Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Sveikos  :4u: 

Ačiū už komplimentus mano panelei  :flirt2: 

Auskarams sakyčiau ne ir viskas  :irnesakyk: Mano net bernas buvo sublūdęs, kažkur pirmoj klasėj būdamas pamatė berniuką su vienu auskaru ausyje ir labai užsinorėjo  :hihihi: Neieškojau kažkokių argumentų apart to, kad kol jis nepilnametis, aš turiu veto teisę kai kuriems dalykams ir taškas. 

Šiandien toks smagus lietingas mezgiminis oras  :rolleyes: 

Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Aš irgi prieš ausų vėrimą ankstyvam amžiuj. Tačiau nesu nusistačius, nuo kokio amžiaus leisiu, kada jau pati priims tokį sprendimą ir norės to skausmo biggrin.gif aš pati kokių 13m gavau šitą dovaną.
dzeuse, kaip tai pati persivėrei ausis? blink.gif su adata?
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 09 03, 12:59)
Sveikos 4u.gif
Aš irgi prieš ausų vėrimą ankstyvam amžiuj. Tačiau nesu nusistačius, nuo kokio amžiaus leisiu, kada jau pati priims tokį sprendimą ir norės to skausmo biggrin.gif aš pati kokių 13m gavau šitą dovaną.

As prasiduriau ausis gal 25 metu budama, bet nepatiko man auskarus nesioti, tai dabar tos skyles uzaugusios seniai smile.gif
Atsakyti

dzeuse, kaip tai pati persivėrei ausis? blink.gifsu adata?

O aš sau bambą buvau prasidūrus pati, su adata  :D

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 09 03, 14:25)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71783099" data-time="1504432748">
<div>
<p>dzeuse, kaip tai pati persivėrei ausis? vartotojo įkelta nuotraukasu adata?</p>
</div>
</blockquote>
<p>O aš sau bambą buvau prasidūrus pati, su adata  biggrin.gif</p>

Siaubo filmas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 09 03, 13:25)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71783099" data-time="1504432748">
<div>
<p>dzeuse, kaip tai pati persivėrei ausis? vartotojo įkelta nuotraukasu adata?</p>
</div>
</blockquote>
<p>O aš sau bambą buvau prasidūrus pati, su adata  biggrin.gif</p>

Eina sau blink.gif kaip taip. Aš labai bijau adatų ir panašių dalykų blink.gif mamai reikėjo čia vaistus suleisti, tai čiut pati nenualpau
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 09 03, 11:59)

Taip, su adata, bet kaip sunku pradurti ausi, atsimenu vargau ilgiausiai.
As nebijau tokiu dalyku, nei adatu, nei kraujo.
Galeciau kaip filmuose sau ir zaizda susiut extra atveju. biggrin.gif

Dontstop, ar bamba lengvai duresi? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzeuse: 03 rugsėjo 2017 - 15:05

Dontstop, ar bamba lengvai duresi? biggrin.gif

Na jau nepamenu, visgi seniai tai buvo  :lol:​ 

Atsakyti

Aš esu broliui pati ausį pradūrus. Pamenu nusmailinom auskarą kažkokį ir pradūriau. Siaubas, kokių nesąmonių prisigalvodavom  :huh2: 

Dukrai įvėriau kai buvo 8 mėn. Būdama dvejų su puse, pareiškė kad ji nenori auskarų, nenešioja iki dabar, jau ir skylutės bus užaugę. Prasivers vėl kada norės pati. 

Atsakyti

Aš esu broliui pati ausį pradūrus. Pamenu nusmailinom auskarą kažkokį ir pradūriau. Siaubas, kokių nesąmonių prisigalvodavom  :huh2:  Dukrai įvėriau kai buvo 8 mėn. Būdama dvejų su puse, pareiškė kad ji nenori auskarų, nenešioja iki dabar, jau ir skylutės bus užaugę. Prasivers vėl kada norės pati. 

Aš tai ne prieš auskarus (pati neturiu, bet niekad ir nenorėjau). O dukrai įversim, kada jau norės. Kolkas nori, bet bijo.

Atsakyti
Labas rytas, su prasidejusiu rudeniu, su naujais mokslo metais 4u.gif linkiu, kad adaptacija visiems butu kiek imanoma lengvesne.
Mes irgi pradejome keliauti i darzeli. Taip keista... pirmiausia nuvezem sese i mokykla. Tada maziu i darzeli. Kol as suziurejau meniu, ka gales valgyt, vyras perave maziu ir jis nuejo i grupe iskart prie zaislu. Manau dar nesuprato, kas vyksta. Matysim kaip bus toliau.
Papildyta:
Su auskarais pas mus tokia istorija... buvom su dukra kalbeje, kad kai paaugs, jei labai nores, gales isivert. Ir ka jus manot, grizo anytele atostogu ir nieko man nesakius nuvede ir isdure jai ausis. Galit isivaizduoti mano reakcija. Man buvo sokas. Vos nesusipykom su anyta. Nu ka ji sau leidzia
Atsakyti
QUOTE(relita @ 2017 09 04, 08:32)
Ir ka jus manot, grizo anytele atostogu ir nieko man nesakius nuvede ir isdure jai ausis. Galit isivaizduoti mano reakcija. Man buvo sokas. Vos nesusipykom su anyta. Nu ka ji sau leidzia

Va cia tai bajeris devil.gif mano veidas pakeistu penkias spalvas is nervu, pamacius toki siurpriza.
O ir vyras pasiustu nejuokais.
Bet mano uosviene manau niekad neisdristu tokios nesamones padaryti, zinotu, kad supyksiu juodai.

Nuvedziau Adelija i darzeli siryt, atrodo, kad jauciasi jau gerai.
Eina tai su vejeliu, patenkinta.
Kol kalbejau su aukletoja, jinai nuejo i antra auksta sau zaisti.
O aukletoja isklausius apie ta viela, ka jau ir sakys, apgailestauja jeigu tai ivyko darzely, gal kazkas is pasaliniu ismete ta siuksle, vasara jaunimas buna sulipa i darzeli sedet, nors pries mokslo metus tvarko, bet smely galima nepamatyt kazko.
Atsakyti