Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Ryt vyras grįžta namo! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2017 02 22, 11:07)
Azazella - saunuolis sunus! Smagu,kad del didziojo nereikia nervu gadinti.
Kiek mano aplinkoje yra pazistamu-draugu kurie nesusikalba su savo paaugusiais vaikais, tai siaubas. Problemos su maziais tada niekis atrodo.

Jo, su didziuojukudikystej atvargau juodai, bet paskui problemu dideliu tikrai nebuvo.
Bet jau ta kudikyste tiek mane isgasdino, kad as sakiau, kad gyvenime daugiau vaiku neturesiu. Ir jei ne sis netyciukas, atejes pres visus imanomus desnius, tai taip ir buciau su vienu vaiku.
Papildyta:
QUOTE(IruteB @ 2017 02 22, 11:24)

Liuks 4u.gif
Atsakyti
Irute, smagios naujienos 4u.gif

aš valau ausis, negaliu žiūrėt į priaugusias ausis. nebent ta siera nebėga. pas mano mažiū bėga. nu baisiai atrodytų.
Atsakyti

:super:  

Atsakyti
QUOTE(IruteB @ 2017 02 22, 11:24)

Kaip gerai. Dabar ramiau galesi laukti savo didziosios dienos. :-)
Atsakyti
IruteB, geros žinios dėl vyro 4u.gif

sveikos smile.gif

sergantiems 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir nemiegaliukų mamytėms 4u.gif 4u.gif 4u.gif

pas mus kol kas viskas faina, mažoji naktį išmiega po 5-6val. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 02 21, 20:10)

Visko tikėjausi, bandù, krûvù, bet šitokio grožio net mano fantazija neišsvajojo smile.gif

QUOTE(Azazella @ 2017 02 22, 11:40)
Tusinomes... verysad.gif
Puse penkiu jau nebeiskenciau, nuvariau vyra prie vaiko. Tai dar anas iki sesiu kovojo.
Ryte devinta atejo jau abu apsirenge, vyras sako, kelkis, misteris Pragaras ateina smile.gif
Vyras pats blogai jauciasi, jam pirmadieni plauciu uzdegima diagnozavo, cia vis to nelemtojo gripo pasekmes, paskyre jau trecius antibiotikus, jei sie nepades, nezinau, gal ligoninen guldys. Daktare pasake, grieztai guleti lovoj, o kur tu cia zmogus pagulesi, kai su tokiu vaiku net nakti nelabai turi galimybes.
Papildyta:
as tai puikiai isivaizduoju biggrin.gif antra toki auginu (vis galvoju, ka as taip praejusiame gyvenime prisisikau, kad mano tokia karma smile.gif )
-------------
Yra ir geru naujienu mano fronte, didysis sunus siandien gavo laiska is universiteto, kad uz gerus rudens semestro rezultatus jam paskirta stipendija smile.gif

Neįsivaizduojamas košmaras. Gyventum arčiau, pasisiūlyčiau vienà naktį per savaitę aš su juo pabūt, kad išsimiegotumėt su vyru kaip žmonės. O man viena naktis tai smulkmena būtù. Dėl vyresnėlio labai šaunu, super, pagirk vienu kartu daugiau smile.gif
QUOTE(IruteB @ 2017 02 22, 12:24)

Kaip faina, smagu, viskas bus gerai!
QUOTE(Wirruna @ 2017 02 22, 14:50)

sveikos smile.gif

sergantiems 4u.gif  4u.gif  4u.gif ir nemiegaliukų mamytėms 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Śaunuolė mažoji. Bet tai kaip smagu vėl tokį mažutį džiaugsmukà turėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguončikas @ 2017 02 22, 14:17)
Visko tikėjausi, bandù, krûvù, bet šitokio grožio net mano fantazija neišsvajojo smile.gif
Neįsivaizduojamas košmaras.

Aciu uz gerus ketinimu 4u.gif Tau ir paciai nepakenktu kas pakeicia, neypac dau temiegi.
Tevas mano kartais pasiima anuka pamiegoti, sako, as taip ar taip naktim nemiegu, galiu ir pabudeti. Bet siuo metu M su sloga, o nosi siurbti tik as galiu, tai negaliu isvezti. Nors siryt jau buvau pasiryzus nakciai isboginti, bet praejo puse dienos, atsiciuchinau ir nusprendziau namie laikyti, bijau tu slogu kaip velnias kryziaus, del komplikaciju i ausis.
Papildyta:
QUOTE(Wirruna @ 2017 02 22, 13:50)

sveikos smile.gif

sergantiems 4u.gif  4u.gif  4u.gif ir nemiegaliukų mamytėms 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Linkiu, kad ir toliau taip tvarkingai miegotu 4u.gif
Atsakyti
antras dublis

vartotojo įkelta nuotrauka

trecia kart jau gal bus galima ir sveciams pasiulyti smile.gif
Atsakyti
Tobuli. Kaip čia foto įkelt per planšę? Įdėčiau savo išsprogėlius
Atsakyti
Blyn, taip naktį mažai miegojau, o negaliu db užmigti! Jei vaikis eis į daržą, tai neįsivaizduoju kaip man reiks patapti vyturiu. Nes kiek bandžiau tai be šansų
Atsakyti
Labas rytas.
Azazella, kažko per dideli dar šiek tiek smile.gif Ką keitei? Kaip tešlos skystumas šįkart?
Su pamiegojimu tai ką ir sakau - mažai miegu, tai man su tavo vaiku kokia viena kita naktis nieko būtų (žinoma, ne taip kaip tau, ištisai). Šiąnakt ėjau miegot 3, 6 jau kėliausi į darbą. Labai norėjau/reikėjo paprikas ir čilius susisėt, kol vaikas nemiega, negaliu, nebent kas jį prižiūrėtų, o vakar vyrą buvau išleidusi į ekskursiją, tai laukiau, kol nueis miegot, bet nepasisekė prastumt tėčiui vaiko migdymui, užbliovė MAMA, teko pačiai migdyt, kol užmigdžiau, kol atsikėliau, jau buvo 12-a... Kol 39 rūšis susėjau, atėjo ir 3 biggrin.gif
Uoga, jei prireiks tapt vyturiu, tapsi, patikėk, kai vieną kitą rytą atsikelsi priverstinai anksti, tai jei net vakare užmigt neis, po kelinto ryto vakare lūši smile.gif Kaip vyrui dėl darbo, ar kas aišku?
Atsakyti