Sveikos, papusryčiavom, pakartosiu kavos gėrimà ir kibsiu į gaminimà.
Kaip ten su tais tortais, ar jau išsiaiškinot, kuri gavot? Paskui įdėsiu į čia kokiã nuorodà
Maniškis dienà prašosi 99,9 %, daro tiek ant puodo, tiek ant klozeto, nakčiai dėl savo ramybės pampį dedu - pvz, šiànakt arba paryčiais pridarė, bet beveik visada prašosi. Jam tas pampis nakčiai netrukdo, o mane apsaugo nuo naktinio patalynės keitimo. Aš daugiau bėdos turiu su jo nenoru kramtyt, maistas jam turi būt tyrelės be gabaliukù konsistencijos, kitaip žiaukčioja, atvemia. Bet jei kanda pats kokį mandarinà, sausainį, tuomet viskas OK, bet jei košė ar sriuba, nekramto visiškai, arba bando nuryt ir žiaukčioja, vemia, arba spjauna lauk.
QUOTE(IruteB @ 2017 02 18, 09:50)
Man jau pilnos 37sav suėjo, bet noriu vyro namie sulaukt... Kad ir su gipsu bei ramentais, daug pagalbos nebus, bet bent būtų su kuo pasikalbėt, o ir leliuką parsivežus galėtų lovoj gulint pakalbint... Po savaitgalio aiškės, kokios prognozės, nes kol kas daktaras dėl vieno piršto labiausiai abejoja...
Na, tai laikyk dar, laikyk. Beje, ar pati gimdyt turėtum, ar CP? Nepamenu kažkaip. O vyras, žinoma, kad ir su gipsu, bet juk ne visiškai neįgalus, ir pasupt galės, ir pakalbint, ir su kitais vaikais užsiimt, vis lengviau. Kada planuoja jį išleist?