QUOTE(Aguončikas @ 2017 02 21, 14:47)
Azazella, gal perdaug prikrovei??? Man neišlipa. Dedu po kaupiną šaukštą, taip tarpinis variantas atrp pusės ir 2/3 formelės....
Beje, savaitgalį dariau 2 tortus, vieno iš jų kremas buvo labai labai skanus, kavos skonio grietinėlė, dalį jo suvalgiau vieno, dar nepertepus torto. Valgiau ir apie tave galvojau
Kad tau turėtų skonis patikti (nes toks švelniai kavinis.... (nesvarbu, kad tokio žodžio gal nėra:) ))
Jo, kavos skonio man viskas skanu.
O del keksiuku, tai ne, vos vos daugiau nei puse formeles pripildziau. Is pradziu jie issipute kaip monstrai, paskui pradejo per virsu pukseti kaip vulkanas, islipo tokie kaip liezuviais is formeliu, nu dzin galvoju, suvalgysim, gerai, kad ne sveciams pirma kart kepiau, tada, kai atveso, visiskai subliusko ir suiraukslejo, dar tie liezuviai sonuose, nu karoc, vaizdas tai kaip kumeles pute
, bet skonio tai tikrai labai gero, kepsiu dar, tik galvoju, ka pakeist tesloj, kad nebutu tokiu fokusu, gal, kepimo milteliu mazinsiu, nes as dejau 1,5 saukstelio, revepte parasyta 1-1,5. Tada dar tu man pasakyk, kokio mazdaug tirstumo ta tesla turi buti, man tokia gan poslyste pasirode, tokia kaip vaglius kai darydavau. Gal dar ir grietines nedet kita karta, tu sakei, kad nededi. Bet as, kadangi ir taip recepte daug ka keiciau, tai jau nenorejau ir grietines nedeti. Zodziu, jau baigiam juos suesti, nu bet vaizdelis tai komiskas