Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(relita @ 2017 09 04, 09:32)
Su auskarais pas mus tokia istorija... buvom su dukra kalbeje, kad kai paaugs, jei labai nores, gales isivert. Ir ka jus manot, grizo anytele atostogu ir nieko man nesakius nuvede ir isdure jai ausis. Galit isivaizduoti mano reakcija. Man buvo sokas. Vos nesusipykom su anyta. Nu ka ji sau leidzia

Eina sau. blink.gif Ir aš pasiusčiau, kaip Dzeuse rašo.
Man apskritai, net skauda žiūrėti į ausį su auskaru. Pačiai niekada į galvą nėra šovusi mintis durtis ausis ar ką kitą rolleyes.gif

Palikau ir aš savo mažę. Maloniai nustebau, kad iš 12 ten buvusių vaikų verkė tik vienas. Suprantu, kad jiems kol kas smagu nauji žaislai. Po kelių dienų paaiškės tikroji situacija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semtama: 04 rugsėjo 2017 - 09:48
QUOTE(relita @ 2017 09 04, 08:32)
Vos nesusipykom su anyta. Nu ka ji sau leidzia

Vos biggrin.gif aš tai būčiau ne juokais supykus blink.gif neįsivaizduoju, kaip galima sau leisti taip pasielgti su ne savo vaiku.

Maniškė šiandien keliavo į darželį su vyru, iš vienos pusės džiaugiuosi, kad ne man reikėjo vesti ir palikti, bet iš kitos pusės tai jau nuo rytojaus man šitas "malonumas" teks. Sakė paliko verkiančią, skambinom auklėtojai, sakė verkia, apsiramina, vėl verkia unsure.gif žodžiu viskas iš naujo cray.gif vaikų labai daug, įsivaizduoju, baisus triukšmas, baisu jai ten cray.gif
Pasiims per pietus šiandien
Atsakyti

Sveikos  :4u:

Koks sujudėjimas temoje - visiems svarbi ši diena  :)

Pas mus grupėje baisiai verkė vaikai  :(  Nežinau, kaip auklėtojos tai ištveria, dar ir kasmet...Maniškė taip norėjo į daržą, taip ruošėsi, puošėsi, skubėjo, ir tai, kai pamatė tą bliovikų grupelę, sustingo ant slenksčio, atsisuko į manę, veidelis toks susirūpinęs, persigandęs buvo, kad man širdis į kulnus nusirito  :(  Auklėtoją pakvietė ją, sakė padėsi raminti mažiukus (mano pana - pati vyriausia grupėje). Tai ji nubėgo. Bet man taip neramu buvo, kad aš visą tą savo laisvą valandą prasėdėjau stupore, negalėjau nei valgyt, nei sportuot, nei megzt, nei forume rašyt, tiesiog sėdėjau į vieną tašką žiūrėjau  :oh:  Įsivaizduoju kaip sunku po tokių vaizdų kai kuriom mamom buvo į darbą eit, daryt kažką... :cray:

Kai atėjau pasiimt, ji buvo linksma, o ir verksniai visi išsiskirstę seniai, liko tik seniokai, gal trise jie buvo. Tai auklėtoja labai gyrė, kad padėjo kitus ramint. Su nauja auklėtoja susipažino, panašu, kad pirmas įspūdis labai teigiamas paliko. Ryt bandysim pusryčiams ateit, jei spėsim susišukuot, pasidažyt  :lol:  Ir kaži, ar valgys ką, namie košių absoliučiai nevalgo, darželyje kitokių pusryčių nė nebūna  :hmm:

Popiet eisim pas močiutę, reikia produktų atnešt, ūkyje padėt. Močiutė beveik iš namų nebeišeina, tenka dažnai padėt, tai to, tai ano... Kažin kaip lankstysiu, kai jau dirbsiu  :hmm:​ 

Atsakyti

Su auskarais pas mus tokia istorija... buvom su dukra kalbeje, kad kai paaugs, jei labai nores, gales isivert. Ir ka jus manot, grizo anytele atostogu ir nieko man nesakius nuvede ir isdure jai ausis. Galit isivaizduoti mano reakcija. Man buvo sokas. Vos nesusipykom su anyta. Nu ka ji sau leidzia

Nu nieko sau  :blink:  Būčiau supykus ne juokais  :aggressive:​ 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 09 04, 12:47)
Pas mus grupėje baisiai verkė vaikai  verysad.gif  

Pas mus is vis nera verkianciu, su vienu berniuku mama tris savaites sedejo, toks labai del visko verkslenantis, jau vienas siandien buvo, normaliai, matyt, apsiprato.
Paskutine naujoke, jauniausia 2m. siandien tik prisijunge, beveik po menesio nuo pradzios, bet jos mama sake, kad lengvai isleidzia visada, pamojuoja dar ate, tai jinai iskart paliko viena. Jie eme veliausia laika, kad jau visi butu isivaziave, susipazine su darzeliu.
Turbut tokia sistema vis tik gera, nes jokiu grupiniu verkimu.
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 09 04, 11:27)
Vos  biggrin.gif aš tai būčiau ne juokais supykus blink.gif neįsivaizduoju, kaip galima sau leisti taip pasielgti su ne savo vaiku.

Maniškė šiandien keliavo į darželį su vyru, iš vienos pusės džiaugiuosi, kad ne man reikėjo vesti ir palikti, bet iš kitos pusės tai jau nuo rytojaus man šitas "malonumas" teks. Sakė paliko verkiančią, skambinom auklėtojai, sakė verkia, apsiramina, vėl verkia unsure.gif žodžiu viskas iš naujo cray.gif vaikų labai daug, įsivaizduoju, baisus triukšmas, baisu jai ten cray.gif
Pasiims per pietus šiandien

Kaip liudna kai taip...
Maniskis liko kuo puikiausiai naujame darzelyje. Buvo iki pietu miego, rytoj paliksiu ir pietu pamiegoti, o nuo poryt jau iki vakaro bus. Grupe vien is naujoku sudaryta, verkianciu nebuvo nei vieno. Aukletojai buvo dyvas, kad Motiejus pazista visas raides, skaicius, spalvas ir geometrines formas.
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 09 04, 10:27)
Sakė paliko verkiančią, skambinom auklėtojai, sakė verkia, apsiramina, vėl verkia unsure.gif žodžiu viskas iš naujo cray.gif vaikų labai daug, įsivaizduoju, baisus triukšmas, baisu jai ten cray.gif

Kokios nuotaikos buvo, kai pasieme?
Eina sau kaip nepavydziu tu visu verkimu.. unsure.gif
Nezinau kaip cia man taip nuskilo, kad Adelija taip lengvai pasilieka.
Tik va, kad nebendrauja su kitais, tikiuos cia laikinas dalykas, nevirs i kokia problema.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzeuse: 04 rugsėjo 2017 - 13:07
QUOTE(dzeuse @ 2017 09 03, 16:04)
Taip, su adata, bet kaip sunku pradurti ausi, atsimenu vargau ilgiausiai.
As nebijau tokiu dalyku, nei adatu, nei kraujo.
Galeciau kaip filmuose sau ir zaizda susiut extra atveju.  biggrin.gif

Dontstop, ar bamba lengvai duresi?  biggrin.gif

as irgi tokia, nebijau kraujo, operaciju, pati sau vaistu galiu susileisti tiek i raumenis, tiek i vena. Pries visas manes laukusias operaacijas youtube ziurejau kaip jos atrodo realiai ir vizualizacijose, siaip man viskas kas susije su medicina yra be galo idomu.

Va tik auskarai bambose, liezuviuose ir kitose neiprastose kuno vietose man atrodo kraupokai smile.gif Bet ne medicininiu, o estetiniu formatu smile.gif
Atsakyti

Kaip keista, kad taip skirtingai, vienur verkia visi kitur ne vienas. 

Sima, stiprybes ryt, labai suprantu ir uzjauciu. Turbut guodzia tai kad tikrai pripras, nes jau turit parirties ir turbut greiciau nei pirmaji karta;) Man kasdien sirdi skauda kai matau kad mamoms tenka verkiancius palikti.

Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 09 04, 13:03)
Aukletojai buvo dyvas, kad Motiejus pazista visas raides, skaicius, spalvas ir geometrines formas.

Maniske irgi visus situos dalykus moka. Kokia dabar megstama Motiejaus veikla?

Dontstop, ka gero Vingras raso, apie toki amziu, kokius zaidimus reikia ivesti vaikui?
Atsakyti

Pas mus is vis nera verkianciu, su vienu berniuku mama tris savaites sedejo, toks labai del visko verkslenantis, jau vienas siandien buvo, normaliai, matyt, apsiprato.
Paskutine naujoke, jauniausia 2m. siandien tik prisijunge, beveik po menesio nuo pradzios, bet jos mama sake, kad lengvai isleidzia visada, pamojuoja dar ate, tai jinai iskart paliko viena. Jie eme veliausia laika, kad jau visi butu isivaziave, susipazine su darzeliu.
Turbut tokia sistema vis tik gera, nes jokiu grupiniu verkimu.

Tai aišku jūsų sistema gera, čia net nėra ko ginčytis  :)  Kodėl pas mus taip nedaro, nesuprantu. Kokia prasmė priiminėt naujokus tik nuo rgs 1 ir taip kankint vaikus  :hmm:  Priimtų bet kada, pasiskirstytų naujokai natūraliai visų metų bėgyje, nebūtų taip, kad vienu metu susirenka visi  :sad: 

Kaip liudna kai taip...
Maniskis liko kuo puikiausiai naujame darzelyje. Buvo iki pietu miego, rytoj paliksiu ir pietu pamiegoti, o nuo poryt jau iki vakaro bus. Grupe vien is naujoku sudaryta, verkianciu nebuvo nei vieno. Aukletojai buvo dyvas, kad Motiejus pazista visas raides, skaicius, spalvas ir geometrines formas.

Ir man būtų dyvas  :)  Maniškė tik dabar pradėjo suprast kiekius, prieš tai mokėjo kelis skaičius tik kaipo simbolius, nemokėjo suskaičiuot net iki 1  :D  Tik šį mėnesį pastebėjau, kad jau suskaičiuoja daiktus iki kokių 6 maximum. o raides tik pradėjom mokintis, dar nei vienos neįsiminė. Na spalvas moka seniai, dėl figūrų nesu tikra  :D 

Koks jūsų darželis, valstybinis?  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 09 04, 14:11)
Maniske irgi visus situos dalykus moka. Kokia dabar megstama Motiejaus veikla?

Dontstop, ka gero Vingras raso, apie toki amziu, kokius zaidimus reikia ivesti vaikui?

M dabar labai pameges puzlius ir knyguciu vartyma, mes turim pasakoti kas nupiesta paveiksleliuose ir parodyti gestais kai kuriuos zodzius, jis isidemi ir bando gestus megdzioti.
Pries kelis menesius labai mego piesti, dabar net neprisiliecia, vos nepuola i isterika jei pasiulau.
Atsakyti