Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(sima_1 @ 2016 12 19, 11:02)
Dėkuj. O tu suduodi tik vieną kart, ar dar kuris laikas vartoja? Kokia jo dozuotė?

Ne manes klausi, bet daviau tris vakarus pries miega po 2,5 ml.
Siandien dukros eglute darzely, aciu D darysim salej, o ne miske, kaip is pradziu daug kas siule. Nes oras tikrai nezavi.
Atsventem vakar mazo gimtadieni, nors is tikruju siandien wub.gif as gimdykloj vis dar biggrin.gif
Padariau torta... biskvitas nesigavo toks koks butu gavesis su kiausiniais, norejau ismest, ale palikau. Kita ryta sesuo ir drauge mane ikalbejo ji vistiek sutept, na ir torto liko tik gabalelis man siandien prie kavos. smile.gif jubiliatas torto net neparagavo.
Atsakyti

Dėkuj. O tu suduodi tik vieną kart, ar dar kuris laikas vartoja? Kokia jo dozuotė?

1 kartą, 2,5 ml  :4u:

Atsakyti

Atsventem vakar mazo gimtadieni, nors is tikruju siandien wub.gifas gimdykloj vis dar biggrin.gif

Su gimtadieniu  :4u:  Kaip šventėt, ką dovanojot?  :)

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 12 19, 09:29)
<p>Wow, Aguončikai, aš be žado  good.gif</p>
<p>Vis pamirštu paklausti, kaip sekasi su megztiniu?  smile.gif​ </p>

Niekaip biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Megsiu kitiems metams. Gal smile.gif

QUOTE(relita @ 2016 12 19, 10:39)
Ne manes klausi, bet daviau tris vakarus pries miega po 2,5 ml.
Siandien dukros eglute darzely, aciu D darysim salej, o ne miske, kaip is pradziu daug kas siule. Nes oras tikrai nezavi.
Atsventem vakar mazo gimtadieni, nors is tikruju siandien  wub.gif as gimdykloj vis dar  biggrin.gif
Padariau torta...  biskvitas nesigavo toks koks butu gavesis su kiausiniais, norejau ismest, ale palikau. Kita ryta sesuo ir drauge mane ikalbejo ji vistiek sutept, na ir torto liko tik gabalelis man siandien prie kavos.  smile.gif jubiliatas torto net neparagavo.

Nu tai jei liko gabalėlis, tai gal ir ne toks blogas tas tortas??/ Kur foto? Greit parodai smile.gif Ir su gimtadieniu smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(relita @ 2016 12 19, 10:39)

Atsventem vakar mazo gimtadieni, nors is tikruju siandien  wub.gif as gimdykloj vis dar  biggrin.gif

Sveikinimai 2-metinukui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Relita, su gimtadieniu dvimetį 😘 prasideda sausinukų maratonas smile.gif
Atsakyti
Relita, sveikinimai jau dvimetukui! smile.gif happybday.gif

Dontstop, ateinu padėkot už Actifed rekomendaciją - kol kas tik sau išbandžiau, bet išties suuper veikia! Jei ir Junior toks pat geras (nebuvo toj vaistinėj, reiks toliau ieškot), tai būsim atradę liuks vaistą.
O kita vertus, įdomu, kodėl infolapelyje rašo, jog jaunesniems nei 12 m. draudžiama duoti (ne tai, kad nerekomenduojama, per mažai duomenų ar pan.) Dėl efedrino sudėtyje..? mastau.gif Jei kas nugirsite kokį medikų - farmacininkų komentarą, pasidalinkit. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Digin* @ 2016 12 20, 08:21)
Relita, sveikinimai jau dvimetukui! smile.gif  happybday.gif

Dontstop, ateinu padėkot už Actifed rekomendaciją - kol kas tik sau išbandžiau, bet išties suuper veikia! Jei ir Junior toks  pat geras (nebuvo toj vaistinėj, reiks toliau ieškot), tai būsim atradę liuks vaistą.
O kita vertus, įdomu, kodėl infolapelyje rašo, jog jaunesniems nei 12 m. draudžiama duoti (ne tai, kad nerekomenduojama, per mažai duomenų ar pan.) Dėl efedrino sudėtyje..?  mastau.gif Jei kas nugirsite kokį medikų - farmacininkų komentarą, pasidalinkit. smile.gif

Dėl neigiamo poveikio širdžiai. Bet gerai pamenu, kad mano vyresniajam sūnui jau būnant keturių metų, šį vaistą skirdavo daktaras. Bet kokiu būdu negalima piktnaudžiauti, nei vaikams, nei suaugusiems.
Atsakyti

Labas rytas  :4u:

Sūnui jau atostogos, net iki sausio 10 d  :wacko:  Šiandien išvažiavo į ekskursiją, į Raudondvarį  :thumb_yello:

Dontstop, ateinu padėkot už Actifed rekomendaciją - kol kas tik sau išbandžiau, bet išties suuper veikia! Jei ir Junior toks pat geras (nebuvo toj vaistinėj, reiks toliau ieškot), tai būsim atradę liuks vaistą.
O kita vertus, įdomu, kodėl infolapelyje rašo, jog jaunesniems nei 12 m. draudžiama duoti (ne tai, kad nerekomenduojama, per mažai duomenų ar pan.) Dėl efedrino sudėtyje..? mastau.gifJei kas nugirsite kokį medikų - farmacininkų komentarą, pasidalinkit. smile.gif

Džiugu, kad tiko  :)​ 

Atsakyti
Labas. Klausykit, priminkit man kaip ten yra su tais pašalpos perrašymais antrus metus vyrui. Jis skaitosi kad prižiūri ir dirba, o aš ką veikiu? biggrin.gif tiesiog nedirbu ir neprižiūriu? Buvau darbe tai biški pasimetė mūsų teisininkė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2016 12 20, 15:39)
Labas. Klausykit, priminkit man kaip ten yra su tais pašalpos perrašymais antrus metus vyrui. Jis skaitosi kad prižiūri ir dirba, o aš ką veikiu? biggrin.gif tiesiog nedirbu ir neprižiūriu? Buvau darbe tai biški pasimetė mūsų teisininkė biggrin.gif

Tu ir toliau esi VPA, tik vyras gauna pašalpą.
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2016 12 20, 16:39)

tai gal tu namie guli? bigsmile.gif biggrin.gif

merginos, dėkoju už sveikinimus mano vyrukui wub.gif nerodysiu as to torto blush2.gif buvo labai paprasa, sudejau ka turejau namie - pabarsciau sokoladiniais pabarstukais, ratu uzdejau apelsino, vidury vyrnuogiu ir zvake. ne ta nuotaika buvo. ir del laiko stokos i parde nenuvariau kazkokio papuosimo paieskot
Atsakyti