Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(dontstop @ 2017 08 30, 09:07)
<p>Labas rytas  4u.gif</p><p>Vakar "pasiėmiau" sau laisvą pusdienį. Palikau vyrui vaikus ir išėjau į parką viena pamegzt. (taip jau jie mane iškankinę, greičiau jau rugsėjis ateitų, vienas darban, kiti - į ugdymo įstaigas  ninja.gif  Nebegaliu, kaip noriu tylos ir ramybės namie  blush-anim-cl.gif  blush-anim-cl.gif ).  Vyras visas nusiplūkęs buvo, dabar man keršys  lotuliukas.gif  Dukra taip jį išterorizavo, kad ir į Macdonaldą vežė, ir naujų žaislų nupirko, kad tik duotų ramybę  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Sūnų pas draugus išsiuntęs buvo, nes su dviem išvis nėjo susitvarkyt  lotuliukas.gif</p>

Maniskius vyras isveze pas mociute, as siuvu krikstynom suknes, sekmad krikstinam maziu. Ir laukiu rugsejo. Kaip ir tu noriu tylis ir ramybes.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Buvom šiandien darželio susirinkime, eis į dvimečių-trimečių grupę vistik, tai lengviau atsipučiau. Grupė kaip ir normali, per daug nesiskiria nuo senojo darželio. Aurėjai patiko, nenorėjo išeit, su kita mergaite pešėsi dėl žaislų. Tualete padarė sysiu biggrin.gif
Penktadienį pabūsim vėl kartu, nepaliksim dar.
Nustebino sąrašas, jokių kanceliarinių priemonių, nieko nereikia pirkti, grynai tik vaiko asmeniniai daiktai, servetėlės ir pan. Va kas dar nauja, kūno kultūrai apranga, batai. Prieš pusryčius sportuos. Maistas sakė įprastas, gėrimai ale nesaldinti. Matysiu meniu vėliau.
Taigi šiemet vaiką išleist į darželį mažai tekainavo, rūbų biški papirkau tik, nieko daugiau nereiks.
Atsakyti

Sveikos 4u.gif
Buvom šiandien darželio susirinkime, eis į dvimečių-trimečių grupę vistik, tai lengviau atsipučiau. Grupė kaip ir normali, per daug nesiskiria nuo senojo darželio. Aurėjai patiko, nenorėjo išeit, su kita mergaite pešėsi dėl žaislų. Tualete padarė sysiu biggrin.gif
Nustebino sąrašas, jokių kanceliarinių priemonių, nieko nereikia pirkti, grynai tik vaiko asmeniniai daiktai, servetėlės ir pan. Va kas dar nauja, kūno kultūrai apranga, batai. Prieš pusryčius sportuos. Maistas sakė įprastas, gėrimai ale nesaldinti. Matysiu meniu vėliau.
Taigi šiemet vaiką išleist į darželį mažai tekainavo, rūbų biški papirkau tik, nieko daugiau nereiks.

Aš pirkau saviškei tik muilo burbulus ir kreideles piešti ant asfalto  :)  Sąrašas aišku buvo didesnis, bet visko turėjom (kanceliarijos šiokių tokių atsargų visad yra namie). Mane irgi nustebino, kad neprašė nei valiklių, nei tarkim kokių dažų, pieštukų ir pan, darželis pagaliau viską turi pats  :D

Dėl sporto pas mažiukus pas mus tiesiai į grupę ateina. Tik kažkodėl po pusryčių (didesni eina į salę ir žinoma prieš pusryčius). Aš kadangi atvesdavau tarp valgių, tai sykį užtikau - ateina tokia jaunutė mergina, nešima didžiuliu senamadišku magnetofonu  :lol:  Pajungia muzoną ir vaiko juos po grupę gerai  :lol: Bet rūbų atskirai nereikia (bet didesniems taip, reikia).

Ryt pas mus indėnukų šventė, bus ir koncertas, vaidinimai, ir konkursai, estafetės, prizai. Paskui lopšelinukams susipažinimas grupėje, bus padengtas vaišių stalas (didesniems toliau įprasta diena). Palikti dar negalima. Sūnui mokykloje renginys tą pat valandą, kaip ir darželyje, tai su juo eis vyras, o mes su pana dviese. Išsipustysim ir eisim baliavot :flirt2:  :rev:   :laugh:  Pas sūnų tai ten nuobodžiai būna, merai kalbas sako, himną giedot reikia, dar pinigų nuplėš už vadovėlius kokius 65 eur... Žo, nepasisekė vyrui  :P Paskui švęsim namuose dar, ir važiuosim kur nors, ir dovanas vaikams paruošėm  :rolleyes:

Pradėjau paną mokyti skaityti. Nupirkau kubelius su raidėm. Vėliau pajungsiu knygą (http://www.tytoalba.lt/labas-raide). Po kurio laiko parašysiu, ar pavyksta išmokti ko nors  :D​ 

Atsakyti

O vakar vyras buvo nuvežęs sūnų į susitikimą su ekspedicijos į Elbrusą dalyviais  :bigsmile:  Tai labai įdomu abiem buvo, grįžo pilni įspūdžių  :bigsmile:​ 

Atsakyti
Dontstop, kaip pas jus su pampersais ir puoduku?
Tuoj musu mergos vienos liks su jais is sausinuku.

Mane neramint pradejo tas reikalas, nes Adelijos grupej 4 metu berniukas su pampersu, b l e m b a, o jeigu maniske irgi taip, vat nesisios ant puoduko ir viskas..
Atsakyti

Dontstop, kaip pas jus su pampersais ir puoduku?
Tuoj musu mergos vienos liks su jais is sausinuku.

Mane neramint pradejo tas reikalas, nes Adelijos grupej 4 metu berniukas su pampersu, b l e m b a, o jeigu maniske irgi taip, vat nesisios ant puoduko ir viskas..

Nei vieno karto nėra sėdėjus ant puodo iki šiol. Kartais būna jai užeina, paprašo triusiką užmaut, ar net pati pampersą nusiima ir išmeta, o dar būna tik pasisoja vieną kartą ir atbėga paprašo iškart pakeist. Matosi, kad jau pradeda nebepatikt jai nešiot pampersą, bet kai būna su triusiku, varo į kelnes vis tiek...

Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 08 30, 21:12)
Sveikos 4u.gif
Buvom šiandien darželio susirinkime, eis į dvimečių-trimečių grupę vistik, tai lengviau atsipučiau. Grupė kaip ir normali, per daug nesiskiria nuo senojo darželio. Aurėjai patiko, nenorėjo išeit, su kita mergaite pešėsi dėl žaislų.  Tualete padarė sysiu  biggrin.gif

Aš nustebčiau, jei kažką darželiui reikėtų nešti. Kiek leidus, niekada nieko nenešiau. Vaiko drabužėliai - tai suprantamas dalykas.

Vakar norėjau pamatuoti darželinius batukus. Tai man sako: nemauk, mano darželis dar nedirba, man jų nereikia. Matau, kad į daržą nenori unsure.gif Oi, nusimato sunkus rugsėjis huh.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2017 08 31, 08:00)

<p>Pradėjau paną mokyti skaityti. Nupirkau kubelius su raidėm. Vėliau pajungsiu knygą (<a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.tytoalba.lt/labas-raide'>http://www.tytoalba.lt/labas-raide</a>). Po kurio laiko parašysiu, ar pavyksta išmokti ko nors  biggrin.gif​  </p>

Oi, kaip man sunku tai skaityti, kai pati jaučiu, kad per mažai užsiimu vaikų lavinimu. unsure.gif Man galvoje, tik aktyvus laisvalaikis. rolleyes.gif Va ir dabar rudens-žiemos sezonui ieškau baseino visai šeimai. Sima1, jūs lyg lankot, gal gali ką patart? Žinau Megoje kažkoks naujas atsidaręs, bet atsiliepimų jokių negirdėjau... unsure.gif Daug kas giria Miško gatvėje esantį... Ten net treneriai su tokiais pypliais dirba.
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2017 08 31, 12:26)
Aš nustebčiau, jei kažką darželiui reikėtų nešti. Kiek leidus, niekada nieko nenešiau. Vaiko drabužėliai - tai suprantamas dalykas.

Sima1, jūs lyg lankot, gal gali ką patart? Žinau Megoje kažkoks naujas atsidaręs, bet atsiliepimų jokių negirdėjau...  unsure.gif  Daug kas giria Miško gatvėje esantį... Ten net treneriai su tokiais pypliais dirba.

Pernai darželiui-lopšeliui nešiau kalną kanceliarinių prekių ir kalną buitinių valymo higienos priemonių pagal sąrašus. Užtai keista, kad šiemet nieko blink.gif suprantu, kad čia normalu ir taip ir turėtų būti, bet vistiek keista biggrin.gif

Mes tai nelankom, mano vyras turi abonimentą Girstutyje, nusiveda ir dukrą ten. Apie Megos nieko negirdėjau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 08 31, 14:03)

Mes tai nelankom, mano vyras turi abonimentą Girstutyje, nusiveda ir dukrą ten. Apie Megos nieko negirdėjau unsure.gif

O pati nebuvus? Ar didelis vaikų baseiniukas? Kokios ten kainos? hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2017 08 31, 13:18)
O pati nebuvus? Ar didelis vaikų baseiniukas? Kokios ten kainos?  hmm.gif

Buvus buvus, vaikų baseiniukas nedidelis, jame yra fontanas. Aišku smagiausia dalykas - čiuožykla smile.gif dar kavinė viduj yra. Mano vaikui tai viena mėgstamiausių pramogų.
Kainos čia

Va viso baseino foto radau čia
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 08 31, 14:24)
Buvus buvus, vaikų baseiniukas nedidelis, jame yra fontanas. Aišku smagiausia dalykas - čiuožykla  smile.gif dar kavinė viduj yra. Mano vaikui tai viena mėgstamiausių pramogų.
Kainos čia

Va viso baseino foto radau čia

Ačiū už info. 4u.gif Reikės kažkurį išsirinkti.
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2017 08 31, 13:33)
Ačiū už info.  4u.gif  Reikės kažkurį išsirinkti.

Tai pasibandymui nueikit pažiūrėt, kas labiau patinka smile.gif
Atsakyti