Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Aš praeitą vasarą kirpausi lob'u smile.giftik mano banguoti, netgi garbanoti kai trumpi pasidaro, tai kitoks vaizdas biški.
Mums bus greitai šįkart viskas, nuo rugsėjo 5 d vyras jau grįžta į darbą, tai realiai vos 2-3 dienos kai galėsim trumpaiu palikt, paskui jau visai dienai unsure.gif

Ir nebe palaikai to lobo, nepatiko?  :) 

Jūsiškė juk ir pripratusi jau prie visos dienos, o pas mus ir darželis neleidžia taip, iškart...

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 08 23, 21:30)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71768886" data-time="1503514096"><div><p>Aš praeitą vasarą kirpausi lob'u vartotojo įkelta nuotraukatik mano banguoti, netgi garbanoti kai trumpi pasidaro, tai kitoks vaizdas biški.
Mums bus greitai šįkart viskas, nuo rugsėjo 5 d vyras jau grįžta į darbą, tai realiai vos 2-3 dienos kai galėsim trumpaiu palikt, paskui jau visai dienai vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Ir nebe palaikai to lobo, nepatiko?  smile.gif </p><p></p><p>Jūsiškė juk ir pripratusi jau prie visos dienos, o pas mus ir darželis neleidžia taip, iškart...</p>

Stengiaus palaikyt, bet per kelias kirpėjas jis toks suvienodėjo. Tiesa, mano trumpas lob'as buvo, tai dabar jau beveik vienodo ilgio tie plaukai, nebesiryžtu trumpint labai gal vėl auginsiu, nžn rolleyes.gif
Atsakyti

Gal lob kirpimu  :hmm:

c4017684fda60a2b41bfcfc73b86ef76--aline-

Dramatic-Inverted-Bob-Pics.jpg

Tai greitai ir yra 2 mėnesiai minimum, pradėsim gi vėl nuo valandos, ir pirma diena, kada apskritai galima bus palikt - rgs 4, pirmą mėnesį galima imti 1 arba 2 maitinimus, žo, vis tiek procesas visas nusimato. Kaip ir jum, nuo nulio  :)

Mane šiandien taip apkirpo :) tik pas mane garbanoti plaukai :)

Atsakyti

Mane šiandien taip apkirpo  :) tik pas mane garbanoti plaukai :)

Na va koks tai populiarus kirpimas  :) 

Vakar dieną pašventėm apsipirkimui Suvalkuose.

Semtamama, jūs jau apsipirkot? :) 

Atsakyti
Vakar apturejom egzekucija, Adelijai is nosies trauke sulankstyta tokia kaip viela aptraukta plastmase. Isikiso darzely, kieme gal kur rado, didele dalis smelis, tai ten visko turbut yra..
Iki siol negaliu suprasti kaip jinai, budama tokia atsargi, tokia nesamone padare.
Vakar kas valanda reikejo purskala purksti, pazeistai gleivinei gydyti.
Siandien nosis uzgulta, uzkimus, nezinau ar cia nuo proceduros ar sirgti pradeda. Laikem vakar trise, prisireke, gal del to uzkimus, bus matyt per savaitgali.
Nevedziau i darzeli, namie likom.
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2017 08 25, 07:42)
Vakar dieną pašventėm apsipirkimui Suvalkuose.

Ka pirkot, kuriam laikui uzteks ir kiek euru isleidot? smile.gif
Atsakyti

Vakar apturejom egzekucija, Adelijai is nosies trauke sulankstyta tokia kaip viela aptraukta plastmase. Isikiso darzely, kieme gal kur rado, didele dalis smelis, tai ten visko turbut yra..
Iki siol negaliu suprasti kaip jinai, budama tokia atsargi, tokia nesamone padare.
Vakar kas valanda reikejo purskala purksti, pazeistai gleivinei gydyti.
Siandien nosis uzgulta, uzkimus, nezinau ar cia nuo proceduros ar sirgti pradeda. Laikem vakar trise, prisireke, gal del to uzkimus, bus matyt per savaitgali.
Nevedziau i darzeli, namie likom.
Papildyta:
Ka pirkot, kuriam laikui uzteks ir kiek euru isleidot? smile.gif

Jėzau, vargšiukė  :console:  Trise - kartu su auklėtoja traukėt? Jum iš darželio paskambino ateit, ar tu ten budi, pakol Adelija būna?

Visad važiuojam kas 2 mėnesiai, keičiam ant sienos 400 eur, kartais pritrūkstam (damokam kortele,bet geresnis kursas keisti keitykloje), kartais atlieka. Vakar atliko, nedaug pirkom, pampersų nereikėjo. Maisto kai kurių produktų užtenka iki kito važiavimo, čia LT pvz niekad neperku jokios mėsos, Lenkijoj užsiperkam ir užkemšu kamerą. Tas pats su padažais, kruopom, makaronais, prieskoniais ir tt (t y negreit gendančiais). Trumpiausias galiojimas pieno produktų - 3 savaitės kai kurių. Varškę šaldau, bet kokio pieno nepripirksi 2 mėnesiams, pasibaigia lenkiškas, dasiperkam pas mus. Maistui apie 160-180 išleidžiam per vieną apsipirkimą, likę iš 400 eur pinigai skiriami buitinei chemijai, pampersams, rūbams, batams, kosmetikai.

Šį kartą kaip visad gerai pataikiau ant rūbų. Dičkiui ten pasirinkimas ne kažką, tai tik 1 kelnes paėmiau ateičiai (aš viską perku dydžiu didesnius, kad paskui kai išauga, nelėkčiau akis išsprogdinus kažkur pas mus ieškot, o traukčiau iš palovio nupirktus geriausiom kainom). O panai pirkau visko daug, kelias poras batų,  plaukų aksesuarų... :rev:​ 

Atsakyti

Pateršiu eterį rūbų nuotraukom  :geda:

rugsėjo 1ai 

0_147184_35eaa3c2_-1-XL.jpg

0_14718b_ad8757f4_XL.jpg

aksesuarai į kolekciją

0_14718a_1a61a9c8_XL.jpg

0_13f6c3_69519136_XL.jpg

Naktiniai  :hihihi:

0_147188_b898ad74_XL.jpg

Atsakyti

Batai

0_147185_45a6f674_XL.jpg

0_13f6bd_a42f8ba_XL.jpg

Atsakyti

Ateičiai

0_14718c_c501e190_XL.jpg

Kitai vasarai

0_147189_28d4a568_XL.jpg

0_13f6c5_e1bd0932_XL.jpg

0_13f6c4_b79a8f8d_XL.jpg

Atsakyti

Netikėtai sėkmingi pirkiniai iš kiniečių, suknios į darželį - medvilnė panaši į medvilnę, spalvos ryškios, dydžiai nenumažinti  :)

0_13c5e3_18a0a8b9_XL.jpg

0_13c5e6_9fcb0b52_XL.jpg

0_147183_309935ff_XL.jpg

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 08 25, 11:04)
Jėzau, vargšiukė  console.gif  Trise - kartu su auklėtoja traukėt? Jum iš darželio paskambino ateit, ar tu ten budi, pakol Adelija būna?

I priemima vezem.
Grizom is darzo, pavalge ji, as pavalgiau, sedejo salia, paskui atsitojom nuo stalo, pasilenkiau kelnes i kojines sukisti ir netycia pamaciau, kad kazkas balta nosy, kadangi is apacios i virsu ziurejau, siaip nesimate tos vielos.
Paguldziau paziureti, negalejau suprasti kas ten, maniau, gal putos koks rutuliukas, panasiai atrode, nuemiau nuo ausu krapstuko vata, ikisau is sono, galvojau uzkabinsiu, isimsiu, tada pajutau kad kazkas kieta, paskambinau vyrui, grizo is darbo, palaike, apziurejom, kad kazkokia plastmase ir isvaziavom i ligonine.
Kai istrauke nustebom, ne kokia zaislo detale, o viela, tokia kaip buna vaikiski zaislai dezutese pritvirtinti, jeigu isivaizduoji, ka turiu omeny. Tai va, toks 3 ar 4 kartus sulenktas gumuliukas i ilgi.
Nosis buvo svari, nesusitepus krauju, tad darzely niekas ne nemate, kad ji su ta viela vaiksto.
Istraukiant tiek zviege, draskesi, jau gydytoja sake, teks narkoze turbut duoti, bet pavyko is kelinto karto.

Liemene ir sijonas kokie faini, idomu, kiek mokejai? Su pauksciais suknele, segtukai burbulai, zuikiai irgi musu skonio. smile.gif
Balerinu Adelija neturi, pardej kazkada matavau, nemoka jinai su jom vaiksciot kazkaip, atrodo, lyg nepatogu butu.
Is kinieciu, tai is ali? Jei taip, imesk nuorodas su pauksciais ir pingvinais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzeuse: 25 rugpjūčio 2017 - 11:57

Jėtus, koks siaubas, tai auklėtojos nieko nė nepastebėjo?  :hmm: Apie kokią detalę kalbi, įsivaizduoju, nu baisu  :blink:

Sijonas 3,46 eur, liemenė 4,62 eur, parduotuvė Pepco  :)

Paukščiai:

https://www.aliexpre...2756154936.html

Pingvinai (pabrango, už 5 pirkau)

https://www.aliexpre...2820716121.html

Atsakyti