Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(dontstop @ 2017 08 25, 12:09)
Jėtus, koks siaubas, tai auklėtojos nieko nė nepastebėjo?  hmm.gif Apie kokią detalę kalbi, įsivaizduoju, nu baisu  blink.gif

Vaikai iki 11val. buna grupej, paskui eina i lauka ir 12 pasiimu is kiemo ja, manau, kad lauke isikiso, plotas didelis, nemate niekas taip iseina, nes kraujas nebego, o ir ji neparode, kad jaucia koki diskomforta. Galvoju, o gal jinai net ne vakar isikiso, tiesiog nematem.. Nezinia..

Kaip pigiai sijonas ir liemene. Einu i ali, isimesiu i bag'a tas dvi sukneles. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2017 08 25, 12:09)

<p>Paukščiai:</p>

<p>Pingvinai (pabrango, už 5 pirkau)</p>

Koki dydi emei 3 ar 4?
Ant pauksciu galejo nedeti to dryzuoto kaklo, bet i darzeli tiks.
O su pingvinais jau nelabai apsimoka uz 8+ , per sale is zaros uz tiek nupirkt galiu.
Atsakyti

Koki dydi emei 3 ar 4?
Ant pauksciu galejo nedeti to dryzuoto kaklo, bet i darzeli tiks.
O su pingvinais jau nelabai apsimoka uz 8+ , per sale is zaros uz tiek nupirkt galiu.

Ėmiau 4, ant pakuotės buvo parašyta 110, atitinka pagal mūsų turimus rūbus 104, pats tas su šiek tiek atsargos, ėmiau su mintim, kad tiktų ir kitam pavasariui  :) 

Tu teisi, aš irgi daugiau 5 eur nemoku už kinietiškus rūbus  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 08 25, 08:42)

</p></div></blockquote><p>Na va koks tai populiarus kirpimas  smile.gif </p><p></p><p>Vakar dieną pašventėm apsipirkimui Suvalkuose.</p><p><strong>Semtamama</strong>, jūs jau apsipirkot? smile.gif </p>

Dar ne. Planuojam ateinančią savaitę varyt. Dar savaitgalį turiu perrinkti vaikų drabužius, ir galutinai sužiūrėti ko trūksta darželiui.

O mes ką tik iš Kretos. Viskas praėjo neblogai. Pabuvojom Vay paplūdimyje, kur nufilmuota Bounty reklama, Balos saluose, kur medaus mėnesį leido princesė Diana su Čarlzu. Labai gražu, tik deja, dar daug gražių dalykų ir nepamatėme. Gal kada nors kitą kartą...

Mano vyresnėlė pramoko plaukti, kuo labai džiaugiuosi,tai paskutines dienas nėjo iškrapštyti iš baseino . smile.gif
Atsakyti

Perskaiciau, ka priraset.

Dzeuse, na ir nutikimas darzelyje.  :huh2: Lt po tokio aplaidumo aukletoja lektu is darbo, o jei dar tevai arsesni, tai ir  per tv laidas pranestu. 

Dontstop - ryte su kava perskaiciau tavo keliones aprasyma. Super  :rolleyes:  labai naudinga info. Jau  kai ka nusiziurejau is taves kitai vasarai. Noreciau I Zagare ir Lv uzsukti, i tuos atrakcionus. O jei dar pakeliui rastume ezera, prie kurio galetume nakvoti ir maudytis, tai butu idealu.  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2017 08 26, 09:10)
Dzeuse, na ir nutikimas darzelyje.  huh.gif Lt po tokio aplaidumo aukletoja lektu is darbo, o jei dar tevai arsesni, tai ir  per tv laidas pranestu.

Aukletojos trys. Negaliu irodyti, kad ivyko darzelyje, kraujas nebego, gal jinai jau ne viena diena su ta viela nosy vaiksciojo, nes pati elgesi kaip niekur nieko..
Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Semtamama, sveika sugrįžus  :4u:  Smagu, kad patiko reportažas  :)  Jei planuosit atkartot tą dalį, dar būtinai triušių miestelį įtraukit, pakeliui. Ten 36 rūšių triušiai gyvena gražiuose nameliuose  :) 

http://www.latvia.tr...iusiu-miestelis

Mum labiausiai gaila, kad ten neužsukom. Vyras net norėjo dar šį mėnesį nuvažiuot į Rygą, užsukant pas triušius, paskui perkėlėm planus rugsėjo galui, o dabar deja sužinojom, kad teks kelti kitai vasarai ...

Kur jūs valgot Suvalkuose?

Dėl auklėtojų aplaidumo, tai jei pati Dzeuse mano, kad gal ne pirmą dieną pastebėjo, lygiai taip pat galėjo nepastebėti auklėtojos... :unsure:  Susimąstyčiau nebent dėl darželio aplinkos saugumo  :hmm: 

Dzeuse, ar ketini auklėtojom pasakoti, kas atsitiko?

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 08 26, 10:45)
Dėl auklėtojų aplaidumo, tai jei pati Dzeuse mano, kad gal ne pirmą dieną pastebėjo, lygiai taip pat galėjo nepastebėti auklėtojos... unsure.gif  Susimąstyčiau nebent dėl darželio aplinkos saugumo  hmm.gif 
Dzeuse, ar ketini auklėtojom pasakoti, kas atsitiko?</p>

Del to, kad ne pirma diena gal vaiksciojo, itarimas kyla, nes paskutines dvi naktis labai blogai miegojo, atsibudinejo daug, nemiegojo siaip sau po 2-3val.
Diena, kai uzsiemus kazkuom, gal ne taip erzino, o nakti labiau viskas jauciasi.
Is darzelio grizta po 12 , pavalgo, biski pailsim ir einam i lauka, i zaidimu aikstele, ir darze, ir prie namu daug teritorijos su smeliu, ten visokio slamsto gali buti.
Zodziu, neaisku..
Kai ketvirtadieni atejau pasiimti, ji zaide kieme kaip ir visas dienas, ejom namo, valge, nieko keisto elgesy nesimate, buciau netaisius kojiniu atsitupus ir nepaziurejus is apacios i virsu, nebuciau macius nezinia dar kiek..

Papasakosiu darzely, nunesiu parodyti ta daikta.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 08 26, 11:45)
<p>Labas rytas  4u.gif </p><p><strong>Semtamama</strong>, sveika sugrįžus  4u.gif  Smagu, kad patiko reportažas  smile.gif  Jei planuosit atkartot tą dalį, dar būtinai triušių miestelį įtraukit, pakeliui. Ten 36 rūšių triušiai gyvena gražiuose nameliuose  smile.gif </p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.latvia.travel/lt/lankytina-vieta/triusiu-miestelis'>http://www.latvia.travel/lt/lankytina-vieta/triusiu-miestelis</a></p><p>Mum labiausiai gaila, kad ten neužsukom. Vyras net norėjo dar šį mėnesį nuvažiuot į Rygą, užsukant pas triušius, paskui perkėlėm planus rugsėjo galui, o dabar deja sužinojom, kad teks kelti kitai vasarai ...</p><p></p><p>Kur jūs valgot Suvalkuose?</p><p></p><p>Dėl auklėtojų aplaidumo, tai jei pati Dzeuse mano, kad gal ne pirmą dieną pastebėjo, lygiai taip pat galėjo nepastebėti auklėtojos... unsure.gif  Susimąstyčiau nebent dėl darželio aplinkos saugumo  hmm.gif </p><p><strong>Dzeuse</strong>, ar ketini auklėtojom pasakoti, kas atsitiko?</p>

O taip, mano mažei patiktų triušiukai. Ji dėl tokių gyvunėlių eina iš proto. biggrin.gif

Suvalkuose valgome Plazoje antrame aukšte. Maistas ne pats geriausias, bet mums patogioje vietoje.
Vis planuoju į tavo minimą Pepco užsukti, bet kol kas pritrūkdavo laiko (tiesa, esam buvę vieną kartą). Kol apeiname Plazą.... Mano vyras turi silpnybę batams. Jis juos ten apžiūrinėja/renkasi 1,5val. Tada maisto produktai ir jau pradeda temti.

Dėl Dzeusės Adelijos, svarbu, kad viskas gerai baigėsi. Bet nemaloni situacija vos pradėjus lankyti darželį. Aišku, panašių nutikimų gali pasitaikyti bet kam ir bet kur.
Mūsų darželyje viena auklėtoja iš inercijos sudavė vaikui, nes tas jos neklausė ir prieš ją pakėlė ranką. Tai tėvai tiek prirašė skundų švietimo skyriui, kad moteriai neatlaikė nervai ir išėjo iš darbo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semtama: 26 rugpjūčio 2017 - 11:30
QUOTE(semtama @ 2017 08 26, 11:29)

Mūsų darželyje viena auklėtoja iš inercijos sudavė vaikui, nes tas jos neklausė ir prieš ją pakėlė ranką.

O kaip tevai suzinojo apie ta ivyki? Vaikas jau didesnis papasakojo?

Mums taip ir liks neaisku, kada ir kur isikiso, pati nemoka pasakyti, ne nesuprato turbut normaliai kas ivyko.

Papildyta:
Man dabar paranoja bus, kad ji vel ko neisikistu i nosi, valgo dabar melynes, tai ziuriu salia.
Dontstop, tu FB neturi, nezinai, musu Kisiulkos Gabriele buvo melyne isikisus irgi i priemima teko vaziuoti.
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 08 26, 12:45)
O kaip tevai suzinojo apie ta ivyki? Vaikas jau didesnis papasakojo?

Mums taip ir liks neaisku, kada ir kur isikiso, pati nemoka pasakyti, ne nesuprato turbut normaliai kas ivyko.

Vaikas truputį didesnis - trimetis.
Mano didžioji trimetė būdama yra įsikišusi vitaminą C į nosį. Oj cypė rėkė kol tas iškrito.
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2017 08 26, 11:52)
Vaikas truputį didesnis - trimetis.
Mano didžioji trimetė būdama yra įsikišusi vitaminą C į nosį. Oj cypė rėkė kol tas iškrito.

Bet kas tiems vaikams uzeina, kam papasakojau apie Adelijos bajeri, tai isgirdau, kad daznas vaikas taip buvo padares vaikystej aplinkoj.
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 08 26, 11:50)

Papildyta:
Man dabar paranoja bus, kad ji vel ko neisikistu i nosi, valgo dabar melynes, tai ziuriu salia.

Kaip tik norėjau klaust, ar pati nepasakojo, kaip tai nutiko.

Iš tikro tai tikrai dažna istorija su tais kišimais į nosį, neįsivaizduoju, kaip jie taip sugalvoja. Ir dar taip, kad nė nemaišytų.

Mes ketvirtadienį pargrįžom iš pajūrio, paskutinės dienelės man prieš darbą unsure.gif keistos tokios atostogos šitos, neįprastos, dažniausiai pasitaikydavo geri orai, ką gi, negali visą laiką sektis rolleyes.gif

Šakės kaip sunku su vaiku po visokias pardes trankytis, tiek išzyzia galvą blink.gif šiandien po baldų parduotuves važinėjom, gerai, kad vienoj buvo minkštų žaislų, tai nors kiek užsiėmė.

Semtama, kaip skrydžius atlaikė mažoji?
Atsakyti