<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71321310" data-time="1483015130">
<div>
<p>Maniškei PC ar ir paprastoj parduotuvėj ídomu baisiausiai
nereikia tada jokių rankų, lekia bėga, apžiūrinėja viską. Šiandien trumpam į Šilą užejom duonos, tai prie lentynų klupom radau
gerai su pirštinėm nesugraibo nieko, tai tik apžiūrinėja. Vos iškrapščiau.
Mes tik T. Ivanausko muziejuj ir buvę. Kokie dar įdomūs Kaune, kad mažajai patiktų? Nepyk jei kartojuos, kažkada lyg rašei jau apie muziejus, bet nebepamenu.
</p>
</div>
</blockquote>
<p>Aš tai parduotuvėj neišleidžiu iš vežimo, o tai nesugaučiau jos ten
</p>
<p> </p>
<p>Mum šitie patiko:</p>
<p>Aviacijos - yra ekspozicija ir viduje, ir lauke, tad geriau važiuoti šiltuoju metų laiku. Dirba labai maloni darbuotoja, kuri viską aprodo, papasakoja. Didesniems vaikams patiktų lėktuvo pilotavimas ant treniruoklio;</p>
<p>Rumšiškių liaudies buities - turbūt nereikia pristatyti
Verta važiuoti, kai ten organizuojamos kokios nors šventės su mugėmis, taip pat vasarą su dviračiais arba plaukti laiveliu Kauno mariomis;</p>
<p>Brangakmienių - įdomu, ypač jei kas kolekcionuoja. Pas mus kolekcionuoja sūnus
Dirba labai malonus darbuotojas, viską aprodo, papasakoja. Pats muziejus kišenės dydžio;</p>
<p>Pažaislio vienuolyno muziejus, jei lankytis su gidu - be galo įdomi ekskursija, buvau du kartus, su mano darbo ir su vyro darbo kolektyvu;</p>
<p>Velnių muziejus - sūnui patiko.</p>
<p> </p>
<p>Su mažiais kur tiktų - turbūt be Tado Ivanausko niekur
Vilniuje yra fainas Žaislų muziejus, bet irgi įdomiau būtų didesniam vaikui
</p>
reikės kada su dukra apsilankyt Ivanausko, kotur dar skaitau per maža. Vasara aišku kitas reikalas, kiek visur galima varyt. O va žiema tai prastai.