Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 02 21, 16:49)
Physiomer siurbtuką imk. Superinis. Tokia elektrinė dėžutė
Pas maniškį trečia sloga. Jei dar suskaičiuoju tai turbūt mažai biggrin.gif ir visus kartus pasigavo nuo darželinukų viešnagės arba gimtadienių

Tikrai nedaug, maniškio nė nesuskaičiuoju....
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 02 21, 14:44)
Bet tai kaip gerai, kad va per 2 metus nėra buvę slogos.
Nors aš visus tuos "įrankius" buvau nusipirkus dar prieš gimimą, čia kaip ir įėjo į tą "būtiną" kūdikio kraitelį.

Buvo sloga du kartus, 8men. ir metuku, bet neuzsitese ir kazkaip be siurbtuko buvom, neturejau nusipirkus. Ir va, geri metai nera pasikartoje.
Idomu, kaip darzelis pakeis visuos tuos sirgimus/nesirgimus. Nusiteikus esu optimistiskai, kad nesirgs kas pora savaiciu, nors realiai cia dar labiau sergancius nei LT veda, tai...
Papildyta:
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 02 21, 14:49)
Physiomer siurbtuką imk. Superinis. Tokia elektrinė dėžutė
Pas maniškį trečia sloga. Jei dar suskaičiuoju tai turbūt mažai biggrin.gif ir visus kartus pasigavo nuo darželinukų viešnagės arba gimtadienių

Realiai, kad jau nesu nusipirkus, geriausia butu Adelijai ismokti pusti ir jau nebepirkti. biggrin.gif

Kelinta valanda vyrui pokalbis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzeuse: 21 vasario 2017 - 16:12
QUOTE(dzeuse @ 2017 02 21, 17:00)
Buvo sloga du kartus, 8men. ir metuku, bet neuzsitese ir kazkaip be siurbtuko buvom, neturejau nusipirkus. Ir va, geri metai nera pasikartoje.
Idomu, kaip darzelis pakeis visuos tuos sirgimus/nesirgimus. Nusiteikus esu optimistiskai, kad nesirgs kas pora savaiciu, nors realiai cia dar labiau sergancius nei LT veda, tai...
Papildyta:

Realiai, kad jau nesu nusipirkus, geriausia butu Adelijai ismokti pusti ir jau nebepirkti.  biggrin.gif

O tai kaip ištraukei tą slogą be siurbtuko?
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 02 21, 16:00)
Papildyta:

Realiai, kad jau nesu nusipirkus, geriausia butu Adelijai ismokti pusti ir jau nebepirkti.  biggrin.gif

Už 20 min...sėdi jau..įsitempęs. jaučiu beleko prišnekės, nes jau grįžęs beleką šneka..pasimetęs lb. Plius be miego šiąnakt. Kaip bus taip. Dėl jo tai norisi, kad priimtų. Dėl manęs tai nenoriu biggrin.gif
Atsakyti
Pasirodo dar šiandien gali ir nepasakyti ima ar ne. Aaah užknisa tas laukimas..
Atsakyti
QUOTE(Aguončikas @ 2017 02 21, 14:47)
Azazella, gal perdaug prikrovei??? Man neišlipa. Dedu po kaupiną šaukštą, taip tarpinis variantas atrp pusės ir 2/3 formelės....
Beje, savaitgalį dariau 2 tortus, vieno iš jų kremas buvo labai labai skanus, kavos skonio grietinėlė, dalį jo suvalgiau vieno, dar nepertepus torto. Valgiau ir apie tave galvojau smile.gif Kad tau turėtų skonis patikti (nes toks švelniai kavinis.... (nesvarbu, kad tokio žodžio gal nėra:) ))

Jo, kavos skonio man viskas skanu.
O del keksiuku, tai ne, vos vos daugiau nei puse formeles pripildziau. Is pradziu jie issipute kaip monstrai, paskui pradejo per virsu pukseti kaip vulkanas, islipo tokie kaip liezuviais is formeliu, nu dzin galvoju, suvalgysim, gerai, kad ne sveciams pirma kart kepiau, tada, kai atveso, visiskai subliusko ir suiraukslejo, dar tie liezuviai sonuose, nu karoc, vaizdas tai kaip kumeles pute biggrin.gif, bet skonio tai tikrai labai gero, kepsiu dar, tik galvoju, ka pakeist tesloj, kad nebutu tokiu fokusu, gal, kepimo milteliu mazinsiu, nes as dejau 1,5 saukstelio, revepte parasyta 1-1,5. Tada dar tu man pasakyk, kokio mazdaug tirstumo ta tesla turi buti, man tokia gan poslyste pasirode, tokia kaip vaglius kai darydavau. Gal dar ir grietines nedet kita karta, tu sakei, kad nededi. Bet as, kadangi ir taip recepte daug ka keiciau, tai jau nenorejau ir grietines nedeti. Zodziu, jau baigiam juos suesti, nu bet vaizdelis tai komiskas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azazella: 21 vasario 2017 - 17:04
QUOTE(Azazella @ 2017 02 21, 17:03)
O del keksiuku, tai ne, vos vos daugiau nei puse formeles pripildziau. Is pradziu jie issipute kaip monstrai, paskui pradejo per virsu pukseti kaip vulkanas, islipo tokie kaip liezuviais is formeliu, nu dzin galvoju, suvalgysim, gerai, kad ne sveciams pirma kart kepiau, tada, kai atveso, visiskai subliusko ir suiraukslejo, dar  tie liezuviai sonuose, nu karoc, vaizdas tai kaip kumeles pute biggrin.gif, bet skonio tai tikrai labai gero, kepsiu dar, tik galvoju, ka pakeist tesloj, kad nebutu tokiu fokusu, gal, kepimo milteliu mazinsiu, nes as dejau 1,5 saukstelio, revepte parasyta 1-1,5. Tada dar tu man pasakyk, kokio mazdaug tirstumo ta tesla turi buti, man tokia gan poslyste pasirode, tokia kaip vaglius kai darydavau. Gal dar ir grietines nedet kita karta, tu sakei, kad nededi. Bet as, kadangi ir taip recepte daug ka keiciau, tai jau nenorejau ir grietines nedeti. Zodziu, jau baigiam juos suesti, nu bet vaizdelis tai komiskas smile.gif

Man irgi kažkoks grybas ties viduriu buvo iškilę biggrin.gif bet nesubliuško paskui. Buvo patogu už jų imti ir valgyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 02 21, 18:03)
O del keksiuku, tai ne, vos vos daugiau nei puse formeles pripildziau. Is pradziu jie issipute kaip monstrai, paskui pradejo per virsu pukseti kaip vulkanas, islipo tokie kaip liezuviais is formeliu, nu dzin galvoju, suvalgysim, gerai, kad ne sveciams pirma kart kepiau, tada, kai atveso, visiskai subliusko ir suiraukslejo, dar  tie liezuviai sonuose, nu karoc, vaizdas tai kaip kumeles pute biggrin.gif, bet skonio tai tikrai labai gero, kepsiu dar, tik galvoju, ka pakeist tesloj, kad nebutu tokiu fokusu, gal, kepimo milteliu mazinsiu, nes as dejau 1,5 saukstelio, revepte parasyta 1-1,5. Tada dar tu man pasakyk, kokio mazdaug tirstumo ta tesla turi buti, man tokia gan poslyste pasirode, tokia kaip vaglius kai darydavau. Gal dar ir grietines nedet kita karta, tu sakei, kad nededi. Bet as, kadangi ir taip recepte daug ka keiciau, tai jau nenorejau ir grietines nedeti. Zodziu, jau baigiam juos suesti, nu bet vaizdelis tai komiskas smile.gif

Aš irgi kepiau juos, nieko nekeičiau, kepimo milt dėjau 1 šaukštelį. Niekas neišlipo per viršų, jokių kumelių p... 😃😃😃 tešla skystoka, dėjau po pusę indelio
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 02 21, 18:03)

Nedėk grietinės tikrai. Dėjau tik vieną kartą - berods pirmą ir nusivyliau, nežinau kodėl man kilo mintis dar kartą kept ir grietinės nedėt, nuo to laiko man jie puikūs gaunasi. Tešla tai skystesnė nei tų tiramisinių. Aš jums nuorodas sumečiau, a ne? Pažiūrėsiu užrašus, ką aš užsirašiau, kiek dedu kepimo miltelių. Bet niekad nelipo. Gal vistik per skysta gavosi tešla, daryk kitą kartą kaip parašyta biggrin.gif
Manieji būna tokie :
vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka

Papildyta:
Pergalvojau dar kartą - pukšėti - pukši sviestas (riebalas) ir skystis (vanduo, pienas) - nu tikrai būsi per skystą padarius, manau.... Ir dar plius grietinė. Tikiuosi, kitą kartą bus puikūs. Taip norisi, kad pavyktų smile.gif Nes man tai čia pasakiškai lengvas receptas. Sumakaluoji ir kepi. Ir skonis liuks.
Atsakyti
QUOTE(Aguončikas @ 2017 02 21, 18:08)
Nedėk grietinės tikrai.

Nu bandysiu kita kart.
As tai saviskiu nerodysiu, nebent norit pazvengt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 02 21, 19:11)
Nu bandysiu kita kart.
As tai saviskiu nerodysiu, nebent norit pazvengt smile.gif

Nu davai, noriu pamatyt, ką padarei iš mano išgirtųjų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 02 21, 19:11)