Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(dontstop @ 2016 12 29, 14:12)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71320934" data-time="1483006864">
<div>
<p>O kokio ilgio tas filmas Trolių? Man kaip keista, kad jau planuojat eit į kiną, išsėdės mažoji visą laiką? vartotojo įkelta nuotraukaAurėja žiūri Teletabius arba LBB daineles, bet nėra taip, kad sėdėtų ir žiūrėtų visą laiką, ji vaikšto, žaidžia, karts nuo karto užmeta akį, arba šoka, jei kokia patinkanti dainelė. Tai kino teatre niekaip neišsėdėtų.

vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>Troliai kaip standartinis filmas trunka, apie 1,5 val  4u.gif  Aš į kiną su mažąja eit tikrai artimiausiu metu neplanuoju, manau iki 3 m nesveika ausim  biggrin.gif  O šiaip tai eičiau, kai mes gaunam nemokamus bilietus, nepatiktų, išeičiau vidury seanso. Sūnus visus filmus peržiūri kine, kokius tik nori (tiksliau į kokius  įleidžia, nes ne visad įleidžia, kur nori  biggrin.gif ), irgi pradėjom vesti nuo 3 m  smile.gif</p>

Rašei, kad šiandien arba į kiną arba į muziejų eisit visi kartu, tai supratau, kad ir su mažąja smile.gif
Atsakyti

Dontstop, klysti dėl nepabijojimo. Aš kas valandą vis kitaip svarsčiau. Ir visai nevažiuot, važiuot tik man. Visaip galvojau. Skambinau ir gydytojai pasitart ir su kitom mamom tariausi. Kadangi vėmimai buvo prieš 3-4 dienas, tai ir važiavom. Nuolat ploviau jam ir sau rankas, plius dezinfekuodavau. Net žaislus purškiau su kuriais visi žaidė. Taip kad ramu tikrai nebuvo. O kad viena gripinė mergaitė buvo man buvo smūgia. Ir ji sirgo tuo metu, o ne prieš 3 dienas
O mano sesuo ir kostinčius ir snargliuojančius leidžia daržan. Tas man nepriimtina ir nuolat jai kartoju

Atsiprašau, jei kaltinamai nuskambėjo, pamenu, kad tareisi su gydytoja  :) Tiesiog pagal mane 3 dienos po viruso yra tas pats, kaip gripuojantis šiuo metu, tokia pat rizika užsikrėsti, nes tas virusas kurį laiką dar išsilaiko, kai požymiai (vėmimas, viduriavimas) jau būna pasibaigę. Na bet aš esu kartais net perdėtai atsargi, kas liečia ligas. Todėl gal dažnai moralizuoju, kur reikia nereikia ir patarinėju aišku irgi iš savo varpinės žiūrėdama  :4u:

Rašei, kad šiandien arba į kiną arba į muziejų eisit visi kartu, tai supratau, kad ir su mažąja smile.gif

Turėjau omeny, kad arba jiedu (vyras su sūnum,) važiuos į kiną, kaip vakar dviese važiavo į baseiną, arba visi mes kartu važiuosim į muziejų  :)  Į kiną nenuvažiavo, per ilgai mūsų miegalius miegojo  :D , o į muziejų gal į vakarą važiuosim, kai pana atsikels  :)  Nors gražus oras, gėda, daug dienų jau nebuvom tiesiog pasivaikščioti  :blush-anim-cl:

Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2016 12 29, 14:39)
Jei būčiau žinojus apie tą gripą, tikrai būčiau nevažiavus..dabar jau žinau, kad kiekvieno reik išsiklausinėt apie ligas.

yra žmonių, kuriem dzin, jie vežiojasi visur sergančius vaikus ir nesiteikia niekam apie tai pranešti. arba jei vaikai neturi tempos, tiesiog "nemato", kad jiems kažkas negerai. taip kad tu turi pati išsiklausinėti, ir neklausti, ar neserga, o tiesiog klausti, ar nekosti, ar nesloguoja ir pan. nes kitiem sakau jei vaikas neturi tempos, tai kosulys ir sloga ne liga. arba je paviduriavo ar nusivėmė be tempos, tai irgi užsinuodino srandį, virusų jie nepripažįsta.

į kiną mažo ir aš dar nesivesčiau, nes 1,5 val tikrai neišsėdėtų. užtat ir gavo bilietus į kiną tik dukra su tėčiu.
Atsakyti
Per Kalėdinį renginį kaip tik "Trolius" žiūrėjom kino teatre. Vaikinai ramiai vežime išsėdėjo kokį gerą pusvalandį - realiai žiūrėjo, sekė vaizdą ir komentavo biggrin.gif, paskui jau prasidėjo vaikštinėjimai ir kiti reikalai.
Spėčiau, kad tas pusvalandis maždaug ir yra maksimalus dėmesio sutelkimo laikas tokiems pypliams. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 12 29, 14:36)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Uoga_saujoj" data-cid="71321068" data-time="1483010492">
<div>
<p>Dontstop, klysti dėl nepabijojimo. Aš kas valandą vis kitaip svarsčiau. Ir visai nevažiuot, važiuot tik man. Visaip galvojau. Skambinau ir gydytojai pasitart ir su kitom mamom tariausi. Kadangi vėmimai buvo prieš 3-4 dienas, tai ir važiavom. Nuolat ploviau jam ir sau rankas, plius dezinfekuodavau. Net žaislus purškiau su kuriais visi žaidė. Taip kad ramu tikrai nebuvo. O kad viena gripinė mergaitė buvo man buvo smūgia. Ir ji sirgo tuo metu, o ne prieš 3 dienas

O mano sesuo ir kostinčius ir snargliuojančius leidžia daržan. Tas man nepriimtina ir nuolat jai kartoju</p>
</div>
</blockquote>
<p>Atsiprašau, jei kaltinamai nuskambėjo, pamenu, kad tareisi su gydytoja  smile.gif Tiesiog pagal mane 3 dienos po viruso yra tas pats, kaip gripuojantis šiuo metu, tokia pat rizika užsikrėsti, nes tas virusas kurį laiką dar išsilaiko, kai požymiai (vėmimas, viduriavimas) jau būna pasibaigę. Na bet aš esu kartais net perdėtai atsargi, kas liečia ligas. Todėl gal dažnai moralizuoju, kur reikia nereikia ir patarinėju aišku irgi iš savo varpinės žiūrėdama  4u.gif</p>
<p> </p>
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71321069" data-time="1483010576">
<div>
<p>Rašei, kad šiandien arba į kiną arba į muziejų eisit visi kartu, tai supratau, kad ir su mažąja vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>Turėjau omeny, kad arba jiedu (vyras su sūnum,) važiuos į kiną, kaip vakar dviese važiavo į baseiną, arba visi mes kartu važiuosim į muziejų  smile.gif  Į kiną nenuvažiavo, per ilgai mūsų miegalius miegojo  biggrin.gif , o į muziejų gal į vakarą važiuosim, kai pana atsikels  smile.gif  Nors gražus oras, gėda, daug dienų jau nebuvom tiesiog pasivaikščioti  blush-anim-cl.gif</p>

Supratau smile.gif į kokį muziejų važiuosit? Mes taip nuobodžiai dienas leidžiam su dukra, namie, išeinam į parką pas balandžius ir vėl namo. Vaikščiot jai neįdomu, į PC, kur jai įdomu būtų, neinam, virusų vengiam.
Atsakyti

Supratau smile.gifį kokį muziejų važiuosit? Mes taip nuobodžiai dienas leidžiam su dukra, namie, išeinam į parką pas balandžius ir vėl namo. Vaikščiot jai neįdomu, į PC, kur jai įdomu būtų, neinam, virusų vengiam.

Gal į Tado Ivanausko  :)  Nežinau net. Visur buvom ir ne po vieną kartą  :) Man irgi sunku kažką sugalvot. Po PC ir neįdomu, ir baisu dėl ligų taip pat. Reikia kažkaip kelias likusias vyro atostogų dienas išnaudot, nes paskui kai jis vėl dirbs, sūnus sekančias 2 sav iš nuobodulio sienomis lips, kol jam žiemos atostogos :hmm:​  

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 12 29, 15:23)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71321239" data-time="1483013744"><div><p>Supratau vartotojo įkelta nuotraukaį kokį muziejų važiuosit? Mes taip nuobodžiai dienas leidžiam su dukra, namie, išeinam į parką pas balandžius ir vėl namo. Vaikščiot jai neįdomu, į PC, kur jai įdomu būtų, neinam, virusų vengiam.</p></div></blockquote><p>Gal į Tado Ivanausko  smile.gif  Nežinau net. Visur buvom ir ne po vieną kartą  smile.gif Man irgi sunku kažką sugalvot. Po PC ir neįdomu, ir baisu dėl ligų taip pat. Reikia kažkaip kelias likusias vyro atostogų dienas išnaudot, nes paskui kai jis vėl dirbs, sūnus sekančias 2 sav iš nuobodulio sienomis lips, kol jam žiemos atostogos hmm.gif​  </p>

Maniškei PC ar ir paprastoj parduotuvėj ídomu baisiausiai biggrin.gif nereikia tada jokių rankų, lekia bėga, apžiūrinėja viską. Šiandien trumpam į Šilą užejom duonos, tai prie lentynų klupom radau biggrin.gif gerai su pirštinėm nesugraibo nieko, tai tik apžiūrinėja. Vos iškrapščiau.
Mes tik T. Ivanausko muziejuj ir buvę. Kokie dar įdomūs Kaune, kad mažajai patiktų? Nepyk jei kartojuos, kažkada lyg rašei jau apie muziejus, bet nebepamenu. mirksiukas.gif
Atsakyti

Maniškei PC ar ir paprastoj parduotuvėj ídomu baisiausiai biggrin.gifnereikia tada jokių rankų, lekia bėga, apžiūrinėja viską. Šiandien trumpam į Šilą užejom duonos, tai prie lentynų klupom radau biggrin.gifgerai su pirštinėm nesugraibo nieko, tai tik apžiūrinėja. Vos iškrapščiau.
Mes tik T. Ivanausko muziejuj ir buvę. Kokie dar įdomūs Kaune, kad mažajai patiktų? Nepyk jei kartojuos, kažkada lyg rašei jau apie muziejus, bet nebepamenu. mirksiukas.gif

Aš tai parduotuvėj neišleidžiu iš vežimo, o tai nesugaučiau jos ten  :bijau2:

Mum šitie patiko:

Aviacijos - yra ekspozicija ir viduje, ir lauke, tad geriau važiuoti šiltuoju metų laiku. Dirba labai maloni darbuotoja, kuri viską aprodo, papasakoja. Didesniems vaikams patiktų lėktuvo pilotavimas ant treniruoklio;

Rumšiškių liaudies buities - turbūt nereikia pristatyti  :)  Verta važiuoti, kai ten organizuojamos kokios nors šventės su mugėmis, taip pat vasarą su dviračiais arba plaukti laiveliu Kauno mariomis;

Brangakmienių - įdomu, ypač jei kas kolekcionuoja. Pas mus kolekcionuoja sūnus  :)  Dirba labai malonus darbuotojas, viską aprodo, papasakoja. Pats muziejus kišenės dydžio;

Pažaislio vienuolyno muziejus, jei lankytis su gidu - be galo įdomi ekskursija, buvau du kartus, su mano darbo ir su vyro darbo kolektyvu;

Velnių muziejus - sūnui patiko.

Su mažiais kur tiktų - turbūt be Tado Ivanausko niekur  :unsure: Vilniuje yra fainas Žaislų muziejus, bet irgi įdomiau būtų didesniam vaikui  :4u:

Atsakyti
QUOTE(relita @ 2016 12 29, 14:49)
yra žmonių, kuriem dzin, jie vežiojasi visur sergančius vaikus ir nesiteikia niekam apie tai pranešti. arba jei vaikai neturi tempos, tiesiog "nemato", kad jiems kažkas negerai. taip kad tu turi pati išsiklausinėti, ir neklausti, ar neserga, o tiesiog klausti, ar nekosti, ar nesloguoja ir pan. nes kitiem sakau jei vaikas neturi tempos, tai kosulys ir sloga ne liga. arba je paviduriavo ar nusivėmė be tempos, tai irgi užsinuodino srandį, virusų jie nepripažįsta.

Tikrai taip.
O darželiuose tokių kostinčių ir su bėgančiom nosimis - daug. Kol vyresnioji nėjo į darželį, tai jokių vaistų negaudavo. Jei ir pasigaudavo kokią slogą, tai be vaistų pasveikdavo. Kai pradėjo eiti į darželį - pastoviai serga, apkrečia mažąją, o tada dar ir mus su vyru. Todėl pastoviai sėdim namie. O dar ir streso kiek - niekada neaišku, į ką ta sloga komplikuosis. Taigi, tas laikas, kai atsirado pas mus darželis, labai neįdomus. O prieš tai lankydavom mokyklėles, žaidimų kambarius, dažniau susitikdavom su draugais, kurie turi panašaus amžiaus vaikus.
Jei tik turėčiau galimybę, neleisčiau vaikų į darželį.
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2016 12 29, 15:56)

<p>Mum šitie patiko:</p>
<p>Aviacijos - yra ekspozicija ir viduje, ir lauke, tad geriau važiuoti šiltuoju metų laiku. Dirba labai maloni darbuotoja, kuri viską aprodo, papasakoja. Didesniems vaikams patiktų lėktuvo pilotavimas ant treniruoklio;</p>
<p>Rumšiškių liaudies buities - turbūt nereikia pristatyti  smile.gif  Verta važiuoti, kai ten organizuojamos kokios nors šventės su mugėmis, taip pat vasarą su dviračiais arba plaukti laiveliu Kauno mariomis;</p>
<p>Brangakmienių - įdomu, ypač jei kas kolekcionuoja. Pas mus kolekcionuoja sūnus  smile.gif  Dirba labai malonus darbuotojas, viską aprodo, papasakoja. Pats muziejus kišenės dydžio;</p>
<p>Pažaislio vienuolyno muziejus, jei lankytis su gidu - be galo įdomi ekskursija, buvau du kartus, su mano darbo ir su vyro darbo kolektyvu;</p>
<p>Velnių muziejus - sūnui patiko.</p>
<p> </p>
<p>Su mažiais kur tiktų - turbūt be Tado Ivanausko niekur  unsure.gif Vilniuje yra fainas Žaislų muziejus, bet irgi įdomiau būtų didesniam vaikui  4u.gif</p>

Ačiū už info. Gėda, bet iš išvardintų tik Rumšiškėse ir Tado Ivanausko buvom. Vasarą dar planuojam į 9 forto muziejų nueiti. Kai buvo geresni orai aš mėgdavau nuvažiuoti į zoologijos sodą. Čia maždaug pravaikščiodavom tą laiką, kurį paprastai vaikštom kieme.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 12 29, 15:56)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71321310" data-time="1483015130">
<div>
<p>Maniškei PC ar ir paprastoj parduotuvėj ídomu baisiausiai vartotojo įkelta nuotraukanereikia tada jokių rankų, lekia bėga, apžiūrinėja viską. Šiandien trumpam į Šilą užejom duonos, tai prie lentynų klupom radau vartotojo įkelta nuotraukagerai su pirštinėm nesugraibo nieko, tai tik apžiūrinėja. Vos iškrapščiau.

Mes tik T. Ivanausko muziejuj ir buvę. Kokie dar įdomūs Kaune, kad mažajai patiktų? Nepyk jei kartojuos, kažkada lyg rašei jau apie muziejus, bet nebepamenu. vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>Aš tai parduotuvėj neišleidžiu iš vežimo, o tai nesugaučiau jos ten  fear.gif</p>
<p> </p>
<p>Mum šitie patiko:</p>
<p>Aviacijos - yra ekspozicija ir viduje, ir lauke, tad geriau važiuoti šiltuoju metų laiku. Dirba labai maloni darbuotoja, kuri viską aprodo, papasakoja. Didesniems vaikams patiktų lėktuvo pilotavimas ant treniruoklio;</p>
<p>Rumšiškių liaudies buities - turbūt nereikia pristatyti  smile.gif  Verta važiuoti, kai ten organizuojamos kokios nors šventės su mugėmis, taip pat vasarą su dviračiais arba plaukti laiveliu Kauno mariomis;</p>
<p>Brangakmienių - įdomu, ypač jei kas kolekcionuoja. Pas mus kolekcionuoja sūnus  smile.gif  Dirba labai malonus darbuotojas, viską aprodo, papasakoja. Pats muziejus kišenės dydžio;</p>
<p>Pažaislio vienuolyno muziejus, jei lankytis su gidu - be galo įdomi ekskursija, buvau du kartus, su mano darbo ir su vyro darbo kolektyvu;</p>
<p>Velnių muziejus - sūnui patiko.</p>
<p> </p>
<p>Su mažiais kur tiktų - turbūt be Tado Ivanausko niekur  unsure.gif Vilniuje yra fainas Žaislų muziejus, bet irgi įdomiau būtų didesniam vaikui  4u.gif</p>

Dėkuj 4u.gif reikės kada su dukra apsilankyt Ivanausko, kotur dar skaitau per maža. Vasara aišku kitas reikalas, kiek visur galima varyt. O va žiema tai prastai.
Atsakyti

Na štai apsilankėm Tado Ivanausko muziejuje, tiek teigiamų emocijų mažajai buvo, kad jei būčiau žinojus, seniai būčiau nuvažiavus  :yahoo:  Lakstė ten nuo vieno eksponato prie kito, viskas patiko, viskas paliko labai didelį įspūdį, mes nespėjom paskui ją, nusivarėm nuo kojų  :)  Kai kuriuos gyvūnėlius prašė išimt ir jai paduot, gal galvojo, kad pliušinukai ten  :D Praleidom labai daug laiko ten, po kelis kartus kiekvieną aukštą apėjom, nėjo iškrapštyt iš ten jos  :karsta:

Kai buvo geresni orai aš mėgdavau nuvažiuoti į zoologijos sodą. Čia maždaug pravaikščiodavom tą laiką, kurį paprastai vaikštom kieme.

Jei patinka šiaip pasivaikščiot po Zoologijos sodą, gal patiks ir Botanikos sodas  :)  Gražu įvairiais metų laikais, nors būtent žiemą nebuvau  :)  Yra ir teritorija po stogu su gyvūnėliais, o vasarą galima surengti pikniką prie staliukų  :4u:

Vasara aišku kitas reikalas, kiek visur galima varyt. O va žiema tai prastai.

Tikrai taip  :sutinku:​ 

Atsakyti
Dontstop, per kur Trolius žiūrėjot? Online radai? Gera kokybė?

Aš iš tų kur sloga ir kosulys ne liga ax.gif Danijoj užsigrūdinau biggrin.gif

Nojus nuo Kalėdų gyvena be soskytės bigsmile.gif kitas vaikas, kai mintys neužimtos vienu vieninteliu dalyku kur rast soskę biggrin.gif o ir koks sutapimas, kaip kalba per šią savaitę atsirišo. Kiek naujų žodelių pradėjo tart. Aišku iki daugumos čia labai dar toli, bet jau mums tai labai didelis žingsnis į priekį yahoo.gif
Atsakyti