Naujus eisim pas vienus draugus netoli namų. Baisiai nenoriu, nes tą vaiką reiks iš esmės kankint. O dar ten du vaikai tikrai kaip laukiniai, pastoviai su plyštančia galva grįžtu. Žiauriai nenoriu. Tai gal net ir apsigalvosim ryt naujųjų mes jau seniai nešvenčiam. Mum visai ne šventė čia
Sėdi dabar vyro brolis pas mus su nakvyne. Atvažiavo iš Švedijos. Pasakoja kaip ten viskas faina. Erzina bišk
Mes naujus ramiai namie sutiksim, neturiu nei jėgų, nei noro kažkur važiuot ar kad pas mane jažkas atvažiuotų
Šiandien sugrįžo mano šeimyna, tai važiavom apsipirkt, kol vyras kirpos plaukus, mes su vaikais ramiai apsipirkom, be vyro daug lengviau
Džiugu, kad mano spėjimai nepasitvirtino
Maniškei beje irgi labai kamuoliukai patinka. Turim baseiniuką jiems laikyt (kartu komplekte buvo dovanų), bet jis per daug vietos užima. Tai laikom tokiam krepšy. Aurėjai didžiausia pramoga juos visus išpilt ir dar sau ant galvos
Naujuosius švesime pas draugų draugus, jei niekas nepasikeis. Jie turi panašaus amžiaus dukrą, jos kartu lankys darželį. Važiuosim ten iškart po pietų miego, ir būsim iki vakarinio Aurėjos miego, tada važiuosim namo.
Labas rytas
Su artėjančiais
Aš švęst Naujųjų su mažais vaikais nemoku, tai kažkaip ir nemėgstu šitos šventės Kai buvau jauna, eidavau į klubus, vakarėlius, o dabar, ką sugalvosi Tai sėdėsim namie, bus daugmaž įprasta dieną. Vyras su sūnum važiuos pažiūrėti Moaną į kiną. Kai jie grįš, aš pabėgiosiu. Po vakarienės reiks kankintis ir stengtis neužmigti iki 12 Tai nesikankinsiu, jei užmigsiu, nieko tokio manau Nieko ypatingai skanaus negaminsim, pagal planą šiandien pas mus Kijevo kotletai
Gal gali trumpai apibendrinti ka tie uzsenieciai apie mus raso? Labai idomu.
Aišku gerai atsiliepia apie Lietuvą, ir tai, kas mum įprastas dalykas, jiems wow wow wow Kuo puikiausius įspūdžius parsiveža ir apie žmones, ir apie lankomus objektus
Śiandien akinius užsisakiau, po savaitės būsiu akiniuota boba
Super info, spyris man. Beje, kaip vyksta tas kolekcionavimas tavo sūnaus? Kaip jis tuos brangakmenius kolekcionuoja, paaiškink man
Labai faina, kad vaikas turi kažkokiã veiklà. Dontstop, žaviuosi eilinį kartã tavim, tu super.
O iki dabar nereikėjo nešiot akinių?
Ačiū už komplimentus, bet kad jokio mano nuopelno tame nėra Jis pats užsinorėjo kolekcionuot, pats pradėjo ir pats toliau tuom rūpinasi, aš visai nesikišu Turi tokio tipo dėžes su smulkiais skyriais:
Iki dabar jų 3 pilnas pririnko ir kai kur jau po kelis skirtingus akmenukus į tą pat skyrių deda, tai laikas pirkti 4tą dėžę. Akmenukus perka daugiausiai kelionėse, čia LT kartais būna mugėse, kartais vyras iš komandiruočių parveža. Aišku, skaito apie tai, žino visus akmenis. Bet jis ir šiaip pas mus vaikštanti enciklopedija, ko tik nežino Ir vėlgi, aš prie to nesu prikišus nagų, jis toks jau gimė Net mokytoja vadina mažu mokslininku, jis knygų iš rankų nepaleidžia nei per pamokas, nei per pertraukas, keliasi ir užmiega su knyga rankose, valgo irgi skaitydamas, jei kur nors važiuojam, mašinoje skaito (o čia visai kaip aš skirtumas tik tas, kad aš romanus ryju, o jis enciklopedijas )
Nesugalvoju, kã ryt pasigamint... Kur jūs sutikinėsit Naujus?
Likimo drauge tu mano, abi taip laukiam tos kalbos . Beje, nebuvot dar raidos centre? Aš kartais paklaust noriu, bet paskui susinepatoginu, gal tu nenorėsi ta tema kalbėt, tai vėl neklausiu, paskui vėl pagalvoju, kad jei negalètum apie tai kalbėt, tai iškart būtum tylėjus... Vienu žodžiu, kaip norėsi taip padaryk, norėsi-pasipasakok, nenorėsi-ne...
Mes Naujuju nesvesim. Visi sergam ir stipriai. O ir siaip,neisivaizduoju naktinio sventimo kai mazas vaikas namie, plius, mes ir taip istisai be miego, tai net minties ner naktineti jei per stebukla Motiejus teiksis ramiau pamiegoti nors viena nakti.
O del raidos centro, tai mums eile dar nepriejo. Skambinausi laprkricio viduryje, teiravausi, sakau, gal kartais pamirso mus, tai atsake, kad ne, viskas ok, ir zadejo gruodi jau pakviesti, bet nepakviete. Po naujuju vel meginsiu skambinti.
O koks pas tave telefonas? nes man tai vienodu greiciu dirba tiek telefone, tiek kompe. Aisku, kompu rasyti atsakymus daug patogiau, bet jei tik skaityti, tai jokio skirtumo man ner.