Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Sveikos, didžiausi sveikinimai su praėjusiom šventėm. Gal iškart ir su ateinančiais smile.gif
Jetau, kiek jūs visos ir visi vaikiukai gavot daug dovanų, kaip smagu smile.gif
Mano beibis gavo 3 dovanėles smile.gif
Dontstop, ačiū už pasidalinimą apie spalvinimą, ieškosiu kreidučių smile.gif Knygutę irgi turi, kol kas nebuvo kada piešt, piešė vieną kartą.
Pavargau išties per šias šventes... Per Kūčias vyras dirbo, pas mane atvažiavo tėvai valgyt, pirmą dieną Kalėdų važiavom draugės sveikint su gimtadieniu, vakar pas mus draugai nuo ryto... Per šias dienas - 4 tortai, begalės indų...Tikiuosi, per Naujus bus kitaip smile.gif

QUOTE(dontstop @ 2016 12 25, 08:36)
<p>Pas mus sūnus vakar iki nakties budėjo, laukė Senio  biggrin.gif  Niekaip nėjo miegot, o mum niekaip nėjo padėt dovanų  lotuliukas.gif  tongue.gif  Iš ryto irgi pirmiausias atsikėlė, dar paryčiais, mane pažadino. Jau 7:30, bet laukiam dar paskutinio miegaliaus ir vyniosim dovanas visi kartu. Sūnus vis kuičiasi ten palei eglę, viską jau apžiūrėjo, neina jo nuo ten nutempt  biggrin.gif​ </p>

Je, kaip smagu, kad tiki ir laukia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 12 27, 10:43)
<p>Labas rytas  smile.gif</p>

<p> </p>
<p><strong> Sinsin</strong>, vis pamini rusiškus filmus, gal gal ką rekomenduot iš naujesnių?  smile.gif  Man patiko Ženih, bet šiaip seniai ką būtent iš rusiškų žiūrėjau  smile.gif</p>
<p> </p>

https://www.youtube....0DX8zDg&t=7018s

Kalinius, iki gyvos galvos nuteistus, apgyvendina negyvenamoj saloj, kur atšiaurios gyvenimo sąlygos, sakyčiau Sibiras be jokios apsaugos, be prižiūrėtojų. Jie tampa tarsi kolonistai, gauna ginklus, gauna maisto trim mėnesiams, medienos, privalo išgyventi iki kito maisto atgabenimo. Aplink vandenynas, niekur nepabėgsi, nenuplauksi net su vienatine valtele. Chaosas, viso maisto suvalgymas, grupuočių ir vierchų susidarymas iš maniakų, žudikų, psichų ir kitokių atmatų. Ir toje saloje gali atsirasti žmogiškumas, atjauta

Vakar ziurejom apie internetines pazintis , radom random ivede i youtube russian movies 2016 biggrin.gif trumpematrazes istorijos susijungiancios i viena smile.gif nepamenu pavadinimo smile.gif Dar labai patiko detektyvinis serialas Maja . Ziurejom kartu su vyru .
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 12 27, 11:17)
Dar, jei patiko piešti teptuku, tai yra tokių knygučių piešti teptukų su vandeniu, gaunasi spalvoti paveiksliukai, paskui išdžiūsta iš vėl galima naudoti, ir jokio tepliojimo, Maximoj yra jų  smile.gif</p>
<p> </p>
<p>vartotojo įkelta nuotrauka</p>
<p> </p>
<p>Man dar labai patinka išsukamos kreidelės:</p>
<p>vartotojo įkelta nuotrauka</p>
<p> </p>
<p>Nelūžta, labai lengvai atsiplauna nuo rūbų, nusivalo nuo grindų. Turim iš Maximos ir Lidlo, labai geros būtent iš Lidlo, piešia riebiai, ryškiai, storai, spalvos tokios sodrios, kaifuoju net aš spalvindama  biggrin.gif</p>

Šitų knygelių mes turim. Patiko.
Kreidelių reikės ir man paieškoti. Turėtų patikti.
Neseniai daviau guašo. Tai be reikalo. Viskas buvo ištepliota ir tiek.

Aguončikai - trijų dovanėlių tai kaip tik užtenka. Iš vis geriau jau tų dovanėlių mažiau nei per daug. Pas mus tarkim seneliai persistengia su dovanom, o dar kaimynai, dar draugai dovanoja. Tie žaisliukai visai nevertinami būna. O dar man kas labai nepatinka. Tai kai ateina kas į svečius, vyresniosios klausimas: "Ką dovanų atnešei?"

Šiandien buvom Megoj piratų laive, pavaikštinėjom po Megos kalėdinį miestelį. Čia kompensacija už tai, kad nenuvažiavom prie miesto eglės. Aišku, eiti į kavinę kai po švenčių tiek maisto šaldytuve - nelabai kas. Na bet svarbiausia, kad ši pramoga visoms patiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semtama: 27 gruodžio 2016 - 14:58
sveikos 4u.gif

su praėjusiom ir ateinančiom šventėm visas bigsmile.gif

šios šventės man sunkios buvo, vyro puskė su šeima buvo, kadangi viena jų mergaitė Palangos sanatorijoje, o patys vilniuj gyvena, pasiūlėm sutikt šventes kartu, tai taip nusivariau nuo kojų, kūčių stalo suruošimas, po to kambarių tvarkymas ir t.t., tai tokios ir šventės, valgio gaminimas, virtuvės tvarkymas ir dar ne tik savo vaikus, bet ir jos prižiūrėt teko, supratimo iš puskės jokio, dar vyras padėjo kiek galėjo, bet po to jau man trūko kantrybė, išėjau į miegamąjį ir su mažium pražaidėm likusį Kalėdų vakarą dviese unsure.gif

šiandien vyras su dukra į Vilnių išvažiavo, paskui į kaimą lėks keliom dienom, tai vėl dviese su mažium leidžiam laiką, ryt tėvai atvažiuos pasveikint su šventėm smile.gif

ai, ir dar dukra suprato, kad Kalėdų senio nėra ax.gif
Atsakyti

Per šias dienas - 4 tortai, begalės indų...

Ojei, kiek tortų, ir visi buvo suvalgyti?  :bigsmile:

Ačiū už rekomendacijas, bandysiu žiūrėt  :4u:

ai, ir dar dukra suprato, kad Kalėdų senio nėra ax.gif

O kaip suprato?  :unsure:

Užuojauta dėl patirtų kančių  :4u:​ 

Atsakyti
Sveikos, visas su sventem!
Kompiuteris remonte, nezinia kada atgausim, netiketai dovanu gavau nauja telefona, per ji prisijungiau, vargas..o zmones knygas per juos skaito, filmus ziuri.. Nieko nera patogiau uz tikra kompiuteri. Per vakar siandien perskaiciau ka priraset, bais nepatogu tokiam mazam ekrane.
Kucias buvom anytos baznycios sventej su Adelia, sunkokai sekesi. Kaledas namie vieni, absoliuciai nieko negaminau, jokio streso ar nuovargio.
Dovanu Adelia gavo tris nuo musu, viena nuo mociutes, ji su viskuom zaidzia, tai galejo buti ir daugiau. Is Lietuvos siuntinys uzstrigo, negavom dar dovanu is mano namiskiu.

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 12 27, 15:56)
<p>O kaip suprato?  unsure.gif</p>
<p> </p>
<p>Užuojauta dėl patirtų kančių  4u.gif​ </p>

pamatė foto vyro tel., nes siuntė broliui ką pirkom dovanų ir pamiršo ištrinti ax.gif o po to dar atrado viniojimo popierių, kur dovanos buvo supakuotos biggrin.gif bet sakom, gal ir gerai, kad sužinojo, vis tiek būtų anksčiau ar vėliau sužinojus rolleyes.gif
Atsakyti

Labas rytas  :4u:

Vakar diena nežinau kur dingo, nieko nebuvom nuveikę, net į lauką nebuvom išėję  :blush-anim-cl:

Dzeuse, kaip smagu, kad pasirodei  :bye:  Visiškai pritariu dėl kompo, pas mus namie šiai dienai vienas normalus stacionarus kompas, vienas laptopas, 2 planšetės ir 2 išmanieji telefonai, ir spėkit, prie kokio įrenginio grūdasi visi šeimos nariai, jei ko nors reikia, net mažoji su savo trolių dainom  :oh:  - tik prie mano kompo, dėl ko aš labai pykstu  :D , nes gi neduoda man ramybės :P  Visi nori patogiai, o ne įbest akį į mažą ekranėlį  :dry2:

Wirruna, na ką dabar, aišku, anksčiau ar vėliau... :)  O aš tai džiaugiuosi, kad mano toks didelis, o dar tiki  :lol:  Su kiekvienais metais vis sunkiau ir sunkau palaikyti legendą, bet vis dar stengiamės  :happy:​ 

Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2016 12 27, 20:41)
Sveikos, visas su sventem!
Kompiuteris remonte, nezinia kada atgausim, netiketai dovanu gavau nauja telefona, per ji prisijungiau, vargas..o zmones knygas per juos skaito, filmus ziuri.. Nieko nera patogiau uz tikra kompiuteri. Per vakar siandien perskaiciau ka priraset, bais nepatogu tokiam mazam ekrane.
Kucias buvom anytos baznycios sventej su Adelia, sunkokai sekesi. Kaledas namie vieni, absoliuciai nieko negaminau, jokio streso ar nuovargio.
Dovanu Adelia gavo tris nuo musu, viena nuo mociutes, ji su viskuom zaidzia, tai galejo buti ir daugiau. Is Lietuvos siuntinys uzstrigo, negavom dar dovanu is mano namiskiu.

O kaip Kūčias ir Kalėdas švenčia vokiečiai?

Aš iš tų, kur viską per telefoną daro bigsmile.gif skaito, naršo, žiūrii filmus rolleyes.gif man patogu visai. Aišku kai galiu, tai per kompą žiūriu. Bet šiaip jei kompas sugestų (tfu tfu tfu), tai labai nepasigesčiau, yra namie ir kitas, vyro kompas. O va kai telefonas buvo sugedęs ir teko laikinai naudotis senu, buvau kaip be rankų biggrin.gif
Atsakyti
Mes šiandien pagaliau aplankėm miesto eglę. Karuselės sukosi. Mano panelė norėjo pasėdėti turbūt ant visų karuselės arkliukų, tai teko ją daug kilnot. Bet vistiek sušalau. Kas man labiausiai patiko - tai, kad ten išgėriau šaltalankių arbatos.

Aš irgi žaviuosi dont stop šeima, kad tiek ilgai sugeba išsaugoti tikėjimą Kalėdų seneliu. Mūsų šeimai abejoju, ar taip pavyks. Nebent būtų toks variantas, kai žinai, jog Kalėdų senelio nėra, bet vistiek juo tiki (taip buvo man vaikystėje). smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semtama: 28 gruodžio 2016 - 14:33
Sveikos, kas sveikos..pasigirsiu, kad pravėmiau šiąnakt iki pat ryto. Dabar sėdžiu su 38,3. Tai va viliuosi, kad čia ne tas virusas, o tiesiog apsinuodijau, nes grynai skrandis sustojo nuo vieno patiekalo..žodžiu paaiškės per artimiausias dienas ar perims kiti šeimos nariai. Klausimas, ar galiu gerti paracetamolio? Kažkaip bijau vėl vemti, nors jau truputį valgiau, viskas ok

Išvis vakar kažkokia nrlaiminga diena. Vėlavau į kirpyklą, tai bėgau ištisai beveik. Ir jau likus vienai didelei sankryžai, kažkodėl nepažiūrėjau dešinėn, iš kur suka mašinos. Bėgau pametus galvą, nors niekad taip nedarau. Tik spėjau atsidurti ant šaligatvio, ir baisus bum. Nukalė už manęs vyrą verysad.gif kaip negera pasidarė, gaila ir vyro ir tos jaunos šeimos, kuri nutrenkė. Baisu. Šiandien tik nevykusiai juokavau, kad jei būtų mane nutrenkę, gal bent nebūčiau vėmus tiek rolleyes.gif
Ai ir šiaip klaikiai nukirpo, atrodau kaip 12 metų
Dzeuse, smagu tave 'matyti'
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uoga_saujoj: 28 gruodžio 2016 - 15:53
Kucias beveik kaip ir kaledas svencia, nesu girdejus, kad darytu 12 patiekalu ar pan. Valgo mesa, nesilaiko pasninko. Vyro giminej kataliku nera, gal todel jie kitaip siek tiek. Per kaledas kaip ir LT, visi apsirije prie teliku guli i svecius vaziuoja.
Bei uzteks kantrybes spaudinet, papasakosiu bajeri. Pries sventes vyras su sunum kalbejo, gyresi sunus, kad mama sesei dovana paruose, iteiks jai, kai susitiksim. Po tos baptistu sventes grizom pas anyta, ten buvo vyras likes ir jau suvaziave broliai, seses. Iteike sunus ta dovana, lauke kol ispakuosiu ar tinka, tik isemiau jau pamaciau, kad ne naujas daiktas, panesiotas adidas bliuzonas 104cm. Nu pasakiau aciu sunui, paskui vyrui parodziau, vidus apdriskes, kisenej kazkokie popieriukai isskalbti, zodziu.. Nekokios nuomones apie ja buvau visada del visokiu poelgiu, tai tik irode, kad nenormali kazkokia.. Vyras sako, meist laukt ta bliuzonas, matyt ji is savo sesers dukros paeme. Dar buvo nauja knygute prideta. Jinai tokia visada buvo, sunui ikiso suda, nesupranta, kad cia save pazorina.
Atsakyti