Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(Azazella @ 2017 09 05, 07:46)
Na, labai noreciau tiketi, kad nuo jo, bet turbut nebuna stebuklu. Va dabar dar be temperaturos, sedi kose knibineja. Gerai kad siandien man dar i darba nereikia. Rytoj dar vis tiek bet kokiu atveju irgi nemie laikysiu stebesiu, o poryt, jei bus sveikas, teks jau visa diena buti darze, taigis, visi mano norai nors kelias dienas leisti po pusdieni, nuejo suniui ant uodegos.

Man dar toks klausimas kilo, ar visur valdiskuose darzeliuose grupes dirba iki 17, o toliau jau visi i budincia keliauja? Tai kiek toje budincioje tada turi vaiku sugrusti??? Kas gali leisti sau pasiimti vaika iki 17 val? Didzioji dauguma zmomiu vis tiek  gi dirba iki !&, o dar nuvaziuoti nuo darbo iki darzo kazkaip reikia. Vilniuje tai ir pusvalandzio gali neuztekti tam reikalui.

Mūsų grupė dirba nuo 7 h iki 17,30h. Paskui veda kažkur į bendrą prailgintą iki 18h. Tai turiu spėt iki 17,30 h pasiimt, tam reikės iš darbo išeit anksčiau..
Senajam daržely buvo labai patogu, grupė dirbdavo iki 19 h.

Sveikit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima_1: 05 rugsėjo 2017 - 07:54
QUOTE(Azazella @ 2017 09 05, 08:46)
Na, labai noreciau tiketi, kad nuo jo, bet turbut nebuna stebuklu. Va dabar dar be temperaturos, sedi kose knibineja. Gerai kad siandien man dar i darba nereikia. Rytoj dar vis tiek bet kokiu atveju irgi nemie laikysiu stebesiu, o poryt, jei bus sveikas, teks jau visa diena buti darze, taigis, visi mano norai nors kelias dienas leisti po pusdieni, nuejo suniui ant uodegos.

Man dar toks klausimas kilo, ar visur valdiskuose darzeliuose grupes dirba iki 17, o toliau jau visi i budincia keliauja? Tai kiek toje budincioje tada turi vaiku sugrusti??? Kas gali leisti sau pasiimti vaika iki 17 val? Didzioji dauguma zmomiu vis tiek  gi dirba iki !&, o dar nuvaziuoti nuo darbo iki darzo kazkaip reikia. Vilniuje tai ir pusvalandzio gali neuztekti tam reikalui.

Sveikit 4u.gif

Pas mus dirba iki 18val. Bet jei aš dirbu po pietų, vaiką galiu paimti tik po 18val. Vyresnėlė jau ir vakar laukė prailgintoje, ir neužilgo mažei teks laukti. Vaikų baisiai daug nėra. Kaip viena gera grupė. O jei jūsų darželyje apskritai grupės iš mažiau vaikų sudarytos, tai ir prailgintose neturėtų būti pergrūsta.

Oi, kaip pavydu kieno vaikai jau moka abėcėlę. Maniškei išvis "dalampački" tos raidės. Geriausiu atveju gal kokią vieną ir atpažintų. Ir nenustebčiau jei spalvų pavadinimus supainiotų huh.gif

Sima1 - kaip šiandien sekėsi Aurėją palikti? unsure.gif Gal jau ramesnė.

Mano panelei naujas darželis kol kas patinka labiau nei senas privatus. Vyras jau galvoja apie palikimą miegoti, tik aš dar gailiu ir ieškau būdų kaip iki pietų miego pasiimti.
Atsakyti

Man dar toks klausimas kilo, ar visur valdiskuose darzeliuose grupes dirba iki 17, o toliau jau visi i budincia keliauja? Tai kiek toje budincioje tada turi vaiku sugrusti??? Kas gali leisti sau pasiimti vaika iki 17 val? Didzioji dauguma zmomiu vis tiek gi dirba iki !&, o dar nuvaziuoti nuo darbo iki darzo kazkaip reikia. Vilniuje tai ir pusvalandzio gali neuztekti tam reikalui.

Mūsų darželis dirba nuo 7:30 iki 18 val. Ir tai dejavau, kokia nesąmonė, kad tarkim aš negalėčiau dirbt nei 8-17, nei 9-18, arba ryte nespėju į darbą, arba vakare nespėju pasiimt  :oh:  Ankstesniam darbe aš buvau susitarus dirbti su 30 min pietų pertrauka ir 30 min anksčiau mane paleisdavo, kad spėčiau į darželį. Prailginta grupė pas mus dirba nuo 6:30 iki 18:30. Tai dabar galėsiu ieškotis darbo su grafiku 8-17, bet teks rytais vesti anksti, bet pasisekė tuo, kad mūsų grupė ir yra prailginta  :bigsmile:  

Atsakyti

Ai, beje, kai aš rašiau dar naujagimę į darželio eilę, aš iškart sakiau, kad mus registruotu į prailgintą grupę, jeigu įmanoma, nes iškart žinojau, kad bus bėdų, kai ieškosiu naujo darbo. Tai į mano prašymą atsižvelgė  :bigsmile:​ 

Atsakyti

O dėl vaikų skaičiaus prailgintoj, tai bent jau ankstyvais rytais tik keli vaikai būdavo (sūnaus laikais)  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2017 09 05, 08:02)
Sima1 - kaip šiandien sekėsi Aurėją palikti?  unsure.gif  Gal jau ramesnė.

Jau nuo pat ryto sakė nenori į darželį. Palikau su ašarom padavusi auklėtojai į rankas. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 09 05, 09:08)
Jau nuo pat ryto sakė nenori į darželį. Palikau su ašarom padavusi auklėtojai į rankas.  unsure.gif

Oi kaip gaila ir tau kaip sunku turėtų būti.

Beje, mūsų auklėtojos pasakė, kad stipriai rėkiančių vaikų į grupę nepriims (tokiu atveju tėvai turi būti kartu). O jei vaikas labai įsiverkia grupėje - skambina tėvams. Pasirodo vakar buvo iškviestos kelios mamos. Nežinau, kiek laiko ir kaip tokia tvarka laikysis.... unsure.gif
Atsakyti

Kviečia ir pas mus, sakė, valandą bando ramint, bet jei vaikas net sprogsta nuo ašarų, skambina tėvams. 

Mūsų rytas irgi sunkus. Nors ir kaip maniškė norėjo į darželį, ruošėsi, skubėjo, lėkė, bet kai pamatė tuos rėksnius, sustingo ant slenksčio, įsikabino pan į pončą ir nė iš vietos  :oh:  Neverkė, bet nėjo atplėšt nuo savęs. Auklėtoja su auklyte buvo užsiėmusios kitų vaikų raminimu, man siūlė palaikyt ją ant rankų, įkalbėt pasilikt, tvirtai pasakyt, kad einu į darbą ar pan. Bandžiau aš jai užkalbint dantis, bet niekaip sekėsi. Auklytė jau ir pusryčius į lėkštes sudėjo, reikėjo jau eit lauk. Susitarėm, kad per langą pamojuosiu. Apėjau darželį, pamojavau, stovėjo maniškė ant palangės, tokiu piktu žvilgsniu iš po antakiu į mane pažiūrėjo, nemojavo, supyko žodžiu  :bebe: 

Atsakyti

Azazella, mūsiškis irgi tik iki 17 dirba. Pradžioj kažkaip nesureagavau, galvojau gal ne taip išgirdau. Kažkokia nesąmonė, nes net aš nespėčiau pasiimti niekaip po darbo. Šitas reikalas bus perleistas vyrui žiemą, nes jis anksčiau dirbti pradeda.

Dėl tų naujokų įvedinėjimų tai pasirodo yra ir kituose valstybiniuose (draugų tarpe). Kita vertus patys tėvai gi gali (kas gali) vėliau pradėti vesti. Pas mus taip ir išėjo natūraliai. Kol kas niekas nepalieka pilnai dienai. Grupėj iki 8 vaikų. Kiti vėliau prisijungs.

Sveikos :)

Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 09 05, 09:48)
<p>Azazella, mūsiškis irgi tik iki 17 dirba. Pradžioj kažkaip nesureagavau, galvojau gal ne taip išgirdau. Kažkokia nesąmonė, nes net aš nespėčiau pasiimti niekaip po darbo. Šitas reikalas bus perleistas vyrui žiemą, nes jis anksčiau dirbti pradeda.

Na butent, nesamone. Ir faktiskai negali prisikabinti, nes niekas nevaro i gatve, eik i budincia. Bet kazkaip as maziausiai noriu, kad vaikas ne tik savo grupes bet ir viso darzelio virusus rankiotusi.
Atsakyti
Aš žiauriai gailiuosi, kad nepasiėmiau daugiau atostogų, tiksliau neturėjau jų tiek, kad galėčiau pirmą bent savaitę papratint po biški. Nu taip durnai gavosi. Mūsų grupėj iškart visi 20, jokių naujokų įvedinėjimų unsure.gif aišku pagrinde senbuviai, bet juk ir jie ne visi iškart noriai eina tikriausiai.
Mums irgi sakė skambintų jei verktų ištisai. Bet va dabar skambinausi pasiklaust, sakė viskas gerai, nurimo greit, valgė pusryčius, paskui lėlytes maitino.
Vyras siūlo nunešt kažką auklėtojom, kad daugiau paglobotų ją, aš šiaip nesu už visokius "nešimus", bet jaučiu reiks, kažkaip dėl vaiko negaila, jei tik žinočiau, jog geriau nuo to būtų.
Atsakyti

Jei nurimo greit tai viskas gereja.

Man atrodo, kad dovana nelabai padetu, jei aukletoja gera tai ji siaip ar taip visus globoja, ramina ir pan. Jei daug vaiku tai aisku tas demesys visiems padalintas turi but, o jei nekokia aukletoja tai dovana nepades o ir laiko daugiau neatsiras pas ja. nu cia tik mano nuomone...

Atsakyti