Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(dontstop @ 2017 02 20, 07:07)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Azazella" data-cid="71452322" data-time="1487533346">
<div>
<p>tai gal tavo vyras aukstas? Arba toj foto kazkokia optine apgaule vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>Greičiausiai nėra optinės apgaulės, taip ir žiūrimės  hihihi.gif Vyras 183 cm. Man dar ir metų nieks neduoda daug, alkoholio iki šiol parduot nenori  hihihi.gif  Rudenį pirkau dovanų, tai pardavėja ilgai asmens tapatybės kortelę studijavo, sakė niekad tiek nebūtų davus.</p>
<p> </p>
<p>O dar didesnis bajeris buvo, kai rudenį su abiem vaikais lauke vaikščiojau ir babulė  užkalbino. Paklausė atsargiai, ar aš sesuo šitiems vaikams ar mama  hihihi.gif Kai pasakiau, kad mama, tai paklausė kelerių gi berniuką gimdžiau  laugh.gif Sakė maximum ant 19 atrodžiau jai  laugh.gif​ </p>

Taigi labai smagu, kad jauniau atrodai smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Va iš kompo normaliai leidžia cituot
QUOTE(mimimimimimimi @ 2017 02 19, 18:49)
Man sitas labai skanus: Tarta
Galima det tik obuolius ir uogiene bet kokia  mirksiukas.gif
Ilgiau daromas nei tie biskvitiniai, bet jei trapia tesla megstat tai superinis jis.

Na čia toks jau iš sudėtingesnių, mano galva, bet ačiū už receptą 4u.gif

QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 02 19, 20:55)
Antradienį laukia dar vienas neatsičiūchinimas biggrin.gif gal tada paaiškės..jei priims, kažkodėl labiausiai bijosiu mamai ir sesei pasakyt. Apsiverks tikrai  unsure.gif

Kaip įdomu šitos istorijos atomazga, laukiu, kaip serialo kokio biggrin.gif

QUOTE(semtama @ 2017 02 19, 21:06)
Mano viena drauge irgi tik prasidejus slogai duoda actifeda. Galvoju ir as dabar isbandysiu si metoda. Gal pasiteisins...
Nes dabar jei sloga nestipri tai praeina be komplikaciju,bet jei stipri - tai baigiasi ausu skausmais.

Išbandžiau iš aš tą Actifedą praeitą kartą, kai slogavo. Tiesą sakant nesuveikė, taip, kaip dontstop, bet gal nepataikiau suduot laiku, nežinau.. Sloga buvo ir labai stipri, maniškei ji kažkaip momentaliai prasideda, čia žiūrėk sveika, čia jau bėga... unsure.gif Tą "pradžią" sunku pagaut. Tai kažkaip nežinau, bijau didesnės žalos, ir nebedaviau daugiau.

QUOTE(IruteB @ 2017 02 19, 22:04)
Vyrui gręsia netekt vidurinio piršto (jis iškart matėsi, kad labiausiai sužalotas (buvo užsilenkęs į viršų iškart po traumos)... Aišku, kojos pirštas, tai ne rankos - vaikščiot ir gyvent ir be jo galima, bet geriau neprireiktų tos operacijos... Šiandien daktaras klausė jo, ar žmona nepagimdė ir ar labai namo nori biggrin.gif Jei ne tas pirštas, gal ir išleistų, o dabar ryt lygtais vėl perrišinės koją (šiaip kas antrą dieną žiūrėjo), tai gal kažkas aiškės...

Kad tik viskas išsispręstų ir kuo geriau 4u.gif aišku, būna ir rimtesnių traumų gyvenime, bet vistiek gaila, jei teks šalint pirštą unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Kate25 @ 2017 02 20, 06:02)
Del to keitimosi ir oziu, 2 metai pats tas taip vadinamas "terrible 2's", va tau ir atsakymas. Nebus lengvi sie metai, rodys musu vaikiai savo oziukus:)

Va ir aš esu girdėjus apie tuos "terrible 2's", su nerimu laukiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2017 02 20, 08:07)
Greičiausiai nėra optinės apgaulės, taip ir žiūrimės  hihihi.gif Vyras 183 cm. Man dar ir metų nieks neduoda daug, alkoholio iki šiol parduot nenori  hihihi.gif  Rudenį pirkau dovanų, tai pardavėja ilgai asmens tapatybės kortelę studijavo, sakė niekad tiek nebūtų davus.
O dar didesnis bajeris buvo, kai rudenį su abiem vaikais lauke vaikščiojau ir babulė  užkalbino. Paklausė atsargiai, ar aš sesuo šitiems vaikams ar mama  hihihi.gif Kai pasakiau, kad mama, tai paklausė kelerių gi berniuką gimdžiau  laugh.gif Sakė maximum ant 19 atrodžiau jai  laugh.gif

Man taip pat būna, alkoholio neparduoda, močiutės gatvėj klausia, ar čia mamytė tokia mastau.gif biggrin.gif

Beje, smagios foto jūsų kelionės 4u.gif kaip sveikata tavo? Stebiuosi, kad tiek visko nuveikei bloguodama, aš būčiau paslika gulėjus ir dzin man visos kelionės būtų.

Prisidžiaugiau, kad leidžia cituot, ant galo jau nebe.. Durdomas kažkoks tas SM.

Aš apsirgau, sloguoju ir gerklę skauda. Laiko klausimas, kada Aurėja dabar perims estafetę.. unsure.gif Reikia kažkaip nušliaužt iki pardės ir griūsiu į lovą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima_1: 20 vasario 2017 - 08:44
QUOTE(dontstop @ 2017 02 20, 07:07)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Azazella" data-cid="71452322" data-time="1487533346">
<div>
<p>tai gal tavo vyras aukstas? Arba toj foto kazkokia optine apgaule vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>Greičiausiai nėra optinės apgaulės, taip ir žiūrimės  hihihi.gif Vyras 183 cm. Man dar ir metų nieks neduoda daug, alkoholio iki šiol parduot nenori  hihihi.gif  Rudenį pirkau dovanų, tai pardavėja ilgai asmens tapatybės kortelę studijavo, sakė niekad tiek nebūtų davus.</p>
<p> </p>
<p>O dar didesnis bajeris buvo, kai rudenį su abiem vaikais lauke vaikščiojau ir babulė  užkalbino. Paklausė atsargiai, ar aš sesuo šitiems vaikams ar mama  hihihi.gif Kai pasakiau, kad mama, tai paklausė kelerių gi berniuką gimdžiau  laugh.gif Sakė maximum ant 19 atrodžiau jai  laugh.gif </p>

Hehe pas mane būdavo tos pačios 'bėdos'. Dabar senokai neperkui nei alkoholio nei cigarečių, tai ir nebėra tokių situacijų. Tik gatvėj esu girdėjusi irgi babules 'kokia jauna pagimdė'.. bet joms jaučiu visos jaunos kai pačios senokos biggrin.gif aš per kelis metus gerokai pasiraukšlėjau, tai jau nebe tokia jauna biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien dar papliurpt noriu smile.gif
Nesidomėjau kolkas visai Eurovizija, bet paskaičiau šiandien, kad kažkokia Lolita iškrito, ir visi labai pyksta dėl to. Pažiūrėjau ją ir nesupratau blink.gif kažkas baisaus, ar aš čia jau pasenau? biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Dontstop, kokia smagi kelione. Bet tu ir atlaikei bloguodama.
Mes sergam. Mano teti vakar pagulde i ligonine su vienos puses plauciu uzdegimu.
As su vaikais sirguliuojam. Dukrai sloga, pakosti. Man nosis uzsikisus, nekenciu to jausmo kai net normaliai kalbet neina. O maziui jauciu bus gerkle ir nakti nosis uzsikiso, vesiu pas gyd.
Uoga, laukiam rytojaus
Atsakyti

Taigi labai smagu, kad jauniau atrodai smile.gif

Tai babytėm neprimatančiom ir atrodau jauna, kitus tikriausiai žemas ūgis ir sportinis/paaugliškas apsirengimo stilius klaidina  :D  Veidrodis kitaip rodo  :D  Bet šiaip jo, smagu  :)

Aš apsirgau, sloguoju ir gerklę skauda. Laiko klausimas, kada Aurėja dabar perims estafetę.. unsure.gifReikia kažkaip nušliaužt iki pardės ir griūsiu į lovą.

Sveik  :4u:  Dažnokai sergat, gal pavasariop apmažės ligos  :4u:  Aš jau taisausi  :)  Kelionę atlaikiau, nes retai pas mus tokia proga ir kitas kartas labai negreit bus...Ir šiaip sunkus periodas prasideda, norėjosi nors kiek atsipūst prieš jį. Tai būčiau ir leisgyvė visur varius  :lol:  O ir šiaip aš sirgt nemėgstu ir nemoku  :)

Dėl actifedo greičiausiai nepagavai pačios pradžios. Man pavykdavo suduot dar iki pirmo snarglio, kai tik išgirsdavau žindant šnopuojantį kvėpavimą  :hmm:

Mes sergam. Mano teti vakar pagulde i ligonine su vienos puses plauciu uzdegimu.
As su vaikais sirguliuojam. Dukrai sloga, pakosti. Man nosis uzsikisus, nekenciu to jausmo kai net normaliai kalbet neina. O maziui jauciu bus gerkle ir nakti nosis uzsikiso, vesiu pas gyd.

Ojezau, sveikit visi  :4u:

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 02 20, 10:21)
Sveik  4u.gif  Dažnokai sergat, gal pavasariop apmažės ligos  4u.gif  

Dėl actifedo greičiausiai nepagavai pačios pradžios. Man pavykdavo suduot dar iki pirmo snarglio, kai tik išgirsdavau žindant šnopuojantį kvėpavimą  hmm.gif

Taip, niekad tiek nesirgau, kaip šitu "darželiniu" periodu. Laukiu pavasario, kaip išganymo, gal apmažės tų ligų.

Greičiausiai nepagavau, bet kaip ir minėjau, pas ją labai greit ta sloga prasideda. Vienas įtartinas kliurktelėjimas ir jau po kelių valandų sloga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima_1: 20 vasario 2017 - 09:50
QUOTE(sima_1 @ 2017 02 20, 09:47)
Taip, niekad tiek nesirgau, kaip šitu "darželiniu" periodu. Laukiu pavasario, kaip išganymo, gal apmažės tų ligų.

Greičiausiai nepagavau, bet kaip ir minėjau, pas ją labai greit ta sloga prasideda. Vienas įtartinas kliurktelėjimas ir jau po kelių valandų sloga.

Oi, ir pas mus tas pats, serga istisai, uzvakar vel snarglys zalias prasidejo, ne is niekur, ne i darzeli nereik eiti. Bet cia turbut imunitetas nulinis likes, praejusi men du kursus antibu sugere, ai zo, as pavasario irgi labai laukiu, gal baigsis tos ligos, cia dar tas darbas ant nosies, nezinau kaip reiks viska derinti jei sveikas bus, o jei sirgs nuolat tai is viso nebezinau kaip bus, biuletenio negalesiu kuri laika imti, teks kazkaip suktis.
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 02 20, 11:20)
Oi, ir pas mus tas pats, serga istisai, uzvakar vel snarglys zalias prasidejo, ne is niekur, ne i darzeli nereik eiti. Bet cia turbut imunitetas nulinis likes, praejusi men du kursus antibu sugere, ai zo, as pavasario irgi labai laukiu, gal baigsis tos ligos, cia dar tas darbas ant nosies, nezinau kaip reiks viska derinti jei sveikas bus, o jei sirgs nuolat tai is viso nebezinau kaip bus, biuletenio negalesiu kuri laika imti, teks kazkaip suktis.

Tavo mama gal padės ligų atveju? Mes deja nieko čia neturim, suksimės dviese su vyru.
Atsakyti
Prizymejau, ka pakomentuot, aha..ne vieno.. bash.gif
Suprantu, kad buna laikini 'remontai', bet SM tai virsune, daugiau nei metus tvarko, nesutvarko..

Dontstop, kad man ir klausimu net nekyla, kodel negalima vaziuot su masina per telika. biggrin.gif
Tam yra grindys, palanges, sofa, stalas..
O kaip tu paskui Jogailei paaiskini, kad negalima sveciuos teliko delnu dauzyt ar su masina vaziuot, arba prekybos centruos, kur pilna zemai pridetu televizoriu buna?

Pas mus svetainej lempa jautri kazkokia, per ta junginejima simta kartu i diena, pastoviai perdega lemputes. Kaip mane jau uzkniso, nu lenda ir viskas, sakyk jai kiek nori..

Sima, Relita, kaip daznai prie jusu ligos kimba. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(sima_1 @ 2017 02 20, 07:48)
Nesidomėjau kolkas visai Eurovizija, bet paskaičiau šiandien, kad kažkokia Lolita iškrito, ir visi labai pyksta dėl to. Pažiūrėjau ją ir nesupratau blink.gif kažkas baisaus, ar aš čia jau pasenau? biggrin.gif

Sakes, priminei, ne vienos atrankos dar nemaciau, apsileidau siais metais.

Papildyta:
Dontstop, nukelei mane su nuotraukomis i gimtuosius krastus. smile.gif
Mokykla buvo netoli Ziemos sodo, tai per biologijos pamokas pastoviai i ji eidavom, po mokyklos baigimo, kuri laika i ta puse jau ne ziuret negalejom visi. biggrin.gif
Atsakyti
Dzeuse, nelabai suprantu kaip taviškė per tą teliką važiuoja. tai kur jis stovi? blink.gif
dėl ligų tai aš praskydus kažkokia po naujų netų. jau kelintą kartą kosčiu. o va vaikai atsilaikė 3 mėnesius.
Atsakyti
Mes turėjom seną teliką, tai nebuvo gaila, jis stiprus, tvirtas, neapvirs, nesusiraižys, leisdavom Aurėjai jį liesti, čiupinėti, net lipdukus klijuodavo ant jo biggrin.gif Bet dabar neseniai nusipirkom naują brangų (čia vyro baisus noras buvo), tai jau neleidžiam net liesti jo, nekalbu apie kitus dalykus. Kolkas klauso smile.gif
Atsakyti