Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(dontstop @ 2016 12 29, 21:12)
<p>Na štai apsilankėm Tado Ivanausko muziejuje, tiek teigiamų emocijų mažajai buvo, kad jei būčiau žinojus, seniai būčiau nuvažiavus  yahoo.gif  Lakstė ten nuo vieno eksponato prie kito, viskas patiko, viskas paliko labai didelį įspūdį, mes nespėjom paskui ją, nusivarėm nuo kojų  smile.gif  Kai kuriuos gyvūnėlius prašė išimt ir jai paduot, gal galvojo, kad pliušinukai ten  biggrin.gif Praleidom labai daug laiko ten, po kelis kartus kiekvieną aukštą apėjom, nėjo iškrapštyt iš ten jos  karsta.gif</p>

<p>Jei patinka šiaip pasivaikščiot po Zoologijos sodą, gal patiks ir Botanikos sodas  smile.gif  Gražu įvairiais metų laikais, nors būtent žiemą nebuvau  smile.gif  Yra ir teritorija po stogu su gyvūnėliais, o vasarą galima surengti pikniką prie staliukų  4u.gif</p>

Taip gražiai aprašei, kad iš karto pagalvojau, jog savaitgalį reikėtų nueiti. Bet nespėsim. Turėsiu galvoje tam laikui, "kai nėra ką veikti". Savaitgaliui norėjau nupirkti bilietus į lėlių teatrą. Bet per vėlai susizgribau - jau parduota. Buvom prieš gerą pusmetį. Bet tada dar buvo per anksti. Pravaikštinėjo visą spektaklį. Į priekį bilietų pirkti nenoriu. Nes nuo kitos savaitės vyresnėlė išeina į darželį, tai tik laiko klausimas kada grįš su virusu. Nieko nesuplanuosi.

Taip, reikės ir į botanikos sodą nueiti. Žiemą galima ten vaikštinėti nemokamai, bet nėra taip gražu kaip kitais metų laikais. O apie gyvūnėlius nežinojau...
Papildyta:
QUOTE(risaulyte @ 2016 12 30, 01:02)

Nojus nuo Kalėdų gyvena be soskytės  bigsmile.gif  kitas vaikas, kai mintys neužimtos vienu vieninteliu dalyku kur rast soskę biggrin.gif o ir koks sutapimas, kaip kalba per šią savaitę atsirišo. Kiek naujų žodelių pradėjo tart. Aišku iki daugumos čia labai dar toli, bet jau mums tai labai didelis žingsnis į priekį  yahoo.gif

Vienų anksčiau, kitų vėliau. Bet labai smagu kai tų žodžių gausėja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(risaulyte @ 2016 12 30, 00:02)
Dontstop,  per kur Trolius žiūrėjot? Online radai? Gera kokybė?

Aš iš tų kur sloga ir kosulys ne liga  ax.gif  Danijoj užsigrūdinau biggrin.gif

Nojus nuo Kalėdų gyvena be soskytės  bigsmile.gif  kitas vaikas, kai mintys neužimtos vienu vieninteliu dalyku kur rast soskę biggrin.gif o ir koks sutapimas, kaip kalba per šią savaitę atsirišo. Kiek naujų žodelių pradėjo tart. Aišku iki daugumos čia labai dar toli, bet jau mums tai labai didelis žingsnis į priekį  yahoo.gif

Kaip faina del kalbos. maniskis vis dar tyli verysad.gif

O soske as nutarus atimti kai visi dantys prasikals. Beliko trys. Vienas apatinis kruminis eigoje. Valiau nosi, tai reke baisiai Motiejus, turejau laiko apziureti burna. Kaip baisiai tas dantu dygimas atrodo, dantens kaip suraikytos, isivaizduoju, kaip turi skaudeti. Tai todel ir neatimu tos soskes kol kas.
Atsakyti

Sveikos  :4u:

Šiandien važiavom į Trakus. Jau grįžom, neprireikė visos dienos (kaip planavau) - šalta, niūrus oras. Pasivaikščiojom, pasifotografavom, papietavom kibininėje ir namo  :)

Rytojui liko kinas  :)

Dontstop, per kur Trolius žiūrėjot? Online radai? Gera kokybė?

Iš Linkomanijos viską siunčiam, puikios kokybės vaizdas  :4u:

Ar nebus taip, kad soskė trukdė kalbėt, ar visai aš čia nusišnekėjau?  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(risaulyte @ 2016 12 30, 02:02)
Aš iš tų kur sloga ir kosulys ne liga  ax.gif  Danijoj užsigrūdinau biggrin.gif

nelygu kurioj stadijoj sloga ir kosulys. Jei ligos pabaiga, as nieko pries, bet jei pirma slogos diena, kai vaiko akys asaroja, istisai ciaudo ir taskosi bacilom i visas puses, tai jau reiktu susimastyt, ar eiti i svecius. Arba bent jau perspeti kitus.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 12 30, 15:25)
<p>Sveikos  4u.gif</p>
<p>Šiandien važiavom į Trakus. Jau grįžom, neprireikė visos dienos (kaip planavau) - šalta, niūrus oras. Pasivaikščiojom, pasifotografavom, papietavom kibininėje ir namo  smile.gif</p>

O ar daug žmonių Trakuose?
Kai buvom vasarą, tai mane nustebino, kad ten tiek daug užsieniečių lankosi...
Atsakyti

O ar daug žmonių Trakuose?
Kai buvom vasarą, tai mane nustebino, kad ten tiek daug užsieniečių lankosi...

Šiandien ramuma ir tuštuma  :) 

Užsieniečiai Lietuvoje ir mane visada stebina  :hihihi:  (vasarą, kai ruošiausi kelionei, radau vien kelionių forumą, awd tokį. Tai va, ten yra skyrius apie kelioneės po Lietuvą  :blink:  Ir keliauja bei savo keliones planuoja, aprašo, įkelia viešumon ne lietuviai, o užsieniečiai  :blink:  :blink:  Skaityt, kokia yra Lietuva kitoj šaly gyvenančio žmogaus akyse, kokį įspūdį ji palieka po kelionės, be galo įdomu ir neįprasta  :bigsmile: )

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 12 30, 17:52)
<p>Šiandien ramuma ir tuštuma  smile.gif </p><p>Užsieniečiai Lietuvoje ir mane visada stebina  hihihi.gif  (vasarą, kai ruošiausi kelionei, radau vien kelionių forumą, awd tokį. Tai va, ten yra skyrius apie kelioneės po Lietuvą  blink.gif  Ir keliauja bei savo keliones planuoja, aprašo, įkelia viešumon ne lietuviai, o užsieniečiai  blink.gif  blink.gif  Skaityt, kokia yra Lietuva kitoj šaly gyvenančio žmogaus akyse, kokį įspūdį ji palieka po kelionės, be galo įdomu ir neįprasta  bigsmile.gif )</p>

O taaip, įsivaizduoju. Nežinau ką rašo jie tam forume, bet man kiek tekę bendrauti (daugiausiai jaunimu,savanoriais iš kitų šalių), tai jų įspūdžiai labai teigiami (be retų išimčių). smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Digin* @ 2016 12 29, 15:08)
Per Kalėdinį renginį kaip tik "Trolius" žiūrėjom kino teatre. Vaikinai ramiai vežime išsėdėjo kokį gerą pusvalandį - realiai žiūrėjo, sekė vaizdą ir komentavo biggrin.gif, paskui jau prasidėjo vaikštinėjimai ir kiti reikalai.
Spėčiau, kad tas pusvalandis maždaug ir yra maksimalus dėmesio sutelkimo laikas tokiems pypliams. smile.gif

Su Gimimo diena! 4u.gif
Buvom mes Tilidūdos koncerte, tai G. visą laiką sėdėjo ir žiūrėjo, tai buvo daugiau nei val. trukęs renginys ir pirmas mums😊
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 12 30, 16:52)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="semtama" data-cid="71323961" data-time="1483109033"><div><p>O ar daug žmonių Trakuose?
Kai buvom vasarą, tai mane nustebino, kad ten tiek daug užsieniečių lankosi...</p></div></blockquote><p>Šiandien ramuma ir tuštuma  smile.gif </p><p>Užsieniečiai Lietuvoje ir mane visada stebina  hihihi.gif  (vasarą, kai ruošiausi kelionei, radau vien kelionių forumą, awd tokį. Tai va, ten yra skyrius apie kelioneės po Lietuvą  blink.gif  Ir keliauja bei savo keliones planuoja, aprašo, įkelia viešumon ne lietuviai, o užsieniečiai  blink.gif  blink.gif  Skaityt, kokia yra Lietuva kitoj šaly gyvenančio žmogaus akyse, kokį įspūdį ji palieka po kelionės, be galo įdomu ir neįprasta  bigsmile.gif )</p>

Gal gali trumpai apibendrinti ka tie uzsenieciai apie mus raso? Labai idomu.
Atsakyti
Sveikos,
Labai daug visko pakomentuot noriu, paplepėt, bet ... Miegas lenkia baisiai, trūkumas ryškus. Tad tik truputukã smile.gif
Śiandien akinius užsisakiau, po savaitės būsiu akiniuota boba biggrin.gif
Nesugalvoju, kã ryt pasigamint... Kur jūs sutikinėsit Naujus?
Die, kà čia pasigamint, kã tik atsiminiau, kad ryt turiu keptos duonos tortà padaryt, dar noriu morkù vyniotinį išsikept, o namai kaip po karo, tai nei laiko, nei noro neliks kà nors prašmatnaus pasigamint.
Sergančioms - sveikatos, švenčiantiems - linkėjimai 4u.gif
Dzeuse, sveika grįžus nors iš dalies, lauksim, kol vėl,prisėsi prie kompo.
Uoga, kokiã dėžę turi kamuoliams? Maniškiui irgi patiktù.
QUOTE(dontstop @ 2016 12 29, 14:12)
Sūnus visus filmus peržiūri kine, kokius tik nori (tiksliau į kokius  įleidžia, nes ne visad įleidžia, kur nori), irgi pradėjom vesti nuo 3 m 

Kaip faina... Man kinas irgi jėga, visa paauglystė prabėgo kas vakarã einant į kinà, gaila, kad dabar nelabai galiu...

QUOTE(dontstop @ 2016 12 29, 15:56)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71321310" data-time="1483015130">
<div>

<p>Mum šitie patiko:</p>
<p>Aviacijos - yra ekspozicija ir viduje, ir lauke, tad geriau važiuoti šiltuoju metų laiku. Dirba labai maloni darbuotoja, kuri viską aprodo, papasakoja. Didesniems vaikams patiktų lėktuvo pilotavimas ant treniruoklio;</p>
<p>Rumšiškių liaudies buities - turbūt nereikia pristatyti  smile.gif  Verta važiuoti, kai ten organizuojamos kokios nors šventės su mugėmis, taip pat vasarą su dviračiais arba plaukti laiveliu Kauno mariomis;</p>
<p>Brangakmienių - įdomu, ypač jei kas kolekcionuoja. Pas mus kolekcionuoja sūnus  smile.gif  Dirba labai malonus darbuotojas, viską aprodo, papasakoja. Pats muziejus kišenės dydžio;</p>
<p>Pažaislio vienuolyno muziejus, jei lankytis su gidu - be galo įdomi ekskursija, buvau du kartus...
<p> </p>
<p>Su mažiais kur tiktų - turbūt be Tado Ivanausko niekur  unsure.gif Vilniuje yra fainas Žaislų muziejus, bet irgi įdomiau būtų didesniam vaikui  4u.gif</p>

Super info, spyris man. Beje, kaip vyksta tas kolekcionavimas tavo sūnaus? Kaip jis tuos brangakmenius kolekcionuoja, paaiškink man smile.gif
Labai faina, kad vaikas turi kažkokiã veiklà. Dontstop, žaviuosi eilinį kartã tavim, tu super.

QUOTE(dontstop @ 2016 12 29, 21:12)
<p>Na štai apsilankėm Tado Ivanausko muziejuje, tiek teigiamų emocijų mažajai buvo, kad jei būčiau žinojus, seniai būčiau nuvažiavus  yahoo.gif  Lakstė ten nuo vieno eksponato prie kito, viskas patiko, viskas paliko labai didelį įspūdį, mes nespėjom paskui ją, nusivarėm nuo kojų  smile.gif  Kai kuriuos gyvūnėlius prašė išimt ir jai paduot, gal galvojo, kad pliušinukai ten  biggrin.gif Praleidom labai daug laiko ten, po kelis kartus kiekvieną aukštą apėjom, nėjo iškrapštyt iš ten jos  karsta.gif</p>
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="semtama" data-cid="71321468" data-time="1483018683">
<div>
<p> Kai buvo geresni orai aš mėgdavau nuvažiuoti į zoologijos sodą. Čia maždaug pravaikščiodavom tą laiką, kurį paprastai vaikštom kieme.</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Jei patinka šiaip pasivaikščiot po Zoologijos sodą, gal patiks ir Botanikos sodas  smile.gif  Gražu įvairiais metų laikais, nors būtent žiemą nebuvau  smile.gif  Yra ir teritorija po stogu su gyvūnėliais, o vasarą galima surengti pikniką prie staliukų  4u.gif</p>
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71321989" data-time="1483032272">
<div>
<p> Vasara aišku kitas reikalas, kiek visur galima varyt. O va žiema tai prastai.</p>
</div>
</blockquote>
<p>Tikrai taip  drinks_cheers.gif​ </p>

Kaip faina, kad jai patiko. Idėja ir man bus, kad apsilankytume kada.

QUOTE(risaulyte @ 2016 12 30, 01:02)

Nojus nuo Kalėdų gyvena be soskytės  bigsmile.gif  kitas vaikas, kai mintys neužimtos vienu vieninteliu dalyku kur rast soskę biggrin.gif o ir koks sutapimas, kaip kalba per šią savaitę atsirišo. Kiek naujų žodelių pradėjo tart. Aišku iki daugumos čia labai dar toli, bet jau mums tai labai didelis žingsnis į priekį.

Nenaudojam nuo metù tokio daikto, bet kalboj vis tiek pat pažangos, išskyrus vienkartinį atvejį, kai įpykęs išrèkè "duok"
QUOTE(Azazella @ 2016 12 30, 15:03)
Kaip faina del kalbos. maniskis vis dar tyli verysad.gif

O soske as nutarus atimti kai visi dantys prasikals. Beliko trys. Vienas apatinis kruminis eigoje. Valiau nosi, tai reke baisiai Motiejus, turejau laiko apziureti burna. Kaip baisiai tas dantu dygimas atrodo, dantens kaip suraikytos, isivaizduoju, kaip turi skaudeti. Tai todel ir neatimu tos soskes kol kas.

Likimo drauge tu mano, abi taip laukiam tos kalbos . Beje, nebuvot dar raidos centre? Aš kartais paklaust noriu, bet paskui susinepatoginu, gal tu nenorėsi ta tema kalbėt, tai vėl neklausiu, paskui vėl pagalvoju, kad jei negalètum apie tai kalbėt, tai iškart būtum tylėjus... Vienu žodžiu, kaip norėsi taip padaryk, norėsi-pasipasakok, nenorėsi-ne...
QUOTE(dontstop @ 2016 12 30, 17:52)
...vasarą, kai ruošiausi kelionei, radau vien kelionių forumą, awd tokį. Tai va, ten yra skyrius apie kelioneės po Lietuvą . Ir keliauja bei savo keliones planuoja, aprašo, įkelia viešumon ne lietuviai, o užsieniečiai. Skaityt, kokia yra Lietuva kitoj šaly gyvenančio žmogaus akyse, kokį įspūdį ji palieka po kelionės, be galo įdomu ir neįprasta 

Apsilankyčiau tam forume, baisiai įdomu, kã jie galvoja apie mus ir mūsù Lietuvã, bet jie tikrai ne lietuviškai rašo, o angliškai aš nekertu, tad būk maloni, papasakok kada plačiau, kaip ten kas jiems atrodo, kà jie vieni kitiems siūlo aplankyt, kas pradżiugino, o kas nuvylė ir pan.
Nu kã, truputį, a ne?
Gražiù Naujù visoms ir visiems .
Atsakyti
Aguončikai, ne manęs klausi, bet mes TOKĮ turim.

mes naujus metus namuose sutiksim, svečių ateis. kažkaip šiemet noriu baliavot smile.gif linksmai sutikt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 12 30, 14:25)
<p>Iš Linkomanijos viską siunčiam, puikios kokybės vaizdas  4u.gif</p>
<p> </p>
<p>Ar nebus taip, kad soskė trukdė kalbėt, ar visai aš čia nusišnekėjau?  biggrin.gif </p>

O matai. O aš kažkodėl neradau linkomanijoj unsure.gif
Kad jis tą soske tik miegui gaudavo tai ji negalėjo trukdyti. Užtat ištisai zyzdavo ir ieškodavo gal kur ras netyčia padėtą biggrin.gif šiandien pas draugus buvom, lygiai prieš savaitę jie pas mus buvo. Sako kitas vaikas visai, neatpažįstam smile.gif
Atsakyti