Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Dzeuse,

o priėmime apie svetimkūnį nosyje sakėte (ar jie ten pagal istorijos įrašus tikriausiai matė) - gal kokia smulki dalelytė giliau nukeliavo ir įstrigusi trukdo kvėpuoti? :huh2:

Atsakyti
QUOTE(Digin* @ 2017 08 28, 10:02)
Dzeuse
<p>o priėmime apie svetimkūnį nosyje sakėte (ar jie ten pagal istorijos įrašus tikriausiai matė) - gal kokia smulki dalelytė giliau nukeliavo ir įstrigusi trukdo kvėpuoti? huh.gif</p>

Ne, nesakem, kai isvaziavom pagalvojom tik gal reikejo.
Kai ketvirtadieni eme lauk, ji ilgai reke, draskesi, nusilom ten visi ir nuo tos dienos uzkimo, as maniau, kad laringitas jai, nes atitinka nemazai pozymiu, bet uzrase vis tik spastiska bronchita.

Laringito priežastys gali būti įvairios - virusai ar bakterijos, įvairūs alergenai, balso stygų nuovargis, jų pertempimas, rūkymas. Pagrindiniai simptomai yra viršutinių kvėpavimo takų infekcijos požymiai – karščiavimas, kosulys, sloga. būdingi balso sutrikimai arba lojantis balsas. Taip pat gali būti rijimo sutrikimų, kvėpavimo sutrikimų, skausminga ryklė, jos paraudimas, bendras nuovargis ir silpnumas. Balso sutrikimas paprastai trunka 7 – 10 dienų.

Kartais būna sunkūs priepuoliai: ligonis naktį ilgai kosti, dūsta, veidas pamėlynuoja.
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 08 28, 09:49)
Jau kaip mane uzkniso sia vasara visos ligos, grynai nebeturiu nervu..
Ketvirtadieni buvom priemime, vakar vakare vel..
Nuo ketvirtadienio Adelija uzkimo ir kamavo sausas kosulys, naktim negalejo tiesiog miegoti, kosejo kosejo..
Siryt zadejau vezti pas gydytoja, kad skirtu tinkamu vaistu butent tokiam kosuliui ir uzkimimui, nes ka turiu namie, niekas nepadeda.
Vakar vakarop is vis vare istisai, galva, plaukai dregni, kazkokia pasidare keista, atrodo, kad net oro truksta nuo to kosiulio.
Nuvezem 21val. i priimamaji, nes matesi, kad nakti is visa sakes bus, paklause krutine gydytoja, sako, susiaureje bronchai, spazmuoja jai, gavo greitos pagalbos zvakute prednizolono, atlaisvino kvepavima, klause ar nera kam nors alergiska, sakem, kad ne lyg, nera taip buve anksciau.. Zodziu, neaisku.. Uzrase diagnoze- spastiskas bronchitas.
Irase vaistu, nakciai davem, jau geriau kvepavo, atrodo, padeda.

Nu kaip nesiseka jums, kas čia dabar unsure.gif Ką toliau daryt sakė? Eisit pas savo gydytoją?
Sveikatos 4u.gif
Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Dzeuse, tikrai, na ir nesiseka jum, tai tas, tai anas... Laikykis, gydykitės ir sveikit  :4u:  Maniškė buvo užkimus pavasarį, aš irgi maniau, kad laringitas, paaiškėjo, kad ne ... 

Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 08 28, 10:46)
Nu kaip nesiseka jums, kas čia dabar unsure.gif  Ką toliau daryt sakė? Eisit pas savo gydytoją?
Sveikatos 4u.gif

Skyre gydyma, pas gydytoja nesake, kad reikia eiti, bet dave israsa jam. Ziuresiu kaip toliau bus, siandien jau matosi, kad geriau.

QUOTE(dontstop @ 2017 08 28, 11:59)
Dzeuse</strong>, tikrai, na ir nesiseka jum, tai tas, tai anas... Laikykis, gydykitės ir sveikit  4u.gif  Maniškė buvo užkimus pavasarį, aš irgi maniau, kad laringitas, paaiškėjo, kad ne ... </p>

As galvoju, kad jai laringitas vis tik, nes kaip prie jo raso, kad uzkimsta del balso stygu pertempimo, o jinai uzkimo po ketvirtadienio proceduros, kai daug reke.
Pati daug kartu laringitu esu sirgus, del rekavimu, jaunystes laikais, po naktiniu klubu ar koncertu, kai garsiai rekaujama, neina susisneketi, stygu uzdegimas budavo irgi taip kosedavau iki kol atrodo uzdusiu.

O kas tada buvo Jogailei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzeuse: 28 rugpjūčio 2017 - 12:12

O kas tada buvo Jogailei?

Jau nepamenu tikslios diagnozės  :hmm:  Matai, kosulio maniškei nebuvo, tuo labiau dusinančio... tik užkimimas. Išrašė purškiamą aliejaus pavidalo vaistą, papurškėm, greit padėjo, tik 3 dienas nėjo į darželį. Sveikit ir jūs kuo greičiau  :4u:​ 

Atsakyti
Sveikos, mergyčkos 4u.gif
Jetau, kaip greit vasara pralėkė. Ar dėl senatvės, ar dėl kokių priežasčių, bet nė nepajaučiau šiemet aš jos. Kaip ir nebuvo. Toks jausmas, kad dar turėtų tik ateit ji smile.gif
Mano mažiui prasidėjo griuvimo ant žemės priepuoliai, kai apima dėl ko nors pyktis.... Ir staugia tada nesavu balsu. Pilna ta žodžio prasme staugia, ne verkia, ne ką, o kiek jėgų turi, tiek baubia.... Ką daryt, a?... Kaip jūs su tokiais ar panašiais bajeriais tvarkotės?
Atsakyti
QUOTE(Aguončikas @ 2017 08 28, 13:24)
Sveikos, mergyčkos  4u.gif
Jetau, kaip greit vasara pralėkė. Ar dėl senatvės, ar dėl kokių priežasčių, bet nė nepajaučiau šiemet aš jos. Kaip ir nebuvo. Toks jausmas, kad dar turėtų tik ateit ji smile.gif
Mano mažiui prasidėjo griuvimo ant žemės priepuoliai, kai apima dėl ko nors pyktis.... Ir staugia tada nesavu balsu. Pilna ta žodžio prasme staugia, ne verkia, ne ką, o kiek jėgų turi, tiek baubia.... Ką daryt, a?... Kaip jūs su tokiais ar panašiais bajeriais tvarkotės?

Sakyčiau nekreipt dėmesio ir netgi išeiti iš kambario smile.gif čia aišku jei dėl nesąmonių taip daro. Nes kol staugia, tai nei susikalbėsi, nei ką.
Atsakyti

Sveikos, mergyčkos 4u.gif

Aš irgi vasaros nepajutau  :)  

"Koncertų" nebus, kai nebus žiūrovų  :4u:  Teisingai Sima_1 sako, išeit iš kambario, o jei neįmanoma - užsiimt savo įprasta veikla, nekreipt dėmesio. O jei kokioj parduotuvėj griūna, kur babulės tuoj pradeda aimanuot ir mamą mokint vaikų auklėjimo niuansų - imt vaiką ant rankų ir nešt lauk  :) 

Atsakyti
QUOTE(Aguončikas @ 2017 08 28, 13:24)
Kaip jūs su tokiais ar panašiais bajeriais tvarkotės?

Nekreipiu demesio. Pvz. zviegia ji ko nors, i grazias ar piktas kalbas nereaguoja, as pasakau tiesiog, tu kaip nori, o as einu i spinta perziureti rubus rudeniui ziemai, arba einu vonia sutvarkysiu. Iseinu, po poros minuciu ateina is paskos, isizeidusiu veidu, bet nebekaukia.
Jeigu viesoj vietoj, tada kaip raso, Dontstop, pasiimu ir nesuos.
Atsakyti

Labas rytas  :4u:

Vakar "pasiėmiau" sau laisvą pusdienį. Palikau vyrui vaikus ir išėjau į parką viena pamegzt. (taip jau jie mane iškankinę, greičiau jau rugsėjis ateitų, vienas darban, kiti - į ugdymo įstaigas  :ninja:  Nebegaliu, kaip noriu tylos ir ramybės namie  :blush-anim-cl:  :blush-anim-cl: ).  Vyras visas nusiplūkęs buvo, dabar man keršys  :lol:  Dukra taip jį išterorizavo, kad ir į Macdonaldą vežė, ir naujų žaislų nupirko, kad tik duotų ramybę  :lol:  :lol: Sūnų pas draugus išsiuntęs buvo, nes su dviem išvis nėjo susitvarkyt  :lol:

Atsakyti
QUOTE(Aguončikas @ 2017 08 28, 14:24)
Sveikos, mergyčkos  4u.gif

Nekreipti demesio, demonstratyviai iseiti i kita kambari ir nesileisti i jokias kalbas kol baubia. Uzteks kelis kartus labai nuosekliai taip padaryti ir baigsis tie priepuoliai. 4u.gif
Atsakyti