Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(semtama @ 2017 02 18, 11:25)
Dar nemazai laiko iki geguzes. Dar gal ir nuimsi. Greit tokie dalykai pasikeicia. smile.gif
Maniske po Velyku eis. Tai jau basutes darzeliui nupirkau  smile.gif

Ka duodat vaikams nuo kosulio?
Pas mus vienai panelei sloga komplikavosi I ausu izdegima, kitai - I kosuli.  unsure.gif

Ziurint koks kosulys. Jei sausas duodu Herbisland, jei atsikosejimui, kau jau patampa slapias - Brontex. Tik brontex nakciai geriau nedavineti.
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 02 18, 11:31)
Ziurint koks kosulys. Jei sausas duodu Herbisland, jei atsikosejimui, kau jau patampa slapias - Brontex. Tik brontex nakciai geriau nedavineti.

Aisku 4u.gif Maniskei atsikosejimui labiau reikia. Duodu dabar ACC. Ar tik ju poveikis nepanasus su Brontex? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2017 02 18, 12:25)
Dar nemazai laiko iki geguzes. Dar gal ir nuimsi. Greit tokie dalykai pasikeicia. smile.gif
Maniske po Velyku eis. Tai jau basutes darzeliui nupirkau  smile.gif

Ka duodat vaikams nuo kosulio?
Pas mus vienai panelei sloga komplikavosi I ausu izdegima, kitai - I kosuli.  unsure.gif

Neišaugs basučių? smile.gif
Nuo kosulio - atsikosijimui turiu Umckalor ir Fluditec, dar tepalas eukalipto
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 02 18, 12:33)
Neišaugs basučių? smile.gif
Nuo kosulio - atsikosijimui turiu Umckalor ir Fluditec, dar tepalas eukalipto

Tikiuosi ne, didokos dar. Nors garantuoti negaliu. smile.gif

O vaistineje ta tepala pirkai? Kaip ji naudoti? Padejo?
Gal ir as ismeginciau...
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2017 02 18, 13:43)
Tikiuosi ne, didokos dar.  Nors garantuoti negaliu.  smile.gif

O vaistineje ta tepala pirkai? Kaip ji naudoti? Padejo?
Gal ir as ismeginciau...

Taip, vaistinėje, jei konkrečiai - Hustagil. Tepti padukus, krūtinę, nugarytę du kartus. Aš abu kartus prieš miegus tepiau. Man šitas tepalas bei minėti vaistai pagelbėjo iškart, jau po dienos "gražiai" atkosėjo.
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 02 18, 12:51)
Taip, vaistinėje, jei konkrečiai - Hustagil. Tepti padukus, krūtinę, nugarytę du kartus. Aš abu kartus prieš miegus tepiau. Man šitas tepalas bei minėti vaistai pagelbėjo iškart, jau po dienos "gražiai" atkosėjo.

Isbandysiu ir as. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2017 02 18, 13:54)
Isbandysiu ir as. Aciu  4u.gif

Sveikit 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

mano Bernius dienos metu ir per pokaitį būna be pampio, važiuojant kur nors dedu pampį, kad man ramiau būtų, nors jau išmoko pasiprašyt ir pakentėt truputį, jei reikia, o naktį vis dar su prisisiotu pampiu pabunda ax.gif

sveikatos sergantiems 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Wirruna @ 2017 02 18, 13:13)
sveikos 4u.gif

mano Bernius dienos metu ir per pokaitį būna be pampio, važiuojant kur nors dedu pampį, kad man ramiau būtų, nors jau išmoko pasiprašyt ir pakentėt truputį, jei reikia, o naktį vis dar su prisisiotu pampiu pabunda ax.gif

sveikatos sergantiems 4u.gif

kaip auga mažoji?
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 02 18, 13:37)
kaip auga mažoji?

gerai, daug miega, ganėtinai rami, tik ryte mėgsta anksti atsikelt pabendraut, o kai jau visa šeimyna prabunda, ji eina toliau miegot biggrin.gif . dar mažius atsisakė su tėčiu miegot, tai dabar miegu aš su abiem vaikais, tik tiek kad labai broliukas myli sesutę ir nepavyduliauja kol kas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2017 02 18, 11:38)
Aisku  4u.gif  Maniskei atsikosejimui labiau reikia. Duodu dabar ACC. Ar tik ju poveikis nepanasus su Brontex?  unsure.gif

taip, panašus.

Mano vaikui vakar vakare iš niekur pradėjo žali snargliai bėgti, ir tokiais dideliais kiekiais. . . niekad nesu mačius tokios slogos pradžios, gal kas turit minčių?
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 02 18, 13:48)

Mano vaikui vakar vakare iš  niekur pradėjo žali snargliai bėgti, ir tokiais dideliais kiekiais. . . niekad nesu mačius tokios slogos pradžios, gal kas turit minčių?

Panasu I uzsitesusia(ne iki galo isgydyta) sloga. Ypac jei tai ne vienkartinis atvejis. blink.gif
Atsakyti