Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(dzeuse @ 2017 08 08, 13:47)
As neemiau, nes Adelija nezino kas tas yra..
Nemoka ciulpti ju.

Maniškė, deja, žino visas tas nesąmones. Dar nėra tik kramtomos gumos gavus.
Atsakyti

sima_1, 08 Rug 2017 - 14:22, parašė:

Tai iš principo pas jus tas pats, tik tu dėl to nesinervuoji
Einu žiūrėt kas tos prancūziškos kasos mirksiukas.gifgal kada prireiks.

Turbūt taip  :D  Po Ale-Rūtos posto prisiminiau, kad ir mum kelis kartus buvo, kad užsispyrė mažoji vasarą su žieminiais batais išeit, tai kad nervų sau negadint pasodinom į auto su žieminiais, basutes pasiėmėm su savim, praėjo "zachodas" ir persiavė  :irnesakyk:

Kasos
0_14078d_bf74a607_XL.jpg

0_141f32_3425fd22_XL.jpg

Atsakyti
labas,
dontstop, teisingai sakai, kitasyk reikia leisti, bet pasiimti atsarginį gerąjį variantą, nes būna praeina kiek laiko ir gali rengti/auti kuo nori.
buvom su dukra pas dantiste - reikia taisyti viena nuolatini krumini. ir dygsta vienas nuolatinis uz pieninio. jei per savaite neiskris prieninis - rasysimes traukimui. pas gydytoja, kuri norejom traukti, nera vietu. unsure.gif
Atsakyti

Aš ir šiandien abu saviškius pas dantistę vežiau. Su Nojum viskas tvarkoj, o va dičkei dvi skyles reik taisyt  :huh2:  gavom laiką tik rugsėjui. Labai prasti jos tie pieniniai, kaži ir nuanuolatiniai tokie bus  :hmm:​ 

Atsakyti

Sveikos  :4u:

Aš ir šiandien abu saviškius pas dantistę vežiau. Su Nojum viskas tvarkoj, o va dičkei dvi skyles reik taisyt  :huh2:  gavom laiką tik rugsėjui. Labai prasti jos tie pieniniai, kaži ir nuanuolatiniai tokie bus  :hmm:​ 

Nebūtinai  :4u:  Manojo dičkio labai prasti pieniniai, nuo 4 m taisom ir taisom, ir nei vieno turbūt sveiko nebuvo. Bet nuolatiniai kol kas visi turimi sveiki, tfu tfu tfu. Pas jus nedaro silantų? Skaičiau, kad apsaugo nuo karieso net 90 %  :)​ 

---------------

Maniškiui ketvirtadienį rovė klibantį dantį, girdėjau, kaip gydytoja atiduodama jam dantuką patarė padėti jį po pagalve, gal sulauks nuo pelytės pinigėlio  :D Padėjau 5 eur, o kitą rytą jis man juos gražino, sako, aš žinau, kad čia tu padėjai, tai kam.. .Per didelis jau vaikas  :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 09 rugpjūčio 2017 - 06:51
QUOTE(dontstop @ 2017 08 09, 08:49)
<p>Sveikos  4u.gif</p>
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="risaulyte" data-cid="71750941" data-time="1502213182">
<div>
<p>Aš ir šiandien abu saviškius pas dantistę vežiau. Su Nojum viskas tvarkoj, o va dičkei dvi skyles reik taisyt  huh.gif  gavom laiką tik rugsėjui. Labai prasti jos tie pieniniai, kaži ir nuanuolatiniai tokie bus  hmm.gif​ </p>
</div>
</blockquote>
<p>Nebūtinai  4u.gif  Manojo dičkio labai prasti pieniniai, nuo 4 m taisom ir taisom, ir nei vieno turbūt sveiko nebuvo. Bet nuolatiniai kol kas visi turimi sveiki, tfu tfu tfu. Pas jus nedaro silantų? Skaičiau, kad apsaugo nuo karieso net 90 %  smile.gif​ </p>
<p>---------------</p>
<p>Maniškiui ketvirtadienį rovė klibantį dantį, girdėjau, kaip gydytoja atiduodama jam dantuką patarė padėti jį po pagalve, gal sulauks nuo pelytės pinigėlio  biggrin.gif Padėjau 5 eur, o kitą rytą jis man juos gražino, sako, aš žinau, kad čia tu padėjai, tai kam.. .Per didelis jau vaikas  smile.gif</p>

Maniske dar tiki dantuku feja, bet pas mus dantukas = euras.
Va del silantu reikia siandien gydytojos uzklaust. Jus dejot? Kas per procedura?
Atsakyti
Kaip faina, kas jau visus dantis turit. Maniškė tik 16 dantų turi. Ir kai buvom paskutinei apžiūrai, sake, kad apatiniai ketvirti panašūs į penktus, tai gali būt, kad daugiau ten jų ir nebus unsure.gif nors sakė gal ir klysta. Ateit po pusės metų pažiūrėt.
Atsakyti

Maniske dar tiki dantuku feja, bet pas mus dantukas = euras.
Va del silantu reikia siandien gydytojos uzklaust. Jus dejot? Kas per procedura?

Dėjom  :) 

Padengia geliu dantis, labai greitai, nieko nesijaučia (neskauda).

Beje, valstybinėse daro nemokamai vaikams  :) 

Mes nežinojom ir darėm privačiai...

Kaip faina, kas jau visus dantis turit. Maniškė tik 16 dantų turi. Ir kai buvom paskutinei apžiūrai, sake, kad apatiniai ketvirti panašūs į penktus, tai gali būt, kad daugiau ten jų ir nebus unsure.gifnors sakė gal ir klysta. Ateit po pusės metų pažiūrėt.

Kaip įdomiai, nežinojau, kad taip būna  :huh2:​ 

Atsakyti
Mano vyresnėlės jau irgi du dantys taisyti. O dabar vienam iš jų iškrito dalis plombos. Teks pertaisyti. Artimiausias laikas taip pat tik rugsėjį. Dėl šių sugedusių dantų kaltinu tik save. Leisdavau pačiai valytis, nepervalydavau. Dabar tos klaidos nebedarau ir negenda.
Mažei kolkas viskas ok.

Šiaip irgi ateityje galvoju apie silantus.

Kątik mano panelės išdundėjo pas kaimynus. Mėgaujuosi tyliu laiku su kava. Vakar gavau du maišus vaikiškų rūbelių iš draugės gyvenančios Vokietijoje. Labai smalsu kas ten, reikės eiti išpakuoti. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semtama: 09 rugpjūčio 2017 - 09:32
QUOTE(dontstop @ 2017 08 09, 09:20)
Kaip įdomiai, nežinojau, kad taip būna  huh.gif​ 

Ir aš nežinojau biggrin.gif na šiaip nieko blogo sakė, ir nereiškia, kad nuolatinių nebus, tiesiog reikia stebėti ir tiek. Kai nuolatiniai sudygs tada bus matyt kaip kas, kaip sąkandis unsure.gif šiaip nežinau, apstojo jai su dygimu, labai seniai jau 16 turi ir daugiau niekas nedygsta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 08 09, 13:15)
Ir aš nežinojau biggrin.gif na šiaip nieko blogo sakė, ir nereiškia, kad nuolatinių nebus, tiesiog reikia stebėti ir tiek. Kai nuolatiniai sudygs tada bus matyt kaip kas, kaip sąkandis  unsure.gif šiaip nežinau, apstojo jai su dygimu, labai seniai jau 16 turi ir daugiau niekas nedygsta unsure.gif

Visaip buna, as asmeniskai neturiu apatiniu penktuku, pieninius iskrito, o tikrieji neuzaugo. Kai odontologe dare nuotrauka zandikaulio, tai sake, kad net uzuomazgu nebuvo.
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2017 08 09, 10:20)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="relita" data-cid="71751267" data-time="1502256763"><div><p>Maniske dar tiki dantuku feja, bet pas mus dantukas = euras.
Va del silantu reikia siandien gydytojos uzklaust. Jus dejot? Kas per procedura?</p></div></blockquote><p></p><p>Dėjom  smile.gif </p><p>Padengia geliu dantis, labai greitai, nieko nesijaučia (neskauda).</p><p>Beje, valstybinėse daro nemokamai vaikams  smile.gif </p><p>Mes nežinojom ir darėm privačiai...</p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71751286" data-time="1502257862"><div><p>Kaip faina, kas jau visus dantis turit. Maniškė tik 16 dantų turi. Ir kai buvom paskutinei apžiūrai, sake, kad apatiniai ketvirti panašūs į penktus, tai gali būt, kad daugiau ten jų ir nebus vartotojo įkelta nuotraukanors sakė gal ir klysta. Ateit po pusės metų pažiūrėt.</p></div></blockquote><p>Kaip įdomiai, nežinojau, kad taip būna  huh.gif​ </p>

As nesirinkciau valstybines istaigos silantavimui. Tik patikima privatu odontologa. Nes silantai turi buti dengiami ant labai kruopsciai ir svariai nuvalyto dantuko, antraip silantas tik pablogina padeti.
Atsakyti

Papildyta:

As nesirinkciau valstybines istaigos silantavimui. Tik patikima privatu odontologa. Nes silantai turi buti dengiami ant labai kruopsciai ir svariai nuvalyto dantuko, antraip silantas tik pablogina padeti.

Na va, nežinojau to  :)​ 

Atsakyti