Tik va irgi pasireikškia dažnai "nenorai". Pats sudėtingiausias, tai vakarinis rengimasis miegot. Ji sumasto, kad einam miegot, tai tiesiu taikymu į lovą ir varo, kaip stovi. Turiu per jėgą neštis į vonią vakariniam tualetui, kuris vyksta per žviegimus. Aš jau kartais bijau, ką kaimynai pagalvos..
Tik va irgi pasireikškia dažnai "nenorai". Pats sudėtingiausias, tai vakarinis rengimasis miegot. Ji sumasto, kad einam miegot, tai tiesiu taikymu į lovą ir varo, kaip stovi. Turiu per jėgą neštis į vonią vakariniam tualetui, kuris vyksta per žviegimus. Aš jau kartais bijau, ką kaimynai pagalvos..
Maniskis irgi ozys baisiausias, bet jei ko nori, tai labai greit pasirodo moka paklusti. Siandien taip juokiausi, uzismane jis filmuku paziureti, o pries tai buvo namievisus imanomus zaislus is visu pakalmpiu ant sofos suneses. Sakau, jei nori filmuku, turi susideti zaislus, nes ner kur atsisesti ir kitaip filmuku nebus. Reikejo matyti kokiu greiciu jis lakste ir ziaslus per visas dezes kaisiojo
Mano irgi verkia kai nesigauna, tuoj susinervina.
O va palygint neturiu su kuom, aplinkoj ne vieno panasaus amziaus. Idomu man, kokia Adelia butu tarp kitu vaiku.
Is vis yra kazkoks amziaus tarpas, kai su vaikais buna lengva?
O va palygint neturiu su kuom, aplinkoj ne vieno panasaus amziaus. Idomu man, kokia Adelia butu tarp kitu vaiku.
Is vis yra kazkoks amziaus tarpas, kai su vaikais buna lengva?
Yra yra, tikrai, nepergyventk, nebus taip sunku amzinai. Tik pas kiekviena vaika skirtingas tas amzius.
Eina sau uzuojauta mamai
Ten ir vyrui užuojauta. Nes jam tenka mamos psichus atlaikyt. Jau rašiau kada čia ir apie kitą jų vaiką, tai košmaras irgi. Gal iš jos ir prisimokė. Mušasi belekaip abu. O vakar išvis jie ten abu davė džiazų. Kaip nemalonu tėvams. Net susiėdė garsiai tarpusavyje. Bet mama kažkokių straipsnių prisiskaičius, praktiškai niekaip nebaudžia jų (ne apie fizines bausmes kalbu). Tipo nueina kažkur atokiau ir gražiai kažką paaiškina ir nueina alia žaist. Vaikas nesupranta net kad blogai padarė. Neveikia jos ta sistema nei pro kur
Man sitas labai skanus: Tarta
Galima det tik obuolius ir uogiene bet kokia
Ilgiau daromas nei tie biskvitiniai, bet jei trapia tesla megstat tai superinis jis.
Sveikos
Neseniai grįžom penketą dienelių pabuvoję pajūry
Puikios atostogos buvo, nuostabios Nors visas dienas sirgau, pagavau kažkokį virusą ale roto silpną versiją, temperatūros turėjau ir tebeturiu ir į wc laksčiau , bet kiek pavyko, tiek papramogavom. Į Kretingos žiemos sodą važiavom, į Palangos Stintų šventę, į Klaipėdos Šviesos festivalį net du kartus: su vaikais ir dviese su vyru, Klaipėdoj vienam PC buvo ale juodasis penktadienis, išpardavimai, tai apsišopinau gerai, su vyru 2 kartus išėjom "į pasimatymą", vieną kartą į 2 kavines važiavom, antrą kartą nusipirkom chačapurių ir kt armėniškos virtuvės skanėstų ir prie jūros važiavom piknikaut, paskui į festivalį, labai daug laiko praleidom dviese kartu Mama beje paskutinę akimirką pasiėmė laisvas dienas visose savo 3se darbovietėse. Taigi ilsėjausi ir nuo buitinių rūpesčių, ir nuo vaikų, nes jie neatlipo nuo močiutės Na o dar prisimezgiau iki valiai per tas dienas ir 2 knygas perskaičiau, skubėjau, nes iš vietinės bibliotekos buvo paimtos, negalėjau su savim jų vežtis Kaunan
Išsiskyrimas su močiute buvo sunkus, vos į mašiną vaikus sukišom, grįžus pana visur močiutės ieškojo
Na tai štai trumpa suvestinė, įkelsiu ir kelias nuotraukas
Kretingos žiemos sodas. Kadangi fotografavimo bilieto nepirkau, paslapčia nupaparacinau telefonu ką pavyko
Klaipėda. Pirmą kartą pagalvojau, koks gražus mano gimtasis miestas Nuotraukos neperteikia net dešimtadalio grožio
Palanga. Per vėlai atvažiavom, minios labai tirštos buvo, su vaikais nepatogu aišku, bet linksma, man tokios visokios mugės, renginiai po atviru dangum labai patinka Vaikų nėjo išvest nuo jūros
ant tilto buvo taip tiršta, kad net nekišom nosies
pietum pana reikalavo kebabo, bet tiko ir namie suteptas sumuštinis
prigauta nusikaltimo vietoje: be sijono, užtat su planšete
Faina kaip, idealu butu, jei nesirgtum
Toj foto, kur visi keturi, vyras kaip su trim vaikais atrodo, tu tokia mazute