Pas mus šiandien daržely šventė kalėdinė vaje vaje koks chaosas buvo tokia sugreitinta ir triukšminga šventė. Pašokom, padainavom, dovanas išsidalinom du berniukai čystai prabliovė visą laiką, nepatiko matyt galva dar dabar ūžia. Aurėja jau smigus, pavargo irgi.
Grįžus namo irgi po egle "radom" dovanų šiemet iš anksto (nors mes visada iš anksto, nėra prasmės vežiotis tų dovanų pirmyn atgal). Dovanomis visi patenkinti </p></div></blockquote><p>Fainai Tokių išsigandusių, bliaunančių kažkaip visose grupėse būna Ką dovanojo pas jus? Po kiek metėtės? Ar samdėt senį? Ką namie padovanojot? </p>
Dovanėlės pirkom iš grupės fondo, tokius mažyčius TY minkštus žaisliukus, vienos dovanos kaina su pakavimu tilpo į 3 eurus sutarėm, kad tokiems užteks ir kokio menkniekio. Buvo norinčių ir saldainių dovanot, bet nemažai pasipriešino šiai idėjai, kuom aš džiaugiuosi ne visi duoda saldumynus tokiems pypliams. Aišku buvo tuo ir labai besistebinčių
Senio nesamdėm, auklėtoja iš patirties sakė, jog tokie maži dažniausiai tik bijo tokių visokių personažų. Buvo vyresnė mergaitė Snieguolė, kuri atnešė maišą dovanų, padainavo kelias daineles.
Namie gavo skaičių domino bei rinkinį kalbančių/grojančių, skirtingų medžiagų, spalvų figūrų. Jie sako pvz aš esu trikampis, aš raudonas, aš linksmas ir t.t. Kaip nustebau šitie ne itin patiko Aurėjai, nors kaip tik galvojau, kad patiks
Papildyta:
Maniškis irgi prabijojo visą eglutę. Apsikabinęs mamą kaip erkė kokia. Visi stebėjosi, kad toks didelis, o bijo. Nu bet jis šiaip aukštas skaitosi bailiukas čystas..
O kokioj eglutėj jūs buvot? praleidau kažką, jau darželį lankot?