QUOTE(dzeuse @ 2017 02 20, 12:28)
Suprantu, kad pabande, pavazinejo, padauze desimt dvidesimt kartu, idomu buvo, bet kai dauzo simtaji ir zvengia, ka besakytum, man cia atrodo specialiai.
Ne paties teliko tiek gaila, tiesiog toks elgesys netinkamas.
O niekur nevaziuot is namu, nes jinai taip 'eksperimentuos' ir kitur irgi nesamone, ir taip kiauras dienas namie sedim.
Turi zinot, kad televizoriu reikia ziureti, o ne dauzyti.
As irgi leidziu namie daug ka, o ko negalima, ta paslepiu, bet televizoriaus ner nei kaip paslepti, nei atitverti, todel jis yra kategorijoje - negalima.
Ir Motiejus siaip klauso to mano negalima. Bent jau kol matau, Jei zodis neveikia, imuosi fiziniu veiksmu, atitraukiu, nuvedu uz rankos i sona, pritupiu i jo lygi ir dar karta ziuredama i akis pasakau negalima. Ir esme visgi ne televizoriuje, o tame, kad as noriu, kad tam tikrose situacijose vaikas turi suprasti suaugusiojo negalima, be jokiu paaiskinimu ir islygu.
Ir todel, pvz. poliklinikoje, kur yra atviras registraturos stalelis ir Motieju labai masina islupti prinerio laidus, mano negalima ji veikia. Antraip is kur vaikui suprasti kas apskritai yra ribos. As uz vaiku laisve, negalvokit, kad esu ragana ziezula, bet laisve labai netoli anrchijos, riba labai neaiski, ir manau, kad tam ir duotas suaugusiesiems protas, kad vaikui isaiskinti kas yra gerai, o kas yra blogai. Todel televizorius pas mus grieztai NEGALIMA, yra dar kelios vietos namie tokioje kategorijoje
, a, dar vienas dalykas, kurio irgi grieztai negalima - tai musti manes, tevo ir brolio.