtama: 06 rugsėjo 2017 - 14:59
QUOTE(dzeuse @ 2017 09 06, 14:22)
Adelia vaiksto po buta rekaudama- Lietuva, Lietuva, statybos, lazybos..  biggrin.gif  Patinka ta reklama pertraukelese.

Darbe pas mus žiūri vienam kabinete vyrai, bet aš nėjau, darbo turiu.
Aurėja tai irgi skanduoja Lietuva, ploja kai mes plojam biggrin.gif į reklamą šitą visai nereagavo. Kai filmukus rodo ir prasideda reklama, tai rėkia reklaaaaaama, mama išjunk smile.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos smile.gif
Skaitau ir pavydžiu, kokie jūsų vaikai pažengę.... Maniškiui su kalba dar sudėtinga,
pavieniai savaip tariami žodžiai, nors gali ir sakinuką iš 4 žodžių pasakyt (bet išmoktą frazę),
tačiau sava kalba, netaria dar taisyklingai. Apie raides ir skaičius nėra ką ir kalbėt,
pažįsta gal tik A, M, T... Pampersai seniai pamiršti, bet mišinukas yra būtinas ir niekaip nenusiderinamas atributas, jei pasiūlau "gal ne", iškart lūpa tipt timpt.... Miega vis dar puikiai pietų miego, naktį visada perlipa per mane ir atsigula mūsų lovoj ant SAVO (nes niekas kitas negali ant jos gultis, išskyrus dar mane) pagalvės. Jei išsibudina, tada gimsta reikalas sėst ant puodo ir vėl kartot mišinuko. Mėgiami žaidimai - mašinų avarijos, gabenimas sunkvežimiais,
mašinų piešimas, tiksliau - prašymas nupiešti smile.gif

QUOTE(dzeuse @ 2017 09 04, 14:29)
As kazkaip maniau, kad Jogaile moka skaiciuot ir raides.
Adelija abiem kalbom iki 25 skaiciuoja, paskui jau painiojasi eiliskumas.
Raides seniai ismoko apie 2m. Turejom dideli kilima puzles/raides, jau pardaviau, nebeaktualu.

Eik tu sau, kokia ji pas jus gudrutė 4u.gif
QUOTE(dzeuse @ 2017 09 04, 15:43)
Palikau Adelia ir nuejau su tapkem i pirma auksta, i kepykla duonos. Griztu, nueinu i vonia rankas nusiplauti, ne tik kad su tapkem, bet ir dideliu segtuku avim ant pacio galvos priekio.  biggrin.gif  Visai buvau ji pamirsus, kad Adelija isege, o koridoriuj veidrodzio nera, nepamaciau iseidama.  doh.gif

Prajuokinai biggrin.gif
QUOTE(Azazella @ 2017 09 05, 07:43)
Na, nes jau privaiksčiojom į darželį, M visą vakarą ir naktį su 38,6. verysad.gif

Kaip laikotės, gal jau sveikesni?
Atsakyti
QUOTE(Aguončikas @ 2017 09 06, 17:48)
Skaitau ir pavydžiu, kokie jūsų vaikai pažengę....
Pampersai seniai pamiršti..
Eik tu sau, kokia ji pas jus gudrutė  4u.gif

Kad matai, kiekvienas savaip pazenges, Patrikas jau be pampersu, o mano vis dar kudikelio stadijoj toj srity..
Atsakyti
Labas rytas,
Na va, jau maniskis su sloga. Nakti prasidejo, pasilieku ji namuose. Visa nakti blaskesi, nosytej girdisi, trukdo kvepuot.
Azazella, kaip Motiejus?
Atsakyti
Buvom vakare pas gydytoja, tikejausi, kad leis eiti i darza, nes nei tempos nei jokiu ligos pozymiu, o pasiziurejo gerkle, tai raudoniausia. Pasake, pakenteti geriau namie iki pirmadienio. Tai va. Dabar gallvoju, kad jei gerkle, tai greiciausiai nuo manes uzsikrete, man kelias dienas pries tai gan stipriai is niekur eme gerkle persteti, bet ejo ir praejo, o Motiejui va uzteko.
Atsakyti
Na va, prasideda darželio sezonas - prasideda ligos unsure.gif

Aš šiąnakt irgi prastai miegojau, nes labai daug mažė šnekėjo per miegus. Nežinau, ar dėl darželio čia, ar dėl ko kito.
O šiandien ir pietų palieku miegoti, tai irgi neramu.
Atsakyti
QUOTE(Aguončikas @ 2017 09 06, 18:48)
Sveikos gyvos smile.gif
Skaitau ir pavydžiu, kokie jūsų vaikai pažengę.... Maniškiui su kalba dar sudėtinga,
pavieniai savaip tariami žodžiai, nors gali ir sakinuką iš 4 žodžių pasakyt (bet išmoktą frazę),
tačiau sava kalba, netaria dar taisyklingai. Apie raides ir skaičius nėra ką ir kalbėt,
pažįsta gal tik A, M, T... Pampersai seniai pamiršti, bet mišinukas yra būtinas ir niekaip nenusiderinamas atributas, jei pasiūlau "gal ne", iškart lūpa tipt timpt.... Miega vis dar puikiai pietų miego, naktį visada perlipa per mane ir atsigula mūsų lovoj ant SAVO (nes niekas kitas negali ant jos gultis, išskyrus dar mane) pagalvės. Jei išsibudina, tada gimsta reikalas sėst ant puodo ir vėl kartot mišinuko.  Mėgiami žaidimai - mašinų avarijos, gabenimas sunkvežimiais,
mašinų piešimas, tiksliau - prašymas nupiešti smile.gif
Eik tu sau, kokia ji pas jus gudrutė  4u.gif
Prajuokinai  biggrin.gif

Kaip laikotės, gal jau sveikesni?

Nelabai sveikesnis.

Klausyk, o tu negavoji apskritai apie darzeli? As tai manau, kad nor pora dienu per savaite vaikui visai sveika pabuti vaiku kolektyve, aisku, ne ligu sezono metu geriausia ta daryti 4u.gif
Atsakyti

Sveikos  :4u: 

TV nežiūriu  :) 

Ligoniams greičiau sveikt  :4u: 

Praleidom vakar vaikišką renginį, kurio labai laukiau, pykstu ant savęs, višta, tiesiog pamiršau  :fool:​ 

Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 09 07, 08:10)

Klausyk, o tu negavoji apskritai apie darzeli? As tai manau, kad nor pora dienu per savaite vaikui visai sveika pabuti vaiku kolektyve, aisku, ne ligu sezono metu geriausia ta daryti  4u.gif

As jau galvoju, kad nebuna turbut ne ligu sezono, prie Adelijos grupes ant lenteles uzrasyta, kad serga kazkas angina. O ir grupej ne vienas kosintis ir sloguojantis vaikas, kai vakar atejau pasiimti, tai salia mergaite buvo grynai ant lupos nutysusiu snargliu.
Atsakyti