Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Kiek jau esu kepus keksus, niekada nebuna visi geri, didzioji dalis su kumeles putem. Nezinau irgi kodel, pasirodo ne man vienai taip.
Papildyta:
QUOTE(sima_1 @ 2017 02 21, 15:14)
O tai kaip ištraukei tą slogą be siurbtuko?

Tiesiog plaudavau nosies vandeniu su aliejuku ir laselius lasinau, kas isbegdavo nuvalydavau ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(Aguončikas @ 2017 02 21, 18:43)
Nu davai, noriu pamatyt, ką padarei iš mano išgirtųjų biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 02 21, 19:59)

Tiesiog plaudavau nosies vandeniu su aliejuku ir laselius lasinau, kas isbegdavo nuvalydavau ir viskas.

Tai gal nelabai stipri sloga buvo, kad užtekdavo to.. Aš nelabai įsivaizduoju, kaip be siurbtuko būčiau išsisukus, niekaip.

Papildyta:
QUOTE(Azazella @ 2017 02 21, 20:10)

Geras, niekad nesu tokių mačius 😂😂
Atsakyti
Azazella, meniskumu pralenkei mane. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(sima_1 @ 2017 02 21, 18:14)
Tai gal nelabai stipri sloga buvo, kad užtekdavo to.. Aš nelabai įsivaizduoju, kaip be siurbtuko būčiau išsisukus, niekaip.

Na, nemaza sloga, kaip vanduo vare ir vare. Kai turi siurbekli, tai ir neisivaizduoji kaip galima kitaip.. smile.gif

Zvengiu, vyras visas gyvenima buves kudas, mete rukyt ir priaugo per 2 menesiu 8 kilus, viskas ant pilvo, sportuoja vakarais, o Adelija kaip erke vis taikos uzlipt ant kupros, isikabint. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 02 21, 20:42)
Azazella, meniskumu pralenkei mane.  biggrin.gif
Papildyta:

Na, nemaza sloga, kaip vanduo vare ir vare. Kai turi siurbekli, tai ir neisivaizduoji kaip galima kitaip..  smile.gif

Zvengiu, vyras visas gyvenima buves kudas, mete rukyt ir priaugo per 2 menesiu 8 kilus, viskas ant pilvo, sportuoja vakarais, o Adelija kaip erke vis taikos uzlipt ant kupros, isikabint.  biggrin.gif

Pas maniškę niekad nebuvo kaip vanduo skysta. Visada tiršta, gan sunku ir ištraukt, o netraukiant neturėjo kaip kvėpuot.

O šaunuolis vyras, lengvai metė?😊
Maniškis irgi priaugo, normalu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima_1: 21 vasario 2017 - 20:17
Haha Azazelos keksai man labiau kumelio..priminė 😂
Atsakyti

Labas rytas  :4u:

Ligoniams sveikatos  :4u:

Barboraite, su sėkminga operacija  :4u:

Vakar sunki diena buvo, nuo papo nesitraukė, dieną nemiegojo, pampersą keičiau gal 25 kartus.. Vyrą vakare priverčiau su sūnum guminukus gaminti  :D Labai priešinosi, sakė, darbo turi prie kompo. Aha, kurgi ne, Linkomanijos, Aliexpress ir Delfi puslapiuose tas kasdien daug valandų atimantis darbas :P  

Iš keksų prisijuokiau, aš taip nemoku išraityt  :D

Uoga_saujoj, yra kokių žinių dėl darbo?  :)

IruteB, kaip vyras laikosi?  :4u:

Aš irgi neturiu siurbtuko, buvo kažkoks likęs nuo sūnaus, bet jau ne visos dalys yra  :P  Ir aplamai jokios vaistinėlės neturiu, nieko nepirkau nėštumo metu, nežinia kada prireiks, o vaistai ir galiojimą ribotą turi. Siurbtuko gal ir neprireiks, gal pirma sloga bus, kai jau mokės pūsti nosį, kaip kad sūnui buvo  :) Pas jus yra visą parą veikiančių vaistinių?

Atsakyti
Dontstop, vyrui gerėja - šviesėja ir labiausiai sužalotas pirštas smile.gif Vakar vietoj gipso langetę padarė, dar palaikys ligoninėj, kol įsitikins, kad viso piršto kraujotaka atsistatė, bet kol kas apie nupjovimą nebekalba smile.gif Pasak daktaro, iš pirštų padarytas karbonadas - lūžių nedaug, bet visi minkštieji audiniai sutraiškyti...
Atsakyti
Dontstop, vis dar laukiam.

Na ir naktelė biggrin.gif užmigom su ponaičiu tik 5 ryto. Nesuprantu, tarsi nėra jam tos slogos baisios, na pasikimšus viena pusė, bet pučiasi normaliai. Tai vis pūtė pūtė naktį, vartėsi. Prieš naktį pasiguldžiau su siurbtuku išvalyt, tai nieko neištraukiau. O va nuo rėkimo visą veidą nusėjo susprogę kapiliarai verysad.gif to dar nebuvo..kaip su adatėlėm subadytas. Kčiortu, kol pučia kažkiek bandysiu nekamuot. Bt kad jis man net jūros vandens neduoda įpukšt!

Beje Azazella, maniškis pradėjo pūsti, kai keliskart parodžiau su nosine. Ignoravo pradžioj. Paskui po kurio laiko paėmė kažkokį popieralį ir papūtė biggrin.gif man buvo tiek laimės, kad jis užsikabliavo biggrin.gif būtinai reikia garsiai džiaugtis. Dabar dar pasakoju apie baubukus kurie nosyje gyvena ir juos reikia išvaryt
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 02 21, 19:17)

O šaunuolis vyras, lengvai metė?😊
Maniškis irgi priaugo, normalu

Nesaunuolis, meta jau simtaji karta, rimtai nebeziuriu i tai..
Pries metima ruke elektronini kazkoki aparata,skaniai kvepianti bananini, braskini ir t.t. skysti su nikotinu, paskui jau juos be nikotino, paskui ziuriu, nebeturi to aparato, pasirodo pardave kolegai, tipo visai neberuko.. irnesakyk.gif

Vakar kaip ufonautai atsikelem 4val.ryte per tuos kasymusis. Sianakt ideali naktis, nesiblaske, nesikase nuo 21 iki 6 ryto. Ir suprask..

Azazella, ka jus veiket?
Papildyta:
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 02 22, 08:02)
Dabar dar pasakoju apie baubukus kurie nosyje gyvena ir juos reikia išvaryt

As irgi sakau, kad nosyje bubiai ir jeigu koki sausa isimu, butinai turiu parodyt, nenori su jais but visai, jeigu nakti nuo verkimo atsiranda kas nosy, rekia isimti bubi ir pasiduoda vandens ipurksti.

Tas pats su ausu valymu, nagu karpymu, parodau koki nesvaruma po nagu, pati lekia i vonia, kad 'nukirpciau bakterija'.
Kadangi vaizdais mato, kad tie visi nesvarumai ne mamos ismislas, o egzistuoja, tai nelabai ir logiska priesintis. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 02 22, 09:02)

Na ir naktelė biggrin.gif užmigom su ponaičiu tik 5 ryto.

Oho, del slogos tokia sunki naktis ...
Papildyta:
QUOTE(dzeuse @ 2017 02 22, 09:12)

Tas pats su ausu valymu, nagu karpymu.

As ausu nevalau. Bijau ten listi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semtama: 22 vasario 2017 - 09:22
QUOTE(semtama @ 2017 02 22, 08:25)
As ausu nevalau. Bijau ten listi.

O kaip po vonios?

Man neina kaip rekomenduoja nusausinti ranksluosciu, mazos tos ausys, niekas nenusisausina.
Tai kriaukle su pagaliuku isvalau, viena labiau susisukus/uzsilenkus, buna nesvarumu prisikaupia.
I vidu ten irgi nelendu.
Atsakyti