Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(Azazella @ 2017 02 20, 14:54)
Pas mus sepetys irgi demesio objektas, bet kadangi salia visad stovi dar idomesnis daiktas - katinu sudo lopeta, tai sepetys liko antroje vietoje. teko siuos daiktus uztverti, kad nepasiektu smile.gif

O kaip tu užtvėrei? Aš neišmastau kur jį padėt.. Stovi ant žemės, užkištas už tūliko kiek galima. Palubėn kažkur gi neužkelsi biggrin.gif

Iš esmės sutinku su tavo požiūriu dėl visų tų, kas negalima. Mes irgi stengiamės duot laisvės ir ribas nubrėžt, bei paslėpt, kas negalima. Bet tai jau tampa vis sunkiau, nes panelė keliauja su taburete ir pasiekia vis daugiau, arba prašosi užkeliama aukštyn, taip, kad visko nebepaslėpsi. Tenka aiškint, kas ir kodėl negalima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima_1: 20 vasario 2017 - 14:03
QUOTE(sima_1 @ 2017 02 20, 14:03)
O kaip tu užtvėrei? Aš neišmastau kur jį padėt.. Stovi ant žemės, užkištas už tūliko kiek galima. Palubėn kažkur gi neužkelsi  biggrin.gif

na, yra pas mus toks kampas, kur kol kas nepasiekia, bet cia laikinas sprendimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 02 20, 13:31)
Pradejau ziureti Eurovizijos atrankos irasus, Ivanauskas-Lolita visai nepatiko.

Nezinau kaip kitoms, bet man labai kliuva vedeju banalios, ispustos, nuvalkiotos frazes..nejaugi negalima tokiu renginiu vesti originaliau, naturaliau kazkaip..

Mano favoritės dvi jaunos mergičkos su labai panašiom dainom biggrin.gif viena Paula, o kitos nepamenu. Jos ir šiaip abi panašios. Bet nelaimės aišku. Antifavoritė yra Pilvelytė. Išsiųsčiau ją tik todėl, kad daugiau nebedalyvautų
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 02 20, 13:54)
Pas mus sepetys irgi demesio objektas, bet kadangi salia visad stovi dar idomesnis daiktas - katinu sudo lopeta, tai sepetys liko antroje vietoje. teko siuos daiktus uztverti, kad nepasiektu smile.gif

smile.gif maniskio traukos objektai irgi tie patys-tuliko sepetys ir katino sh..."kastuvelis"...
Atsakyti
O dievai..atsiimu beveik visus gražius žodžius apie ponaitį blink.gif gal čia jį tas gimtadienis paveikė. Neatpažįstu jau antrą dieną. Kas penkias minutes po bliovimą dėl smulkmenų blink.gif nežinau nei kaip reaguot. Ignoruoju tai dar labiau bliauna. Klausyt nesiklauso ką aiškinu. Durdomas prasideda
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 02 20, 13:53)
Mano favoritės dvi jaunos mergičkos su labai panašiom dainom biggrin.gif viena Paula, o kitos nepamenu. Jos ir šiaip abi panašios. Bet nelaimės aišku. Antifavoritė yra Pilvelytė. Išsiųsčiau ją tik todėl, kad daugiau nebedalyvautų

Dar negirdejau situ mergu. smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 02 20, 15:56)
O dievai..atsiimu beveik visus gražius žodžius apie ponaitį  blink.gif  gal čia jį tas gimtadienis paveikė. Neatpažįstu jau antrą dieną. Kas penkias minutes po bliovimą dėl smulkmenų  blink.gif  nežinau nei kaip reaguot. Ignoruoju tai dar labiau bliauna. Klausyt nesiklauso ką aiškinu. Durdomas prasideda

Maniske gana staigiai tokia va pasidare.
Dvi naujoves paeiliui gavosi, nustojo pietu miegot ir pasiuto.
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 02 20, 08:48)
Šiandien dar papliurpt noriu smile.gif
Nesidomėjau kolkas visai Eurovizija, bet paskaičiau šiandien, kad kažkokia Lolita iškrito, ir visi labai pyksta dėl to. Pažiūrėjau ją ir nesupratau blink.gif kažkas baisaus, ar aš čia jau pasenau? biggrin.gif

As eurovizija nesidomiu ir tuo labiau atranku neziuriu, bet neseniai buvau G.Ivanausko (vaidinancio Lolita) spektaklyje. Tai labai superinis aktorius. Pakerejo visa publika. Bet spektaklis
- ne koncertas. Nezinau ar ten jam vieta.

O del ribu nustatymo, tai man atrodo, kad namie per daug visko leidziu. Bet televizoriaus trankyti,telefono metyti neleidziu. Ir I svecius,kurie neturi vaiku neinam. Bijau prisidaryti gedos. I prekybos centrus veduosi. Ten kazkaip susitvarkau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semtama: 20 vasario 2017 - 18:41
Dontstop- tu actifeda duodi dar nepradejus begti nosiai?
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2017 02 20, 19:30)
As eurovizija nesidomiu ir tuo labiau atranku neziuriu, bet neseniai buvau G.Ivanausko (vaidinancio Lolita) spektaklyje. Tai labai superinis aktorius. Pakerejo visa publika. Bet spektaklis
- ne koncertas. Nezinau ar ten jam vieta.

O del ribu nustatymo, tai man atrodo, kad namie per daug visko leidziu. Bet televizoriaus  trankyti,telefono metyti  neleidziu. Ir I svecius,kurie neturi vaiku neinam. Bijau prisidaryti gedos. I prekybos centrus veduosi. Ten kazkaip susitvarkau.

Aš nieko prieš jį, kaip aktorių ar žmogų neturiu. Tiesiog šitas personažas man visai nepatiko, nei daina. Nesuprantu, kuo taip daugelis susižavėjo.

Parduotuvės yra viena mėgstamiausių mano panelės vietų, ar tai didelis PC, ar paprasta maisto parduotuvė. Tik reikia saugot labai, viską nori imti, liesti, apžiūrėti.
Atsakyti

Labas rytas  :4u:

Tik aš pasveikau, kaip pana perėmė estafetę  :oh:  Naktį pakilo t ir paleido vidurius. Šiandien vaikų bibliotekos atidarymas, teko nuvilt sūnų, arba eis vienas, arba visai neis...

Atsakyti
Dontstop - sveikatos.
Ar tik ne visa seima dabar persirgsit ...

Barboraite - kaip jum operacija ?
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 02 20, 19:24)
Aš nieko prieš jį, kaip aktorių ar žmogų neturiu. Tiesiog šitas personažas man visai nepatiko, nei daina. Nesuprantu, kuo taip daugelis susižavėjo.

Parduotuvės yra viena mėgstamiausių mano panelės vietų, ar tai didelis PC, ar paprasta maisto parduotuvė. Tik reikia saugot labai, viską nori imti, liesti, apžiūrėti.

As vakar du kartus paziurejau ta daina, visai ne gramo neuzkabino. Nesamone pasirode.

Adelija parduotuvej nieko neima (bet rytoj gal jau ims, nezinosi), ji nori begti ir stumti krepsi su ratukais arba vezima, tiesiai begti neiseina, o prilaikyt niekam neleidzia, tai dazniausiai sodinu, kad ramu butu, nepatinka, bet kuri laika pasedi, nes duodu ka nors palaikyt.

Dontstop, kai perskaiciau apie tavo sirgima, pagalvojau, ar neuzsikres ir Jogaile, nes tokie dalykai tuoj pat persiduoda.
Na, sveikit, ka darysi.
Atsakyti