Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(semtama @ 2017 02 21, 13:18)
As liepiu paciai pusti. Taip lengviau. Jau kai visai neklauso,tada griebiuosi siurbtuko.

Maniskis nemoka. Kaip tu ismokei?
Papildyta:
QUOTE(Aguončikas @ 2017 02 21, 10:37)
Labas rytas, merginos, SOS - 45 metų jubiliejaus proga žodžiai reikalingi, gal kuri turit kokį gražų sveikinimą  ax.gif

Sveika, tikiuosi nesupyksi, bet as asmeniskai tai alergisak esu visokio tipo graziems tostams-sveikinimams ;)

Kepu keksiukus pagal tavo recepta, ta lengvaji. Kakava pakeiciau miltais, i vandeni istirpdziau sauksta tiprios kavos, paziuresim kas cia bus. Ale kaip jie zarazos puciasi orkaitej, jau beveik is formeliu islipo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 02 21, 13:41)
Papildyta:

Kepu keksiukus pagal tavo recepta, ta lengvaji. Kakava pakeiciau miltais, i vandeni istirpdziau sauksta tiprios kavos, paziuresim kas cia bus. Ale kaip jie zarazos puciasi orkaitej, jau beveik is formeliu islipo smile.gif

Pati rodziau, liepiau pusti. Na dar maze, aisku, megdzioja vyresniaja sese. Taip ir ismoko.

As mintyse kepu tuos keksiukus. Niekaip vis neprisiruosiu...
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 02 21, 14:41)

O taviškis niekad nešnopuodavo per nosį? Na kaip bulius? 😊
Maniškė taip ir išmoko, kažkaip specialiai nemokinau, pati išpučia kai reikia, mano pareiga tik pagaut ją ir nuvalyt, kas irgi nėra lengva😃 iš tikro labai palengvina tas išpūtimas, bet aišku gerai kai ir leidžiasi ištraukt.
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2017 02 21, 14:40)
Relita - mano maze irgi su antibiotikais. Vakar vyras grizes is darbo issigando kosulio. Nuveze pas daktare.

sveikit 4u.gif
maniškis dar nemoka pūst, tenka traukt...
aš irgi alergiška atvirutiniams sveikinimams smile.gif dėl manęs jų gali ir nebūti.
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 02 21, 13:07)
Sinupret skystint slogą, o Umcalor nuo kosulio, taip kad jo čia nereikia.
Plaut nosį, tuo pačiu, senu, prievartiniu būdu, maniškė kartais leidžiasi.
Sveikatos visiems sergantiems!
Neveikia šypsenėlės

pagal aprašymą tai umcaloras kaip ir nuo peršalimo. Pakosčioja kartais jis man. Bet čia grynai kaip man, būna pradžioj gerklę skauda, paskui sloga. Kolkas sloga nežymi, išpučia pats. Bet aišku taip gerai neišpučia kaip su aparatu..jaučiu tik nakčiai plausiu
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 02 21, 15:10)
pagal aprašymą tai umcaloras kaip ir nuo peršalimo. Pakosčioja kartais jis man. Bet čia grynai kaip man, būna pradžioj gerklę skauda, paskui sloga. Kolkas sloga nežymi, išpučia pats. Bet aišku taip gerai neišpučia kaip su aparatu..jaučiu tik nakčiai plausiu

Na mums jį išrašė nuo kosulio, tai tik tiek ir žinau. Su gerkle niekad nebuvo jokių bėdų.
Tai pradžioj ir būna taip, skysta sloga, nežymi, paskui tirštėja, geltonėja. Bent pas mus. Tai aš kadangi jau žinau kaip kas bus, nuo pradžių duodu Sinupret. Nes kai jau tiršta tai baisu būna, sunku ką ir ištraukt. Ir koso nuo tos slogos tada.
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 02 21, 14:41)
Papildyta:
Sveika, tikiuosi nesupyksi, bet as asmeniskai tai alergisak esu visokio tipo graziems tostams-sveikinimams ;)

Oi, merginos, neturiu ko pykt, man kai reikia, aš pati sukuriu eiles (arba kai įkvėpimas būna, rašau eilėmis), bet čia man darbe reikia smile.gif Jau radau, padariau. Liko atspausdint ir įrėmint smile.gif
Azazella, gal perdaug prikrovei??? Man neišlipa. Dedu po kaupiną šaukštą, taip tarpinis variantas atrp pusės ir 2/3 formelės....
Beje, savaitgalį dariau 2 tortus, vieno iš jų kremas buvo labai labai skanus, kavos skonio grietinėlė, dalį jo suvalgiau vieno, dar nepertepus torto. Valgiau ir apie tave galvojau smile.gif Kad tau turėtų skonis patikti (nes toks švelniai kavinis.... (nesvarbu, kad tokio žodžio gal nėra:) ))
Atsakyti
Skaitau postus apie vaistus, snargliu siurbtukus, sakes, nieko neturiu, susirgtu vaikas, tuscia spinta, o siurbtuko nesu ne macius kaip jis atrodo.

Atsikelem siryt 4val., tai miega pietu, aisku, nenorejo, valanda teko kariaut, bet nesamone iki vakaro tempti, iszytu ausis.
Atsakyti
Aš tai labai džiaugiuosi, kad maniškis moka įtraukti (kai įpurškiu į nosį) ir išpūsti, kai sloga.
Atsakyti
Uoga, paziurejau Paulos daina, simpatiska mergaite, ziuriu ir palaikymo is ziurovu kiek turi..
Kaip Sima (del senatves) nesupranta Lolitos meno biggrin.gif taip man kliuva Paulos zargstymasis, didziaja dali dainos s.u.k.a seksualiai klubus ratu arba zargstosi. Negraziai ziurisi.
Ziuredama antrame etape Lolita pagalvojau, jeigu kasmet visiems cia reklamuoju, kad ziuretu ir balsuotu uz Lietuva, tai jai dalyvaujant Kijeve, buciau tylejus, geda butu buve.
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 02 21, 16:34)
Uoga, paziurejau Paulos daina, simpatiska mergaite, ziuriu ir palaikymo is ziurovu kiek turi..
Kaip Sima (del senatves) nesupranta Lolitos meno biggrin.gif taip man kliuva Paulos zargstymasis, didziaja dali dainos s.u.k.a seksualiai klubus ratu arba zargstosi. Negraziai ziurisi.
Ziuredama antrame etape Lolita pagalvojau, jeigu kasmet visiems cia reklamuoju, kad ziuretu ir balsuotu uz Lietuva, tai jai dalyvaujant Kijeve, buciau tylejus, geda butu buve.

Pažiūrėjau ir aš Paulą, šiaip primena kažkuo Beyonce savo tais judesiukais.

Papildyta:
QUOTE(dzeuse @ 2017 02 21, 16:13)
Skaitau postus apie vaistus, snargliu siurbtukus, sakes, nieko neturiu, susirgtu vaikas, tuscia spinta, o siurbtuko nesu ne macius kaip jis atrodo.

Atsikelem siryt 4val., tai miega pietu, aisku, nenorejo, valanda teko kariaut, bet nesamone iki vakaro tempti, iszytu ausis.

Bet tai kaip gerai, kad va per 2 metus nėra buvę slogos.
Nors aš visus tuos "įrankius" buvau nusipirkus dar prieš gimimą, čia kaip ir įėjo į tą "būtiną" kūdikio kraitelį. Ir džiaugiuosi, nes dažniausiai slogos prasideda naktį, kai nenulėksi į vaistinę per kelias minutes. Dabar namie visada yra daug nosinių, lašiukų, jūros vandens, siurbtukas aišku. Jau ir nemenka vaistinėlė, vien tik Aurėjos vaistų, susidarius
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 02 21, 15:13)

Physiomer siurbtuką imk. Superinis. Tokia elektrinė dėžutė
Pas maniškį trečia sloga. Jei dar suskaičiuoju tai turbūt mažai biggrin.gif ir visus kartus pasigavo nuo darželinukų viešnagės arba gimtadienių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uoga_saujoj: 21 vasario 2017 - 15:51