Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(relita @ 2017 02 20, 10:13)
Dzeuse, nelabai suprantu kaip taviškė per tą teliką važiuoja. tai kur jis stovi?  blink.gif
dėl ligų tai aš praskydus kažkokia po naujų netų. jau kelintą kartą kosčiu. o va vaikai atsilaikė 3 mėnesius.

Tiesiog pasiima masina ir varo su ja per ekrana atsistojus.
Telikas ant zemos spinteles.
Arba su delnu dauzia. I kompo ekrana irgi.

Papildyta:
QUOTE(sima_1 @ 2017 02 20, 10:24)
Bet dabar neseniai nusipirkom naują brangų (čia vyro baisus noras buvo), tai jau neleidžiam net liesti jo, nekalbu apie kitus dalykus. Kolkas klauso smile.gif

Anksciau irgi ji klausydavo, o dabar taip yra uzplauke, kad vienodai ka sakau, lenda ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 02 20, 12:33)
Anksciau irgi ji klausydavo, o dabar taip yra uzplauke, kad vienodai ka sakau, lenda ir viskas.

Pas mus taip yra su tualeto šepečiu biggrin.gif didžiausias traukos objektas vonios kambary, neklauso visai, kad neleidžiu liesti.
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 02 20, 10:43)
Pas mus taip yra su tualeto šepečiu biggrin.gif didžiausias traukos objektas vonios kambary, neklauso visai, kad neleidžiu liesti.

Geras, Adelija nera ne demesio i ji atkreipus.
Atsakyti

Dzeuse, pas tokius jautrius žmones, kurie vaikams nė įkvėpt neleidžia, į svečius nevaikštom   :hihihi:  Turiu omeny savo močiutę, rašiau anksčiau, kad ta tikisi, kad vaikai susės ant sofos ir nepajudės 2 val, visur jai vaidenasi pavojai, kad sudaužys/sulaužys ką nors   :wacko:

Namie leidžiu daužyt ką tik nori ir važiuot su mašina per kur tik nori, aišku proto ribose   :hmm:  Nėra ji kol kas sulaužius nei vieno daikto, ale tarkim savo telefono net į rankas neduočiau palaikyt, nes prieš tai buvęs nukrito, ekranėlis suskilo ir viskas, teko naują pirkt. Tai tokius labai gležnus daiktus aišku neduodu. Bet šiaip laikausi tokios nuomonės, kad daiktai tarnauja žmogui, o ne žmogus jiems   :) Jei daiktas toks brangus ir ypatingas, geriau jį nuo vaikų paslėpti, nei nuolat būt įsitempus, ar nesulaužys. Vaikai yra vaikai, jie gi nespecialiai laužo, o tyrinėja, bandinėja, jiems reikia kūrybinės laisvės ir eksperimentų    :)  Ir jie nič nieko nenutuokia apie televizorių brangumą ir trapumą, todėl būtent aiškint, kodėl negalima per jį daužyt, manau beprasmiška. Vaikas girdės tik draudimą ir savo laisvės apribojimą, prieš kurį priešinsis.

Parduotuvėje maniškė viską griebia, mėto, baisu   :D  Tai einu su ja tik įsegta į vežimėlį. Praeis šis laikotarpis, apie 4 metus   :smartass: Tada eisim apsipirkt civilizuotai, kaip visi normalūs žmonės. Į svečius matyt irgi tik tada   :hihihi:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 20 vasario 2017 - 11:59
QUOTE(dzeuse @ 2017 02 20, 12:49)
Geras, Adelija nera ne demesio i ji atkreipus.

Užteko, kad vieną kart pamatytų, ką su juo darau, ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima_1: 20 vasario 2017 - 12:06

Kažko redaguojant susudubliavo

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 20 vasario 2017 - 12:02
QUOTE(dontstop @ 2017 02 20, 10:50)
Vaikai yra vaikai, jie gi nespecialiai laužo, o tyrinėja, bandinėja, jiems reikia kūrybinės laisvės ir eksperimentų    smile.gif  Ir jie nič nieko nenutuokia apie televizorių brangumą ir trapumą, todėl būtent aiškint, kodėl negalima per jį daužyt, manau beprasmiška. Vaikas girdės tik draudimą ir savo laisvės apribojimą, prieš kurį priešinsis.</p>

Suprantu, kad pabande, pavazinejo, padauze desimt dvidesimt kartu, idomu buvo, bet kai dauzo simtaji ir zvengia, ka besakytum, man cia atrodo specialiai.
Ne paties teliko tiek gaila, tiesiog toks elgesys netinkamas.
O niekur nevaziuot is namu, nes jinai taip 'eksperimentuos' ir kitur irgi nesamone, ir taip kiauras dienas namie sedim.
Turi zinot, kad televizoriu reikia ziureti, o ne dauzyti.
Atsakyti
Pradejau ziureti Eurovizijos atrankos irasus, Ivanauskas-Lolita visai nepatiko.

Nezinau kaip kitoms, bet man labai kliuva vedeju banalios, ispustos, nuvalkiotos frazes..nejaugi negalima tokiu renginiu vesti originaliau, naturaliau kazkaip..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzeuse: 20 vasario 2017 - 13:32
QUOTE(dzeuse @ 2017 02 20, 12:28)
Suprantu, kad pabande, pavazinejo, padauze desimt dvidesimt kartu, idomu buvo, bet kai dauzo simtaji ir zvengia, ka besakytum, man cia atrodo specialiai.
Ne paties teliko tiek gaila, tiesiog toks elgesys netinkamas.
O niekur nevaziuot is namu, nes jinai taip 'eksperimentuos' ir kitur irgi nesamone, ir taip kiauras dienas namie sedim.
Turi zinot, kad televizoriu reikia ziureti, o ne dauzyti.

As irgi leidziu namie daug ka, o ko negalima, ta paslepiu, bet televizoriaus ner nei kaip paslepti, nei atitverti, todel jis yra kategorijoje - negalima.

Ir Motiejus siaip klauso to mano negalima. Bent jau kol matau, Jei zodis neveikia, imuosi fiziniu veiksmu, atitraukiu, nuvedu uz rankos i sona, pritupiu i jo lygi ir dar karta ziuredama i akis pasakau negalima. Ir esme visgi ne televizoriuje, o tame, kad as noriu, kad tam tikrose situacijose vaikas turi suprasti suaugusiojo negalima, be jokiu paaiskinimu ir islygu.
Ir todel, pvz. poliklinikoje, kur yra atviras registraturos stalelis ir Motieju labai masina islupti prinerio laidus, mano negalima ji veikia. Antraip is kur vaikui suprasti kas apskritai yra ribos. As uz vaiku laisve, negalvokit, kad esu ragana ziezula, bet laisve labai netoli anrchijos, riba labai neaiski, ir manau, kad tam ir duotas suaugusiesiems protas, kad vaikui isaiskinti kas yra gerai, o kas yra blogai. Todel televizorius pas mus grieztai NEGALIMA, yra dar kelios vietos namie tokioje kategorijoje smile.gif, a, dar vienas dalykas, kurio irgi grieztai negalima - tai musti manes, tevo ir brolio.

Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 02 20, 13:33)
Tiesiog pasiima masina ir varo su ja per ekrana atsistojus.
Telikas ant zemos spinteles.
Arba su delnu dauzia. I kompo ekrana irgi.

įsivaizdavau, kad ji su ta mašina paspirtuku pati atsisėdus per tv važiuoja biggrin.gif užtat ir klausiau kaip ji ten po teliką važinėja. biggrin.gif aš irgi neleisčiau. sutinku, kad vaikai nori daug ką išbandyt. bet pabandė ir užteks, o ne specialiai daryti. mūsų vaikai jau moka daryti tyčia. svečiuose uo labiau neleidžiu daryti ką nori, turi žinoti ribas. o ir man nepatinka svečiai, kurių vaikai nekontroliuojami.
Atsakyti
Musu Adelija nemusa, kol kas nesugalvojo dar taip.
Buvo tarpas, kai vyrui dauzdavo, bet keli kartai ir kazkaip pamirso pati.
Tai va, irgi noriu, kad zinotu, jog yra kas negalima. Tikrai nebus taip, kad viska darys kas sauna i galva, uztenka laisves kiek turi, tegu siauteja po savo zaislus.
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 02 20, 11:43)

Pas mus sepetys irgi demesio objektas, bet kadangi salia visad stovi dar idomesnis daiktas - katinu sudo lopeta, tai sepetys liko antroje vietoje. teko siuos daiktus uztverti, kad nepasiektu smile.gif
Atsakyti