Nu bet kaip nelogiška už ką jis tada pašalpą gauna
Nu bet kaip nelogiška už ką jis tada pašalpą gauna
Tu tik džiaukis, kad tai taip galima
Mano vyras su temperatūra ir nekrenta pilnai per dieną..nu užneš jaučiu visiems ant švenčių :/
Mano vyras su temperatūra ir nekrenta pilnai per dieną..nu užneš jaučiu visiems ant švenčių :/
Pas mus irgi šiąnakt Aurėja suslogavo bet aš jau ignoruoju, eisim šiandien į darželio eglutę, o ryt išvažiuojam pas tėvus, kaip jau bus, taip..
Maniškis vaikinas su sloga jau ketvirtą savaitę. Nebežinau ką bedaryt. Kažkokia nesąmonė..pasuksiu gydytojai šiand
Aš tai šiąnakt prikepiau grybukų, bet siuntinius ryte skubėjau supakuot, tai liko nenufotkinti
Sveikos
Relita, Aguončikai, kokios šaunuolės Aš šiemet totaliai aptingus, nieko nedarau Papuošėm būtą kuom turėjom, jokių rankdarbių. Nespėju net su mezginiais. Šiandien supakavau vyrui ir sūnui po "bandaną". Ir viskas, daugiau nieko nespėjau Planavau dar mamai ką nors numegzti, planavau ir panai.. pernai mezgiau ir Kalėdinę, ir gimtadieninę sukneles. Šiemet nieko Kažkaip užėjo noras megzti sau Kelerius metus nieko sau nemezgiau. Nėštumo pabaigoje buvau pradėjus vieną megztuką, bet galų gale jis atiteko mamai. Dar porą metų prieš nėštumą irgi nemezgiau - neturėjau laiko (iš tikrųjų baisiai nuliūdau, kai radau savo nuotraukose, kad per 2014 m tenumezgiau 1 daiktą Palyginimui per šiemet jau numegzta 43 darbeliai ir dar gal 1 spėsiu. Baigsis vis mano džiaugsmai ir hobiai su grįžimu į darbo pasaulį ). Dabar turiu šiek tiek laiko ir daug daug noro Pradėjau iškart 4 darbus sau
Sergantiems - sveikatos
Ryt varom pas gydytoją parodyt slogos. Fainai, kad ji visada iškart priima, kad ir dėl menkniekio
Vyras irgi varys biuketenio pasiimti, kad išminusuotų iš atostogų, bo pragulėjo dvi dienas per atostogas
Sesuo sakė pas ją vemia mergiotės ir jai pačiai negera. ***** jaučiu parsivešim virusų konkrečiai..
Ilgokai 4savaitės... parašyk paskui ką gydytoja pasakys po apžiūros. O duoda ištraukt ar išpūst?
Pas mus šiandien daržely šventė kalėdinė vaje vaje koks chaosas buvo tokia sugreitinta ir triukšminga šventė. Pašokom, padainavom, dovanas išsidalinom du berniukai čystai prabliovė visą laiką, nepatiko matyt galva dar dabar ūžia. Aurėja jau smigus, pavargo irgi.
Grįžus namo irgi po egle "radom" dovanų šiemet iš anksto (nors mes visada iš anksto, nėra prasmės vežiotis tų dovanų pirmyn atgal). Dovanomis visi patenkinti
Pas mus šiandien daržely šventė kalėdinė vaje vaje koks chaosas buvo tokia sugreitinta ir triukšminga šventė. Pašokom, padainavom, dovanas išsidalinom du berniukai čystai prabliovė visą laiką, nepatiko matyt galva dar dabar ūžia. Aurėja jau smigus, pavargo irgi.
Grįžus namo irgi po egle "radom" dovanų šiemet iš anksto (nors mes visada iš anksto, nėra prasmės vežiotis tų dovanų pirmyn atgal). Dovanomis visi patenkinti
Fainai Tokių išsigandusių, bliaunančių kažkaip visose grupėse būna Ką dovanojo pas jus? Po kiek metėtės? Ar samdėt senį? Ką namie padovanojot?
Maniškis irgi prabijojo visą eglutę. Apsikabinęs mamą kaip erkė kokia. Visi stebėjosi, kad toks didelis, o bijo. Nu bet jis šiaip aukštas skaitosi bailiukas čystas..