QUOTE(Azazella @ 2017 09 05, 08:46)
Na, labai noreciau tiketi, kad nuo jo, bet turbut nebuna stebuklu. Va dabar dar be temperaturos, sedi kose knibineja. Gerai kad siandien man dar i darba nereikia. Rytoj dar vis tiek bet kokiu atveju irgi nemie laikysiu stebesiu, o poryt, jei bus sveikas, teks jau visa diena buti darze, taigis, visi mano norai nors kelias dienas leisti po pusdieni, nuejo suniui ant uodegos.
Man dar toks klausimas kilo, ar visur valdiskuose darzeliuose grupes dirba iki 17, o toliau jau visi i budincia keliauja? Tai kiek toje budincioje tada turi vaiku sugrusti??? Kas gali leisti sau pasiimti vaika iki 17 val? Didzioji dauguma zmomiu vis tiek gi dirba iki !&, o dar nuvaziuoti nuo darbo iki darzo kazkaip reikia. Vilniuje tai ir pusvalandzio gali neuztekti tam reikalui.
Sveikit
Pas mus dirba iki 18val. Bet jei aš dirbu po pietų, vaiką galiu paimti tik po 18val. Vyresnėlė jau ir vakar laukė prailgintoje, ir neužilgo mažei teks laukti. Vaikų baisiai daug nėra. Kaip viena gera grupė. O jei jūsų darželyje apskritai grupės iš mažiau vaikų sudarytos, tai ir prailgintose neturėtų būti pergrūsta.
Oi, kaip pavydu kieno vaikai jau moka abėcėlę. Maniškei išvis "dalampački" tos raidės. Geriausiu atveju gal kokią vieną ir atpažintų. Ir nenustebčiau jei spalvų pavadinimus supainiotų
Sima1 - kaip šiandien sekėsi Aurėją palikti?
![unsure.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/unsure.gif)
Gal jau ramesnė.
Mano panelei naujas darželis kol kas patinka labiau nei senas privatus. Vyras jau galvoja apie palikimą miegoti, tik aš dar gailiu ir ieškau būdų kaip iki pietų miego pasiimti.