Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(Azazella @ 2017 09 05, 09:02)
Na butent, nesamone. Ir faktiskai negali prisikabinti, nes niekas nevaro i gatve, eik i budincia. Bet kazkaip as maziausiai noriu, kad vaikas ne tik savo grupes bet ir viso darzelio virusus rankiotusi.

Aš tai ne tik dėl to, o aplamai dėl papildomo streso vėl kitoj grupėj su kitais žmonėm.

QUOTE(mimimimimimimi @ 2017 09 05, 09:21)
<p>Jei nurimo greit tai viskas gereja.
</p><p>Man atrodo, kad dovana nelabai padetu, jei aukletoja gera tai ji siaip ar taip visus globoja, ramina ir pan. Jei daug vaiku tai aisku tas demesys visiems padalintas turi but, o jei nekokia aukletoja tai dovana nepades o ir laiko daugiau neatsiras pas ja. nu cia tik mano nuomone...</p>

Mano vyras čia po vakar dienos daržely liko pats susitraumavęs biggrin.gif tai siūlo visokius variantus, kad tik greičiau susidraugaut.
Atsakyti

Vargu ar padėtų tos dovanos..auklėtojos gi ir užsiima daugiausia su verkiančiais. Aš susitaikiau, kad maniškis mažiausiai dėmesio gaus, nes vyriausias yra, kol kas neverkia. O jei ir verkia jis, tai tyliai.. Pabūsiu robotu šį mėnesį

Atsakyti

Sima_1, 3 kartus jau nešiau saldainius ir kavą (2 kartus pernai ir šiemet rgs 1). Negaliu pasakyt, kad maniškę ignoruoja, bet mažiukams aišku dėmesys didesnis... Auklėtojoms pretenzijų neturiu, jos ir taip plešiasi tarp visų vaikų...

Atsakyti
Azazella, nu sakes kaip nepasiseke, nejaugi po vienos dienos jau pagavos kazka? Vyras visada is namu dirba, jeigu nepasveiks Motejus su tevu liks?

Del dovanu, as irgi manau, kad kazin ar padetu, nezinau ka ten jau turetum iteikti, kad labiau demesio skirtu.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 09 05, 09:53)
<p><strong>Sima_1</strong>, 3 kartus jau nešiau saldainius ir kavą (2 kartus pernai ir šiemet rgs 1). Negaliu pasakyt, kad maniškę ignoruoja, bet mažiukams aišku dėmesys didesnis... Auklėtojoms pretenzijų neturiu, jos ir taip plešiasi tarp visų vaikų...</p>

Pernai ir aš nešiau du kartus, per Kalėdas ir Velykas arbatos rinkinį, nes kavos nei viena negeria.
Rugsėjo 1-os proga nieko nenešiau, tik gėlių.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 09 05, 10:53)
<p><strong>Sima_1</strong>, 3 kartus jau nešiau saldainius ir kavą (2 kartus pernai ir šiemet rgs 1). Negaliu pasakyt, kad maniškę ignoruoja, bet mažiukams aišku dėmesys didesnis... Auklėtojoms pretenzijų neturiu, jos ir taip plešiasi tarp visų vaikų...</p>

Oho bigsmile.gif
Aš rugsėjo pirmąją tik su gėle išleidau. Labai nejaukiai pasijutau kai kitos mamos be gėlių dar ir maišelius nešė. Davė ne tik pasitikusiai auklėtojai, bet ir auklytei, ir antros ieškojo.

Aš nenešiau kol kas nieko. Kažkodėl ir mano nuostata tokia, kad auklėtoja nekažką padės. Juk išleidžiu būti\žaisti su kitais vaikais.
Atsakyti

Vargu ar padėtų tos dovanos..auklėtojos gi ir užsiima daugiausia su verkiančiais. Aš susitaikiau, kad maniškis mažiausiai dėmesio gaus, nes vyriausias yra, kol kas neverkia. O jei ir verkia jis, tai tyliai.. Pabūsiu robotu šį mėnesį

Jūs ėjot be pertraukos vasarą, taip?  :)​ 

Atsakyti

Oho bigsmile.gif
Aš rugsėjo pirmąją tik su gėle išleidau. Labai nejaukiai pasijutau kai kitos mamos be gėlių dar ir maišelius nešė. Davė ne tik pasitikusiai auklėtojai, bet ir auklytei, ir antros ieškojo.

Aš nenešiau kol kas nieko. Kažkodėl ir mano nuostata tokia, kad auklėtoja nekažką padės. Juk išleidžiu būti\žaisti su kitais vaikais.

Aš nešu saldainius ne dėl to, kad noriu auklėtojas papirkti, tiesiog aš nenešu gėlių, saldainiai vietoj jų  :)  Nemėgstu gėlių pati, nemėgstu pirkt, nešt, nepatogu man net ir vaiką ant rankų nunešt ir gėlę dar. Be to, viena pažįstama pradinių klasių mokytoja sykį pasakė man, kad pedagogus užknisa tos gėlės, per šventes prineša pilną saują puokščių, o naudos jokios, geriau jau saldainiai  :D  Aš įsiminiau, jei ir man, ir jom taip geriau, tai ok  :)

Į mokyklą rgs 1 ir per Mokytojų dieną sūnų irgi leidžiu su saldainiais/sausainiais ir kava/arbata, jam ir nešt patogiau, ir mokytoja labiau apsidžiaugs  :D​ 

Atsakyti

Jūs ėjot be pertraukos vasarą, taip?  :)​ 

su savaitgaliu gavosi 5 dienų tarpas. Tai kaip ir be pertraukos.

Atsakyti

su savaitgaliu gavosi 5 dienų tarpas. Tai kaip ir be pertraukos.

Tai jau vien dėl to jum turėtų viskas lengviau praeit  :)

Atsakyti

Tai jau vien dėl to jum turėtų viskas lengviau praeit  :)

Iš dalies lengviau tik kad žino kas yra darželis. Kol viskas nauja, nori eiti. Tikroji adaptacija pasimatys gal kitą savaitę, kai palikinėsiu pilnai dienai. Jis kai įpratęs prietemoj miegot ir apsikabinęs mano ranką..tai net nenoriu galvoti kaip ten jausis.

Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 09 05, 11:43)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="dontstop" data-cid="71785986" data-time="1504600033"><div><p>Tai jau vien dėl to jum turėtų viskas lengviau praeit  smile.gif</p></div></blockquote><p>Iš dalies lengviau tik kad žino kas yra darželis. Kol viskas nauja, nori eiti. Tikroji adaptacija pasimatys gal kitą savaitę, kai palikinėsiu pilnai dienai. Jis kai įpratęs prietemoj miegot ir apsikabinęs mano ranką..tai net nenoriu galvoti kaip ten jausis.
</p>

Tai dabar į valstybinį išleidai?
Maniškė irgi užmiega į ranką įsikibusi... Tikiuosi daržely labiau pavargs, lengviau užmigs..
Atsakyti