Labas rytas
Va iš kompo normaliai leidžia cituot
QUOTE(mimimimimimimi @ 2017 02 19, 18:49)
Man sitas labai skanus:
Tarta
Galima det tik obuolius ir uogiene bet kokia
Ilgiau daromas nei tie biskvitiniai, bet jei trapia tesla megstat tai superinis jis.
Na čia toks jau iš sudėtingesnių, mano galva, bet ačiū už receptą
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 02 19, 20:55)
Antradienį laukia dar vienas neatsičiūchinimas
gal tada paaiškės..jei priims, kažkodėl labiausiai bijosiu mamai ir sesei pasakyt. Apsiverks tikrai
Kaip įdomu šitos istorijos atomazga, laukiu, kaip serialo kokio
QUOTE(semtama @ 2017 02 19, 21:06)
Mano viena drauge irgi tik prasidejus slogai duoda actifeda. Galvoju ir as dabar isbandysiu si metoda. Gal pasiteisins...
Nes dabar jei sloga nestipri tai praeina be komplikaciju,bet jei stipri - tai baigiasi ausu skausmais.
Išbandžiau iš aš tą Actifedą praeitą kartą, kai slogavo. Tiesą sakant nesuveikė, taip, kaip
dontstop, bet gal nepataikiau suduot laiku, nežinau.. Sloga buvo ir labai stipri, maniškei ji kažkaip momentaliai prasideda, čia žiūrėk sveika, čia jau bėga...
Tą "pradžią" sunku pagaut. Tai kažkaip nežinau, bijau didesnės žalos, ir nebedaviau daugiau.
QUOTE(IruteB @ 2017 02 19, 22:04)
Vyrui gręsia netekt vidurinio piršto (jis iškart matėsi, kad labiausiai sužalotas (buvo užsilenkęs į viršų iškart po traumos)... Aišku, kojos pirštas, tai ne rankos - vaikščiot ir gyvent ir be jo galima, bet geriau neprireiktų tos operacijos... Šiandien daktaras klausė jo, ar žmona nepagimdė ir ar labai namo nori
Jei ne tas pirštas, gal ir išleistų, o dabar ryt lygtais vėl perrišinės koją (šiaip kas antrą dieną žiūrėjo), tai gal kažkas aiškės...
Kad tik viskas išsispręstų ir kuo geriau
aišku, būna ir rimtesnių traumų gyvenime, bet vistiek gaila, jei teks šalint pirštą
Papildyta:
QUOTE(Kate25 @ 2017 02 20, 06:02)
Del to keitimosi ir oziu, 2 metai pats tas taip vadinamas "terrible 2's", va tau ir atsakymas. Nebus lengvi sie metai, rodys musu vaikiai savo oziukus:)
Va ir aš esu girdėjus apie tuos "terrible 2's", su nerimu laukiu
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2017 02 20, 08:07)
Greičiausiai nėra optinės apgaulės, taip ir žiūrimės
Vyras 183 cm. Man dar ir metų nieks neduoda daug, alkoholio iki šiol parduot nenori
Rudenį pirkau dovanų, tai pardavėja ilgai asmens tapatybės kortelę studijavo, sakė niekad tiek nebūtų davus.
O dar didesnis bajeris buvo, kai rudenį su abiem vaikais lauke vaikščiojau ir babulė užkalbino. Paklausė atsargiai, ar aš sesuo šitiems vaikams ar mama
Kai pasakiau, kad mama, tai paklausė kelerių gi berniuką gimdžiau
Sakė maximum ant 19 atrodžiau jai
Man taip pat būna, alkoholio neparduoda, močiutės gatvėj klausia, ar čia mamytė tokia
Beje, smagios foto jūsų kelionės
kaip sveikata tavo? Stebiuosi, kad tiek visko nuveikei bloguodama, aš būčiau paslika gulėjus ir dzin man visos kelionės būtų.
Prisidžiaugiau, kad leidžia cituot, ant galo jau nebe.. Durdomas kažkoks tas SM.
Aš apsirgau, sloguoju ir gerklę skauda. Laiko klausimas, kada Aurėja dabar perims estafetę..
Reikia kažkaip nušliaužt iki pardės ir griūsiu į lovą.