Dzeuse, tikrai nenormai vyro buvusi
pas mane šiandien tėvai buvo atvažiavę, tik spėjom papietaut ir dingo visam kaime elektra, o aš nei žvakių neturėjau namie, nei vyro nėr namie, tai prašiau tėvų, kad iki pardės pavežtų, užsipirkt žvakių , tai dar tuo pačiu iki Palangos palėkėm, pažiūrėjom eglę, pasivaikščiojom, o kol grįžom ir elektra atsirado
Išvis vakar kažkokia nrlaiminga diena. Vėlavau į kirpyklą, tai bėgau ištisai beveik. Ir jau likus vienai didelei sankryžai, kažkodėl nepažiūrėjau dešinėn, iš kur suka mašinos. Bėgau pametus galvą, nors niekad taip nedarau. Tik spėjau atsidurti ant šaligatvio, ir baisus bum. Nukalė už manęs vyrą kaip negera pasidarė, gaila ir vyro ir tos jaunos šeimos, kuri nutrenkė. Baisu. Šiandien tik nevykusiai juokavau, kad jei būtų mane nutrenkę, gal bent nebūčiau vėmus tiek
Ai ir šiaip klaikiai nukirpo, atrodau kaip 12 metų
Dzeuse, smagu tave 'matyti'
Man atrodo virusas tau. Man taip pat buvo. Pradžioj irgi galvojau, kad apsinuodijau maistu, nes gryn pavalgius sriubos bloga pasidarė. Bet po poros dienų vyras apsivėmė nuo makaronų. Tada ir supratom, kad virusas. Na dar vyro variantas buvo, kad aš nuodiju mus
Labas rytas
Uoga_saujoj, ko gi tu į kirpyklą ėjai jau po švenčių, o ne prieš? Juokauju, žinoma, sveikatos, o plaukai ne dantys, ataugs
Dzeuse, tai ji matyt dovanojo knygutę, o bliuzoną šiaip pridėjo, nes jos supratimu dar tinkamas nešioti daiktas Aišku, man keista, kai šiaip panešiotus svetimų vaikų rūbus bruka, o kai apiforminą kaip dovaną išvis viršūnė Mesk lauk ir neimk į galvą
Maniškiai vakar buvo baseine, šiandien arba į kiną, arba į muziejų visi kartu eisim. Vyras pernelyg atsipalaidavo, nori iki pietų miegot, paskui nieko nespėjam
O siaubeli... Nenorėčiau tokios patirties
Tau sveikatos
Papildyta:
Kažkoks nesusipratimas... O gal pas kai kuriuos vokiečius toks požiūris. Maždaug "Jei iš sovietų sąjungos trečiarūšies šalies, tai džiaugsis bet kokiu nudėvėtu drabužėliu".
Vakar žiūrėjom Trolių filmuką. Aišku, maniškei patiko. Toks muzikalus ir spalvingas
Vakar žiūrėjom Trolių filmuką. Aišku, maniškei patiko. Toks muzikalus ir spalvingas
Ir mes vakar žiūrėjom Trolius, namie (sūnus jau matė kine anksčiau). O siaubeli, bus bėda, reikalaus pana dabar jo kasdien Kiek bandžiau anksčiau paleist teletabius ar kokią mašą ar paslapčių sodą, nesudomindavau nė keliom minutėm. Trolius išžiūrėjo visus nuo pradžios iki pabaigos nė nemirktelėjusi ir nejudėdama, kai pasibaigė, apsiverkė Iš ryto prabudus pirma frazė: junk trolius
Blyn būtų liūdna jei virusas..na dar viena diena liko lemtinga. Mažasis tik kažko kosėt pradėjo..nors ko čia stebėtis, tarp vaikų buvo viena su gripu. Blyn aš nesuprantu kaip tėvai proto neuri. Ji išvis pragulėjo lovoj ištisai! Tai blyn ir gulėk sau namie..be supračio mano abi sesės. Dzn jom ar vemia ar gripas. Varo belekur ir mėto sporas
Aš jau šiandien kaip ridikas jaučiuos
<p>Ir mes vakar žiūrėjom Trolius, namie (sūnus jau matė kine anksčiau). O siaubeli, bus bėda, reikalaus pana dabar jo kasdien Kiek bandžiau anksčiau paleist teletabius ar kokią mašą ar paslapčių sodą, nesudomindavau nė keliom minutėm. Trolius išžiūrėjo visus nuo pradžios iki pabaigos nė nemirktelėjusi ir nejudėdama, kai pasibaigė, apsiverkė Iš ryto prabudus pirma frazė: junk trolius </p>
Maniškės kažkodėl irgi nesudomino nei maša, nei teletabiai. O iš tų žiūrimų - gerasis dinozauras, ratai. Tai dinozaurų pas mus namie jau mėtosi ne vienas. O kai bėga, tai paprastai rėkia " as zaibas makynas". žiūrėsim ar tie troliai labai ją užkabins.
<div>
<p>
Vakar žiūrėjom Trolių filmuką. Aišku, maniškei patiko. Toks muzikalus ir spalvingas </p>
</div>
</blockquote>
<p>Ir mes vakar žiūrėjom Trolius, namie (sūnus jau matė kine anksčiau). O siaubeli, bus bėda, reikalaus pana dabar jo kasdien Kiek bandžiau anksčiau paleist teletabius ar kokią mašą ar paslapčių sodą, nesudomindavau nė keliom minutėm. Trolius išžiūrėjo visus nuo pradžios iki pabaigos nė nemirktelėjusi ir nejudėdama, kai pasibaigė, apsiverkė Iš ryto prabudus pirma frazė: junk trolius </p>
O kokio ilgio tas filmas Trolių? Man kaip keista, kad jau planuojat eit į kiną, išsėdės mažoji visą laiką? Aurėja žiūri Teletabius arba LBB daineles, bet nėra taip, kad sėdėtų ir žiūrėtų visą laiką, ji vaikšto, žaidžia, karts nuo karto užmeta akį, arba šoka, jei kokia patinkanti dainelė. Tai kino teatre niekaip neišsėdėtų.
Aš jau šiandien kaip ridikas jaučiuos
Na tai visas ligų maišas ten pas jus buvo. Aš būčiau tikrai susilaikius nuo važiavimo bet ką jau dabar. Neįsisirkit
Apie dovanas grįžtant. Vaikinas gavo visko, bet niekas taip nedžiugino kaip elementarūs kamuoliukai. Dauuug kamuoliukų. Šiandien supyliau juos į dėžę, tai sėdėjo ten virš valandos
O kokio ilgio tas filmas Trolių? Man kaip keista, kad jau planuojat eit į kiną, išsėdės mažoji visą laiką? Aurėja žiūri Teletabius arba LBB daineles, bet nėra taip, kad sėdėtų ir žiūrėtų visą laiką, ji vaikšto, žaidžia, karts nuo karto užmeta akį, arba šoka, jei kokia patinkanti dainelė. Tai kino teatre niekaip neišsėdėtų.
Troliai kaip standartinis filmas trunka, apie 1,5 val Aš į kiną su mažąja eit tikrai artimiausiu metu neplanuoju, manau iki 3 m nesveika ausim O šiaip tai eičiau, kai mes gaunam nemokamus bilietus, nepatiktų, išeičiau vidury seanso. Sūnus visus filmus peržiūri kine, kokius tik nori (tiksliau į kokius įleidžia, nes ne visad įleidžia, kur nori ), irgi pradėjom vesti nuo 3 m
Blyn aš nesuprantu kaip tėvai proto neuri. Ji išvis pragulėjo lovoj ištisai! Tai blyn ir gulėk sau namie..be supračio mano abi sesės. Dzn jom ar vemia ar gripas. Varo belekur ir mėto sporas
Kad jūsų su sesėm požiūris panašus: tu nepabijojai važiuot, žinodama, kad bus sergančių vaikų (tas, su virusu), jos nepabijojo atvežt sergančių ir galimai užkrėst kitus Atsargiau kitą kartą ir viskas bus gerai
O mano sesuo ir kostinčius ir snargliuojančius leidžia daržan. Tas man nepriimtina ir nuolat jai kartoju