Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(dontstop @ 2016 12 21, 21:24)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71309637" data-time="1482343597"><div><p>

Pas mus šiandien daržely šventė kalėdinė vartotojo įkelta nuotraukavaje vaje koks chaosas buvo vartotojo įkelta nuotraukatokia sugreitinta ir triukšminga šventė. Pašokom, padainavom, dovanas išsidalinom vartotojo įkelta nuotraukadu berniukai čystai prabliovė visą laiką, nepatiko matyt vartotojo įkelta nuotraukagalva dar dabar ūžia. Aurėja jau smigus, pavargo irgi.

Grįžus namo irgi po egle "radom" dovanų vartotojo įkelta nuotraukašiemet iš anksto (nors mes visada iš anksto, nėra prasmės vežiotis tų dovanų pirmyn atgal). Dovanomis visi patenkinti vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Fainai  4u.gif  Tokių išsigandusių, bliaunančių kažkaip visose grupėse būna  smile.gif Ką dovanojo pas jus? Po kiek metėtės? Ar samdėt senį? smile.gif​ Ką namie padovanojot?  smile.gif </p>

Dovanėlės pirkom iš grupės fondo, tokius mažyčius TY minkštus žaisliukus, vienos dovanos kaina su pakavimu tilpo į 3 eurus rolleyes.gif sutarėm, kad tokiems užteks ir kokio menkniekio. Buvo norinčių ir saldainių dovanot, bet nemažai pasipriešino šiai idėjai, kuom aš džiaugiuosi smile.gif ne visi duoda saldumynus tokiems pypliams. Aišku buvo tuo ir labai besistebinčių biggrin.gif
Senio nesamdėm, auklėtoja iš patirties sakė, jog tokie maži dažniausiai tik bijo tokių visokių personažų. Buvo vyresnė mergaitė Snieguolė, kuri atnešė maišą dovanų, padainavo kelias daineles.
Namie gavo skaičių domino bei rinkinį kalbančių/grojančių, skirtingų medžiagų, spalvų figūrų. Jie sako pvz aš esu trikampis, aš raudonas, aš linksmas ir t.t. Kaip nustebau šitie ne itin patiko Aurėjai, nors kaip tik galvojau, kad patiks smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2016 12 21, 22:09)
Sima, neduoda dažniausiai pūst. Yra tik keliskart pats pūtęs. O visa kita su snarhliatraukiu, užgulus. Nėra ta sloga didelė, vieną arba du kartus per parą traukiu. Bet tokia tąsi, lipni kažkokia. Laikosi ir tiek
Maniškis irgi prabijojo visą eglutę. Apsikabinęs mamą kaip erkė kokia. Visi stebėjosi, kad toks didelis, o bijo. Nu bet jis šiaip aukštas skaitosi biggrin.gif bailiukas čystas..

O kokioj eglutėj jūs buvot? bigsmile.gif praleidau kažką, jau darželį lankot?
Atsakyti
Nelankom. Buvom vyro darbo eglutėj. Anupriškėse. Po tos eglutės suvokiau galutinai, kad ne jam darželis sukurtas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2016 12 21, 22:46)
Nelankom. Buvom vyro darbo eglutėj. Anupriškėse. Po tos eglutės suvokiau galutinai, kad ne jam darželis sukurtas biggrin.gif

Ai gi tiksliai, dar tokios būna smile.gif mes nėjom į vyro darbo eglutę, turėjo būt Žalgirio arenoj biggrin.gif bet saugojomės virusų kaip tik prieš skiepus
Atsakyti

Labas rytas  :4u:  Šiandien mama atvažiuoja, jau prieš pietus. Išgersiu kapučino puodelį ir bėgsiu tvarkytis  :dry2:

Dovanėlės pirkom iš grupės fondo, tokius mažyčius TY minkštus žaisliukus, vienos dovanos kaina su pakavimu tilpo į 3 eurus rolleyes.gifsutarėm, kad tokiems užteks ir kokio menkniekio. Buvo norinčių ir saldainių dovanot, bet nemažai pasipriešino šiai idėjai, kuom aš džiaugiuosi smile.gifne visi duoda saldumynus tokiems pypliams. Aišku buvo tuo ir labai besistebinčių biggrin.gif
Senio nesamdėm, auklėtoja iš patirties sakė, jog tokie maži dažniausiai tik bijo tokių visokių personažų. Buvo vyresnė mergaitė Snieguolė, kuri atnešė maišą dovanų, padainavo kelias daineles.
Namie gavo skaičių domino bei rinkinį kalbančių/grojančių, skirtingų medžiagų, spalvų figūrų. Jie sako pvz aš esu trikampis, aš raudonas, aš linksmas ir t.t. Kaip nustebau šitie ne itin patiko Aurėjai, nors kaip tik galvojau, kad patiks smile.gif
Papildyta:
O kokioj eglutėj jūs buvot? bigsmile.gifpraleidau kažką, jau darželį lankot?

Gera dovana, aš irgi prieš saldainius. Pas mus kaip sykis visus metus darželyje saldainiai buvo dovanojami  :oh:  Aš ne tiek dėl sveikatos, kiek dėl to, kad nu ne dovana mano vaikui tie saldainiai, visad jų yra namie. Jis niekad nebuvo mėgėjas, tai mėtydavosi tie saldainiai, kol nenunešdavom atgal į grupę. Be to, į tuos spec rinkinius dažniausiai deda neskanius, kokį vieną šokoladinį ir saują paprastų ledinukų  :D

Tos kalbančios figūros labai įdomiai skamba :bigsmile:  Maniškė dabar daugiausia žaidžia su mašinytėm. Atitempėm brolio palikimą iš rūsio, daugiau nei 200 vnt, 3 didelės dėžės  :super: Bet ji apskritai toks vaikas, kad žaidžia absoliučiai su bet kokiais žaislais  :)

Aš dėl sūnaus vienos dovanos pradėjau pergyventi. Paruošiau pašikniuką ir sniego laidynę, o sniego tai nėra  :lol:

Į vyro darbo "eglutę" ir mes nėjom, kaip ir į darželio (o į mano darbo nekviečia dekretinių) - saugomės nuo ligų  :)

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 12 22, 09:13)
<p>Labas rytas  4u.gif  Šiandien mama atvažiuoja, jau prieš pietus. Išgersiu kapučino puodelį ir bėgsiu tvarkytis  dry.gif</p>
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71309774" data-time="1482347669">
<div>
<p>Dovanėlės pirkom iš grupės fondo, tokius mažyčius TY minkštus žaisliukus, vienos dovanos kaina su pakavimu tilpo į 3 eurus vartotojo įkelta nuotraukasutarėm, kad tokiems užteks ir kokio menkniekio. Buvo norinčių ir saldainių dovanot, bet nemažai pasipriešino šiai idėjai, kuom aš džiaugiuosi vartotojo įkelta nuotraukane visi duoda saldumynus tokiems pypliams. Aišku buvo tuo ir labai besistebinčių vartotojo įkelta nuotrauka

Namie gavo skaičių domino bei rinkinį kalbančių/grojančių, skirtingų medžiagų, spalvų figūrų. Jie sako pvz aš esu trikampis, aš raudonas, aš linksmas ir t.t. Kaip nustebau šitie ne itin patiko Aurėjai, nors kaip tik galvojau, kad patiks vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:

O kokioj eglutėj jūs buvot? vartotojo įkelta nuotraukapraleidau kažką, jau darželį lankot?</p>
</div>
</blockquote>
<p>Gera dovana, aš irgi prieš saldainius. Pas mus kaip sykis visus metus darželyje saldainiai buvo dovanojami  doh.gif  Aš ne tiek dėl sveikatos, kiek dėl to, kad nu ne dovana mano vaikui tie saldainiai, visad jų yra namie. Jis niekad nebuvo mėgėjas, tai mėtydavosi tie saldainiai, kol nenunešdavom atgal į grupę. Be to, į tuos spec rinkinius dažniausiai deda neskanius, kokį vieną šokoladinį ir saują paprastų ledinukų  biggrin.gif</p>
<p> </p>
<p>Tos kalbančios figūros labai įdomiai skamba bigsmile.gif  Maniškė dabar daugiausia žaidžia su mašinytėm. Atitempėm brolio palikimą iš rūsio, daugiau nei 200 vnt, 3 didelės dėžės  thumbup.gif Bet ji apskritai toks vaikas, kad žaidžia absoliučiai su bet kokiais žaislais  smile.gif</p>
<p>Aš dėl sūnaus vienos dovanos pradėjau pergyventi. Paruošiau <em>pašikniuką</em> ir sniego laidynę, o sniego tai nėra  lotuliukas.gif</p>
<p> </p>
<p>Į vyro darbo "eglutę" ir mes nėjom, kaip ir į darželio (o į mano darbo nekviečia dekretinių) - saugomės nuo ligų  smile.gif</p>

Na pas mus buvo tėvų susirinkimas, tai mes patys ir nusprendėm, ką dovanosim. Viena mama tik burbuliavo, "kaip jūs tuos vaikus auginat taip, be saldumynų" biggrin.gif pasijuokiau ir tiek, nepradėsi čia aiškint ir pamokslaut tam, kas to nenori girdėt. Bet ji 8 vaikus augina, matyt jau nebeima tiek į galvą visko.
Man irgi tos kalbančios figūros atrodo super vau bus, bet paspaudinėjo, pamaigė ir "nebene" biggrin.gif o va skaičių domino sudomino (kas maniau priešingai, dar nebus įdomu).
Vyrui beje prie rimtos dovanos dovanojau ir viena nerimtą. Svaigo svaigo, kad nori keturračio, aš šiaip prieš tokius ekstremalius dalykus, bet va Kalėdoms padovanojau žaislinį, pulteliu valdomą keturratį biggrin.gif Tai abiem su Aurėja kiek džiaugsmo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2016 12 21, 12:03)
Maniškis vaikinas su sloga jau ketvirtą savaitę. Nebežinau ką bedaryt. Kažkokia nesąmonė..pasuksiu gydytojai šiand

Maniškiui sloga laikėsi gal tris savaites, kraujas rodė tik virusą. Visokių lašikų gydytoją eigoje skyrė ir keitė, praėjo tik nuo sirupo nuo alergijos
Atsakyti

Vyrui beje prie rimtos dovanos dovanojau ir viena nerimtą. Svaigo svaigo, kad nori keturračio, aš šiaip prieš tokius ekstremalius dalykus, bet va Kalėdoms padovanojau žaislinį, pulteliu valdomą keturratį biggrin.gifTai abiem su Aurėja kiek džiaugsmo bigsmile.gif

Vyrai gi kaip vaikai  :D  O "rimto" ką dovanojai?  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 12 22, 10:08)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71310264" data-time="1482387861"><div><p>Vyrui beje prie rimtos dovanos dovanojau ir viena nerimtą. Svaigo svaigo, kad nori keturračio, aš šiaip prieš tokius ekstremalius dalykus, bet va Kalėdoms padovanojau žaislinį, pulteliu valdomą keturratį vartotojo įkelta nuotraukaTai abiem su Aurėja kiek džiaugsmo vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Vyrai gi kaip vaikai  biggrin.gif  O "rimto" ką dovanojai?  smile.gif​ </p>

Būtent, tik "žaislai" brangesni biggrin.gif
Rimta dovana buvo odinis diržas, pats užsiprašė smile.gif
Atsakyti
Labas, sausinukų mamytės,

Iš karto atsiprašau, kad braunuosi į temą.
Kadangi pati auginu sausinukę, vis paskaitau Jūsų temutę. O dabar noriu paklausti, ar Jūsų vaikai piešia, valgo visada su ta pačia ranka? Maniškė vis kaitalioja - tai su dešine, tai su kairia. Gal čia reiškia, kad ji bus kairiarankė, o gal dvimetukams normalu dar neturėti dominuojančios rankos blink.gif
Atsakyti
Azazella, va būten ir išrašė tą sirupą plius lašai su antibais. Kraujas rodo nedidelį bakterinį uždegimą ar kaip ten jis..tikiuosi padės lašiukai. Kažkaip nesinori girdyt antibų dėl slogos
Atsakyti

Kadangi pati auginu sausinukę, vis paskaitau Jūsų temutę. O dabar noriu paklausti, ar Jūsų vaikai piešia, valgo visada su ta pačia ranka? Maniškė vis kaitalioja - tai su dešine, tai su kairia. Gal čia reiškia, kad ji bus kairiarankė, o gal dvimetukams normalu dar neturėti dominuojančios rankos blink.gif

Galutinai iki mokyklos susiformuos kurios nors rankos dominavimas  :4u:​ 

Atsakyti
Sveikos,
Dontstop, nu bet ir mezginių, fantastika. Žemai lenkiu galvą. Mano mezgimas vis dar stovi vietoje, nors idėjų turiu. Noro irgi, bet saldumynai kol kas valdo smile.gif
QUOTE(semtama @ 2016 12 22, 13:01)

Kadangi pati auginu sausinukę, vis paskaitau Jūsų temutę. O dabar noriu paklausti, ar Jūsų vaikai piešia, valgo visada su ta pačia ranka? Maniškė vis kaitalioja - tai su dešine, tai su kairia. Gal čia reiškia, kad ji bus kairiarankė, o gal dvimetukams normalu dar neturėti dominuojančios rankos  blink.gif

Labas,
Na, kadangi jau sausinukę auginat, tai prašom dažniau "brautis", t.y., kviečiam bendrauti 4u.gif
Atsakyti