Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Sima1 - ir tu sveika sugrįžusi iš atostogų. 4u.gif Kad ir kokios jos būna, vistiek gerai atitrūkti nuo rutinos. smile.gif

O mano mažoji skrydį atlaikė geriau nei tikėjausi. Pirmiausia iš vakaro nervavausi, kad pavėlavom išsirinkti vietas lėktuve, tad teko sėdėti visiems atskirai. Pakylant ir leidžiantis stiuardesės vaišino čiulpinukais, tad mažoji ramiai sėdėjo kol valgė. Skrydžio metu daviau jos mėgstamus ančiukus. Truputį vartė lėktuve esančias knygeles, truputį su plančiate žaidė. Ir dar su sese lakstė po lėktuvo koridorių. blink.gif Jau laukiau pastabų iš stiuardesių, bet niekas nieko nesakė. blink.gif Grįžtant vos ne visą laiką pramiegojo. Tad realiai net nesuprato, kas tas skrydis lėktuvu.
Tuo tarpu man buvo sunkiausiai. Nuskrendant vos neapsivėmiau, grįžtant žiauriai užgulė vieną ausį. unsure.gif
Atsakyti

Suvalkuose valgome Plazoje antrame aukšte. Maistas ne pats geriausias, bet mums patogioje vietoje.
Vis planuoju į tavo minimą Pepco užsukti, bet kol kas pritrūkdavo laiko (tiesa, esam buvę vieną kartą). Kol apeiname Plazą.... Mano vyras turi silpnybę batams. Jis juos ten apžiūrinėja/renkasi 1,5val. Tada maisto produktai ir jau pradeda temti.

Plazos antram aukšte mes sykį pavalgėm KFC, sykį - Hokus Pokus ir daug daug kartų Gigant kebab. Ir taip man tie kebabai atsibodo, kad šį kartą sakiau kaip norit, eisim kur nors, kur normalus maistas. Išbandėm Tesco antro aukšto bistro, ten yra ir šlamtmaisčio, ir normalaus maisto. Bet gavosi mum trečdaliu barangiau, nei kebabai (3 suaugusiųjų porcijos), maistas neskanus, nepatiko, o be to nebuvo vaikiško rinkinio su žaisliuku (pasibaigė, šiaip būna), ašarų mažajai buvo, nes jau buvom prižadėję, teko man per visą aukštą ją nešt į wc žindyt, kad nuramint, tai daugiau ten neisim  :dry2:

Žinau, daug kas stoja pavalgyt Scypliškėse karčamoj su vilku ant stogo, ale mum labai nepatogu, pietūs gautųsi tada bevažiuojant namo, t y apie 19 val vakaro :hmm:  

O kaip tevai suzinojo apie ta ivyki? Vaikas jau didesnis papasakojo?

Na ko tik vaikai nepridaro, tfu tfu tfu maniškiai dar nieko nekišo į nosį  :bijau2:​ 

Šakės kaip sunku su vaiku po visokias pardes trankytis, tiek išzyzia galvą blink.gifšiandien po baldų parduotuves važinėjom, gerai, kad vienoj buvo minkštų žaislų, tai nors kiek užsiėmė.

Tik žiojausi klausti, kaip jūsų remontai, ar vyko darbai, pakol jūs atostogavot?  :)

Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 08 26, 12:13)

Mes ketvirtadienį pargrįžom iš pajūrio, paskutinės dienelės man prieš darbą unsure.gif keistos tokios atostogos šitos, neįprastos, dažniausiai pasitaikydavo geri orai, ką gi, negali visą laiką sektis rolleyes.gif

Šakės kaip sunku su vaiku po visokias pardes trankytis, tiek išzyzia galvą blink.gif šiandien po baldų parduotuves važinėjom, gerai, kad vienoj buvo minkštų žaislų, tai nors kiek užsiėmė.

Atrodo, neseniai isejai atostogu net menesi, o kaip reikia tas menuo jau baiges.

Man irgi vargas su Adelia po pardes vazinetis, retai ja imam, tik jeigu jau visai neiseina kitaip..

QUOTE(semtama @ 2017 08 26, 12:29)
Ir dar su sese lakstė po lėktuvo koridorių.  blink.gif

Kiek laiko truko skrydis?

Mano scenas pradejo kelti dar neilipus, kai reikejo stoveti kur dokumentus tikrina, paskui pradejo rekti, kai is ranku paemiau zaislus i deze ideti skanavimui.
Paskui vartes po kojom ir zyze, kai i lektuva vorele laukem ilipti, as jau buvau visa slapia iki skrydzio.
Viduj nenorejo prisisegti ir is vis sedeti. Nemiega nei masinoj, nei lektuve.
O lakstyti nebuvo kaip isleisti, nes stiuardeses su kavom pirmyn atgal marsiruoja visa kelione.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 08 26, 12:39)
Tik žiojausi klausti, kaip jūsų remontai, ar vyko darbai, pakol jūs atostogavot?  smile.gif

Vyko vyko, nors vyras pergyveno, kad nevyks biggrin.gif plyteles išklijavo wc ir vonioj.

QUOTE(dzeuse @ 2017 08 26, 12:59)
Atrodo, neseniai isejai atostogu net menesi, o kaip reikia tas menuo jau baiges.

Man irgi vargas su Adelia po pardes vazinetis, retai ja imam, tik jeigu jau visai neiseina kitaip..

Iš aš nesuprantu, kur tas mėnuo dingo blink.gif

Mes neturim kam palikt, tenka kartu imt visur. Jei kokie Senukai tai dar nieko, yra vaikų žaidimų kampelis, o jei kokia šiaip baldų tai vargas, visą laiką kaip užsikirtus plokštelė - noriu į lauką, noriu jau eiti, jau einam, noriu į lauką ir t.t. Kartais padeda koks užkandis, bet ir tai ne visada. Tai labai dažnai vyras vienas visur varo, sufotkina man kas jam patinka, taip ir renkamės biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(semtama @ 2017 08 26, 12:29)
Sima1 - ir tu sveika sugrįžusi iš atostogų.  4u.gif  Kad ir kokios jos būna, vistiek gerai atitrūkti nuo rutinos.  smile.gif

O mano mažoji skrydį atlaikė geriau nei tikėjausi. Pirmiausia iš vakaro nervavausi, kad pavėlavom išsirinkti vietas lėktuve, tad teko sėdėti visiems atskirai. Pakylant ir leidžiantis stiuardesės vaišino čiulpinukais, tad mažoji ramiai sėdėjo kol valgė. Skrydžio metu daviau jos mėgstamus ančiukus. Truputį vartė lėktuve esančias knygeles, truputį su plančiate žaidė. Ir dar su sese lakstė po lėktuvo koridorių.  blink.gif  Jau laukiau pastabų iš stiuardesių, bet niekas nieko nesakė.  blink.gif  Grįžtant vos ne visą laiką pramiegojo. Tad realiai net nesuprato, kas tas skrydis lėktuvu.
Tuo tarpu man buvo sunkiausiai. Nuskrendant vos neapsivėmiau, grįžtant žiauriai užgulė vieną ausį.  unsure.gif

Aišku atostogos aplamai yra gėris, jau vien tuo, kad išsimiegoti gali, Aurėja baisiai gera buvo šitu atžvilgiu, miegodavo iki 8-9h ir pietų nemažai smile.gif
O tu visada taip reaguoji į skrydžius? Gerai, kad merginos šauniai atlaikė.
Atsakyti

Vyko vyko, nors vyras pergyveno, kad nevyks biggrin.gifplyteles išklijavo wc ir vonioj.

Tai kraustotės rugsėjį jau?  :)

----------------------

O aš jau bais laukiu rugsėjo. Noriu, kad maniškiai išeitų kas sau, kas į darbą, kas į ugdymo įstaigas, o aš noriu tylos, ramybės ir vienatvės :geda:  :geda:  Šios mūsų dienos kažkokios tuščios ir neįdomios. Šiandien į lauką visaip ragindama vos ne vos iškrapščiau šeimyną tik po 11 val. Kai paprastai išeinam 7-8 val  :oh: Jie neveikia nieko, tiesiog slampinėja visą dieną iš kampo į kampą. Bandau vyrą išjudint, kad per likusias atostogų dienas sutvarkytų kokius nors reikalus, bet jam geriau iki pietų gulėt, po pietų irgi gulėt, vakare iki išnaktų vėl guli, filmus žiūri, dieną pasikrapšto namie, pagamina valgyti pvz, pusvalandžiui išveda vaikus į lauką... Jis taip nori leisti atostogas, o man jis tik painiojasi po kojom ir griauna įprastą rutiną  :oh:​ 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 08 26, 13:39)

<p>Plazos antram aukšte mes sykį pavalgėm KFC, sykį - Hokus Pokus ir daug daug kartų Gigant kebab. Ir taip man tie kebabai atsibodo, kad šį kartą sakiau kaip norit, eisim kur nors, kur normalus maistas. Išbandėm Tesco antro aukšto bistro, ten yra ir šlamtmaisčio, ir normalaus maisto. Bet gavosi mum trečdaliu barangiau, nei kebabai (3 suaugusiųjų porcijos), maistas neskanus, nepatiko, o be to nebuvo vaikiško rinkinio su žaisliuku (pasibaigė, šiaip būna), ašarų mažajai buvo, nes jau buvom prižadėję, teko man per visą aukštą ją nešt į wc žindyt, kad nuramint, tai daugiau ten neisim  dry.gif</p>
<p>Žinau, daug kas stoja pavalgyt Scypliškėse karčamoj su vilku ant stogo, ale mum labai nepatogu, pietūs gautųsi tada bevažiuojant namo, t y apie 19 val vakaro hmm.gif  </p>

Tai ir mums panašiai. Ten pavalgiusi ne kaip jaučiuosi, bet kažko kito ieškoti tiesiog neturim laiko. Aš vis dar naiviai tikiuosi, kad pavyks išsirinkti kažko normalaus. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(dzeuse @ 2017 08 26, 13:59)

Kiek laiko truko skrydis?

Mano scenas pradejo kelti dar neilipus, kai reikejo stoveti kur dokumentus tikrina, paskui pradejo rekti, kai is ranku paemiau zaislus i deze ideti skanavimui.
Paskui vartes po kojom ir zyze, kai i lektuva vorele laukem ilipti, as jau buvau visa slapia iki skrydzio.
Viduj nenorejo prisisegti ir is vis sedeti. Nemiega nei masinoj, nei lektuve.
O lakstyti nebuvo kaip isleisti, nes stiuardeses su kavom pirmyn atgal marsiruoja visa kelione.

3 val.

Po oro uostą jas sužiūrėti ir man buvo didelis vargas.
Papildyta:
QUOTE(sima_1 @ 2017 08 26, 14:19)

O tu visada taip reaguoji į skrydžius? Gerai, kad merginos šauniai atlaikė.

Deja, taip. Jei yra galimybė visada renkuosi keliavimą mašina. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 08 26, 13:26)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71772377" data-time="1503746362">
<div>
<p>Vyko vyko, nors vyras pergyveno, kad nevyks vartotojo įkelta nuotraukaplyteles išklijavo wc ir vonioj.
 </p>
</div>
</blockquote>
<p>Tai kraustotės rugsėjį jau?  smile.gif</p>
<p> </p>
<p>----------------------</p>
<p>O aš jau bais laukiu rugsėjo. Noriu, kad maniškiai išeitų kas sau, kas į darbą, kas į ugdymo įstaigas, o aš noriu tylos, ramybės ir vienatvės blush2.gif  blush2.gif  Šios mūsų dienos kažkokios tuščios ir neįdomios. Šiandien į lauką visaip ragindama vos ne vos iškrapščiau šeimyną tik po 11 val. Kai paprastai išeinam 7-8 val  doh.gif Jie neveikia nieko, tiesiog slampinėja visą dieną iš kampo į kampą. Bandau vyrą išjudint, kad per likusias atostogų dienas sutvarkytų kokius nors reikalus, bet jam geriau iki pietų gulėt, po pietų irgi gulėt, vakare iki išnaktų vėl guli, filmus žiūri, dieną pasikrapšto namie, pagamina valgyti pvz, pusvalandžiui išveda vaikus į lauką... Jis taip nori leisti atostogas, o man jis tik painiojasi po kojom ir griauna įprastą rutiną  doh.gif​ </p>

Žiūrėsim, kaip gausis viską spėt, gal net ir spalį kelsimės.
Man iš esmės tai labai patinka ruduo, pats rudens kvapas net patinka rolleyes.gif jau dabar iš tikro užuodžiu. Norėčiau ir aš ramybės ir vienatvės, bet deja biggrin.gif Bet tai matai vaikai tavo geri, leidžia tėčiui gulėt, pas mus nei vienas tokios prabangos neturi biggrin.gif šiuo metu panašiai irgi leidžiam dienas, nieko ypatingo, po namus.

QUOTE(semtama @ 2017 08 26, 13:42)
Tai ir mums panašiai. Ten pavalgiusi ne kaip jaučiuosi, bet kažko kito ieškoti tiesiog neturim laiko. Aš vis dar naiviai tikiuosi, kad pavyks išsirinkti kažko normalaus.  biggrin.gif
Papildyta:
3 val.

Po oro uostą jas sužiūrėti ir man buvo didelis vargas.
Papildyta:
Deja, taip. Jei yra galimybė visada renkuosi keliavimą mašina.  smile.gif

O nepadeda vaistai nuo pykinimo? Gailai kai šitaip..
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 08 26, 15:01)
Žiūrėsim, kaip gausis viską spėt, gal net ir spalį kelsimės.
Man iš esmės tai labai patinka ruduo, pats rudens kvapas net patinka rolleyes.gif jau dabar iš tikro užuodžiu. Norėčiau ir aš ramybės ir vienatvės, bet deja  biggrin.gif Bet tai matai vaikai tavo geri, leidžia tėčiui gulėt, pas mus nei vienas tokios prabangos neturi biggrin.gif šiuo metu panašiai irgi leidžiam dienas, nieko ypatingo, po namus.
O nepadeda vaistai nuo pykinimo? Gailai kai šitaip..

Jei vaikai namie, tai ir mes galim tik pasvajoti apie gulėjimo prabangą. Šiandien vyras išvažiavo į sodą su dukrom. Ramybė pas mane, bet ir darbų po kelionės ir prieš darželį. smile.gif

Dėl vaistų, niekad nebandžiau. Dažnai neskraidau. Čia tik trečias kartas gyvenime. Tiesiog prakenčiu ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2017 08 26, 14:26)
Jei vaikai namie, tai ir mes galim tik pasvajoti apie gulėjimo prabangą. Šiandien vyras išvažiavo į sodą su dukrom. Ramybė pas mane, bet ir darbų po kelionės ir prieš darželį.  smile.gif

Dėl vaistų, niekad nebandžiau. Dažnai neskraidau. Čia tik trečias kartas gyvenime. Tiesiog prakenčiu ir tiek.

Pas mane irgi darbų po atostogų, kalnai skalbimo, rūbus Aurėjos sužiūrėt, maisto pridaryt.. Apipirkau šiandien panelę, beliko batukai. Dar - spintą jos sutvarkyt, bet baisiai tingiu rolleyes.gif

Mane anksčiau pykindavo autobusuose, tai kai pirmąkart skridau irgi gėriau vaistų nuo pykinimo, mama įkalbėjo. Nors nepykino nei su jais nei be jų.
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 08 26, 19:03)
Dar - spintą jos sutvarkyt, bet baisiai tingiu.

Zinai kur kreiptis. mirksiukas.gif biggrin.gif

Mane pykina visur isskyrus lektuva, tik kai su Adelia reikejo zaisti, sonais visaip sukinetis negerai jau buvo, masinoj ir ramiai sedint, nejudant pykina.
O siaip turiu tableciu, isgeriu pries ilgesnes keliones.
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 08 26, 20:26)
Zinai kur kreiptis.  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Gerai būtų biggrin.gif bet teks pačiai..
Atsakyti
Jau kaip mane uzkniso sia vasara visos ligos, grynai nebeturiu nervu..
Ketvirtadieni buvom priemime, vakar vakare vel..
Nuo ketvirtadienio Adelija uzkimo ir kamavo sausas kosulys, naktim negalejo tiesiog miegoti, kosejo kosejo..
Siryt zadejau vezti pas gydytoja, kad skirtu tinkamu vaistu butent tokiam kosuliui ir uzkimimui, nes ka turiu namie, niekas nepadeda.
Vakar vakarop is vis vare istisai, galva, plaukai dregni, kazkokia pasidare keista, atrodo, kad net oro truksta nuo to kosiulio.
Nuvezem 21val. i priimamaji, nes matesi, kad nakti is visa sakes bus, paklause krutine gydytoja, sako, susiaureje bronchai, spazmuoja jai, gavo greitos pagalbos zvakute prednizolono, atlaisvino kvepavima, klause ar nera kam nors alergiska, sakem, kad ne lyg, nera taip buve anksciau.. Zodziu, neaisku.. Uzrase diagnoze- spastiskas bronchitas.
Irase vaistu, nakciai davem, jau geriau kvepavo, atrodo, padeda.
Atsakyti