![smile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/smile.gif)
Mes su Aurėja pas mano tėvus atvažiavom, kelionėj miegojo tik pusvalandį, tai vakare jau širšė buvo, bet šiaip tai kaip visada išprotėja nuo kitų žaislų ir veiklų gausos pas senelius
![biggrin.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/biggrin.gif)
Sveikos
Liko 4 dienos iki sūnaus gimtadienio, ir 5 - iki kelionės. Darbų darbelių dar marios Važiavom šiandien į Senukus su dideliu sąrašu reikalingų daiktų, ir kaip sykis, kai nereikia, visur pilna, kai prireikia - nė su žiburiu nerasi
Nupirkau panai 30 detalių dėlionę ir dideliai mano nuostabai ji ją mikliai surinko per kokias 10 minučių O aš galvojau, bus "ant išaugimo"
Iki šiandien dėliojo tik po 6 dalis dėliones. Tai išsiunčiau vyrą į rūsį eilinės sūnaus palikimo dalies...
Musų kelionė po dvejų savaičių. Jau pradėjau daryti sąrašą reikalingų daiktų.
Aš savo sąrašą irgi dėlioju - koreguoju, tiek visko reikia, dvigubai, nei paprastai (nes + visa turistavimo įranga), vyras aišku burbės, kad nieks netelpa į mašiną
Mes su Aurėja pas mano tėvus atvažiavom, kelionėj miegojo tik pusvalandį, tai vakare jau širšė buvo, bet šiaip tai kaip visada išprotėja nuo kitų žaislų ir veiklų gausos pas senelius
Kiek būsit pas senelius, kokie planai po to?
Sveikos
Per Druskininkus ir mes važiuosim, užrezervavom vieną nakvynę ten. Tik nerandu nieko, ką galėtume ten nuveikti Vandens parkai, gydomosios procedūros nedomina... Kol kas išrašiau tik grojantį fontaną, ir tai... Įdomiausia turbūt žiūrėti jį jau sutemus?
Beje, sunkiausia nakvynę rasti buvo būtent Druskininkuose (už priimtiną kainą). Teko rezervuoti už nepriimtiną Kiek žinau, ten populiaru nuomotis butus. Skambinau į daugybę, visur man sakė, kad vasaros metu vienai nakčiai nenori nuomot, minimum savaitei. Vienur sutiko, bet už keturgubą kainą būtent už trumpumą
Buvo mintis nakvoti Druskininkų kempinge vigvame, bet šiemet jie jų nestatė
Tada buvo mintis visai lenkt tuos Druskininkus, juolab nieko ten mum nereikia, bet labai patogi nakvynės vieta pagal atstumą...
Šiandien abu vaikus vesiu pas dantistę. Dičkiui raus klibantį pieninį dantį, nes jau trukdo augti nuolatiniam. Davė jam savaitę pačiam išklibinti, tas bijo, nieko nedaro Mažajai pirmą kartą žiūrės dantis, pernai taip štampą uždėjo, be jokios patikros...
Vyras varys mašiną į servisą patikrinti prieš kelionę.
Kodėl vandens parkai nedomina? Vaikams juk taip smagu juose
ar patys nemėgstat?
Grūto parko neįtraukėt?
Grojantis fontanas smagu ir dieną pažiūrėt, vakare tamsoj nebuvom
Papildyta:
Nemėgstam tokių pramogų, kaip vandens parkai, apskritai nemėgstam vandens pramogų. Vaikai nėra buvę. O ir atvažiuosim mes į Druskininkus vėlai vakare, išvyksim anksti ryte... Patys Druskininkai mum kaip turistinis objektas netinka nei pagal kelionės formatą, nei šiaip įdomus, buvom mes ten ne kartą ir ne du... Grūto parke irgi kelis kartus buvom. Pasirinkom nakvynei Druskininkus tik dėl to, kad kito varianto kaip ir nėra pakeliui nuo Sirvetos RP (maždaug Ignalina) iki Metelių RP (maždaug Varėna), važiuojant palei Lietuvos sieną (toks kelionės pagrindinis sumanymas). Fontanus tada patvirtinu, jei sakai, kad ir prie dienos šviesos ok Gal tiek mum ir užteks, laisvo laiko ne per daugiausiai bus
merginos, pasidalinkit, kokias keptuves turit. manoji svya, reikia mesti lauk, be kokia pirkti, neisivaizduoju...
Keptuvės aš beveik nenaudoju - viską kepu elektriniame grilyje
Bet 2 turiu:
*akmens masės - patiko Lengva, patogi, aliejaus pilu 1 arbatinį šaukštelį ir išsklaidau silikoniniu šepetėliu, nieks niekada neprisvyla, plaunu indaplovėje, tarnauja ji jau daug metų
*Green pan - aliumininė su smėlio keramika, nepatiko, sunki, įkaista rankena, reikia žymiai daugiau aliejaus, dažnai prisvyla, prastai atsiplauna
http://www.indai24.lt/keptuve-grill--24-cm-milan-3d-greenpan?search=greenpan%20keptuvės