Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

O iš kur pas jus tokia tradicija dovanot per visas progas? Pamenu kai buvau maža, mama mums irgi dovanodavo per Naujuosius metus, gana ilgai smile.gif

Ir aš galvoju va kur dingo dzeuse, kažkaip neramu, šiąnakt net sapnavau, kad parašė forume. Matyt kažkas rimto atsitiko, ji ne iš tų juk kur šiaip sau dingsta? unsure.gif

Pas mus tokia tradicija iš vyro šeimos  :)

Neramu ir man, ir fb ji nerašo? :unsure:​ 

Atsakyti

Dzeusei sugedo kompiuteris. Viskas ok pas ją

Atsakyti
QUOTE(Melka @ 2016 12 18, 14:46)
<p>Dzeusei sugedo kompiuteris. Viskas ok pas ją</p>

Nuraminai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2016 12 18, 13:08)
Taip, apie bananus žinau, juos laikau virtuvėj.

Na aišku vaikams smagiau gaut daug dovanų, tikiu bigsmile.gif mes dovanosim tik per Kalėdas, kitom progom ne. O iš kur pas jus tokia tradicija dovanot per visas progas? Pamenu kai buvau maža, mama mums irgi dovanodavo per Naujuosius metus, gana ilgai smile.gif

Ir aš galvoju va kur dingo dzeuse, kažkaip neramu, šiąnakt net sapnavau, kad parašė forume. Matyt kažkas rimto atsitiko, ji ne iš tų juk kur šiaip sau dingsta? unsure.gif

turiu žinių, kad pas ją kompas sugedo, o telefonu ji nusijungia.
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2016 12 18, 16:06)
turiu žinių, kad pas ją kompas sugedo, o telefonu ji nusijungia.

Ir mane jau informavo, kad kompas sugedo ir nežinia, kada pataisys
Atsakyti

Labas rytas  :4u:

Na ačiūD, kad pas Dzeusę viskas gerai  :)

Mes vakar važiavom į medelyną, parsivežėm eglę  :newyear: . Šiandien puošim  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 12 19, 08:06)
<p>Labas rytas  4u.gif</p>
<p>Na ačiūD, kad pas Dzeusę viskas gerai  smile.gif</p>
<p> </p>
<p>Mes vakar važiavom į medelyną, parsivežėm eglę  newyear.gif . Šiandien puošim  smile.gif​ </p>

Labas rytas,
Vakar irgi jau norėjau rašyt, kad jei Dzeusė nesijungia, vadinasi, problema greičiausiai kompe. Lauksim grįžtančios smile.gif
Vakar pamaliavojau truputį:
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Aguončikas @ 2016 12 19, 08:27)
Labas rytas,
Vakar irgi jau norėjau rašyt, kad jei Dzeusė nesijungia, vadinasi, problema greičiausiai kompe. Lauksim grįžtančios smile.gif
Vakar pamaliavojau truputį:

Aguončikai, kaip gražu bigsmile.gif thumbup.gif čia patys tiek suvalgysit, ar dovanoms?
Atsakyti

Wow, Aguončikai, aš be žado  :good:

Vis pamirštu paklausti, kaip sekasi su megztiniu?  :)​ 

Atsakyti
dontstop, primink dar sykį, kokius jūs vaistus nuo slogos vartojat, kur iš kart dingsta? Pažįstamai pasakojau, ir nebepamenu pavadinimo
Atsakyti

dontstop, primink dar sykį, kokius jūs vaistus nuo slogos vartojat, kur iš kart dingsta? Pažįstamai pasakojau, ir nebepamenu pavadinimo

Actifed, dabar jau ir Actifed Junior nupirkom  :4u:

Tik noriu dar patikslint, kad dingsta iškart, nes suduodu dieną prieš prasidedant slogai, t y kai naktį girdžiu, kad pradeda šnopuot, bet dar realiai netenka nė karto nosies pūst. Bet ir prasidėjus slogai jie be abejo padės  :)  Klinikose mum sakė, kad tai patys veiksmingiausi vaistasi nuo slogos. Tiesą, turėjo omeny Actifed originalią versiją, ne Junior, nežinau, ar ji silpnesnė ar ne  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 12 19, 09:47)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71303459" data-time="1482129178">
<div>
<p>dontstop, primink dar sykį, kokius jūs vaistus nuo slogos vartojat, kur iš kart dingsta? Pažįstamai pasakojau, ir nebepamenu pavadinimo</p>
</div>
</blockquote>
<p>Actifed, dabar jau ir Actifed Junior nupirkom  4u.gif</p>
<p>Tik noriu dar patikslint, kad dingsta iškart, nes suduodu dieną prieš prasidedant slogai, t y kai naktį girdžiu, kad pradeda šnopuot, bet dar realiai netenka nė karto nosies pūst. Bet ir prasidėjus slogai jie be abejo padės  smile.gif  Klinikose mum sakė, kad tai patys veiksmingiausi vaistasi nuo slogos. Tiesą, turėjo omeny Actifed originalią versiją, ne Junior, nežinau, ar ji silpnesnė ar ne  smile.gif​ </p>

Dėkuj. O tu suduodi tik vieną kart, ar dar kuris laikas vartoja? Kokia jo dozuotė?
Atsakyti