Dzeuse,
o priėmime apie svetimkūnį nosyje sakėte (ar jie ten pagal istorijos įrašus tikriausiai matė) - gal kokia smulki dalelytė giliau nukeliavo ir įstrigusi trukdo kvėpuoti?
Sveikos, mergyčkos
Jetau, kaip greit vasara pralėkė. Ar dėl senatvės, ar dėl kokių priežasčių, bet nė nepajaučiau šiemet aš jos. Kaip ir nebuvo. Toks jausmas, kad dar turėtų tik ateit ji
Mano mažiui prasidėjo griuvimo ant žemės priepuoliai, kai apima dėl ko nors pyktis.... Ir staugia tada nesavu balsu. Pilna ta žodžio prasme staugia, ne verkia, ne ką, o kiek jėgų turi, tiek baubia.... Ką daryt, a?... Kaip jūs su tokiais ar panašiais bajeriais tvarkotės?
Aš irgi vasaros nepajutau
"Koncertų" nebus, kai nebus žiūrovų Teisingai Sima_1 sako, išeit iš kambario, o jei neįmanoma - užsiimt savo įprasta veikla, nekreipt dėmesio. O jei kokioj parduotuvėj griūna, kur babulės tuoj pradeda aimanuot ir mamą mokint vaikų auklėjimo niuansų - imt vaiką ant rankų ir nešt lauk
Labas rytas
Vakar "pasiėmiau" sau laisvą pusdienį. Palikau vyrui vaikus ir išėjau į parką viena pamegzt. (taip jau jie mane iškankinę, greičiau jau rugsėjis ateitų, vienas darban, kiti - į ugdymo įstaigas Nebegaliu, kaip noriu tylos ir ramybės namie ). Vyras visas nusiplūkęs buvo, dabar man keršys Dukra taip jį išterorizavo, kad ir į Macdonaldą vežė, ir naujų žaislų nupirko, kad tik duotų ramybę Sūnų pas draugus išsiuntęs buvo, nes su dviem išvis nėjo susitvarkyt