Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

O gal pabandyk paguldyt kitam kambary, jei yra galimibė. Gal kasnors ją blaško kartu su jumis miegant. Maniškis tik perkeltas į kitą kambarį pradėjjo išmiegot visą naktį. Iš lovos buvo iškritęs 1 kartą, nors su mumis miegodamas ištisai blaškydavosi, kuisdavosi, sukdavos lovoj.... 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ale-ruta: 06 rugsėjo 2017 - 10:02

O kaip pasiduoda guldoma i ji, pati lipa ar tenka pakariaut?

Reikia ištisų ritualų, kartais po dvi val vaikausi jos po visą butą, kol įvairuoju į balkoną. O šiaip pradžioj pati pasupa lėlę kokią, paskui pati įlendą į vežimą (moka įlįsti, nes nuėmiau kojugalį), tada prašo, kad ją pasupuotų. Jei dar kas yra namie, tai prašo, kad pakaitom suptume. Pradedu aš, tada po kažkiek laiko pakviečia brolį, tada, jei yra namie, tėtį, tada vėl mane ir taip sukasi ratas  :wacko:  Ir nėr jokių garantijų, kad po visų manipuliacijų užmigs...

Beje, naktinis ir ypač vakarinis miegas pagerėjo, anksčiau vakare labai dažnai prabudinėdavo, dabar jau žinau, kad jei užmigo nakčiai, galiu eit ramiai nors kelis filmus žiūrėt, iki paryčių neatsibus ir jokie garsai jai netrukdo, nereikia vaikščiot ant pirštų galų  :) Svarstau, ar neišeit mum su vyru kur nakčiai (artėja 10-sios vestuvių metinės ir žada atvažiuot močiutė mus išleist  :super: )

Atsakyti

Omg nu pas tave ir kantrybe Donstop:) as tokiu manipuliaciju/nesamoniu negaliu pernesti ir neleidziu, jei pasakyta miegot maniskei net minties is lovos lipt nekyla (pradzioj dar buvo bandymu kai is miego vezime ir lova perejo dienos miegui). Beje del naktinio miego, maniske pati pareiske kad miegos savo kambary tiesiog staiga taip sugalvojo, ir ka miega:) bet... nakti vistiek bent kelis kart atsibunda, ir kas ir gerai bet kartu ir vargina, nenori eit pas mus o nori kad as sedeciau salia kol uzmigs. Tai paryciais jau nebeiskenciu, atsinesu i lova vistiek. Tai zo miegas nepasikeite nei kiek savo lovoj miegant.

Atsakyti

Omg nu pas tave ir kantrybe Donstop:) 

Tai aš skaitau knygas, kai supu vežimą, tai nesiskundžiu, man tikrai nesunku  :)  O jei neužmiega, tai aš neturiu savo laisvo dieninio laiko filmui ir mezgimui   :sad: Tai žodžiu pavargt verta  :D

Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2017 09 06, 08:33)
IruteB - o Alekso dar į darželį neišleidot?  smile.gif

Ne 🙂 Nesinori auklėtojoms dar vieno pampersinio užkraut 🙂
Atsakyti
QUOTE(ale-ruta @ 2017 09 06, 10:00)
<p>O gal pabandyk paguldyt kitam kambary, jei yra galimibė. Gal kasnors ją blaško kartu su jumis miegant. Maniškis tik perkeltas į kitą kambarį pradėjjo išmiegot visą naktį. Iš lovos buvo iškritęs 1 kartą, nors su mumis miegodamas ištisai blaškydavosi, kuisdavosi, sukdavos lovoj.... </p>

Mudvi miegam dviese, didelej lovoj, tai realiai niekas jai netrukdo. O ir kai lovytej miegodavo, tas pats budavo, bildejo su galva i visas puses, neapsikentus i lova grazinau.
Jos kambari beveik irengem, dabar nerandam lovos, kad butu su normalia uztvara, nes su tokiu blaskymusi, kris ir kris lauk.

Dontstop, tikrai, kad kantrybes turi daug. biggrin.gif

Siandien apsiniauke, tarpais vis lyja, vejas didziulis, nuo 11 eina i lauka, idomu, kokia rasiu kieme, tikiuos ne plika galva.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzeuse: 06 rugsėjo 2017 - 11:27
QUOTE(mimimimimimimi @ 2017 09 06, 10:08)
<p>Omg nu pas tave ir kantrybe Donstop:) as tokiu manipuliaciju/nesamoniu negaliu pernesti ir neleidziu, jei pasakyta miegot maniskei net minties is lovos lipt nekyla (pradzioj dar buvo bandymu kai is miego vezime ir lova perejo dienos miegui). Beje del naktinio miego, maniske pati pareiske kad miegos savo kambary tiesiog staiga taip sugalvojo, ir ka miega:) bet... nakti vistiek bent kelis kart atsibunda, ir kas ir gerai bet kartu ir vargina, nenori eit pas mus o nori kad as sedeciau salia kol uzmigs. Tai paryciais jau nebeiskenciu, atsinesu i lova vistiek. Tai zo miegas nepasikeite nei kiek savo lovoj miegant.</p>

Iš pricipo iš aš taip, jei pasakiau, kad einam miegot tai ir einam ir jau jokių lipimų lauk iš lovos ar ėjimų kažkur dar.
Mes naujam bute įrengsim jai kambarį, kada norės ten miegot, tada galės, tik aš va irgi bijau, kad teks lakstyt tada pas ją biggrin.gif dabar taip patogu, šalia esu, apkabinu, ššš pasakau ir užmiegam visi greit. smile.gif
Atsakyti

užjaučiu kieno verkia darže..gal kažkaip pamažu praeis. Aš neatsistebiu iš dalies Kajum. Net pykteli, kad išsivedu iš daržo :D Kaip anksčiau kartojo, kad nenori į darželį, taip dabar sako atvrkščiai..nu žiūrėsim kaip kita savaitė eisis..vis užsimenu apie miegą ten, tai šiandien jau patyli ta tema. Tiesa yra antras Kajus darže. Ir net panašus viskuom į maniškį :D tai auklėtojos maišo juos pastoviai. Šiandien ir apsiaustą uždėjo maniškio jam. Kajus grįžęs pasiskundė :D

Perkelti į kitą kambarį net nesvarstom. Gerai miegam visi. Man būtų nepatogiau kitam kambary, nes ten kompas, aš su savo naktiniais sukirpinėjimais..kol neinu į darbą tai tikrai nekelsim

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uoga_saujoj: 06 rugsėjo 2017 - 12:53

Šiandien regis sėkminga diena, ryte atėjom ankstėliau, prieš visus naujokus, noriai ėjo į grupę, pusryčius ir pietus valgė, kai tarp valgių padavė naujokų, kiek sunerimo, bet auklėtoja sakė, labai padėjo jai, ir vaikus ramino, ir pampersus keist padėjo, ir šiaip, tvarką prižiūrėjo  :lol: Ir pasiprašė likt miegot  :bigsmile: 

Dienos miego pas mus šnd liko 1 vaikas, pietavo 3... Nejau jau serga keli seniokai  :hmm:​ 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 09 06, 12:59)
<p>Šiandien regis sėkminga diena, ryte atėjom ankstėliau, prieš visus naujokus, noriai ėjo į grupę, pusryčius ir pietus valgė, kai tarp valgių padavė naujokų, kiek sunerimo, bet auklėtoja sakė, labai padėjo jai, ir vaikus ramino, ir pampersus keist padėjo, ir šiaip, tvarką prižiūrėjo  lotuliukas.gif Ir pasiprašė likt miegot  bigsmile.gif </p><p>Dienos miego pas mus šnd liko 1 vaikas, pietavo 3... Nejau jau serga keli seniokai  hmm.gif​ </p>

Reikėjo pabandyt likt miegot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 09 06, 12:51)
Perkelti į kitą kambarį net nesvarstom. Gerai miegam visi. Man būtų nepatogiau kitam kambary, nes ten kompas, aš su savo naktiniais sukirpinėjimais..kol neinu į darbą tai tikrai nekelsim</p>

Mes irgi nesvarstom, bet norim jau viska supirkti jos kambariui, kad butu normaliai irengtas, nes dabar tai toks pusiau baraklynas, zaislai per visa plota ismetyti, nepatinka man.
Gales siaip ant savo lovos pagulineti ar zaisti.
Iskelsim jeigu pati sugalvos savo lovoj miegoti, bet su tokiu jos miegu as kilimo gauciau salia guleti ir budeti visa nakti.
Atsakyti

Reikėjo pabandyt likt miegot mirksiukas.gif

Kažkaip jaučiu, kad dar anksti  :) 

Ne anksčiau, kaip kitą mėnesį planuoju.

Dar pasamprotausiu - aš nenoriu, kad maniškė nors trupučio streso patirtų, kol aš sėdžiu tiesiog šiaip namie bimbinėju, filmus žiūrinėju. Su dičkiu buvo kitaip, man žūtbūt reikėjo dirbti, tai teko ieškot kompromisų, kažkurioj situacijoj paspaust jį, kažkurioj priverst, nes tiesiog kitaip nebuvo kaip. O dabar situacija tokia, kad mum nėra kur skubėti  :)  Aš galvojau, kad man būtinai reikės darbą susirast iki sausio, o dabar galvoju, kai tik mane rudenį pakvies didžiojo pokalbio (vasarą man skambino ir perspėjo, kad kitą sykį skambins kažkur apie spalį), aš tiesiog parašysiu prašymą išeiti ir stosiu į darbo biržą. Ir nespaus tada manęs jokie terminai, ir galėsiu ieškotis ramiai nors metus laiko, ir pradėt pačias paieškas kažkada vėliau. O tai reiškia, kad ir su darželiu mum visiškai nėra dėl ko forsuot įvykių  :)  Aš noriu, kad ji nuoširdžiai jį mėgtų, eitų su malonumu, kad nieko nebijotų. Nu kam jai dabar dviese su kitu vaiku kukuot ten  :)  Kai jau visi miegos, tada ir jinai, aš taip manau  :) 

Atsakyti