kas per lašai?
labas, kas pasakys, kur dingsta laikas? užtrukau su langų puošimu, dar vienas langas liko. buvau apsipirkt, mažių palikau pas tėvus, omg kiek žmonių visur, bet aišku taip būna kiekvienais metais.
dovanos beveik supirktos, liko tik sudėt į krepšius. šiemet labai paprastos ir nebrangios dovanos, pvz suaugusiem vynas, vaikam žaislas pagal amžių ar rūbas.
mūsų vaikam žaislai - dukrai frozen lego, sūnui - vairas, dukrai su tėčiu bilietai į kiną, mums su mb dolce gusto kavos aparačiukas + kava. mamai plaukų džiovintuvas, tėčiui piniginė (tėvam dovanas perkam visi trys vaikai - aš, brolis ir sesuo). uošviui turbūt bus butelis.
Laikas turi bjaurią savybę dingti aš tris dienas sirgau
Šiandien geriau. Bet vyras dar neišleido į darbą tai užsiėmiau dovanų supakavimu. Nojui pirkom paspiriamą traktorių su priekaba, o dukrai didelį kalbantį ir dainuojantį Olofą, my little pony poniuką ir verti perliukų rinkinį.
Vienas kitam su vyru neturim tokios mados pirkti dovanas, dėl to ramu. Nors šiemet Kalėdom tokią "dovanėlę" gavom kad geriau nereikia. Numirė mūsų mašinos variklis, reikia keisti, Danijoj tokio variklio net nėra, išsiuntėm į Lietuvą. Kalnas pinigų
Kalėdas švęsim su draugais. Keisimės dovanėlėm, bus smagu
</p></div></blockquote><p>Galutinai iki mokyklos susiformuos kurios nors rankos dominavimas </p>
Vat kaip... Man kažkur užsifiksavę, kad nuo metų pradeda ryškėti dominuojanti ranka.
Tiek, kad aš niekaip nepriprantu, kaip vieną rytą kabina jogurtą su dešine, kitą rytą - su kaire ranka.
Papildyta:
Na, kadangi jau sausinukę auginat, tai prašom dažniau "brautis", t.y., kviečiam bendrauti
Ačiū už kvietimą. Mielai pasinaudosiu. Kažkada su Jumis bendravau dar nėštukių temose, bet vėliau nespėjau su tempais. Dabar vyresnėliai išėjus į darželį turiu daugiau laiko skirti ir forumams
Motiejui lašai su antibiotikais nepadėjo.
Papildyta:
Bent jau maniškiui tai kitokius skyrė, kiekybė pavadinimo, gaminami universiteto vaistinėje, su gentamicinu
Na aš tai tavo vietoj nevažiuočiau, jei jie bus. O tai gal jie nevažiuos jei vemia?
Labas rytas
Vat kaip... Man kažkur užsifiksavę, kad nuo metų pradeda ryškėti dominuojanti ranka.
Tiek, kad aš niekaip nepriprantu, kaip vieną rytą kabina jogurtą su dešine, kitą rytą - su kaire ranka.
Papildyta:
Pradeda ryškėti nuo 8 mėn, o galutinai susiformuoja - apie 6-7 m
Pas mus 8 val ryto, visi dar miega Aš jau 2 val kaip mezgu ir skaitau knygą virtuvėje. Neištvėriau, įsijungiau kompą
Vakar pirmą kartą buvau palikus paną močiutei. Jokių problemų, atvažiavus močiutei manęs jai nebereikėjo. Net nežindė nuo 12 val dienos iki vėlyvo vakaro Čia mum išvis kosmosas, nes kai būnam namie, nė pusvalandžio be papo neištveria. O išeiti turėjau dėl nelinksmo dalyko - uždaro mano biblioteką Vakar buvo susirinkimas, atvažiavo "valdžia", susirinko daugybė žmonių, bobučių aišku daugiausia , žmonės atėjo su plakatais, šūkavo, rėkavo, mosavo rankom, verkė, bet viskas turbūt perniek
Na kas dar. Pana sako "močiutė". Močiutė aišku euforijoje Klausia, kaip išmokinom. Niekaip nemokinom, ji kažkaip pati nugirdo. Sūnus panašaus amžiaus sakydavo "masiūtia", o ji taip aiškiai, taisyklingai taria Nedavė močiutei nė minutės atsikvėpt, išžaidė vakar visus žaidimus, peržiūrėjo visas knygas, pasimatavo visus apdarus ir papuošalus Na ir aišku močiutei teko susipažint su troliais Ką ten susipažint, į vakarą net galvą skaudėjo nuo jų, nes ir trolių dainų teko išklausyt po daug daug kartų, kartu šokt, knygą apie trolių vartyt milijoną kartų - močiutė pakraupus nuo katastrofos masto
Būtent, tik "žaislai" brangesni
Rimta dovana buvo odinis diržas, pats užsiprašė
Gera, praktiška dovana Aš irgi tokias perku Šiemet - nauja kuprinė, pižama, treningo kelnės ir dar kelios smulkmenėlės...
Dontstop, nu bet ir mezginių, fantastika. Žemai lenkiu galvą. Mano mezgimas vis dar stovi vietoje, nors idėjų turiu. Noro irgi, bet saldumynai kol kas valdo
Ačiū Naudojuosi turimu laisvu laiku, kol galiu
Kalnas pinigų
Liūdna, užjaučiu
Ir sveikatos
šiandien sesuo sakė jau ir sūnus vemia. Sekmadienį visų suvažiavimas. Turbūt naivu tikėtis, kad maniškis neapsikrės tas vėmalų virusas ko gero ilgai gyvybingas? Ką daryt nu
Nevažiuočiau