Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(Aguončikas @ 2017 02 18, 09:57)
Na, tai laikyk dar, laikyk. Beje, ar pati gimdyt turėtum, ar CP? Nepamenu kažkaip. O vyras, žinoma, kad ir su gipsu, bet juk ne visiškai neįgalus, ir pasupt galės, ir pakalbint, ir su kitais vaikais užsiimt, vis lengviau. Kada planuoja jį išleist?

Laikau... Reiktų namus normaliai susitvarkyt, o ne tik vidurį apstumdyt, bet bijau daug lankstytis, kad netektų važiuot (paruošiamieji jau senokai kankina, tik kad nepastoviai)... Kątik vonią ir wc prašveičiau, nes jau baisu buvo, o daugiau tik blynų vakarienei iškepsiu ir daugiau nieko neplanuoju daryt...

Man CP bus, bet Klaipėdoj, jei nėra komplikacijų nei mamai, nei vaikui kažkokių bėdų, po 3d išleidžia, o po savaitės eini siūlus išsitraukt į savo polikliniką...

Dėl išleidimo dar neaišku, nes tik šiandien baigia antibiotikus jam leist ir ryt-poryt spręs, ar nupjaut 1-2-3 labiausiai sužalotus pirštus...

Relita, data nepaskirta. Jei neprasidės anksčiau, kovo 3d (39sav) turiu prisistatyt ligoninėj, kur spręsim dėl datos...
Atsakyti
QUOTE(IruteB @ 2017 02 18, 19:17)
Laikau... Reiktų namus normaliai susitvarkyt, o ne tik vidurį apstumdyt, bet bijau daug lankstytis, kad netektų važiuot (paruošiamieji jau senokai kankina, tik kad nepastoviai)... Kątik vonią ir wc prašveičiau, nes jau baisu buvo, o daugiau tik blynų vakarienei iškepsiu ir daugiau nieko neplanuoju daryt...

Man CP bus, bet Klaipėdoj, jei nėra komplikacijų nei mamai, nei vaikui kažkokių bėdų, po 3d išleidžia, o po savaitės eini siūlus išsitraukt į savo polikliniką...

Dėl išleidimo dar neaišku, nes tik šiandien baigia antibiotikus jam leist ir ryt-poryt spręs, ar nupjaut 1-2-3 labiausiai sužalotus pirštus...

Relita, data nepaskirta. Jei neprasidės anksčiau, kovo 3d (39sav) turiu prisistatyt ligoninėj, kur spręsim dėl datos...

nesuk galvos dėl tvarkos, nelįsk į tuos kampus. užteks vidurio švaraus.
o dėl mb taip rimta... blink.gif čia jis darbe taip susižalojo? gal kokia draudimo išmoka priklauso?

mes sirguliuojam. dukra kelinta diena sloga, pakosti, man ir sloga gerklė kabinas, mažiui nieko, bet tempa 38,2. o duodasi kaip pašėlęs.
Atsakyti
Idomu, ar matot pasikeitimus vaiku charakteriuose, kai 2m.?

Adelia pradejo keistis pries antraji gimtadieni, vis dazniau oziu, noriu-nenoriu, o dabar is vis faze, viska atvirksciai daryti, simta kartu reikia kartoti, kad nevaziuotu pvz. su masina per telika, nejunginetu sviesu visuos kambariuos, nedauzytu pribegus su delnu per kompa. Ir ka nesakytum- zvengia.
Lauke tas pats, tai eina prie supynes, tai uz sekundes jau i nameli, uz kitos sekundes vel prie supynes..
Jezaukiekreikiakantrybes...... wacko.gif
Papildyta:

Kate, ar dar cia uzeini? Kaip begyvenat jus?
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 02 18, 17:34)

Adelia pradejo keistis pries antraji gimtadieni, vis dazniau oziu, noriu-nenoriu, o dabar is vis faze, viska atvirksciai daryti, simta kartu reikia kartoti, kad nevaziuotu pvz. su masina per telika, nejunginetu sviesu visuos kambariuos, nedauzytu pribegus su delnu per kompa. Ir ka nesakytum- zvengia.
Lauke tas pats, tai eina prie supynes, tai uz sekundes jau i nameli, uz kitos sekundes vel prie supynes..
Jezaukiekreikiakantrybes......  wacko.gif

pas mus ir panašiai, didžiausi ožiai kai reikia pižamą apsivilkt, ir šiaip jei užsispyrė ko, tai neperkalbėsi, kol pats nesusivoks, kad elgiasi negerai. gali aiškint, prašyt, negirdi jis nieko, eina daro savo, arba stovi susiraukęs, kol persigalvoja pats doh.gif
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2017 02 18, 14:36)
Panasu I uzsitesusia(ne iki galo isgydyta) sloga. Ypac jei tai ne vienkartinis atvejis.  blink.gif

savaite laiko nebuvo jokios slogos, buvo sveikiausias vaikas
Papildyta:
QUOTE(IruteB @ 2017 02 18, 17:17)

Netgi taip ... rimta. Bet gal neprireiks, tikekites 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dzeuse @ 2017 02 18, 17:34)

Jezaukiekreikiakantrybes......  wacko.gif
Papildyta:

Kate, ar dar cia uzeini? Kaip begyvenat jus?

Ozys dideliausias pasidares, vos kas ne pagal ji, rekia baisiausiai, neina nuramint, man jau toks jausmas, kad jis visa diena nieko nedaro tik bliauna. Jau galvoju, kad gal ir noriu darban tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Wirruna @ 2017 02 18, 17:38)
pas mus ir panašiai, didžiausi ožiai kai reikia pižamą apsivilkt, ir šiaip jei užsispyrė ko, tai neperkalbėsi, kol pats nesusivoks, kad elgiasi negerai. gali aiškint, prašyt, negirdi jis nieko, eina daro savo, arba stovi susiraukęs, kol persigalvoja pats doh.gif

Kaip tu susitvarkai, man galva nenesa, paziuriu i saviski ir pagalvoju, o jei dabar dar savaitinis kudikis ant ranku prie tokio reksnio, kapiec, neisivaizduoju biggrin.gif
Atsakyti
Tai matyt, toks raidos etapas ar kas cia jiems, Adelija visai sunkiai sukalbama pasidare irgi bliauna del bet kokio s...
Jeigu anksciau kartais uzeidavo, tai dabar tiesiog per savaite eme ir nesamones daryt pradejo..
Paslepiau masina, stovejo prie spintos zyze zyze, atidaviau, iskart tekina prie teliko ir per ji vaziuot...... Paemiau vel, nebegaus.
Dar pietu nemiega, diena tesiasi amzinybe..

Papildyta:
QUOTE(Azazella @ 2017 02 18, 17:09)
Kaip tu susitvarkai, man galva nenesa, paziuriu i saviski ir pagalvoju, o jei dabar dar savaitinis kudikis ant ranku prie tokio reksnio, kapiec, neisivaizduoju biggrin.gif

Neisivaizduoju as kaip zmones susitvarko su keliais mazais vaikais, o leliukas tai is vis..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzeuse: 18 vasario 2017 - 18:24
QUOTE(Azazella @ 2017 02 18, 18:09)

kol trise esam viskas tvarkoj biggrin.gif , bet jei vyresnėlė šalia ar vyras, tai prasideda visi mandrumai, ožių rodymas. kai jau užnervina mažiaus cypavimas, vyrą ir dukrą išvarau į antrą aukštą ir tada vėl įsivyrauja ramybė lotuliukas.gif
Atsakyti
Tarp maniskiu 1metai7men skirtumas. Jau kai yra tie vaikai tai tiesiog neturi galimybes "nesusitvarkyti". Atsiranda kazkokia rutina ir tiek. Buna su dviem ir lengviau nei su vienu. Tarkim siandien as antram aukste gal pusvalandi ramiai skaiciau knyga,o dukros pirmam aukste kazka ramiai zaide. smile.gif
Ir siaip vis dazniau kartu uzsiduksta. rolleyes.gif

Mano drauge paauginusi pirmus su - uzsinorejo pagranduko. Kai gime tas pagrandukas, po metu pagailo jai kad jis vienas auga,nuobodu jam. Del to susiplanavo ir ketvirta. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(relita @ 2017 02 18, 17:31)
nesuk galvos dėl tvarkos, nelįsk į tuos kampus. užteks vidurio švaraus.
o dėl mb taip rimta...  blink.gif čia jis darbe taip susižalojo? gal kokia draudimo išmoka priklauso?

mes sirguliuojam. dukra kelinta diena sloga, pakosti, man ir sloga gerklė kabinas, mažiui nieko, bet tempa 38,2. o duodasi kaip pašėlęs.

Mano tėvų miške su tėčiu ir broliais malkas žiemai ruošė, paskutinius krovė į priekabą ir namo būtų važiavę... Prieš pusvalandį MB man buvo skambinęs, ar mašiną patraukiau, kad malkas į kiemą parvežtų... Krito nedidelis rąstas ant kojos ir sutraiškė pirštus...

Po to mano brolis paskambino, kad mašiną ruoščiau, padėjo MB įlipt į traktorių ir važiavo taip skubėdamas, kad pusę malkų išmėtė (tėtis su kitais broliais iš paskos surinko)... Į Tauragę irgi lėkėm greitai ir šaltoj mašinoj, kad mažiau kraujuotų, tai MB skausmą pajuto tik netoli ligoninės (50km) - sakau, gal šokas tik tada praėjo...

Neapsidraudęs jis, bet ką dabar - išgyvensim smile.gif

Jums sveikatos!

Žinau, kad negerai darau, bet pagąsdinu vaikus, kad ir aš išvažiuosiu į ligoninę, jei man nepadės tvarkytis ir neklausys... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2017 02 18, 21:01)
Tarp maniskiu 1metai7men skirtumas. Jau kai yra tie vaikai tai tiesiog neturi galimybes "nesusitvarkyti". Atsiranda kazkokia rutina ir tiek. Buna su dviem ir lengviau nei su vienu. Tarkim siandien as antram aukste gal pusvalandi ramiai skaiciau knyga,o dukros pirmam aukste kazka ramiai zaide.  smile.gif 
Ir siaip vis dazniau kartu uzsiduksta.  rolleyes.gif

Mano drauge paauginusi pirmus su - uzsinorejo pagranduko. Kai gime tas pagrandukas, po metu pagailo jai kad jis vienas auga,nuobodu jam. Del to susiplanavo ir ketvirta.  biggrin.gif

nu jo... aš taip nenorėčiau, bet valio kas nori ir gali.
maniškis irgi ožys. ir spiegia jei ko nori, pešasi su sese, būtinai visko reikia, ką ji pasiima, visur jis turi dalyvaut. nenori rengtis, nenori keist sauskelniu. bet pastebėjau, kad kartais suveikia ignoravimas. apsisuku ir nueinu. parėkia ir kažką susiranda veikt.
Atsakyti
QUOTE(relita @ 2017 02 18, 18:34)
bet pastebėjau, kad kartais suveikia ignoravimas. apsisuku ir nueinu. parėkia ir kažką susiranda veikt.

Buna ir as taip darau, kai grynai del nieko koncerta padaro, nekreipiu demesio ir nutyla, ne visada, bet kartais veikia.

Dar toki dalyka pastebiu, ji tik mane lietuviskai kalbant girdi, tai kaip pamegdzioja viska, intonacija, klausimus-atsakymus, jos kalboj atpazistu save, nes visas zodynas, issireiskimai tik is manes.
Atsakyti
Maniškis kiek daugiau ožių pradėjo rodyti po gimtadienio, ypač garsiai susiverkia kai kažkas nesigauna. Bet šiaip lyginant su draugų vaikais jis auksinis kolkas. Grįžom ką tik iš žaidimų kambario, tai eilinį kartą negaliu juo atsidžiaugti. Ramiai tyliai pažaidė, palakstė. Nereikėjo jokių vaikų. O va vienas etatinis bendraamžis kaip visad pasirodė visu gražumu. Pvz. prieina prie kokio vaiko ir tvoja su kažkuo per galvą, paskui pats griūna ant žemės ir klykia blink.gif motina net pas psichologą ėjo. Kominis ten variantas. Kai pagalvoji baisu, 'gauni' tokį vaiką ir daryk ką nori
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uoga_saujoj: 18 vasario 2017 - 21:36