Labas rytas
Oi, kaip man sunku tai skaityti, kai pati jaučiu, kad per mažai užsiimu vaikų lavinimu. Man galvoje, tik aktyvus laisvalaikis. Va ir dabar rudens-žiemos sezonui ieškau baseino visai šeimai. Sima1, jūs lyg lankot, gal gali ką patart? Žinau Megoje kažkoks naujas atsidaręs, bet atsiliepimų jokių negirdėjau... Daug kas giria Miško gatvėje esantį... Ten net treneriai su tokiais pypliais dirba.
Tai matai, aš ne tai, kad kryptingai lavinu, aš tiesiog noriu organizuot kažkokį užimtumą, nes jei su maniške nežaist, ji papo ištįsai prašo Aš jau nebežinau, kokią dar naują veiklą namie pasiūlyt, senos atsibodusios, užima nebeilgam
O baseinais yra gerai , aš kadangi jokių galimybių kažkur vežiot neturiu, tai net nežiūriu ton pusėn...
Mes jau irgi po visko, po abiejų švenčių ir pietų kavinėje
Darželyje smagi šventė buvo, daug pramogų vaikams prigalvota. Buvo piešimas ant veidukų, dirbtuvėlės, koncertas, konkursai ir tt. Grupėje po šventės labai trumpai pasibuvom, nes aiškino visą informaciją pirmą kartą atėjusiems, mum neaktualu jau, viską žinau... Parašiau prašymą 2 maitinimams ir turbūt vienintelė mano pana tiek valgys, daugumai, ypač naujokams, auklėtoja įpiršo variantą visai be maitinimų. Pirmadienį ateiti 10 val, naujokams 10čiai min, seniokams vienai valandai.
Auklėtojom įvedė uniformą, dabar jos visos buvo pasipuošusios žaliu kostiumėliu su geltonais marškiniais. Dar mačiau naujas spinteles rūbinėje. Ir dar buvo galima renkantis 2 maitinimus imti arba pusryčius+pietus, arba pietus+vakarienę.
Vasaros pradžioje rašiau, kad pas mus vietoj vienos auklėtojos atėjo studentė tokia, kuri nelabai man patiko, nes per mėnesį jos balsą išgirdau tik kartą ir tik tada, kai paskambinau jai telefonu, kažkodėl gyvai ji net nesisveikindavo (aišku, ir į jokius klausimus neatsakydavo, iškart man atėjus pasišalindavo). Tai neišsilaikė ji, išėjo, vietoj jos pradėjo dirbti nauja auklėtoja, iš pažiūros normali
Spėjom ir pas sūnų mokykloj pasirodyt, į pabaigą jau, bet vis tik. Mokykloj įrengė planšečių klases, nes nuo šiemet nebelieka popierinių pratybų, visas užduotis vaikai darys online...
donstop, oho kiek pramogų pas jus pas mus bendros šventės jokios nebuvo, grupėj susirinkom, auklėtojos prisistatė, vaikam padovanojo saldumynų - guminukų po kelis supakuotus, tėvams lapukus davė spalvotus, turėjom užrašyt palinkėjimus grupei, pasifotkinom ir tiek. Kas kiek norėjo, tas tiek pabuvo.
Mes keli tik naujokai, visi senbuviai. Beje grupėje bus dvi Aurėjos, ir dar auklytė Aurelija maišalynė mano vaikui.
Pas jus daug naujokų dontstop?
Gražiai Jogailė atrodė
Mūsų darželis mėgsta baliavot Vakar jie irgi šventė, vasarą lydėjo, negirdėjot muzikos? Pas mus namie net girdėjosi.
Seniokų pas mus liko 5 (įskaitant maniškę), naujokų atėjo 12. 17 vaikų iš viso...
Ačiū
Galvoju šiandien dar kokį vaikišką filmuką pažiūrėt kartu
Pastaruoju metu pas mus Bitė Maja buvo ant bangos, prašė įjungti kasdien
Negirdėjom oj tai daug naujokų, daug ašarų bus.
Mes suplanavom į svečius važiuot pas Aurėjos bendraamžę, tortą suvalgysim, taip ir atšvesim. Į kavines nesigrūsim, pilna turbūt žmonių.
Tikrai, visur grūstis dabar
Smagiai jum atšvęst
Jo, bus ašarų pas mus... Gaila, kad nedaro taip, kaip pas Dzeuse, kad kas kelios dienos po naujoką...
Su rugsejo pirmaja visas
Mes irgi po sventes. Labai dziaugiuosi, kad jau po, nes as per svente tik maze prie ciuozyniu gaudziau ir saugojau, kad nesuslaptu. Kitais metais greiciausiai neisiu. Pas mus 19 vaiku,17 naujoku. Jau dabar maciau, kad bus daug asaru. Vienas berniukas pastoviai verksleno, kad paliktas su teciu o ne su mama. Tai kas bus, kai liks vienas...
Jogaile graziai ispuosta
Vakar vyresneles grupeje maciau daug mergaiciu su auskariukais po vasaros. Bijau, kad neuzilgo ir maniske pareiks toki nora. O as taip nemegstu auskaru. Vyrui is vis tai atrodo kaip katastrofa. Jau dabar delioju mintis kaip reikes atkalbeti nuo sio reikalo nors kuriam laikui.