Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(dzeuse @ 2017 08 07, 09:31)
Daviau gerti ir valgyti turejau pasiemus specialiai, nelabai ji norejo, nuskrendant tiesiog sedejo, truputi gurksnojo, o griztant, kai kilom su persedimu antra karta, tampe ausis, sake, ''nenoriu ausyciu'', matyt, negerai kazkas buvo, bet gerti, valgyti nejo ikisti.
Kita karta pirkciau kokiu Haribo guminuku, nieko neatsitiks, jei sukramtys kelis.
Man nuo vaikystes sita problema ir nezinau iki siol kodel, nesidomejau pas gydytojus, kiek save atsimenu, naktim is nosies bega karts nuo karto.

Reikės paimti guminukų. Draugė dar čupa-čupsus rekomendavo. Šiaip su užkandžiais, spėju, kad nevalgys. Skrydis anksti, 6val, ne valgymas bus galvoje.

Hmmm... Tikiuosi, bent , kad dažnai nesikartos. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(ale-ruta @ 2017 08 07, 09:50)

Man druskininkai - toks senukų ir šeimų su mažais vaikasi rojus smile.gif norėčiau ten visai pensijos sulaukus persikraustyt smile.gif

Man irgi Druskininkai patinka. Ir šiaip džiaugiuos, kad kai kurie maži LT miesteliai vis gražėja. Be minimų Druskininkų ir Birštonas, Plungė, Anykščiai. O dar tikiu, yra ir kitų. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(relita @ 2017 08 07, 12:04)

merginos, pasidalinkit, kokias keptuves turit. manoji svya, reikia mesti lauk, be kokia pirkti, neisivaizduoju...

Mūsų keramikinė. Naudojam kokius 3 metus beveik kasdien. Patenkinti. Nesvyla, patogi, apie kitą kol kas negalvojam.

https://www.senukai....rini-20-cm/50g9
Atsakyti

QUOTE(relita @ 2017 08 07, 12:04)
merginos, pasidalinkit, kokias keptuves turit. manoji svya, reikia mesti lauk, be kokia pirkti, neisivaizduoju...

Daug metų naudoju Tefal, esu patenkinta.

QUOTE(semtama @ 2017 08 07, 13:10)
Reikės paimti guminukų. Draugė dar čupa-čupsus rekomendavo. Šiaip su užkandžiais, spėju, kad nevalgys. Skrydis anksti, 6val, ne valgymas bus galvoje.

Aš nesu skridus su vaiku, bet galvoju paimčiau kažkokį labai mėgstamą gėrimą tam atvejui ir būtent tada duočiau gert.

Pas mus kažkoks itin sunkus "aš pati" etapas užėjo, nusišaut galima, nieko neleidžia daryt, viską nori pati; o norai keičiasi kas minutę, apsirengt ir ramiai išeit misija neįmanoma, gaudau klykiančią po visą butą blink.gif
Kaip jūs tvarkotės tokiais atvejais?
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 08 07, 13:17)
Aš nesu skridus su vaiku, bet galvoju paimčiau kažkokį labai mėgstamą gėrimą tam atvejui ir būtent tada duočiau gert.

Pas mus kažkoks itin sunkus "aš pati" etapas užėjo, nusišaut galima, nieko neleidžia daryt, viską nori pati; o norai keičiasi kas minutę, apsirengt ir ramiai išeit misija neįmanoma, gaudau klykiančią po visą butą blink.gif

Gal ir sulčių tada paimsiu hmm.gif

Pas mus to etapo dar nebuvo, arba aš nepastebėjau. Daug ką leidžiu, jei nori pati ir nesuku galvos. Norėjo pati suptis supynėse - išgriuvo, dabar nebenori. Norėjo pati važiuoti dviratuku - nugriuvo - dabar nebenori.
Pas mus dažnesnis rėkimas - "mama, padėk, greičiau". huh.gif
Atsakyti

Aš leidžiu patiems jei tik nori. Nors Jonas nalebai ir nori, o dukra jau susiruošia gan greitai.

Aš leidžiu patiems jei tik nori.. Jonas retai kada nori past rengtis pats. Tiesiog kitaip planuoju laiką, pradedu ruoštis daug anksčiau...

Atsakyti

Leidžiu viską, ką nori, daryt pačiai. Ji dažniausiai atsargai pabando, įsitikina, kad neišeina, ir užleidžia padaryti man  :) O nori labiausiai padėti virtuvėje - pjaustyti, tarkuoti, skusti bulves, maišyti tešlą ir tt :)​ 

Atsakyti
Aš irgi leidžiu rengtis pačiai, čia ne tame bėda. Ji ir moka apsirengti, netgi basutes jau pati apsiauna.
Gal ne taip suformulavau problemą. Pvz sakau einam į lauką, važiuosim ten ir ten. Eit nori, bet plika eina pro duris, rengtis nenori. Bandau aprengt, rėkia, kad pati. Duodu pačiai, nesirengia, eina žaist, išmėto rūbus. Tas pats su pamperso uždėjimu. Sodinimu į kėdutę mašinoj. Tik PATI! O pati nesėda, bando po visas sėdynes duotis. Nu žodžiu, kieeek kantrybės reikia kol prikalbini, kad "pati sugalvotų", jog jau reikia rengtis/sėstis, t.t. Neturiu visos dienos laukt kol ji pasimaivys ir galėsim eit kur suplanavę, nes taip visai neišeisim.
Ar čia nuo senelių kažkokia pamaiva pasidarė biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2017 08 07, 14:21)
<p>Leidžiu viską, ką nori, daryt pačiai. Ji dažniausiai atsargai pabando, įsitikina, kad neišeina, ir užleidžia padaryti man  smile.gif O nori labiausiai padėti virtuvėje - pjaustyti, tarkuoti, skusti bulves, maišyti tešlą ir tt smile.gif​ </p>

Ir taip ramiai užleidžia? Maniškė daro, o jei nesigauna tai iš viso supyksta, meta viską kuo tolyn ir bliauna
Atsakyti
Sima1 - aš panašiose situacijose kaip tavo, kai neina iškrapštyti iš namų, pati apsirengiu, pasiimu rankinuką,pasakau ate, išeinu ir užrakinu duris. Ilgiausiai teko laukti, kai po 5min atbėga ir šaukia mane. Paprastai užtenka man pasakyti, kad aš išeinu, - baigiasi išsidirbinėjimai.
Panašiai ir su auto. Kartais nesėda. Tai aš įlipu į mašiną, pasakau ate ir užvedu variklį. Paprastai verkdama atlekia.
Atsakyti

druskininkai ir man patinka wub.giften grazu, sutvarkyta, yra kur pasivaiksciot, tik zmoniu daug smile.gif
man ir dukrai irgi daznai bega kraujas is nosies.

labas smile.gif

dzeuse, kada Adelija pradeda lankyti darzeli?

Ketvirtadieni prasideda darzelis. :)

Mano keptuve irgi svyla, vis neprisiruosiu naujos nusipirkti.

Atsakyti

Sima_1, pagalvojau, kad aš tiesiog niekur neskubu, nėra kur  :)  Tai leidžiu išsidirbinėti :laugh: Yra ir pas mus panašiai, kol išsiruošiam į lauką  :karsta: , iš pradžių su pampersu paskui ją bėgioju, paskui rūbus renkamės, to nenori, ano nenori, vieną užsideda, persigalvoja, nori kito...paskui galvą kol sutvarkau, dabar kasdien pinu 2 prancūziškas kasas, tai bėgioju iš paskos su šukom, ramiai ilgai nepastovi, atsibosta - pabėga...Iš lauko namo grįžt irgi visa problema. Į kėdutę irgi ne visada iškart sėdasi, nori brolio kėdėj pasėdėt, paskui priekyje, paskui prie vairo... Būtent "aš pati" tame mažai, tiesiog nori daryt, ką nori  :) 

O ką pati nori daryt, kur rašiau pjaustyt, tarkuot ir tt, tai ramiai užleidžia man, kai pamato, kad jai nesigauna. Arba kartu vienu metu darom, aš - ką reikia, ji ale padeda man  :hihihi:​ 

------------------

Buvom pas dantistę, dantys jau visi yra ir ačiūD visi sveiki  :) 

Baigėm su pažymom pagaliau  :) 

Atsakyti

Jei toks atvejis, tai leidžiu lipt į kėdes patiems, pasakau, kad reikia lipti DABAR nes turim važiuoti, o jei nesės patys pasodinsiu aš. Jei nesisėda, tai paimu, pasodinu ir viskas. Kažkaip problemų nėra. Yra dukra su pižama išvažiavus, nes nei pati nenorėjo rengtis, nei kad aš rengiu netiko.. yra be batų išvažiavę...

Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2017 08 07, 15:12)
Sima1 - aš panašiose situacijose kaip tavo, kai neina iškrapštyti iš namų, pati apsirengiu, pasiimu rankinuką,pasakau ate, išeinu ir užrakinu duris. Ilgiausiai teko laukti, kai po 5min atbėga ir šaukia mane. Paprastai užtenka man pasakyti, kad aš išeinu, - baigiasi išsidirbinėjimai.
Panašiai ir su auto. Kartais nesėda. Tai aš įlipu į mašiną, pasakau ate ir užvedu variklį. Paprastai verkdama atlekia.

Su mano išėjimu pas mus yra kitas bajeris, aš tipo išeinu ir palieku ją namie, tada gryžtu ir sakau "juokauju" , jai baisiai juokinga biggrin.gif kartais ji taip nori daryt.
Su auto tai negaliu gatvėj palikt jos stovėt, nesaugu, nėra uždaro kiemo.

QUOTE(dontstop @ 2017 08 07, 18:30)
<p><strong>Sima_1</strong>, pagalvojau, kad aš tiesiog niekur neskubu, nėra kur  smile.gif  Tai leidžiu išsidirbinėti laugh.gif Yra ir pas mus panašiai, kol išsiruošiam į lauką  karsta.gif , iš pradžių su pampersu paskui ją bėgioju, paskui rūbus renkamės, to nenori, ano nenori, vieną užsideda, persigalvoja, nori kito...paskui galvą kol sutvarkau, dabar kasdien pinu 2 prancūziškas kasas, tai bėgioju iš paskos su šukom, ramiai ilgai nepastovi, atsibosta - pabėga...Iš lauko namo grįžt irgi visa problema. Į kėdutę irgi ne visada iškart sėdasi, nori brolio kėdėj pasėdėt, paskui priekyje, paskui prie vairo... Būtent "aš pati" tame mažai, tiesiog nori daryt, ką nori  smile.gif </p><p>O ką pati nori daryt, kur rašiau pjaustyt, tarkuot ir tt, tai ramiai užleidžia man, kai pamato, kad jai nesigauna. Arba kartu vienu metu darom, aš - ką reikia, ji ale padeda man  hihihi.gif​ </p><p>------------------</p><p>Buvom pas dantistę, dantys jau visi yra ir ačiūD visi sveiki  smile.gif </p><p>Baigėm su pažymom pagaliau  smile.gif </p>

Tai iš principo pas jus tas pats, tik tu dėl to nesinervuoji smile.gif aš kažkaip mažai kantrybės turiu tokiuose dalykuose, o ir mėgstu laiku išeit kaip susiplanavus.
Einu žiūrėt kas tos prancūziškos kasos mirksiukas.gif gal kada prireiks.

QUOTE(ale-ruta @ 2017 08 08, 11:47)
<p>Jei toks atvejis, tai leidžiu lipt į kėdes patiems, pasakau, kad reikia lipti DABAR nes turim važiuoti, o jei nesės patys pasodinsiu aš. Jei nesisėda, tai paimu, pasodinu ir viskas. Kažkaip problemų nėra. Yra dukra su pižama išvažiavus, nes nei pati nenorėjo rengtis, nei kad aš rengiu netiko.. yra be batų išvažiavę...
</p>

Pasodint per prievartą yra be šansų, išsiriečia, išsitempia, velnią tu pasodinsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2017 08 07, 13:10)
Draugė dar čupa-čupsus rekomendavo.

As neemiau, nes Adelija nezino kas tas yra..
Nemoka ciulpti ju.

QUOTE(sima_1 @ 2017 08 07, 13:17)

Nebuvo dar tokio etapo, kad noretu pati viska.
Atsakyti