Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

dontstop, perskaičiau kelionės apžvalgą thumbup.gif
Kaip visad šauniai pakeliavot, gražūs vaizdai. Kelionė tikrai pigi, o maisto neįskaičiavai? Ką dėjotės/pirkot/gaminot gamtoj? Aš neįsivaizduoju ką reiktų valgyt gamtoj visą dieną biggrin.gif
Man vis dar mistika tokia kelionė su mūsų amžiaus vaiku biggrin.gif Kur žaidimų aikštelės ir pan tai maniškei aišku patiktų, bet tais takais per miškus tai ją tiesiog tektų visą laiką nešt ir ji zystų, kaip nori eiti ant čiuožyklos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima_1: 21 rugpjūčio 2017 - 14:22
Dontstop, perskaiciau keliones aprasyma. Kas karta stebina, kokia maza Lietuva ir kiek fainu vietu joje.
Istikruju tai gaila, kad zmogus nugyveni gyvenima ne savo salies normaliai neapziurejes is tingejimo..

Kartena, Plateliai gimtieji krastai. Kartenos baznycioj, beje, zenijaus. smile.gif
Akmenu muziejus labai gerai pazistamas, nes Into sunus kavalierius mano buvo, labai daug apie juos teko klausytis draugystes metu. biggrin.gif

Drevernoj kaip grazu, tvarkinga, nebuciau pagalvojus.

Koks idomus voras Zagarej, gal ir zmones nebe tokie laukiniai kaip anksciau, nesulauzo, nesuniokoja tokiu dirbiniu..

Nykstuku miestelis kaip patiko, nekeista, kad Jogailes nejo isvesti is ten.. biggrin.gif

Siaip viskas idomu, patiko, bet va ta nakvyne palapinej, tai sakes man butu..
Esu nakvojus prie Plateliu, Sartu ezero, nepamiegu palapinej, kita diena kaip po baliaus, galva skauda, kaulus skauda, dregme kazkokia visur, aplamai jauciuos nevala ir ligonis po tokiu nakvyniu.. o dar jei vaikai, maistas, daiktu pakavimas..
Per tokia kelione mes su vyru susipyktumem simtapem kartu. biggrin.gif

Sunus koks pasitaises. smile.gif Sau kosmetikos pasiemus, nejaugi dazeis kelionej? biggrin.gif
Kaip pigiai kainavo jusu kelione. 1500km. tik 60 euru kurui.

Mums iki Lietuvos 1650km. kurui reikia apie 350 euru.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzeuse: 21 rugpjūčio 2017 - 14:43

dontstop, perskaičiau kelionės apžvalgą thumbup.gif
Kaip visad šauniai pakeliavot, gražūs vaizdai. Kelionė tikrai pigi, o maisto neįskaičiavai? Ką dėjotės/pirkot/gaminot gamtoj? Aš neįsivaizduoju ką reiktų valgyt gamtoj visą dieną biggrin.gif
Man vis dar mistika tokia kelionė su mūsų amžiaus vaiku biggrin.gifKur žaidimų aikštelės ir pan tai maniškei aišku patiktų, bet tais takais per miškus tai ją tiesiog tektų visą laiką nešt ir ji zystų, kaip nori eiti ant čiuožyklos biggrin.gif

Sima_1, tai atidaro tau nuorodą, ar radai tiesiog pati forume?  :) 

Ačiū už komplimentus  :)  Maisto neskaičiavau, nes vežėmės iš namų 3 tašes, mama šiek tiek davė bent jau vienai dienai, o vietoj apsipirkom 2 kartus tik, ir labai minimaliai. Kaimuose visiškai jokių prekybcentrių neradom, geriausiu atveju kišenės dydžio "Aibė" tinklo parduotuvytes, ką ten pirkti... Paskutinėm dienom pasibaigė anglys, niekur neradom pirkti  :D Apie kažkokius įmantresnius produktus net kalbos nėra. Pirkom papildomai kelionės eigoje pieno, kiaušinių, bananų, pomidorų, vištienos krūtinėlės, vandens...

Maisto iš namų vežėmės tokio: mėsos konservų, užpilamų ir paprastų makaronų, kruopų, bulvių, svogūnų, užpilamų sriubų ir sriubų stiklainiuose, balandėlių ir guliašo stiklainiuose, paštetų tokiuose įpakavimuose, kur be šaldytuvo laikomi, duonos, lavašo, vytintos dešros, čipsų, miusli batonėlių, obuolių, agurkų, marinuotų burokų, konservuotų žirnelių, žinoma daug vandens ir vandens iš krano apsiprausimui, sriubai ir tt, pirmai dienai virtų kiaušinių, sumuštinių, mini picų, mėsos iš kameros, iš kurios antrai dienai pasidarėm šašlų, druskos.

Pusryčiams ant primuso virdavom sriubas su mėsa, makaronais, bulvėm. Pietum "sausą davinį" valgydavom - sumuštinius arba konservus, vieną dieną lavašą su krūtinėle, pavyko tai dienai pagamint, kai išvakarėse turėjom ir parduotuvę, ir viryklę išsivirt krūtinėlei. Vakarienei kepdavom ant griliaus ką nors  :) 

Gal tik taip atrodo, kad zyztų, o gal patiktų  :) Žaidimų aikštelė tik viena pasitaikė mūsų kely, ir tai atsitiktinai. Niekada mes neieškom specialiai pramogų vaikams, ir jie prisitaiko, pamėgsta tai, ką mėgstam mes. Vaikams kaip tik miegojimas palapinėje yra papildoma pramoga, be to abiems  :)  Kadangi pas mus šį kartą nakvynės buvo tai palapinėje, tai patalpoj, pana kiekvieną dieną paklausdavo, kaip šiąnakt miegosim, ir labai pasidžiaugdavo, jei išgirsdavo, kad palapinėj.

Gamtoj vaikams daug laisvės, daug užsiėmimų, kurie neįmanomi bute. Mes nesivežėm nei žaisliukų, nei knygučių, ir jų nereikėjo, vaikai nuolat buvo užimti savais reikalais, ir jokio zyzimo nebuvo, kad nėra kas veikti, kaip kad yra namie  :) Ir aš pailsėjau tiek nuo visų buitinių rūpesčių, tiek nuo užsiėmimų su vaikais  :geda:​ 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 08 21, 14:46)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71765570" data-time="1503318088"><div><p>dontstop, perskaičiau kelionės apžvalgą vartotojo įkelta nuotrauka
Kaip visad šauniai pakeliavot, gražūs vaizdai. Kelionė tikrai pigi, o maisto neįskaičiavai? Ką dėjotės/pirkot/gaminot gamtoj? Aš neįsivaizduoju ką reiktų valgyt gamtoj visą dieną vartotojo įkelta nuotrauka
Man vis dar mistika tokia kelionė su mūsų amžiaus vaiku vartotojo įkelta nuotraukaKur žaidimų aikštelės ir pan tai maniškei aišku patiktų, bet tais takais per miškus tai ją tiesiog tektų visą laiką nešt ir ji zystų, kaip nori eiti ant čiuožyklos vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p><strong>Sima_1</strong>, tai atidaro tau nuorodą, ar radai tiesiog pati forume?  smile.gif </p><p>Ačiū už komplimentus  smile.gif  Maisto neskaičiavau, nes vežėmės iš namų 3 tašes, mama šiek tiek davė bent jau vienai dienai, o vietoj apsipirkom 2 kartus tik, ir labai minimaliai. Kaimuose visiškai jokių prekybcentrių neradom, geriausiu atveju kišenės dydžio "Aibė" tinklo parduotuvytes, ką ten pirkti... Paskutinėm dienom pasibaigė anglys, niekur neradom pirkti  biggrin.gif Apie kažkokius įmantresnius produktus net kalbos nėra. Pirkom papildomai kelionės eigoje pieno, kiaušinių, bananų, pomidorų, vištienos krūtinėlės, vandens...</p><p>Maisto iš namų vežėmės tokio: mėsos konservų, užpilamų ir paprastų makaronų, kruopų, bulvių, svogūnų, užpilamų sriubų ir sriubų stiklainiuose, balandėlių ir guliašo stiklainiuose, paštetų tokiuose įpakavimuose, kur be šaldytuvo laikomi, duonos, lavašo, vytintos dešros, čipsų, miusli batonėlių, obuolių, agurkų, marinuotų burokų, konservuotų žirnelių, žinoma daug vandens ir vandens iš krano apsiprausimui, sriubai ir tt, pirmai dienai virtų kiaušinių, sumuštinių, mini picų, mėsos iš kameros, iš kurios antrai dienai pasidarėm šašlų, druskos.</p><p></p><p>Pusryčiams ant primuso virdavom sriubas su mėsa, makaronais, bulvėm. Pietum "sausą davinį" valgydavom - sumuštinius arba konservus, vieną dieną lavašą su krūtinėle, pavyko tai dienai pagamint, kai išvakarėse turėjom ir parduotuvę, ir viryklę išsivirt krūtinėlei. Vakarienei kepdavom ant griliaus ką nors  smile.gif </p><p></p><p>Gal tik taip atrodo, kad zyztų, o gal patiktų  smile.gif Žaidimų aikštelė tik viena pasitaikė mūsų kely, ir tai atsitiktinai. Niekada mes neieškom specialiai pramogų vaikams, ir jie prisitaiko, pamėgsta tai, ką mėgstam mes. Vaikams kaip tik miegojimas palapinėje yra papildoma pramoga, be to abiems  smile.gif  Kadangi pas mus šį kartą nakvynės buvo tai palapinėje, tai patalpoj, pana kiekvieną dieną paklausdavo, kaip šiąnakt miegosim, ir labai pasidžiaugdavo, jei išgirsdavo, kad palapinėj.</p><p>Gamtoj vaikams daug laisvės, daug užsiėmimų, kurie neįmanomi bute. Mes nesivežėm nei žaisliukų, nei knygučių, ir jų nereikėjo, vaikai nuolat buvo užimti savais reikalais, ir jokio zyzimo nebuvo, kad nėra kas veikti, kaip kad yra namie  smile.gif Ir aš pailsėjau tiek nuo visų buitinių rūpesčių, tiek nuo užsiėmimų su vaikais  blush2.gif​ </p>

Susiradau pati temą, nei viena nuoroda neveikė ax.gif

Labai daug prisigamint, prisiruošt reikia maisto. Aš tinginė šiuo atveju. Vienai dienai dar sugalvočiau kažką, bet ne daugiau biggrin.gif Čia dabar atsivežėm maisto tik pusryčiams, visa kita valgom kavinėse.
Dėl zyzimo tai žinau, nes kad ir dabar, pajūry, reikia biški paeit kur nors, kur ne miestas ir kur nėra pramogų ir kur akis ganyt, iškart ant rankų prašosi. Mieste tai dar dėmesį gali nukreipt, mato kažką, mišku eit tai jai neįdomu biggrin.gif Na bet čia matyt nuo šeimos priklauso, jei nuo mažumės keliavo tokiais maršrutais tai ir įpratus. Maniškę dar pernai kur nuvežei ten tiko, dabar jau savo nuomonę reiškia, kur nori ir labai garsiai biggrin.gif
Papildyta:
Palapinėj tai visai įmanoma ir konfortiškai miegot, jei minkštai pasikloji, aišku daug naktų ir aš nenorėčiau. Bet va man dušo reikia visur ir visada. Tiek pati tiek vaiką gi nuolat reikia apiprausti. Kaip vertėtės šiuo atžvilgiu?
Atsakyti

Dzeuse, taip, kad ir kiek keliautume po Lietuvą, visad lieka jausmas, kad dar labai daug ko nematėm  :)  Kasmet kažkas naujo atidaroma, įkuriama, tik važiuok  :) Maistu man rūpintis nereikėjo, daiktų pakavimais irgi, viską vyras, už ką jam didelis ačiū  :blush-anim-cl:  Mane nervino, kad kasdien susipakuoti važiavimui užtrunka po 2 val, kokia laiko gaišatis, bet viskas dėl neįgudimo ir mažos mašinos, į kurią ne šiaip reikėjo sunešt lagaminus, o sudėt ypatinga tvarka, kad viskas tilptų. Visa kita man labai prie širdies, miegojimas palapinėje irgi, seniai tiek daug nemiegodavau, ir pana naktį neprabusdavo žindymui  :super: 

Sūnus pasitaisęs, turi omeny storas?  :D  Antsvorio jis dabar padoriai turi, 33 kg svoris, kai jo ūgiui norma 23-25 kg...

Kosmetikos vežiausi daug ir žinoma dažiausi kiekvieną dieną  :D 

Priešpaskutinę dieną pasibaigė nagų lakas, vežiausi tik 1 vnt (kas man labai nebūdinga  :lol: ) ir velnias, koks diskomfortas buvo, kito pirkti tose kaimo kamūrkėse neradau  :(  :) 

Atsakyti

Susiradau pati temą, nei viena nuoroda neveikė ax.gif

Labai daug prisigamint, prisiruošt reikia maisto. Aš tinginė šiuo atveju. Vienai dienai dar sugalvočiau kažką, bet ne daugiau biggrin.gifČia dabar atsivežėm maisto tik pusryčiams, visa kita valgom kavinėse.
Dėl zyzimo tai žinau, nes kad ir dabar, pajūry, reikia biški paeit kur nors, kur ne miestas ir kur nėra pramogų ir kur akis ganyt, iškart ant rankų prašosi. Mieste tai dar dėmesį gali nukreipt, mato kažką, mišku eit tai jai neįdomu biggrin.gifNa bet čia matyt nuo šeimos priklauso, jei nuo mažumės keliavo tokiais maršrutais tai ir įpratus. Maniškę dar pernai kur nuvežei ten tiko, dabar jau savo nuomonę reiškia, kur nori ir labai garsiai biggrin.gif
Papildyta:
Palapinėj tai visai įmanoma ir konfortiškai miegot, jei minkštai pasikloji, aišku daug naktų ir aš nenorėčiau. Bet va man dušo reikia visur ir visada. Tiek pati tiek vaiką gi nuolat reikia apiprausti. Kaip vertėtės šiuo atžvilgiu?

Kavinėse aišku patogu, kas be ko, bet visiškai ne mūsų biudžetui...

Ežeras ir drėgnos servetėlės  :) Šiaip visai aš jų nenaudoju kasdieniam gyvenime, bet dabar per 9 dienas sunaudojom visi kartu 2 pokus berods po 72 vnt ir aš pati 2 pokus veidui skirtų po 15 vnt  :)

Na ir dar vežėmės vandens iš krano keletą bambalių (ir papildydavom, kai būdavo galimybė), būtent rankoms nusiplauti, dantims valyti, sriubai virti ir tt  :)

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 08 21, 15:19)
Kosmetikos vežiausi daug ir žinoma dažiausi kiekvieną dieną  biggrin.gif 

O būna dienų, kai visai nesidažai? ax.gif
Kaip sekas cv siuntinėt?
Atsakyti

O būna dienų, kai visai nesidažai? ax.gif
Kaip sekas cv siuntinėt?

Nebūna  :) 

Nesiunčiu dar, pradėsiu visgi, kai pana jau eis pilną dieną į darželį. Pagalvojau, nelogiška gi, o jei kvies į pokalbį, o jei praeisiu atranką, ką sakysiu, kai paklaus, kada galėsiu pradėti dirbti - po poros mėnesių  :hmm:Nieks   juk tiek nelauks... :) 

Kol kas ruošiu teorinę dalį - skaitau straipsnius, forumus, žiūriu video apie tai, kaip rašyt cv, kaip sėkmingai praeiti pokalbius, kaip pasiruošti, ką atsakinėti į suktus klausimus ir tt. Paruošiau cv ir prisistatymą anglų kalba. Pažiūrėjau, kiek dabar minimumas  :lol:  Poryt eisiu kirptis dalykiškai, nuo rugsėjo pradėsiu balint dantis. Dar reikia išsiaiškint, kokia dabar situacija su darbo birža, ar moka ką nors, ar ruošia kokius kursus tokioms nevykėlėms  :blush-anim-cl:​ 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 08 23, 17:49)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71768226" data-time="1503486410"><div><p>O būna dienų, kai visai nesidažai? vartotojo įkelta nuotrauka
Kaip sekas cv siuntinėt?</p></div></blockquote><p>Nebūna  smile.gif </p><p></p><p>Nesiunčiu dar, pradėsiu visgi, kai pana jau eis pilną dieną į darželį. Pagalvojau, nelogiška gi, o jei kvies į pokalbį, o jei praeisiu atranką, ką sakysiu, kai paklaus, kada galėsiu pradėti dirbti - po poros mėnesių  :hmm:Nieks   juk tiek nelauks... smile.gif </p><p>Kol kas ruošiu teorinę dalį - skaitau straipsnius, forumus, žiūriu video apie tai, kaip rašyt cv, kaip sėkmingai praeiti pokalbius, kaip pasiruošti, ką atsakinėti į suktus klausimus ir tt. Paruošiau cv ir prisistatymą anglų kalba. Pažiūrėjau, kiek dabar minimumas  lotuliukas.gif  Poryt eisiu kirptis dalykiškai, nuo rugsėjo pradėsiu balint dantis. Dar reikia išsiaiškint, kokia dabar situacija su darbo birža, ar moka ką nors, ar ruošia kokius kursus tokioms nevykėlėms  blush-anim-cl.gif​ </p>

Oho, tu kaip visad, neri visa galva jei kazko imiesi smile.gif

Del dazymosi tai ir as kasdien, net jei niekur neinu, kazkiek pasidazau, t.y. BB kremas, skaistalai ir blakstienu tusas. Kitaip negaliu i veidrodi ziureti.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 08 23, 16:49)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71768226" data-time="1503486410"><div><p>O būna dienų, kai visai nesidažai? vartotojo įkelta nuotrauka
Kaip sekas cv siuntinėt?</p></div></blockquote><p>Nebūna  smile.gif </p><p></p><p>Nesiunčiu dar, pradėsiu visgi, kai pana jau eis pilną dieną į darželį. Pagalvojau, nelogiška gi, o jei kvies į pokalbį, o jei praeisiu atranką, ką sakysiu, kai paklaus, kada galėsiu pradėti dirbti - po poros mėnesių  :hmm:Nieks   juk tiek nelauks... smile.gif </p><p>Kol kas ruošiu teorinę dalį - skaitau straipsnius, forumus, žiūriu video apie tai, kaip rašyt cv, kaip sėkmingai praeiti pokalbius, kaip pasiruošti, ką atsakinėti į suktus klausimus ir tt. Paruošiau cv ir prisistatymą anglų kalba. Pažiūrėjau, kiek dabar minimumas  lotuliukas.gif  Poryt eisiu kirptis dalykiškai, nuo rugsėjo pradėsiu balint dantis. Dar reikia išsiaiškint, kokia dabar situacija su darbo birža, ar moka ką nors, ar ruošia kokius kursus tokioms nevykėlėms  blush-anim-cl.gif​ </p>

Kaip kirpsies? mirksiukas.gif Manau su darželiu viskas bus ok, juk Jogailė puikiai adaptavosi, gana greitai galėsi palikti pilnai dienai.
Man šiandien skambino auklėtoja iš naujo darželio, kitą savaitę susirinkimas bus. Vėl viskas iš naujo unsure.gif

QUOTE(Azazella @ 2017 08 23, 18:22)
Oho, tu kaip visad, neri visa galva jei kazko imiesi smile.gif

Del dazymosi tai ir as kasdien, net jei niekur neinu, kazkiek pasidazau, t.y. BB kremas, skaistalai ir blakstienu tusas. Kitaip negaliu i veidrodi ziureti.

Aš dažniausiai irgi dažausi kasdien, bent su tušu. Bet būna dienų, kai noriu, kad veidas pailsėtų, ypač nuo visų krem pudrų, kurių ir šiaip vengiu, nes labai kemšasi oda. Vis dar turiu paauglišką odą biggrin.gif
Atsakyti

Kaip kirpsies? mirksiukas.gifManau su darželiu viskas bus ok, juk Jogailė puikiai adaptavosi, gana greitai galėsi palikti pilnai dienai.
Man šiandien skambino auklėtoja iš naujo darželio, kitą savaitę susirinkimas bus. Vėl viskas iš naujo unsure.gif

Gal lob kirpimu  :hmm:

c4017684fda60a2b41bfcfc73b86ef76--aline-

Dramatic-Inverted-Bob-Pics.jpg

Tai greitai ir yra 2 mėnesiai minimum, pradėsim gi vėl nuo valandos, ir pirma diena, kada apskritai galima bus palikt - rgs 4, pirmą mėnesį galima imti 1 arba 2 maitinimus, žo, vis tiek procesas visas nusimato. Kaip ir jum, nuo nulio  :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 23 rugpjūčio 2017 - 19:41
QUOTE(dontstop @ 2017 08 23, 19:40)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71768706" data-time="1503506424">
<div>
<p>Kaip kirpsies? vartotojo įkelta nuotraukaManau su darželiu viskas bus ok, juk Jogailė puikiai adaptavosi, gana greitai galėsi palikti pilnai dienai.

Man šiandien skambino auklėtoja iš naujo darželio, kitą savaitę susirinkimas bus. Vėl viskas iš naujo vartotojo įkelta nuotrauka
 </p>
</div>
</blockquote>
<p>Gal lob kirpimu  hmm.gif</p>
<p> </p>
<p>vartotojo įkelta nuotrauka</p>
<p> </p>
<p>vartotojo įkelta nuotrauka</p>
<p>Tai greitai ir yra 2 mėnesiai minimum, pradėsim gi vėl nuo valandos, ir pirma diena, kada apskritai galima bus palikt - rgs 4, pirmą mėnesį galima imti 1 arba 2 maitinimus, žo, vis tiek procesas visas nusimato. Kaip ir jum, nuo nulio  smile.gif</p>

Aš praeitą vasarą kirpausi lob'u smile.gif tik mano banguoti, netgi garbanoti kai trumpi pasidaro, tai kitoks vaizdas biški.
Mums bus greitai šįkart viskas, nuo rugsėjo 5 d vyras jau grįžta į darbą, tai realiai vos 2-3 dienos kai galėsim trumpaiu palikt, paskui jau visai dienai unsure.gif
Atsakyti