Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(dontstop @ 2016 12 23, 12:45)
<p>Švyturio biblioteką, Dainavos rajone uždaro. Aš tai daug skaitau  smile.gif  Pernai daugiausiai skaitančiųjų (tos bibliotekos) tope buvau antroje vietoje  smile.gif</p>
<p> </p>
<p>Brolis močiutės tikrai pavyduliauja. Kažkaip iki šio karto močiutė ryškiai labiau mylėjo brolį, su mažąja kažkaip nerasdavo kaip užsiimti, o dabar mažoji paaugo tiek, kad sugeba sau išsireikalauti dėmesio.Tai ir varžosi jie dėl močiutės  biggrin.gif  Kol kas laimi pana  ax.gif Dabar išleidau juos visus tris į lauką. Paskui močiutė eis atskirai dviese su anūkėliu  laugh.gif</p>

Na super smile.gif ką čia daugiau ir bepridursi ax.gif turbūt nedaug mamyčių, auginančių porą vaikų, galėtų tuo pasigirti.

O močiutė tai jau aišku, be galo laiminga tokia anūkų meile. Grįžusi turės ką draugėm papasakoti biggrin.gif
Pas mus taip pat anksčiau močiutė labiau su vyresnėle žaisdavo, o mažąją senelis nešiodavo. Pastaruoju metu jau apsilygina smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sima_1 @ 2016 12 23, 14:28)
semtama, o koks skirtumas, kuri ranka dominuoja? Maniškė kolkas abiem rankom moka ir valgyt ir piešt, gal dažniau dešine tai daro, bet man visiškai vienodai būtų, jei ir kairiarankė būtų, koks gi skirtumas? rolleyes.gif

Aišku, ne tragedija, bet labiau norėčiau dešiniarankės. Tiesiog dėl to, kad man atrodo, jog dešiniarankiams lengviau gyventi, viskas labiau jiems pritaikyta. Todėl dabar ją mielai pakoreguočiau. Kita vertus, nenoriu per daug kištis į tai, kad nepažeisčiau jos raidos, ar asmenybės.
Dar vienas dalykas - auginu antrą vaiką. Vyresnėlė niekada nevalgė kairia ranka. smile.gif

Smagu, kad kelionė sėkmingai pavyko. Man labiausiai patinka vairuoti, kai vaikai miega smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semtama: 23 gruodžio 2016 - 14:51
QUOTE(semtama @ 2016 12 23, 15:50)
Na super  smile.gif  ką čia daugiau ir bepridursi  ax.gif  turbūt nedaug mamyčių, auginančių porą vaikų, galėtų tuo pasigirti.

O močiutė tai jau aišku, be galo laiminga tokia anūkų meile. Grįžusi turės ką draugėm papasakoti  biggrin.gif
Pas mus taip pat anksčiau močiutė labiau su vyresnėle žaisdavo, o mažąją senelis nešiodavo. Pastaruoju metu jau apsilygina  smile.gif
Papildyta:
Aišku, ne tragedija, bet labiau norėčiau dešiniarankės. Tiesiog dėl to, kad man atrodo, jog dešiniarankiams lengviau gyventi, viskas labiau jiems pritaikyta. Todėl dabar ją mielai pakoreguočiau. Kita vertus, nenoriu per daug kištis į tai, kad nepažeisčiau jos raidos, ar asmenybės.
Dar vienas dalykas - auginu antrą vaiką. Vyresnėlė niekada nevalgė kairia ranka. smile.gif

Smagu, kad kelionė sėkmingai pavyko. Man labiausiai patinka vairuoti, kai vaikai miega  smile.gif

Na šiais laikais manau ne problema ir kairiarankiams rast visko smile.gif mano mama kairiarankė buvo, gaudavo mušt mokykloj per nagus, turėjo išmokt dešine rašyt. Brrrr kokie laikai buvo..
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2016 12 23, 15:05)
Na šiais laikais manau ne problema ir kairiarankiams rast visko smile.gif mano mama kairiarankė buvo, gaudavo mušt mokykloj per nagus, turėjo išmokt dešine rašyt. Brrrr kokie laikai buvo..

Tai tavo mama kaip ir aš. Viso to "auklėjimo" baigtis tokia, kad tik rašau dešine, valgyti galiu bet kuria, nėra skirtumo, siunu ir pjaunu tik kaire.

Mano Motiejus kol kas abi rankas naudoja vienodai.
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2016 12 23, 16:17)
Tai tavo mama kaip ir aš. Viso  to "auklėjimo" baigtis  tokia, kad tik rašau dešine, valgyti galiu bet kuria, nėra  skirtumo, siunu ir pjaunu  tik kaire.

Mano Motiejus kol kas abi rankas naudoja vienodai.

Mano mama tik rašo dešine, visa kita kaire smile.gif
Atsakyti
Taigi, supratau, kad į šį reikalą nėra prasmės kištis.
Atsakyti
Tadas rašo ir valgo kaire ranka, o kitkam didelio skirtumo nėra... MB rašo dešine, nes kaire neišėjo (jo klasioko 1990m taip ir neperauklėjo - rašo kaire, nes kita ranka parašyto rašto mokytoja neįskaitydavo lotuliukas.gif ), o daugiau viską daro dažniau su kaire - sako, kad jam ypač patogu mašiną remontuojant, kai abi rankos universalios, nes gali dirbt su kuria patogiau smile.gif Mažieji kol kas labiau dešiniarankiai smile.gif
Atsakyti

Sveikos  :4u:

Na štai jau ir Kūčių diena atėjo, mano sūnus taip laukė jos  :)

Vakar buvau išėjusi į pasimatymą, aišku, su savo vyru  :D  Niekur nebuvom išėję dviese jau kokius 3 metus  :bigsmile:  Vaikus palikom močiutei. Viskas pavyko sklandžiai.

Dar buvau nuėjusi į mūsų darželį. Pas mus dabar įėjimas tik su elektroniniais raktais, bet kelias dienas jie kažką taisė, buvo galima įeiti laisvai. Pasinaudojau tuo ir nubėgau su auklėtojom šiek tiek pašnekėt. Na ir užsakiau elektroninius raktus mum, ateičiai  :)

Vakare pagaminom pirmus 4 Kūčių patiekalus  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 12 24, 09:01)
<p>Sveikos  4u.gif</p>
<p>Na štai jau ir Kūčių diena atėjo, mano sūnus taip laukė jos  smile.gif</p>
<p> </p>
<p>Vakar buvau išėjusi į pasimatymą, aišku, su savo vyru  biggrin.gif  Niekur nebuvom išėję dviese jau kokius 3 metus  bigsmile.gif  Vaikus palikom močiutei. Viskas pavyko sklandžiai.</p>
<p> </p>
<p>Dar buvau nuėjusi į mūsų darželį. Pas mus dabar įėjimas tik su elektroniniais raktais, bet kelias dienas jie kažką taisė, buvo galima įeiti laisvai. Pasinaudojau tuo ir nubėgau su auklėtojom šiek tiek pašnekėt. Na ir užsakiau elektroninius raktus mum, ateičiai  smile.gif</p>
<p> </p>
<p>Vakare pagaminom pirmus 4 Kūčių patiekalus  smile.gif​ </p>

Faina dėl pasimatymo wub.gif kur buvot? smile.gif
Atsakyti

Faina dėl pasimatymo wub.gifkur buvot? smile.gif

Buvo toks baras anksčiau "91" netoli mūsų namų, dabar pakeitė pavadinimą, į kokį nepamenu tiksliai, "Grill and pub", ar kažkas panašaus  :hmm:​   Tai va ten buvom, paskui kelis supermarketus apvažiavom, ieškodami trolių Popytės  :lol: , bet neradom, ir taip 5 val užtrūkom, močiutė bombardavo žinutėmis, tai grįžom, bet kadangi taip seniai niekur nebuvom, o ir anksčiau po kartą į metus kur nors išeidavom dviese, tai čia super viskas gavosi, kaip mum  :)

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 12 24, 15:13)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71313951" data-time="1482578394">
<div>
<p>Faina dėl pasimatymo vartotojo įkelta nuotraukakur buvot? vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>Buvo toks baras anksčiau "91" netoli mūsų namų, dabar pakeitė pavadinimą, į kokį nepamenu tiksliai, "Grill and pub", ar kažkas panašaus  hmm.gif​   Tai va ten buvom, paskui kelis supermarketus apvažiavom, ieškodami trolių Popytės  lotuliukas.gif , bet neradom, ir taip 5 val užtrūkom, močiutė bombardavo žinutėmis, tai grįžom, bet kadangi taip seniai niekur nebuvom, o ir anksčiau po kartą į metus kur nors išeidavom dviese, tai čia super viskas gavosi, kaip mum  smile.gif</p>

Super thumbup.gif dažniau močiutę kvieskitės biggrin.gif

Ramios ir jaukios Kūčių vakarienės visoms! 4u.gif nepersivalgykit! biggrin.gif Mes anksti sėsim kūčiavot, senelis į darbą išeina vakare.
Atsakyti

Labas rytas  :4u:

kaledu-sveikinimai.jpg

Atsakyti

Pas mus sūnus vakar iki nakties budėjo, laukė Senio  :D  Niekaip nėjo miegot, o mum niekaip nėjo padėt dovanų  :lol:  :P  Iš ryto irgi pirmiausias atsikėlė, dar paryčiais, mane pažadino. Jau 7:30, bet laukiam dar paskutinio miegaliaus ir vyniosim dovanas visi kartu. Sūnus vis kuičiasi ten palei eglę, viską jau apžiūrėjo, neina jo nuo ten nutempt  :D​ 

Atsakyti