QUOTE(Azazella @ 2017 01 03, 12:17)
Cannelés pyragaičiai
Juos galima laikyti sandarioje dėžutėje gana ilgą laiką.
Prancūzai juos valgo pusryčiams, pavakariams arba tiesiog šiaip.
Tai patys nuostabiausi pyragėliai
Ačiū už receptą, sulyginsiu su saviškiu, bet rods, pagal šitokį patį kepiau.
Kokį ilgą laiką??? Kiek jų prisikept, kad ilgą laiką būtų? Vakar suėdžiau pusę, kiek išsikepiau. Ir vietoj pavakarių, ir vietoj vakarienės, ir prie kavos, ir be kavos, ir praeinant pro šalį
QUOTE(sima_1 @ 2017 01 03, 12:45)
Tu matyt iš tų žmonių, kurie nenusėdi vietoj nieko neveikdami, ane?
Man kaip tik labai labai patinka nieko neveikt
Papildyta:
Tai kai nieko neveiki, vistiek kažką veiki? Na, aš gal ir nelabai ką veikčiau, bet kad per daug galvoj neišbandytų dalykų ramybės neduoda, norai lipa lauk
Ir skaityt, ir megzt, ir kept (labiausiai). Nu ir filmus žiūrėt, be abejo
QUOTE(Digin* @ 2017 01 03, 14:22)
Priminėt su kanelėm... Kažkada čia pernai vyras išlėkdamas savaitgaliui atgabeno man dėėėžę kanelių (gal kad burna visada pilna būtų ir neburbėčiau
), nes leipstu dėl jų visiškai. Nu tai ką... ir suvalgiau per porą dienų kaip nieko.
Kaip Azazella ir rašė - pusryčiams, po pietų, pavakariams, vakarienei ir t.t.
Beje, iš masinės produkcijos tai "Biržų duonos" kanelės labai neblogos. (Jų ir rijau tą dėžę. Na, ir paskui dar porą trejetą. Dėžių.
)
Va, "makarūnsai" tai man irgi neprilipo visai.
Nors ir nuostabiai atrodo.
Viskas priklauso nuo skonio, pomėgio. Pvz., labai mėgstu morengus. Pirktiniai makaronsai man per cheminiai, per stipraus skonio. Naminius puoselėju mintį išsikept.
QUOTE(dontstop @ 2017 01 03, 14:24)
<p>Sveikos
</p>
<p>Šiandien neturiu laiko prie kompo sėdėt
</p>
<p>Nesu ragavus nei kanelių, nei makaroncų
</p>
<p> </p>
Ką tokio veiki?
QUOTE(dontstop @ 2017 01 03, 14:40)
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Aguončikas" data-cid="71330958" data-time="1483429659">
<div>
<p>
Beje, jūs ne tik taupyme/skaičiavime tokie, o ir daugelyje sričių - planavime, organizuotume, na, daug kur
Hmmmmm, investavimo klausimais turėjai patarėjų ar patys? Aš norėčiau, kad man kas patartų. Tik gal bėda, kad tom visom įstaigom nepasitikiu, manau, kad jiems a bile įkalbėt, o ne kad man gerai būtų
Normali ta šaldyta varškė, o ypač - jei ką nors gamini iš jos, tai išvis nelabai skirtumas jaučiamas. Gal vieną natūraliai valgyt ir būtų kitaip, bet apkepai, virtinukai, varškėtukai tai man nesiskiria.
</p>
</div>
</blockquote>
<p>O taip, o taip, aš labai atsakingai rinkausi vyrą
</p>
<p> </p>
<p>Aš pati nieko neraukiu apie investavimą. AčiūD, tuom užsiima vyras. Jis kažkiek pats domėjosi, kažkiek tame nusimanantys pažįstami paprotino...Aš visai nesikišu į tą sritį
</p>
<p> </p>
<p>Viskas gerai su ta varške po atšildymo
Kuo puikiausiai galima ir be nieko valgyt, o jau apkepams, įdarams, varškėčiams netikiu, kad pats didžiausias gurmanas pastebėtų skirtumą
O va grūdėtoji man ne, keičia konsistenciją po atšildymo
</p>
Tas "rinkausi vyrą" atrodo taip, lyg stovėjo vyrai rikiuotėj, o tu pagal tam tikrus kriterijus juos vis prametinėjai, kol liko tobuliausias variantas
QUOTE(semtama @ 2017 01 03, 14:59)
Šito daikto norėčiau ir aš. Maniškė pastoviai su užsikimšusia nosimi. Dieną tai dar nieko, bet naktys kartais tokios sunkios būna kai negali gerai pakvėpuoti. Lankėmės pas dvi LOR. Viena sako, kad reikia adenoidų operacijos, kita - ne. Tai sausio viduriui užregistravau pas trečią. Tikiuosi jis ras to užgulimo priežastį.
O čia to pleistro reikėtų vaistinėse ieškoti?
Nu žinok, nežinau dar. Tiesą pasakius, net nežinau, kas man šitą gėrį įdėjo tarp mano daiktų, kuriuos vakar parsivežiau iš kaimo - ar mano mama, ar brolienė. Tas daiktas rusiškas, gal reikia ieškot pas tuos prekeivius, kurie turguose rusiškais vaistais prekiauja, nežinau. Ryt įmesiu foto tų pleistrų ir pasiaiškinsiu, iš kur jie.