Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Dontstop, vyrui gerėja - 

:clap:  Laikau už jus kumščius toliau  :) 

Prieš 8 metus mano vyrui rankos pirštą nutraukė kažkoks tai liuko dangtis ar pan, darbe. Nutraukė ne visai, bet taip, kad ant siūlo kabėjo. Irgi norėjo nupjaut, bet viskas baigėsi gerai  :)​ Dabar nė nesimato, kuris pirštas buvo nukentėjęs. Bet ant biuletenio jis buvo ilgai, 3 mėnesius...

Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 02 22, 09:30)
O kaip po vonios?

Man neina kaip rekomenduoja nusausinti ranksluosciu, mazos tos ausys, niekas nenusisausina.
Tai kriaukle su pagaliuku isvalau, viena labiau susisukus/uzsilenkus, buna nesvarumu prisikaupia.
I vidu ten irgi nelendu.

Su ranksluosciu nusluostau kiek iseina ir viskas.
Atsakyti

Su ranksluosciu nusluostau kiek iseina ir viskas.

Kol skylė buvo ir aš bijojau tą ausį valyt, bet gaudavau velnių nuo lorisčių  :unsure: 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 02 22, 09:51)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="semtama" data-cid="71458787" data-time="1487748821"><div><p>Su ranksluosciu nusluostau kiek iseina ir viskas.</p></div></blockquote><p>Kol skylė buvo ir aš bijojau tą ausį valyt, bet gaudavau velnių nuo lorisčių  unsure.gif </p>

Mano mažės loristės ausų dar nežiūrėjo, o dėl vyresnėlės tai kol kas nieko nesakė, nors jau irgi ne viena žiūrėjusi (jai irgi taip pat "valau" unsure.gif ).
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 02 22, 08:51)
>Kol skylė buvo ir aš bijojau tą ausį valyt, bet gaudavau velnių nuo lorisčių  unsure.gif </p>

O ka sake? Reikia vis tik isvalyt?

Siaip neisivaizduoju, kaip galima nevalyt, nebent ausys atviro fasono ir viskas issiplauna gerai. Pas Adelija ten dulkiu prilenda i susisukimus ir nuo miegojimo, prakaito atsiranda nesvarumu.
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2017 02 22, 09:25)
Oho, del slogos tokia sunki naktis ...
Papildyta:
As ausu nevalau. Bijau ten listi.

aš ir pati nesupratau kodėl jam taip nesimiegojo..tikrai nebuvo tragedija unsure.gif
ausis valau ir dažnai. Vaikinas paveldėjo iš manęs skysto sieros syvus biggrin.gif turiu šitą 'bėdą' ir tas užknisa. Giliai neleik lįst. Apkopinėji medų ir tiek
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 02 22, 09:02)
Dontstop, vis dar laukiam.

Na ir naktelė biggrin.gif užmigom su ponaičiu tik 5 ryto. Nesuprantu, tarsi nėra jam tos slogos baisios, na pasikimšus viena pusė, bet pučiasi normaliai. Tai vis pūtė pūtė naktį, vartėsi. Prieš naktį pasiguldžiau su siurbtuku išvalyt, tai nieko neištraukiau. O va nuo rėkimo visą veidą nusėjo susprogę kapiliarai verysad.gif to dar nebuvo..kaip su adatėlėm subadytas. Kčiortu, kol pučia kažkiek bandysiu nekamuot. Bt kad jis man net jūros vandens neduoda įpukšt!

Beje Azazella, maniškis pradėjo pūsti, kai keliskart parodžiau su nosine. Ignoravo pradžioj. Paskui po kurio laiko paėmė kažkokį popieralį ir papūtė biggrin.gif man buvo tiek laimės, kad jis užsikabliavo biggrin.gif būtinai reikia garsiai džiaugtis. Dabar dar pasakoju apie baubukus kurie nosyje gyvena ir juos reikia išvaryt

Maniskiui tu gali pasakot ka nori, dzin jam smile.gif

Pas mus naktis irgi buvo stebuklinga. Nuo pirmos iki puses sesiu nemiegojo.
Papildyta:
QUOTE(dzeuse @ 2017 02 22, 09:30)
O kaip po vonios?

Valau tiek kiek su ranksluosciu ilendu. Daugiau nematau reikalo. O ir daktarai nerekomemduoja landzioti giliai.
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 02 22, 10:32)

Pas mus naktis irgi buvo stebuklinga. Nuo pirmos iki puses sesiu nemiegojo.

Kai jūs parašot tokius nemiegojimo intervalus, tai šakės blink.gif Niekaip neįsivaizduoju kaip taip gali būti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 02 22, 09:12)

Azazella, ka jus veiket?

Tusinomes... verysad.gif
Puse penkiu jau nebeiskenciau, nuvariau vyra prie vaiko. Tai dar anas iki sesiu kovojo.
Ryte devinta atejo jau abu apsirenge, vyras sako, kelkis, misteris Pragaras ateina smile.gif
Vyras pats blogai jauciasi, jam pirmadieni plauciu uzdegima diagnozavo, cia vis to nelemtojo gripo pasekmes, paskyre jau trecius antibiotikus, jei sie nepades, nezinau, gal ligoninen guldys. Daktare pasake, grieztai guleti lovoj, o kur tu cia zmogus pagulesi, kai su tokiu vaiku net nakti nelabai turi galimybes.
Papildyta:
QUOTE(semtama @ 2017 02 22, 10:36)
Kai jūs parašot tokius nemiegojimo intervalus, tai šakės  blink.gif  Niekaip neįsivaizduoju kaip taip gali būti  unsure.gif

as tai puikiai isivaizduoju biggrin.gif antra toki auginu (vis galvoju, ka as taip praejusiame gyvenime prisisikau, kad mano tokia karma smile.gif )

-------------
Yra ir geru naujienu mano fronte, didysis sunus siandien gavo laiska is universiteto, kad uz gerus rudens semestro rezultatus jam paskirta stipendija smile.gif
Atsakyti
Azazella - saunuolis sunus! Smagu,kad del didziojo nereikia nervu gadinti.
Kiek mano aplinkoje yra pazistamu-draugu kurie nesusikalba su savo paaugusiais vaikais, tai siaubas. Problemos su maziais tada niekis atrodo.
Atsakyti

O ka sake? Reikia vis tik isvalyt?

Visos, kurios tikrino, klausė, kodėl tokia nevalyta ausis  :blush-anim-cl:  Teisinausi, kad bijau, sakė, reikia vis tiek valyti. Klinikose net vieno tyrimo nepavyko atlikt, kišo į ausis kažkokius laidukus, prijungtus prie kompo, kažką fiksavo, reikėjo ramiai išsėdėt 20 min, ant galo sakė, kad tyrimas nepavyko, nes per daug ausy buvo sieros, tai gėdos apturėjau, mama nevala  :blush-anim-cl: Poliklinikoje pati gydytoja du kartus pati pravalė aparatu su purškikliu  :blush-anim-cl:

Kai jūs parašot tokius nemiegojimo intervalus, tai šakės blink.gifNiekaip neįsivaizduoju kaip taip gali būti unsure.gif

Aš irgi  :unsure:  Nu šakės tikrai  :mega_shok:

-------------
Yra ir geru naujienu mano fronte, didysis sunus siandien gavo laiska is universiteto, kad uz gerus rudens semestro rezultatus jam paskirta stipendija smile.gif

Šaunuolis  :super:

Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 02 22, 09:40)
Tusinomes... verysad.gif
Puse penkiu jau nebeiskenciau, nuvariau vyra prie vaiko. Tai dar anas iki sesiu kovojo.
Ryte devinta atejo jau abu apsirenge, vyras sako, kelkis, misteris Pragaras ateina smile.gif

O tau isejo uzmigt, kai vyras pas ji tusinos toliau?

Man dazniausiai isiskausta galva ir is vis nebeuzmiegu, arba pradeda miegas imti pries jos atsikelima.
Suprantu, kad motinyste dziaugsmas, kazkada tai bus praeity ir t.t., bet kiek isnervina tie bludinejimai naktiniai, atrodo, galeciau kaip tarakona pritrekst.
Aisku, ir musu nejaunam organizmui ne i nauda.

Kaip faina del sunaus. smile.gif
Tebedirba apsaugoj?
Atsakyti