Perverčiau apie ką plepėjot...
IruteB, labai užjaučiu dėl susiklosčiusios situacijos Tokia nelaimė, o dar ir pačiu netinkamiausiu laiku Nesijaudink, tau negalima, ir jau tikrai netvarkyk namų. Tadas su Kostu jau dideli, tegu jie sutvarko, kaip gali. Gerai, kad šalia yra artimieji. Vyrui kuo greičiau taisytis Laikau kumščius, kad visus pirštus pavyktų išsaugoti
Semtamama, pas mus buvo (yra?) dažnai besikartojantys ausų uždegimai. Nuo gegužės iki rugsėjo kartojosi 3 kartus. Jei įdomu, parašysiu viską smulkiau, ką darom
Dėl puodo - pas mane mažiausiai su puodu bendraujantis vaikas: nė karto ant jo nebuvo padariusi, nė karto ant jo net nebuvo sėdėjusi Nenori ir viskas. Aš nepergyvenu, tuoj daržan, ten išmokins
Daržan einam nuo kovo 6 d, jei nesusirgs.
Uoga_saujoj, sveikinu su gyvenimo pirkiniu Nustebinai, kad vyras savo malonumui, tiesiog "pasitikrinimui" praeina darbo pokalbius, dar ir skaipu, tikriausiai svetima kalba Man pokalbiai dėl darbo yra kažkokia tokia nemaloni procedūra, po kurios reikai daug laiko atsigaut, grįžt į vėžes, tikiuosi patirti jų kuo mažiau Stiprių nervų vyras O dar sakai širdininkas, jaudintis negalima
Dzeuse, pas maniškę sulyg 2 metais ar kiek anksčiau prasidėjo "aš pati" periodas. Visko nori daryti pati ir šita frazė mėgstamiausia. Nori pampersą keistis pati, apsirengti. Aišku neišeina, nervuojasi...Bet šiaip nepasakyčiau, kad kaprizų, ožių daug. Man susidaro įspūdis, kad tu griežta mama Aš atlaidesnė žymiai. Kodėl negalima mašina važinėtis per televizorių Aš viską leidžiu. Kai ką tenka visgi darytis per prievartą su ašarom. Kai buvom Palangoj, sugalvojo mano pana, kad papo nori lauke. Žviegė tol, kol nenulūžo mašinoje bevažiuojant namo, daugiau nei pusvaladį tikrai. Mano mama buvo pakraupusi
Su papu pas mus kaip ir anksčiau: milijoną kartų nuo ryto iki vakaro, nuo vakaro iki ryto...