Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Telefonas ZTE kazkoks.
Kaip man jau nervu nera Adelia pietu migdyt, nepasiduoda juodai, o vakare zyzia paskui. Dvi dienos nepavyko uzmigdyt, eisiu dabar bandyt. Kazin iki kokio amziaus rekomenduojama pietu miegas, nenoriu leist tokiai mazai siautet visa diena, sveika pasnaust bent kiek, bet ir kariaut uzkniso.
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2016 12 31, 13:30)
Telefonas ZTE kazkoks.
Kaip man jau nervu nera Adelia pietu migdyt, nepasiduoda juodai, o vakare zyzia paskui. Dvi dienos nepavyko uzmigdyt, eisiu dabar bandyt. Kazin iki kokio amziaus rekomenduojama pietu miegas, nenoriu leist tokiai mazai siautet visa diena, sveika pasnaust bent kiek, bet ir kariaut uzkniso.

Nezinau tokio telefono smile.gif
Mano pirmas vaikas pietu miego miegojo iki pat mokyklos. Be jokiu problemu. Na, isskyrus tai, kad ryte jis visad keldavosi 6 ryto.
Atsakyti
Nezinojau ir as tokio, vyro darbe daug kas turi, paprasti, patvarus, plius man reikejo, kad 2 SIM galeciau isidet, lietuviska ir vokiska. Kompa gal atgausiu sausio 11d., nebereikes vargt su mazom raidem.
Motiejus siauteja kaip visada?
Adelia dvi savaites blogai vel miega, nufotkino vyras per Kaledas mane su ja prie egles, ziuriu, kokie paakiai puikus.
Atsakyti

Dzeuse, maniškė kartais dieną nebeužmiega  :)  Aš tame nieko blogo nematau, bet pas mus ir nesijaučia, kad vakare labiau pavargus būtų, jei dieną nemiega, net ir neina anksčiau miegot tokiom dienom. Aš esu visiškai tikra, kad maniškei miego užtenka  :) Kai kuriose šalyse tokio amžiaus vaikų dieną jau nebemigdo, bet vakare migdo anksti. Kažkada temoje daug diskutavom apie D. Britanijos autorės G. Ford knygą "Sveiko vaiko dienotvarkė", tai pagal ją vaikai dieną miega iki 1 m amžiaus.

Manau, svarbu, kad vaikas išmiegotų tiek, kiek jam reikia, bet kiek jam reikia, geriausia jaučia jis pats (aišku, jei tai ne miego sutrikimas)  :)

Kieno ten paakiai puikūs, Adelijos ar tavo? Galiu perekomenduoti gerą konsilerį iš jūsų asortimento  :angel_not:​ 

Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2016 12 31, 13:43)
Nezinojau ir as tokio, vyro darbe daug kas turi, paprasti, patvarus, plius man reikejo, kad 2 SIM galeciau isidet, lietuviska ir vokiska. Kompa gal atgausiu sausio 11d., nebereikes vargt su mazom raidem.
Motiejus siauteja kaip visada?
Adelia dvi savaites blogai vel miega, nufotkino vyras per Kaledas mane su ja prie egles, ziuriu, kokie paakiai puikus.

Siautėja Motiejus, nes serga, o ir dantys jam eigoje.

O ką tu Vokietijoje darai su lietuviška kortele?
Atsakyti
Aš neįsivaizduočiau kolkas, kad nebūtų Aurėjos pietų miego. Ji net ir su pietų miegu kartais būna vakare tokia irzli ir nelaiminga, kad 18-19h nutempia mane miegot. Tai jei pietų nepamiegotų, tada nusišautume visi biggrin.gif

Šakės, ruošiamės į svečius, jau tris kartus persirengiau ir tuoj pasieksiu tą stadiją kur "aš niekur nevarau, nes neturiu ką apsirengt" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 12 31, 13:32)
<p><strong>Dzeuse</strong>, maniškė kartais dieną nebeužmiega  smile.gif  Aš tame nieko blogo nematau, bet pas mus ir nesijaučia, kad vakare labiau pavargus būtų, jei dieną nemiega, net ir neina anksčiau miegot tokiom dienom. Aš esu visiškai tikra, kad maniškei miego užtenka  smile.gif Kai kuriose šalyse tokio amžiaus vaikų dieną jau nebemigdo, bet vakare migdo anksti.
<p>Kieno ten paakiai puikūs, Adelijos ar tavo? Galiu perekomenduoti gerą konsilerį iš jūsų asortimento  angel_not.gif​ </p>

Pirma nemiegojimo diena nesijaucia dar taip, o antra matyt truksta poilsio, gulineja ant kilimo, verkia del bet kokio s.. Siandien uzmigdziau vargais negalais.
Vakar vakare 19:40 uzmigo.
Mano paakiai puikus, rekomenduok ka nors.

QUOTE(Azazella @ 2016 12 31, 14:06)
Siautėja Motiejus, nes serga, o ir dantys jam eigoje.

O ką tu Vokietijoje darai su lietuviška kortele?

Kaip nepavydziu tu ligu, Adelia kaip pavasari stipriai karsciavo taip daugiau nera sirgus, geri 8men.ne slogos,nieko.. Nenoriu ir galvot apie visokias zvakutes, tempos matavima, snarglius..

I lietuviska man skambina mama, sesuo, zymiai pigiau nei i vokiska Nr. Mama turi kazkoki plana jai is vis nemokamai dabar, tik man uz atsiliepima kelis centus nuima.
Tad ir telefonus visada turiu, kur dvi korteles dedas.

Mama paminejau..kaip sunkiai einas sveikt, pries gydyma radioaktyviu jodu 3sav.negalejo gert vaistu, ne skydliaukes, ne vaistu, kad jos veikla kompensuot, savijauta baisi buvo, gyd.sake, vyrai dar sunkiau pernesa. Gruodzio vidury vaziavo i Vilniuj, gavo pirma porcija, sirdis kazko labai reaguoja, silpna pastoviai, va jau nauji metai, o ji tebegulineja lovoj, kai siaip labai aktyvus zmogus, vietoj nesedi. Taip ir maniau, kad nebus lengva, ji visada sunkiai is ligu kapstosi. Padare tyrimus, "vezio dar liko", uz dvieju menesiu vel i Vilniuj.
Atsakyti

Šakės, ruošiamės į svečius, jau tris kartus persirengiau ir tuoj pasieksiu tą stadiją kur "aš niekur nevarau, nes neturiu ką apsirengt" doh.gif

Tai gal per daug rūbų turi, jei jau 3 pamainos pakeistos  :D  Aš gruodį nusipirkau suknelę  :)  Dabar turiu tik ją vieną kaip puošnų variantą visom įmanomom progom  :hihihi:

Mano paakiai puikus, rekomenduok ka nors.

Kaip nepavydziu tu ligu, Adelia kaip pavasari stipriai karsciavo taip daugiau nera sirgus, geri 8men.ne slogos,nieko.. Nenoriu ir galvot apie visokias zvakutes, tempos matavima, snarglius..

I lietuviska man skambina mama, sesuo, zymiai pigiau nei i vokiska Nr. Mama turi kazkoki plana jai is vis nemokamai dabar, tik man uz atsiliepima kelis centus nuima.

Mama paminejau..kaip sunkiai einas sveikt, pries gydyma radioaktyviu jodu 3sav.negalejo gert vaistu, ne skydliaukes, ne vaistu, kad jos veikla kompensuot, savijauta baisi buvo, gyd.sake, vyrai dar sunkiau pernesa. Gruodzio vidury vaziavo i Vilniuj, gavo pirma porcija, sirdis kazko labai reaguoja, silpna pastoviai, va jau nauji metai, o ji tebegulineja lovoj, kai siaip labai aktyvus zmogus, vietoj nesedi. Taip ir maniau, kad nebus lengva, ji visada sunkiai is ligu kapstosi. Padare tyrimus, "vezio dar liko", uz dvieju menesiu vel i Vilniuj.

Šitas geras, turiu jį šiuo metu: Catrice liquid camouflage

Catrice5B.jpg

Aš irgi turiu 2 korteles ir telefonus renkuosi pagal tai, ar galima jas abi įsidėti. Iš vienos nemokamai vyrui skambinu, iš kitos - nemokamai mamai rašau  :super:

Gaila tavo mamos, sveikatos jai kuo daugiau  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 12 31, 15:55)

As turiu plana kur neriboti pokalbiaii visus tinklus. Dvieju koreliu telefonas man buvo aktualu kai dirbau, nes nepakenciu nesiotis dvieju telefonu, o darbiniu telefonu naudotis buvo butina.
Papildyta:
QUOTE(dzeuse @ 2016 12 31, 15:44)

Oi, tos ligos, uzjauciu. Mano mama irgi labai sunkiai atsigauna po operacijos, vandeni is plauciu jau kelinta karta traukia ir vis tiek vis kaupiasi ir kaupiasi, neluot turi temperaturos, o ir siaip, labai silpna, apsuka rata po namus ir vel gulineja.
Atsakyti
Visas su artėjančiais Nuajaisiais smile.gif mes sutiksim namuose, turėsim svčių. gerai, kai niekur nereikia eit smile.gif
maniškiui dar reikalingas pietų miegas, nes jei neužmiega pietų, vakare nulūžta anksti, bet ir pribuda po poros valandų, o tada jau šokiai iki 1 vel nakties su piktumais. turbūt kiekvienam vaikui individualiai.
Atsakyti
Na va, visi nusimaudem paeiliui, pakeitem patalyne, pavalgem namines misraines, pakalbejau skype mama ir sese, dabar su pizama ant sofos sampana geriu, tevas vaika migdo, paskui, jei neuzmigs pats, ateis, telika ziuresim.

Azazella, ar numete mama svorio?

Dontstop, isbandysiu. Dabar turiu kazkoki loreal, jau i pabaiga.
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2016 12 31, 21:30)
Na va, visi nusimaudem paeiliui, pakeitem patalyne, pavalgem namines misraines, pakalbejau skype mama ir sese, dabar su pizama ant sofos sampana geriu, tevas vaika migdo, paskui, jei neuzmigs pats, ateis, telika ziuresim.

Azazella, ar numete mama svorio?

Dontstop, isbandysiu. Dabar turiu kazkoki loreal, jau i pabaiga.

As irgi jau lovoj smile.gif Dvylikos tikrai nelauksiu. Tikiuosi kaimynai smarkiai nesaudys po langais smile.gif

Mama svorio numete gal 10 kg. Bet dabar, kai jau vel namie, tai matau, kad grizta ir svoris po truputi verysad.gif
Atsakyti