Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(risaulyte @ 2017 08 14, 10:46)
Pas mus šiandien prasideda mokslo metai, bet čia eilinė diena, niekas nešvenčia ir jokių gėlių mokytojoms neneša  rolleyes.gif​ </p>

Girdėjau, daug kur Europoje mokslo metų pradžia nešvenčiama. Viena mano pažįstama Airijoje vaikui davė nunešti gėlių, tai liko nesuprasta. Sakė, labai nepatogiai pasijautė. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ale-ruta @ 2017 08 14, 11:40)
<p>Mes druskininkuose, Jonas su bronchitu, vyresnėlei pakilo tempa po karštojo šešdadieno... tai nežinau net ką šiandien veiksim, nes visos vandens pramogos jau išsimetą, o daugiau nelabai čia yra ko...</p>

Ir kodėl tie vaikai taip dažnai serga kelionėse. unsure.gif
Sveikit 4u.gif
Atsakyti
Mes kaime sėdim.
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 08 14, 08:11)
dzeuse, kaip darželis?

Gerai, penktadieni ir siandien pasiliko viena nuo 9 iki 12, neverkia, veikia kazka sau.. Su vaikais nezaidzia, nekalba su aukletojom.
Savotiskas man jausmas, kad neverkia gerai, bet tas nejimas i kontakta su kitais.. bet jeigu nori eiti i darzeli, matyt, jai patinka siaip buti.

QUOTE(semtama @ 2017 08 14, 11:00)
Girdėjau, daug kur Europoje mokslo metų pradžia nešvenčiama.

Nebuvo ir pas mus sventes. Rugpjucio 8d. suejo senbuviai, nuo 10d. po du naujokai kas kelias dienas prisijungia.
ir naujokai eina valanda veliau, kad kiti jau butu uzsieme zaidimais ir auketojos turetu laiko su naujais.
Pas mus nera pusryciu, vaikai valgo arba namuos, arba atsinesa, tai kai mes ateinam 9val. aukletojos buna susodinusios valgyti, kam ka reikia supjausto, atsigerti ipila.
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2017 08 14, 08:51)
<p>Labas, Dontstop isvaziavo ir tema nutilo. Mes penktadieni vaikus suskiepijom nuo erkinio encefalito. Savaitgali praleidom kaime. Maze irgi pietu nemiegojo. Nezinau, gal isvis prades reteti pietu miegai, nes vis sunkiau uzmigdyti, arba nusikelia I 5val vakaro. Ryt jau pradedu detis lagaminus kelionei. Dar negalvoju apie pasiruosima darzeliui. Teks viska daryti ekspromtu paskutine savaite. Gal dar spesim I lenkus pries rugsejo pirma nuvaziuoti, apipirktume vaikus.</p>

Man irgi sunku užmigdyt, jei iki 15h užmigdau tai pasiseka. Bet aš nenoriu jai leist nemiegot, jei vieną kart leisiu, paskui supras, kad gali nemiegot ir visada prašys, o miego matau reikia dar, kitaip sunkiai vakaro išlauktume. Buvo vieną kart su vyru nemiegojo pietų, tai vakare trigubai sunkiau buvo užmigdyt. Stovėjo lovoj ir bliovė biggrin.gif

QUOTE(ale-ruta @ 2017 08 14, 10:40)
<p>Mes druskininkuose, Jonas su bronchitu, vyresnėlei pakilo tempa po karštojo šešdadieno... tai nežinau net ką šiandien veiksim, nes visos vandens pramogos jau išsimetą, o daugiau nelabai čia yra ko...</p>

Oj kaip nefaina tokiu metu susirgt, sveikit 4u.gif maniškė kosėt pradėjo, sirupą duodu, bet kolkas daugiau nieko neišlindo, tai neriboju nieko.

QUOTE(dzeuse @ 2017 08 14, 12:46)
Gerai, penktadieni ir siandien pasiliko viena nuo 9 iki 12, neverkia, veikia kazka sau.. Su vaikais nezaidzia, nekalba su aukletojom.
Savotiskas man jausmas, kad neverkia gerai, bet tas nejimas i kontakta su kitais.. bet jeigu nori eiti i darzeli, matyt, jai patinka siaip buti.
Nebuvo ir pas mus sventes. Rugpjucio 8d. suejo senbuviai, nuo 10d. po du naujokai kas kelias dienas  prisijungia.
ir naujokai eina valanda veliau, kad kiti jau butu uzsieme zaidimais ir auketojos turetu laiko su naujais.
Pas mus nera pusryciu, vaikai valgo arba namuos, arba atsinesa, tai kai mes ateinam 9val. aukletojos buna susodinusios valgyti, kam ka reikia supjausto, atsigerti ipila.

Svarbiausia, kad noriai eina ir pasilieka. Rami mamai širdis smile.gif o ką pasakoja ji namie apie darželį? Ar dedi jai kokių užkandžių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima_1: 14 rugpjūčio 2017 - 13:51
QUOTE(sima_1 @ 2017 08 14, 13:48)
Svarbiausia, kad noriai eina ir pasilieka. Rami mamai širdis smile.gif o ką pasakoja ji namie apie darželį? Ar dedi jai kokių užkandžių?

Dedu uzkandziu, vaisius megsta, ju nunesu, bet ne karto nieko nevalge ir negere..
Atskirus momentus pasako, kad buvo ant supynes, kad patinka kindergarten, vakar ne is sio, ne is to, sako 'frau Svenja nuplove rankytes''.
Papildyta:
Svenja viena is aukletoju.
Atsakyti
Dzeuse, kaip faina, kad Adelija su noru eina ir pasilieka. Prisipažinsiu, aš galvojau, kad jum bus problemų su likimu, nes taviškė iš aprašymo panaši į mano dukrą. na bet džiugu smile.gif o kad nežaidžia su kitais - normalu, ji nepratus žaist su kitais vaikais, ir apskritai dauguma okio amžiaus vaikų dar nemoka žaisti kompanijoj.

kas turit du ir daugiau vaikų - ar jie pykstasi tarpusavy? ar žaidžia gražiai? maniškiai vis pešasi doh.gif , vis kažko nepasidalina.
Atsakyti
QUOTE(relita @ 2017 08 14, 15:28)
Dzeuse, kaip faina, kad Adelija su noru eina ir pasilieka. Prisipažinsiu, aš galvojau, kad jum bus problemų su likimu, nes taviškė iš aprašymo panaši į mano dukrą. na bet džiugu smile.gif o kad nežaidžia su kitais - normalu, ji nepratus žaist su kitais vaikais, ir apskritai dauguma okio amžiaus vaikų dar nemoka žaisti kompanijoj.

As irgi galvojau, kad visaip gali buti su ja, ir vyras visada sake, kad nebus jinai ten be manes.. Ziuresim, kaip toliau, tik kelios dienos dar..

Siaip, kai buvau Lietuvoj, ir palikdavau mamai Adelija, viena ilga pusdieni net buvau palikus, sake, Adelija neina i draugystes, bet ir ne karto manes neminejo, visai ne zodzio apie mane.
Galvoju, jinai turbut nerodo emociju, as irgi buvau apyrimtis, santurus vaikas.
Mano mama nera labai emocinga ar jausminga. Gal ir Adelija, tiesiog tokio budo.
Tik kai savo namuos, tada drasiau jauciasi, su mociute gi kokias scenas kele, kai buvom palike, o kai nenamie, palikta tiesiog laukia, kada mama gris..
Atsakyti

kas turit du ir daugiau vaikų - ar jie pykstasi tarpusavy? ar žaidžia gražiai? maniškiai vis pešasi doh.gif, vis kažko nepasidalina.
Pas mus didziausia konfliktu priezastis ir yra nepasidalijimas kazkokio daikto  :huh2:  Dar kartais pykstasi, kai viena kita tycia ar netycia uzgauna. Ir dar, kai viena kitai kazka netinkamo pasako. Bet siaip ir graziai zaidzia. Apskritai, matau, kad kuo toliau tuo maziau leidziasi, kad reguliuociau ar kisciausi I ju zaidimus. Tai gailiuosi, kad vis maziau galiu jas pamokyt. :unsure:  Kita vertus ir tegul... 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semtama: 14 rugpjūčio 2017 - 17:51

Sveikos  :) 

Eina 5ta mūsų kelionės diena ir pirmą kartą gavau internetą. Ką tik atvažiavom į Daugpilį (Latvija). Pavalgysim ir eisim pažiūrėti miesto  :) 

Tiek daug jau visko pamatėm, tokia graži mūsų Lietuva  :lietuva:  Šiandien buvom Sartų ir Gražutės rp, nakvojom prie Sartų ežero. Nerealus poilsis  :tourist5:  :vacation1:​ 

Atsakyti

Tarp vaikų pas mus tokie santykiai: pana brolį besąlygiškai myli ir dievina. O jis gali net ir pasišaipyti iš jos draugams matant, kad aniems būtų linksmiau 

:oh:​ Gali specialiai erzint ją atiminėdamas daiktus ir pan. Žodžiu tik aš iš kambario, iškart riksmai ir verksmai...

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 08 15, 18:17)
<p>Sveikos  smile.gif </p><p>Eina 5ta mūsų kelionės diena ir pirmą kartą gavau internetą. Ką tik atvažiavom į Daugpilį (Latvija). Pavalgysim ir eisim pažiūrėti miesto  smile.gif </p><p>Tiek daug jau visko pamatėm, tokia graži mūsų Lietuva  lithuania.gif  Šiandien buvom Sartų ir Gražutės rp, nakvojom prie Sartų ežero. Nerealus poilsis  tourist5.gif  vacation1.gif​ </p><p></p>

Kaip fainai smile.gif
Kur nakvojot prie Sartų? Kažkokioje poilsiavietėje? Gal buvo kažkokių spec pramogų vaikams?
Kaip tik šiandien su vyru kalbėjom, kad kitą vasarą reikės prie ežero važiuot su nakvyne. Reikia per metus tik ežerą išsirinkti. biggrin.gif

O mes šiandien praėjom Dūkštų pažintinį taką. Labai patiko. Čia vyras netikėtai sugalvojo, man reikėjo tik maršrutą išrinkti. Buvau pagalvojusi apie Aukštadvarį, kur kažkada Dontstop, minėjai, bet neradau koordinačių, kur jų tako ieškoti. Tai pasirinkau šį netoli Vilniaus. Jau kelis metus turėjau galvoje, kad reikėtų praeiti kai bus proga. Džiaugiuosi, kad nenusivylėm. smile.gif
Atsakyti

Semtamama, ant pačio Sartų ežero kranto yra 4 nemokamos vietos viena šalia kitos,  dvi su pavėsine ir dvi tik su staliukais. Nei vieno žmogaus  :)  Po Platelių stovyklavietės, kur kone ant galvos žmonės tupėjo, tokia atgaiva ir ramybė  :super: Bet jokių atrakcijų ten nėra, priėjimas prie vandens patogus  :4u: 

Mes jau apžiūrėjom Daugpilį, apsipirkom. Ryt Sirvėtos rp. Berods, reikia pažiūrėt užrašus  :D​ 

Atsakyti