Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Savaitgaliais čia visad ramu smile.gif
Mes su Aurėja pas mano tėvus atvažiavom, kelionėj miegojo tik pusvalandį, tai vakare jau širšė buvo, bet šiaip tai kaip visada išprotėja nuo kitų žaislų ir veiklų gausos pas senelius biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos  :4u:

Liko 4 dienos iki sūnaus gimtadienio, ir 5 - iki kelionės. Darbų darbelių dar marios  :karsta:  Važiavom šiandien į Senukus su dideliu sąrašu reikalingų daiktų, ir kaip sykis, kai nereikia, visur pilna, kai prireikia - nė su žiburiu nerasi  :oh:

Nupirkau panai 30 detalių dėlionę ir dideliai mano nuostabai ji ją mikliai surinko per kokias 10 minučių  :blink:  O aš galvojau, bus "ant išaugimo"  :D  Iki šiandien dėliojo tik po 6 dalis dėliones. Tai išsiunčiau vyrą į rūsį eilinės sūnaus palikimo dalies...

Musų kelionė po dvejų savaičių. Jau pradėjau daryti sąrašą reikalingų daiktų. 

Aš savo sąrašą irgi dėlioju - koreguoju, tiek visko reikia, dvigubai, nei paprastai (nes + visa turistavimo įranga), vyras aišku burbės, kad nieks netelpa į mašiną  :P

Mes su Aurėja pas mano tėvus atvažiavom, kelionėj miegojo tik pusvalandį, tai vakare jau širšė buvo, bet šiaip tai kaip visada išprotėja nuo kitų žaislų ir veiklų gausos pas senelius biggrin.gif

Kiek būsit pas senelius, kokie planai po to?  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 08 06, 13:00)
<p>Sveikos  4u.gif</p>
<p>Liko 4 dienos iki sūnaus gimtadienio, ir 5 - iki kelionės. Darbų darbelių dar marios  karsta.gif  Važiavom šiandien į Senukus su dideliu sąrašu reikalingų daiktų, ir kaip sykis, kai nereikia, visur pilna, kai prireikia - nė su žiburiu nerasi  doh.gif</p>
<p> </p>
<p>Nupirkau panai 30 detalių dėlionę ir dideliai mano nuostabai ji ją mikliai surinko per kokias 10 minučių  blink.gif  O aš galvojau, bus "ant išaugimo"  biggrin.gif  Iki šiandien dėliojo tik po 6 dalis dėliones. Tai išsiunčiau vyrą į rūsį eilinės sūnaus palikimo dalies...</p>
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="semtama" data-cid="71747759" data-time="1501942931">
<div>
<p>

Musų kelionė po dvejų savaičių. Jau pradėjau daryti sąrašą reikalingų daiktų. </p>
</div>
</blockquote>
<p>Aš savo sąrašą irgi dėlioju - koreguoju, tiek visko reikia, dvigubai, nei paprastai (nes + visa turistavimo įranga), vyras aišku burbės, kad nieks netelpa į mašiną  tongue.gif</p>
<p> </p>
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71747887" data-time="1501955166">
<div>
<p>
Mes su Aurėja pas mano tėvus atvažiavom, kelionėj miegojo tik pusvalandį, tai vakare jau širšė buvo, bet šiaip tai kaip visada išprotėja nuo kitų žaislų ir veiklų gausos pas senelius vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>Kiek būsit pas senelius, kokie planai po to?  smile.gif​ </p>

Nežinau, nieko neplanuojam, viskas bus priklausomai kaip seksis bute reikalai. Vyrui atostogos nuo 21d, tai po to kažkada kažkur važiuosim visi smile.gif jei geri orai tai į pajūry būtinai, jei prasti - gal į kokius Druskininkus ar pan. ax.gif
Šiuo metu tai nieko gero oras, vėl lyja..

Bet ir kruopštuolė tavo Jogailė bigsmile.gif maniškė išvis nesudėlioja jokių puzlių, na nebent su mano didele pagalba, ir tai kelios minutės ir meta į šoną. Kad 10 min viena pati krapštytųsi tai neįsivaizduoju biggrin.gif kantrybės pas ją nėra kažkodėl tokiem dalykams. O gal aš nepratinu, nemokinu.. unsure.gif

Beje, Senukai Aurėjos pati mėgstamiausia parduotuvė biggrin.gif tiksliau tas vaikų žaidimų kampelis, neįmanoma iškrapštyt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima_1: 06 rugpjūčio 2017 - 13:47
Mes ateinantį savaitgalį varom į Druskininkus 4 dienom smile.gif
Atsakyti

Sveikos  :4u:

Per Druskininkus ir mes važiuosim, užrezervavom vieną nakvynę ten. Tik nerandu nieko, ką galėtume ten nuveikti  :hmm:  Vandens parkai, gydomosios procedūros nedomina... Kol kas išrašiau tik grojantį fontaną, ir tai... Įdomiausia turbūt žiūrėti jį jau sutemus? :unsure:

Beje, sunkiausia nakvynę rasti buvo būtent Druskininkuose (už priimtiną kainą). Teko rezervuoti už nepriimtiną  :D Kiek žinau, ten populiaru nuomotis butus. Skambinau į daugybę, visur man sakė, kad vasaros metu vienai nakčiai nenori nuomot, minimum savaitei. Vienur sutiko, bet už keturgubą kainą būtent už trumpumą  :dry2: Buvo mintis nakvoti Druskininkų kempinge vigvame, bet šiemet jie jų nestatė  :sleep: Tada buvo mintis visai lenkt tuos Druskininkus, juolab nieko ten mum nereikia, bet labai patogi nakvynės vieta pagal atstumą...

Šiandien abu vaikus vesiu pas dantistę. Dičkiui raus klibantį pieninį dantį, nes jau trukdo augti nuolatiniam. Davė jam savaitę pačiam išklibinti, tas bijo, nieko nedaro  :fool:  Mažajai pirmą kartą žiūrės dantis, pernai taip štampą uždėjo, be jokios patikros...

Vyras varys mašiną į servisą patikrinti prieš kelionę.

Atsakyti
QUOTE(ale-ruta @ 2017 08 06, 20:46)

Ar su vaikais? Irgi pagalvojau, ka ten planuojat veikti tiek laiko?

Musu sita savaite neidomi. Neturim jokiu planu, o vyras dirbs ir sestadieni. Zodziu, nieko gero, dar laukia skiepas sia savaite.

Sianakt mazei pradejo begti kraujas is nosies. Del ko cia jai taip....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semtama: 07 rugpjūčio 2017 - 07:13
QUOTE(dontstop @ 2017 08 07, 06:55)
<p>Sveikos  4u.gif</p>
<p>Per Druskininkus ir mes važiuosim, užrezervavom vieną nakvynę ten. Tik nerandu nieko, ką galėtume ten nuveikti  hmm.gif  Vandens parkai, gydomosios procedūros nedomina... Kol kas išrašiau tik grojantį fontaną, ir tai... Įdomiausia turbūt žiūrėti jį jau sutemus? unsure.gif</p>
<p>Beje, sunkiausia nakvynę rasti buvo būtent Druskininkuose (už priimtiną kainą). Teko rezervuoti už nepriimtiną  biggrin.gif Kiek žinau, ten populiaru nuomotis butus. Skambinau į daugybę, visur man sakė, kad vasaros metu vienai nakčiai nenori nuomot, minimum savaitei. Vienur sutiko, bet už keturgubą kainą būtent už trumpumą  dry.gif Buvo mintis nakvoti Druskininkų kempinge vigvame, bet šiemet jie jų nestatė  sleep.gif Tada buvo mintis visai lenkt tuos Druskininkus, juolab nieko ten mum nereikia, bet labai patogi nakvynės vieta pagal atstumą...</p>
<p> </p>
<p>Šiandien abu vaikus vesiu pas dantistę. Dičkiui raus klibantį pieninį dantį, nes jau trukdo augti nuolatiniam. Davė jam savaitę pačiam išklibinti, tas bijo, nieko nedaro  fool.gif  Mažajai pirmą kartą žiūrės dantis, pernai taip štampą uždėjo, be jokios patikros...</p>
<p>Vyras varys mašiną į servisą patikrinti prieš kelionę.</p>

Kodėl vandens parkai nedomina? Vaikams juk taip smagu juose smile.gif ar patys nemėgstat?
Grūto parko neįtraukėt?

Grojantis fontanas smagu ir dieną pažiūrėt, vakare tamsoj nebuvom ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ale-ruta @ 2017 08 06, 20:46)

Kaip faina bigsmile.gif ką suplanavę?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima_1: 07 rugpjūčio 2017 - 08:38

Kodėl vandens parkai nedomina? Vaikams juk taip smagu juose smile.gifar patys nemėgstat?
Grūto parko neįtraukėt?

Grojantis fontanas smagu ir dieną pažiūrėt, vakare tamsoj nebuvom ax.gif
Papildyta:

Nemėgstam tokių pramogų, kaip vandens parkai, apskritai nemėgstam vandens pramogų. Vaikai nėra buvę.  O ir atvažiuosim mes į Druskininkus vėlai vakare, išvyksim anksti ryte... Patys Druskininkai mum kaip turistinis objektas netinka nei pagal kelionės formatą, nei šiaip įdomus, buvom mes ten ne kartą ir ne du... Grūto parke irgi kelis kartus buvom. Pasirinkom nakvynei Druskininkus tik dėl to, kad kito varianto kaip ir nėra pakeliui nuo Sirvetos RP (maždaug Ignalina) iki Metelių RP (maždaug Varėna), važiuojant palei Lietuvos sieną (toks kelionės pagrindinis sumanymas). Fontanus tada patvirtinu, jei sakai, kad ir prie dienos šviesos ok  :)  Gal tiek mum ir užteks, laisvo laiko ne per daugiausiai bus  :hmm:​ 

Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2017 08 05, 15:22)
Tos kurios skridot su vaikais, ar davėt ką jiems valgyti lėktuve, kad ausis neužgultų?  hmm.gif

Daviau gerti ir valgyti turejau pasiemus specialiai, nelabai ji norejo, nuskrendant tiesiog sedejo, truputi gurksnojo, o griztant, kai kilom su persedimu antra karta, tampe ausis, sake, ''nenoriu ausyciu'', matyt, negerai kazkas buvo, bet gerti, valgyti nejo ikisti.
Kita karta pirkciau kokiu Haribo guminuku, nieko neatsitiks, jei sukramtys kelis.

QUOTE(semtama @ 2017 08 07, 06:12)

Man nuo vaikystes sita problema ir nezinau iki siol kodel, nesidomejau pas gydytojus, kiek save atsimenu, naktim is nosies bega karts nuo karto.
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2017 08 07, 08:12)
Ar su vaikais? Irgi pagalvojau, ka ten planuojat veikti tiek laiko?

Musu sita savaite neidomi. Neturim jokiu planu, o vyras dirbs ir sestadieni. Zodziu, nieko gero, dar laukia skiepas sia savaite.

QUOTE(sima_1 @ 2017 08 07, 09:40)

Kaip faina bigsmile.gif ką suplanavę?

Su vaikais, nesam nieko stipriai suplanavę, bet į akvaparką tikrai eisim, vaikams patinka o ir mums su vyru patinka. Vieną dieną plauksim laivu iki vienuolyno. Eilsim į mišką pauogaut, jei oras leis varysim prie ežero. Savaitgalį Druskininkuose kažkokia sūrių šventė bus, eisim ten pasižvalgyt. Žodžiu pakeisim aplinką, pailsėsim.

Centre prie ežero yra didelis parkas pasivaikščiojimui su vaikų žaidimo aikštele. Yra sporto parkas, nežinau, kaip jis tiksliai vadinas, bet irgi verta nueit pasivaikščiot, gražiai sutvarkytas.

Man druskininkai - toks senukų ir šeimų su mažais vaikasi rojus smile.gif norėčiau ten visai pensijos sulaukus persikraustyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ale-ruta @ 2017 08 07, 11:50)
Su vaikais, nesam nieko stipriai suplanavę, bet į akvaparką tikrai eisim, vaikams patinka o ir mums su vyru patinka. Vieną dieną plauksim laivu iki vienuolyno. Eilsim į mišką pauogaut, jei oras leis varysim prie ežero. Savaitgalį Druskininkuose kažkokia sūrių šventė bus, eisim ten pasižvalgyt. Žodžiu pakeisim aplinką, pailsėsim.

Centre prie ežero yra didelis parkas pasivaikščiojimui su vaikų žaidimo aikštele. Yra sporto parkas, nežinau, kaip jis tiksliai vadinas, bet irgi verta nueit pasivaikščiot, gražiai sutvarkytas.

Man druskininkai - toks senukų ir šeimų su mažais vaikasi rojus smile.gif norėčiau ten visai pensijos sulaukus persikraustyt smile.gif

druskininkai ir man patinka wub.gif ten grazu, sutvarkyta, yra kur pasivaiksciot, tik zmoniu daug smile.gif
man ir dukrai irgi daznai bega kraujas is nosies.

merginos, pasidalinkit, kokias keptuves turit. manoji svya, reikia mesti lauk, be kokia pirkti, neisivaizduoju...

labas smile.gif

dzeuse, kada Adelija pradeda lankyti darzeli?
Atsakyti

merginos, pasidalinkit, kokias keptuves turit. manoji svya, reikia mesti lauk, be kokia pirkti, neisivaizduoju...

Keptuvės aš beveik nenaudoju - viską kepu elektriniame grilyje  :)

Bet 2 turiu:

*akmens masės - patiko  :)  Lengva, patogi, aliejaus pilu 1 arbatinį šaukštelį ir išsklaidau silikoniniu šepetėliu, nieks niekada neprisvyla, plaunu indaplovėje, tarnauja ji jau daug metų

unnamed.jpg

*Green pan - aliumininė su smėlio keramika, nepatiko, sunki, įkaista rankena, reikia žymiai daugiau aliejaus, dažnai prisvyla, prastai atsiplauna

keptuve-milan-3d-grill-24-cm-428x428.jpg

http://www.indai24.lt/keptuve-grill--24-cm-milan-3d-greenpan?search=greenpan%20keptuvės

Atsakyti