Ir mes jau namie, gulim lovoj, smagiai labai pasibuvom, kalbino likt miegot, bet netoli mums čia grįžt, o ir šiaip nemėgstu ne namie miegot. Aišku, vyras tai labai norėjo likt
Smagiai palydėkit, kas lydit, senuosius ir sėkmingų Naujųjų, linkiu sveikatos vaikams, artimiesiems ir mums, bei žinoma, pagaliau išsimiegoti, kam aktualu
dontstop, gal ir ir nemažai tų rūbų, bet nieko labai puošnaus, suknelės tokiam sezonui neturiu...
Su Naujaisiais!!!
Su Naujais! Sveiku metu!!!
Su naujais!
Na, kas pramiegojot?
As nuejau 3 val.tai keltis 7 nelabai buvo.. Uzsiziurejau topa geriausiu visu laiku dainu/hitu.
Na, kas pramiegojot?
As nuejau 3 val.tai keltis 7 nelabai buvo.. Uzsiziurejau topa geriausiu visu laiku dainu/hitu.
Labas rytas Su Naujais
Pana bijojo tų petardų, nuo 22 migdžiau, bet tik apie 1 užmigo, kai nustojo šaudyt garsiai Kažkokia kančia, tik atrodė pagaliau užmigdžiau, kaip vėl pašokdavo ir taip vėl ir vėl Vyras su sūnum laukė 12tos, ėjo į lauką šaudyt fejerverkų. Ryte vaikai aišku atsikėlė anksčiausiai Gal bent dieną ji pamiegos ilgiau
Šiandien einam į svečius pas močiutę. Nesinori, bet reikia
Sima_1, čia matyt daugumos dekretinių mamų bėda, spintoje daugiausia patogūs kasdieniški rūbai, o kai kažkur pakviečia - katastrofa, nėra ką apsirengt
Labas rytas
SU NAUJAIS
mes vakar vis tik pas vyro močiutę išvažiavom Naujų sutikt, mažiui labai patiko fejerverkai, nėjo į kambarį parvest . Namo grįžom apie 1val., už tai iki 11val.ryte leido pamiegot mažius
SU NAUJAIS
mes vakar vis tik pas vyro močiutę išvažiavom Naujų sutikt, mažiui labai patiko fejerverkai, nėjo į kambarį parvest . Namo grįžom apie 1val., už tai iki 11val.ryte leido pamiegot mažius
QUOTE(Wirruna @ 2017 01 01, 11:20)
Labas rytas
SU NAUJAIS
SU NAUJAIS
man tai stebuklas kaip jus tuos vaikus iki pirmos islaikot
QUOTE(Azazella @ 2017 01 01, 11:58)
Vakar pirmas kartas toks buvo, kad taip ilgai neužmigo, vėliau vakar pokaituko ėjo ir miegojo iki 17val., fejerverkus nuo 23val.jau pro langą pradėjo žiūrėt, nebuvo kada miegot, o grįžęs namo dar su mašina panoro po kambarį pavažinėt
QUOTE(Azazella @ 2017 01 01, 12:58)
Man irgi. Maniškė vakar užmigo 23h, čia yra vėliausiai kiek yra buvę. Gal kad svečiuose, daug šurmulio ir t.t. Namie būtų lūžus anksčiau. Kadangi taip vėlai užmigo, fejerverkai nepažadino visai. Užtad pažadino sausas, bjaurus kosulys tai naktis nelabai ir miegota. Kaimynas dar muziką leido iki ankstyvo ryto.
maniškis irgi sėkmingai išlaukė, ir svarbiausia nebijojo petardų. Pernai tai praklykė, nėjo užmigdyti. Paguldžiau po 12 gerokai ir lūžo akimirksniu, kas man labai patiko
labas, su NAUJAIS METAIS
Mano mažius vakar pietų numigo 3 valandas, tai sulaukė dvylikos ir nuėjom miegot apie 2 val. buvom lauke, biskį bijojo fejerverkų. prisidūko su kitais vaikais, išvis jokių problemų su juo kai yra svečių - laksto su vaikais, žaidžia, atbėga pas mus, kažką papasakoja savo kalba ir vėl lekia. aš galiu sėdėt prie stalo. užtat mažius miegojo ilgiausiai - atsikėlė 12 val.
Mano mažius vakar pietų numigo 3 valandas, tai sulaukė dvylikos ir nuėjom miegot apie 2 val. buvom lauke, biskį bijojo fejerverkų. prisidūko su kitais vaikais, išvis jokių problemų su juo kai yra svečių - laksto su vaikais, žaidžia, atbėga pas mus, kažką papasakoja savo kalba ir vėl lekia. aš galiu sėdėt prie stalo. užtat mažius miegojo ilgiausiai - atsikėlė 12 val.
Su Naujais!
Nojus nuėjo anksti miegoti. Atsikėlė 23 h. Atsinešiau į svetainę, už kelių minučių lūžo vėl ir pramiegojo ant sofos visus fejerverkus patys iššovėm anksčiau kad Nojus pamatytų. Išėjom į lauką bet jis išsigando to garso. Iš kambario stebėti patiko. Šiandien važiavom prie jūros, bet ir tą Nojus pramiegojo
Nojus nuėjo anksti miegoti. Atsikėlė 23 h. Atsinešiau į svetainę, už kelių minučių lūžo vėl ir pramiegojo ant sofos visus fejerverkus patys iššovėm anksčiau kad Nojus pamatytų. Išėjom į lauką bet jis išsigando to garso. Iš kambario stebėti patiko. Šiandien važiavom prie jūros, bet ir tą Nojus pramiegojo