Nu kaip nevažiuoti per Kalėdas daug mėnesių nesimatėm su kita sese, būna pilna vaikų. Pas mus nerealios Kalėdos! kaip suprantu jie ten pavėmė pusdienį ir viskas. Bet aišku čia ne rodiklis..
Virusas dar kurį laiką laikosi, bent jau kelias dienas. Aš tai 2 savaites neičiau ten, kur ką tik kažkas sirgo. Suprantu, kad gaila Kalėdų, nepaguos, bet mum pvz dėl ligos nuplaukė kelionė pavasarį, nukentėjom ir pinigais, nes už viešbutį jau buvo sumokėta ir negrąžino. Nu ką dabar, sveikata svarbiau, ypač vaikų
Su sese galima pasimatyti vėliau, Kalėdas galima nors kartą atšvęst kitaip
Taip jau yra, turint vaikų tenka daug ko dėl jų atsisakyti ir pagal juos prisitaikyti
Na va. Jau ant nosies du metai, ir jokio ryškėjimo.
O kurią biblioteką Kaune uždaro? Kadangi aš pati gyvenu Kaune, tai įdomu.
Baltas pavydas, kad gali sau leisti skaityti knygas. Aš turiu mintyse kelias, kurias norėčiau perskaityti, bet dar niekaip nesugebu sudėlioti laiko taip, kad galėčiau skaityti ne vaikiškas knygeles.
Smagu dėl močiutės ir anūkės pasibuvimo kartu. O brolis nepavyduliavo močiutės?
Beja, maniškė labai visiems mėgsta sakyti "as tave myliu", tai kai pasako tai seneliui - tai tas irgi svaigsta
Papildyta:
Aš greičiausiai važiuočiau ir stengčiausi, kad kuo mažiau vaikas kontaktuotu su tais "ligoniukais". Aišku, lengva pasakyti. Kita vertus, jeigu tik vėmė, ir viskas, tai gal jau ten viskas praėjo, ir iki sekmadienio jau bus pamiršta.
Papildyta:
<p>Virusas dar kurį laiką laikosi, bent jau kelias dienas. Aš tai 2 savaites neičiau ten, kur ką tik kažkas sirgo. Suprantu, kad gaila Kalėdų, nepaguos, bet mum pvz dėl ligos nuplaukė kelionė pavasarį, nukentėjom ir pinigais, nes už viešbutį jau buvo sumokėta ir negrąžino. Nu ką dabar, sveikata svarbiau, ypač vaikų </p>
<p>Su sese galima pasimatyti vėliau, Kalėdas galima nors kartą atšvęst kitaip </p>
<p>Taip jau yra, turint vaikų tenka daug ko dėl jų atsisakyti ir pagal juos prisitaikyti </p>
Oi, žinau ką tai reiškia. Prieš savaitę dėl vaikų ligų teko atsisakyti kelionės i Rygą, apie kurią svajojau vos ne metus.
Bet kai jau dabar ūgtelėję mūsiškiai ir patys pastaruoju metu atlaikėm du kartus tuos abiejų vaikų pusdienio vėmimus ir po to viduriavimus (jokio smagumo, aišku. Bet nėra tragiška situacija.), tai ruoščiausi važiuoti ir
- nuo šiandien pat jau pradėčiau girdyti profilaktinius antivirusinius vaistus rimtesnei prevencijai (homeopatinis Aflubin gerai tinka ir veikia),
- nuo šiandien girdyčiau gerąsias bakterijas,
- ten nuvykus dažnai vaikui plaučiau rankas ir nosį.
Ir gal viskas visai gerai būtų.
O kurią biblioteką Kaune uždaro? Kadangi aš pati gyvenu Kaune, tai įdomu.
Baltas pavydas, kad gali sau leisti skaityti knygas. Aš turiu mintyse kelias, kurias norėčiau perskaityti, bet dar niekaip nesugebu sudėlioti laiko taip, kad galėčiau skaityti ne vaikiškas knygeles.
Smagu dėl močiutės ir anūkės pasibuvimo kartu. O brolis nepavyduliavo močiutės?
Beja, maniškė labai visiems mėgsta sakyti "as tave myliu", tai kai pasako tai seneliui - tai tas irgi svaigsta
Papildyta:
Švyturio biblioteką, Dainavos rajone uždaro. Aš tai daug skaitau Pernai daugiausiai skaitančiųjų (tos bibliotekos) tope buvau antroje vietoje
Brolis močiutės tikrai pavyduliauja. Kažkaip iki šio karto močiutė ryškiai labiau mylėjo brolį, su mažąja kažkaip nerasdavo kaip užsiimti, o dabar mažoji paaugo tiek, kad sugeba sau išsireikalauti dėmesio.Tai ir varžosi jie dėl močiutės Kol kas laimi pana Dabar išleidau juos visus tris į lauką. Paskui močiutė eis atskirai dviese su anūkėliu
tai ruoščiausi važiuoti ir
- nuo šiandien pat jau pradėčiau girdyti profilaktinius antivirusinius vaistus rimtesnei prevencijai (homeopatinis Aflubin gerai tinka ir veikia),
Va čia tai planas
Bet kai jau dabar ūgtelėję mūsiškiai ir patys pastaruoju metu atlaikėm du kartus tuos abiejų vaikų pusdienio vėmimus ir po to viduriavimus (jokio smagumo, aišku. Bet nėra tragiška situacija.), tai ruoščiausi važiuoti ir
O pagaliau cituot leidžia..
O tas aflubinas kažin nesikirs su tai nosies lašais? Gal pasuksiu gydytojai popiet paklaust...jauęiu lieps nevažiuot
Vakar eglutę papuošėm, iškepėm kūčiukus ir meduolius, šiandien mišraines rytojui darysiu, atvarys puskė su šeima. Tai jai teks Kalėdų stalą ruošt .
Dėl dovanų, tai šiąnakt reiks supakuot vaikam, mes su vyru sutarėm, kad mus aplankys kalėdų senis po visų švenčių .
Mes jau pas mano tėvus, kelionė praėjo puikiai, panelė išmiegojo visą kelią, pabudo likus 6km, buvau prisidėjus įvairių užkandžių, pieno buteliuką, žaislų tam atvejui jei nemiegotų, bet fuuuu neprireikė
<p> </p>
<p>Vakar pirmą kartą buvau palikus paną močiutei. Jokių problemų, atvažiavus močiutei manęs jai nebereikėjo. Net nežindė nuo 12 val dienos iki vėlyvo vakaro Čia mum išvis kosmosas, nes kai būnam namie, nė pusvalandžio be papo neištveria. O išeiti turėjau dėl nelinksmo dalyko - uždaro mano biblioteką Vakar buvo susirinkimas, atvažiavo "valdžia", susirinko daugybė žmonių, bobučių aišku daugiausia , žmonės atėjo su plakatais, šūkavo, rėkavo, mosavo rankom, verkė, bet viskas turbūt perniek </p>
<p> </p>
<p>Na kas dar. Pana sako "močiutė". Močiutė aišku euforijoje Klausia, kaip išmokinom. Niekaip nemokinom, ji kažkaip pati nugirdo. Sūnus panašaus amžiaus sakydavo "masiūtia", o ji taip aiškiai, taisyklingai taria Nedavė močiutei nė minutės atsikvėpt, išžaidė vakar visus žaidimus, peržiūrėjo visas knygas, pasimatavo visus apdarus ir papuošalus Na ir aišku močiutei teko susipažint su troliais Ką ten susipažint, į vakarą net galvą skaudėjo nuo jų, nes ir trolių dainų teko išklausyt po daug daug kartų, kartu šokt, knygą apie trolių vartyt milijoną kartų - močiutė pakraupus nuo katastrofos masto </p>
Smagu, kad su močiute taip pasisekė Maniškė su seneliu labiau draugauja kolkas, mat jį pirmą pamatė, močiutė dar dirbo, kai atvažiavom. Bet ji ir biški persistengė, puolė iškart bučiuotis kilnot iš tos laimės, vaikas išsigando ir dabar laikosi saugaus atstumo Šiaip mes ją vadinam "baba", bet šiandien Aurėja pati pasakė "močiutė" Vakar seneliui nei iš šio nei iš to pasakė "myliu", au tas visas laimingas nei mokinau nei ką, net mums taip nesako.
Šiandien seneliai dirba, mudvi šeimininkaujam namie, sutvarkėm kambarius, vonią, virtuvę, priviriau baltai mišrainei ko reikia
semtama, o koks skirtumas, kuri ranka dominuoja? Maniškė kolkas abiem rankom moka ir valgyt ir piešt, gal dažniau dešine tai daro, bet man visiškai vienodai būtų, jei ir kairiarankė būtų, koks gi skirtumas?
Uoga_saujoj, suprantu, kad norisi šventes su šeima švęst, bet aš tai nerizikuočiau dėl smagios dienos, paskui savaitę kankintis. Taip kalbu, nes pati neseniai tai apturėjau, dar dabar apetito nėra Ne tik vaikas gali užsikrėst, ir jūs patys. Aišku, jums rinktis ir spręst, jei visgi važiuosit, itin laikytis higienos.
Pasigirsiu, kad ponaitis po gero pusmečio pertraukos, atsigulė dabar vėl į lovytę pietų. Nuėmėm šoną, tai baisiai susidomėjęs. Nors man lb smagu su juo miegot, bet va vyras sako neišsimiega
Pasigirsiu, kad ponaitis po gero pusmečio pertraukos, atsigulė dabar vėl į lovytę pietų. Nuėmėm šoną, tai baisiai susidomėjęs. Nors man lb smagu su juo miegot, bet va vyras sako neišsimiega
Na reik tikėtis paties geriausio ir kad niekas nebesirgs
O kur Kūčiavosit? Pas uošvius?
Tavo vaikinas gi "itin" mėgsta šitą močiutę
Gal ir negražu, bet aš labai džiaugiuosi, jog šiemet nereikės būt pas anytą ir dar valgyt jos neskanių valgių. Kaži yra dar kas taip neskaniai gamina Kūčių patiekalus..