QUOTE(semtama @ 2017 08 07, 15:12)
Sima1 - aš panašiose situacijose kaip tavo, kai neina iškrapštyti iš namų, pati apsirengiu, pasiimu rankinuką,pasakau ate, išeinu ir užrakinu duris. Ilgiausiai teko laukti, kai po 5min atbėga ir šaukia mane. Paprastai užtenka man pasakyti, kad aš išeinu, - baigiasi išsidirbinėjimai.
Panašiai ir su auto. Kartais nesėda. Tai aš įlipu į mašiną, pasakau ate ir užvedu variklį. Paprastai verkdama atlekia.
Su mano išėjimu pas mus yra kitas bajeris, aš tipo išeinu ir palieku ją namie, tada gryžtu ir sakau "juokauju" , jai baisiai juokinga
kartais ji taip nori daryt.
Su auto tai negaliu gatvėj palikt jos stovėt, nesaugu, nėra uždaro kiemo.
QUOTE(dontstop @ 2017 08 07, 18:30)
<p><strong>Sima_1</strong>, pagalvojau, kad aš tiesiog niekur neskubu, nėra kur
Tai leidžiu išsidirbinėti
Yra ir pas mus panašiai, kol išsiruošiam į lauką
, iš pradžių su pampersu paskui ją bėgioju, paskui rūbus renkamės, to nenori, ano nenori, vieną užsideda, persigalvoja, nori kito...paskui galvą kol sutvarkau, dabar kasdien pinu 2 prancūziškas kasas, tai bėgioju iš paskos su šukom, ramiai ilgai nepastovi, atsibosta - pabėga...Iš lauko namo grįžt irgi visa problema. Į kėdutę irgi ne visada iškart sėdasi, nori brolio kėdėj pasėdėt, paskui priekyje, paskui prie vairo... Būtent "aš pati" tame mažai, tiesiog nori daryt, ką nori
</p><p>O ką pati nori daryt, kur rašiau pjaustyt, tarkuot ir tt, tai ramiai užleidžia man, kai pamato, kad jai nesigauna. Arba kartu vienu metu darom, aš - ką reikia, ji ale padeda man
</p><p>------------------</p><p>Buvom pas dantistę, dantys jau visi yra ir ačiūD visi sveiki
</p><p>Baigėm su pažymom pagaliau
</p>
Tai iš principo pas jus tas pats, tik tu dėl to nesinervuoji
aš kažkaip mažai kantrybės turiu tokiuose dalykuose, o ir mėgstu laiku išeit kaip susiplanavus.
Einu žiūrėt kas tos prancūziškos kasos
gal kada prireiks.
QUOTE(ale-ruta @ 2017 08 08, 11:47)
<p>Jei toks atvejis, tai leidžiu lipt į kėdes patiems, pasakau, kad reikia lipti DABAR nes turim važiuoti, o jei nesės patys pasodinsiu aš. Jei nesisėda, tai paimu, pasodinu ir viskas. Kažkaip problemų nėra. Yra dukra su pižama išvažiavus, nes nei pati nenorėjo rengtis, nei kad aš rengiu netiko.. yra be batų išvažiavę...
</p>
Pasodint per prievartą yra be šansų, išsiriečia, išsitempia, velnią tu pasodinsi