Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

0_12fce0_19b6cbb1_L.jpg

0_12fce1_38613b5c_L.jpg

Atsakyti
Labas rytas. Su šventėm sausinukų šeimynas!!!
Mes jau 7 val dovanas lukštenom biggrin.gif dukra vos akis pramerkus visus iš lovų krapštė kad eitume patikrint ar atėjo visgi tas senelis biggrin.gif abu vaikai dovanom patenkinti, tėveliai happy bigsmile.gif
Atsakyti
Linksmų švenčių! smile.gif
Atsakyti
Su sventem, merginos🎄🎄🎄
Atsakyti
Su Sventemis jus visas ir visus sausinukus ir ne tik ;)

Papildyta:
Benas viska daro tik kaire ranka smile.gif nesikisu ir as i ta procesa , viskas vyksta naturaliai . perzvelgiau daug nuotrauku i praeiti ir viskas nuo pat pradziu vyko tik kaire ranka smile.gif

Dovanos ir pas mus siemet praktiskos ... mb gavo armani laikrodi , chalata 2 kvepalu dezutes smile.gif as gavau riesuteliu ir grybuku keptuves ( labai norejau , bet turbut niekad nebuciau prisiruosus nusipirkti , butu gaila pinigu) , 2 receptu knygas , kvepalu komplekta su duzo zele , muilu ir pan smile.gif rinkini kojoms , patalynes komplekta , pleda ant lovos , smart kiaurasamti ir silikonine pjaustymo lentele biggrin.gif Benas rado vtech toot toot drivers garaza ( cia jau antras set'as, jie jungiasi tarpusavy,gali pastatyti vos ne visa miesta) , sunkvezimi su masina , mazyciu masineliu rinkini , daug knyguciu , katino Tomo rusiska plancete smile.gif
Pirma kaledu diena buvome gimtadienyje smile.gif tema buvo gyvunai . labai smagu vaikams buvo , Benas ten susidomejo play doh , iki siol nedrisau pirkti , nes galvojau iskart keliaus burnon smile.gif Antra diena praleidom namuose , valgem , buvom iseje pasivaikscioti . nors ir labai vejuota , taciau grazi diena , laike praleidom geras 2 valandas smile.gif paskui issikepem spring rolls , onion rings , pasidarem kiniska padaza ir ziurejom rusiskus filmus smile.gif dar ryt mb namie , paskui 3 dienas eis i darba . Naujiems metams planu jokiu , busim namuose .
Atsakyti
Su šventėm visų jūsų šeimas.
Kalbant apie dovanas - tai vaikam jų buvo tikrai per daug. Visko net pati neatsimenu ką gavo. Dalį palikom pas senelius.
Aš galiu įvardinti man labiausiai patikusią dovaną - tai savaitgalis Druskininkų vandens pramogų parke. Na dar dovanų čekis vagos knygyne. smile.gif

Šiandien žadėjau dukras nuvežti prie eglutės į rotušės aikštę (dar nebuvom). Bet kai toks oras, reikės kažką kitą sugalvot...
Atsakyti

Labas rytas  :)

Aš gavau naują telefoną, nes senas buvo jau sulūžęs, kokią savaitę negalėjau skambučių priiminėt, o žinutes su klaidom (nes ne visos raidės pasispaudžia) jau kokį pusmetį rašau  :)  Tai šitos dovanos tikėjausi  :)  Dar kosmetikos gavau.

Sūnui netikėtai nuskilo  :D , jis rašė Kalėdų seniui laišką, kad nori Lego rinkinių (nuo 100 eur kainos, kokių nori, išvardino konkrečius) ir planšetės. Neplanavom nieko iš to sąrašo dovanot, bet taip jau gavosi, kad darbe vyrui padovanojo planšetę, o jis jau turi, na tai padėjom sūnui po egle, nors mano manymu 8mečiui nėra ką su ja veikti  :)  Bet apsidžiaugė labai labai  :) Sniego dovanas kol kas laikau, gal per Naujuosius bus sniego, tada dovanosiu.

Dukra džiaugėsi viskuo, ypač troliu (kurį be galo sunkiai gavom, bet verta buvo tiek parduotuvių apvažinėt  :happy: ).

Mano mama jau išvažiavo, dukra verkė, ieškojo jos po visą butą, ilgai nėjo nuramint :( Vyrui atostogos visą šią savaitę, sūnus net planą ant popieriaus surašė, ką jiedu (ar mes visi kartu) turėtų nuveikt per tą laiką. Nori į gamtą važiuot, į muziejų, į baseiną, į kiną, į kitą miestą  :D , sudėliot 1000 detalių dėlionę  :lol:  ir tt ir pan

Sinsin, vis pamini rusiškus filmus, gal gal ką rekomenduot iš naujesnių?  :)  Man patiko Ženih, bet šiaip seniai ką būtent iš rusiškų žiūrėjau  :)

Semtamama, kokios fainos dovanos  :wub:  Mes buvom prie eglutės pirmą Kalėdų dieną, buvo pasirodymas kažkoks, bet neveikė karuselė, turiu omeny pagrindinę pačios eglės, jau sugedo?  :hmm:

Atsakyti
Sveikos 4u.gif su šventėmis!
Į dovanų temą - Aurėja parsivežė žaislinių indų rinkinį, dvi lėles, medinę dėlionę, šviečiantį burbulą, knygutes kelias, minkštą žaislą voverytę (šitą deja palikom). Sakyčiau net per daug dabar namie žaislų, reikia dalį slėpt, nes jau vietos nebėr. Gaila pas mus tik 2 kambariai, tai mūsų svetainė primena vaikų žaidimų kambarį biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2016 12 27, 10:43)
<p>Labas rytas  smile.gif</p>
<p> </p>
<p>Aš gavau naują telefoną, nes senas buvo jau sulūžęs, kokią savaitę negalėjau skambučių priiminėt, o žinutes su klaidom (nes ne visos raidės pasispaudžia) jau kokį pusmetį rašau  smile.gif  Tai šitos dovanos tikėjausi  smile.gif  Dar kosmetikos gavau.</p>
<p> </p>
<p>Sūnui netikėtai nuskilo  biggrin.gif , jis rašė Kalėdų seniui laišką, kad nori Lego rinkinių (nuo 100 eur kainos, kokių nori, išvardino konkrečius) ir planšetės. Neplanavom nieko iš to sąrašo dovanot, bet taip jau gavosi, kad darbe vyrui padovanojo planšetę, o jis jau turi, na tai padėjom sūnui po egle, nors mano manymu 8mečiui nėra ką su ja veikti  smile.gif  Bet apsidžiaugė labai labai  smile.gif Sniego dovanas kol kas laikau, gal per Naujuosius bus sniego, tada dovanosiu.</p>
<p> </p>
<p>Dukra džiaugėsi viskuo, ypač troliu (kurį be galo sunkiai gavom, bet verta buvo tiek parduotuvių apvažinėt  happy.gif ).</p>
<p> </p>
<p>Mano mama jau išvažiavo, dukra verkė, ieškojo jos po visą butą, ilgai nėjo nuramint verysad.gif Vyrui atostogos visą šią savaitę, sūnus net planą ant popieriaus surašė, ką jiedu (ar mes visi kartu) turėtų nuveikt per tą laiką. Nori į gamtą važiuot, į muziejų, į baseiną, į kiną, į kitą miestą  biggrin.gif , sudėliot 1000 detalių dėlionę  lotuliukas.gif  ir tt ir pan</p>
<p> </p>
<p><strong> Sinsin</strong>, vis pamini rusiškus filmus, gal gal ką rekomenduot iš naujesnių?  smile.gif  Man patiko Ženih, bet šiaip seniai ką būtent iš rusiškų žiūrėjau  smile.gif</p>
<p> </p>
<p><strong>Semtamama</strong>, kokios fainos dovanos  wub.gif  Mes buvom prie eglutės pirmą Kalėdų dieną, buvo pasirodymas kažkoks, bet neveikė karuselė, turiu omeny pagrindinę pačios eglės, jau sugedo?  hmm.gif</p>

Kad ta karuselė jau seniai neveikia. Sugedo, bet lyg žadėjo pataisyt iki Kalėdų unsure.gif
Papildyta:
Mes šią savaitę būsim namie, neisim į darželį, sloguoja dar biški, noriu, kad pasveiktų iki naujųjų, esam užkviesti į svečius pas Aurėjos grupiokę bigsmile.gif
Aurėja sugalvojo, kad galima piešti ant grindų blink.gif biggrin.gif grindys tai grindys, bet va ką su sienom reiks daryt?? unsure.gif

Planuoju akvarele nupirkt, kai buvom pas senelius, labai susidomėjus tuo buvo. Tokia susikaupus, rimta darbavosi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima_1: 27 gruodžio 2016 - 09:54

Papildyta:
Kad ta karuselė jau seniai neveikia. Sugedo, bet lyg žadėjo pataisyt iki Kalėdų unsure.gif
Papildyta:

Aurėja sugalvojo, kad galima piešti ant grindų blink.gifbiggrin.gifgrindys tai grindys, bet va ką su sienom reiks daryt?? unsure.gif

Planuoju akvarele nupirkt, kai buvom pas senelius, labai susidomėjus tuo buvo. Tokia susikaupus, rimta darbavosi biggrin.gif

Nu va, nepataisė, ne taip įdomu be karusėlės, nors vis tiek smagu mum buvo, pasižmonėt, pasibūt kažkur ne namie  :) Aš kai itin retai kur išeinu, tai džiaugiausi ir tokia pramoga  :D

Maniškė piešia ir ant grindų, ir ant savęs  :D  Pirk nuplaunamus flomasterius, jei dar neturit  :) Dar, jei patiko piešti teptuku, tai yra tokių knygučių piešti teptukų su vandeniu, gaunasi spalvoti paveiksliukai, paskui išdžiūsta iš vėl galima naudoti, ir jokio tepliojimo, Maximoj yra jų  :)

Knygel___magi__k_4d358cced823c.jpg

Man dar labai patinka išsukamos kreidelės:

pDGC1-10604988v380.jpg

Nelūžta, labai lengvai atsiplauna nuo rūbų, nusivalo nuo grindų. Turim iš Maximos ir Lidlo, labai geros būtent iš Lidlo, piešia riebiai, ryškiai, storai, spalvos tokios sodrios, kaifuoju net aš spalvindama  :D

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 12 27, 11:17)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71316019" data-time="1482825780">
<div>
<p>Papildyta:

Kad ta karuselė jau seniai neveikia. Sugedo, bet lyg žadėjo pataisyt iki Kalėdų vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
Aurėja sugalvojo, kad galima piešti ant grindų vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukagrindys tai grindys, bet va ką su sienom reiks daryt?? vartotojo įkelta nuotrauka
Planuoju akvarele nupirkt, kai buvom pas senelius, labai susidomėjus tuo buvo. Tokia susikaupus, rimta darbavosi vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>Nu va, nepataisė, ne taip įdomu be karusėlės, nors vis tiek smagu mum buvo, pasižmonėt, pasibūt kažkur ne namie  smile.gif Aš kai itin retai kur išeinu, tai džiaugiausi ir tokia pramoga  biggrin.gif</p>
<p> </p>
<p>Maniškė piešia ir ant grindų, ir ant savęs  biggrin.gif  Pirk nuplaunamus flomasterius, jei dar neturit  smile.gif Dar, jei patiko piešti teptuku, tai yra tokių knygučių piešti teptukų su vandeniu, gaunasi spalvoti paveiksliukai, paskui išdžiūsta iš vėl galima naudoti, ir jokio tepliojimo, Maximoj yra jų  smile.gif</p>
<p> </p>
<p>vartotojo įkelta nuotrauka</p>
<p> </p>
<p>Man dar labai patinka išsukamos kreidelės:</p>
<p>vartotojo įkelta nuotrauka</p>
<p> </p>
<p>Nelūžta, labai lengvai atsiplauna nuo rūbų, nusivalo nuo grindų. Turim iš Maximos ir Lidlo, labai geros būtent iš Lidlo, piešia riebiai, ryškiai, storai, spalvos tokios sodrios, kaifuoju net aš spalvindama  biggrin.gif</p>

Bet kad ta karuselė kai sukosi, tai sukosi labai lėtai. Praktiškai vos vos jautėsi, tai mums nelabai buvo skirtumo (mes du kart buvom, kai veikė ir kai neveikė).

Aš kolkas tik pieštukais duodu piešt, tai jie lengvai valosi nuo grindų. Dar gavo dovanų pirštais kur galima piešt knygelę. Dėkuj už nuorodas 4u.gif ateičiai prireiks.
Atsakyti

Bet kad ta karuselė kai sukosi, tai sukosi labai lėtai. Praktiškai vos vos jautėsi, tai mums nelabai buvo skirtumo (mes du kart buvom, kai veikė ir kai neveikė).

Aš kolkas tik pieštukais duodu piešt, tai jie lengvai valosi nuo grindų. Dar gavo dovanų pirštais kur galima piešt knygelę. Dėkuj už nuorodas 4u.gifateičiai prireiks.

Na va, o maniškei labai daug džiaugsmo buvo iš tos karusėlės, kai dar sukosi  :)  Mes buvom prie staliuko prisėdę su maistu, ji ant žirgo, nėjo ištempt vaikų iš ten  :D

Pieštukai ir knygelė irgi labai faini dalykai  :super:  Aš ko gero supirkinėju viską, kas su piešimu susiję  :hihihi:  Nors va būtent akvarelės neduodu, yra nupirkta tik darželiui  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 12 27, 11:33)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71316085" data-time="1482827340">
<div>
<p>Bet kad ta karuselė kai sukosi, tai sukosi labai lėtai. Praktiškai vos vos jautėsi, tai mums nelabai buvo skirtumo (mes du kart buvom, kai veikė ir kai neveikė).
Aš kolkas tik pieštukais duodu piešt, tai jie lengvai valosi nuo grindų. Dar gavo dovanų pirštais kur galima piešt knygelę. Dėkuj už nuorodas vartotojo įkelta nuotraukaateičiai prireiks.</p>
</div>
</blockquote>
<p>Na va, o maniškei labai daug džiaugsmo buvo iš tos karusėlės, kai dar sukosi  smile.gif  Mes buvom prie staliuko prisėdę su maistu, ji ant žirgo, nėjo ištempt vaikų iš ten  biggrin.gif</p>
<p> </p>
<p>Pieštukai ir knygelė irgi labai faini dalykai  thumbup.gif  Aš ko gero supirkinėju viską, kas su piešimu susiję  hihihi.gif  Nors va būtent akvarelės neduodu, yra nupirkta tik darželiui  smile.gif​ </p>

Aurėja tai tiesiog šiaip lakstė aplink tą eglutę ir maivėsi prie veidrodžių kur eglutės "kotas" biggrin.gif

Tai aš kolkas irgi nedaviau, maniau daug terlionės bus, bet pamačiau, kad labai gražiai piešia, tvarkingai, susikaupus, darželio čia mokykla smile.gif

Atsakyti