Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 02 17, 19:55)
Nežinau ar reiktų sveikint ar užuojautas siųst biggrin.gif bet taip, jau pervedėm užstatą. Aišku dar galim apsigalvot iki balandžio 1 biggrin.gif

As jau pries pora dienu pasveikinau,tai nesikartosiu rolleyes.gif

Sianakt pirma nakti maze migdysiu be pamperso. Tai neaisku ar neteks nakti keltis keisti paklodes tongue.gif
Atsakyti
maniškis net nežiūri į puodo pusę, o jei pasėdi biskį tai nieko nedaro. ar yra dar pilnai pampersinių vaikų?
Atsakyti
QUOTE(relita @ 2017 02 17, 23:14)
maniškis net nežiūri į puodo pusę, o jei pasėdi biskį tai nieko nedaro. ar yra dar pilnai pampersinių vaikų?

Dar nei puodas, nei klozetas nedomina...

Uoga saujoj sveikinu! Šampo bent įkalėt ta proga? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Aguončikas @ 2017 02 17, 22:29)
Parasyk, ko mazdaug nori, sokoladinio ar ne, grietineles ar jogurto, o gal sviestinis ar koks karamelinis pertepimas, na, gal kažkokius produktus reikia suvartot. Pvz, aš ryt planuoju apelsininį morkù prancūziukà, antras - kapučino torčiukas ir desertinį varškės sūrį su želės gabaliukais, nes reikia sunaudot maskarponę, varškę, atšildytas uogas, nepanaudotà užmerktà želatinà ir grietinėlę smile.gif

Sveikinu. Man ten patiktù. Nebent užknistù važinėjimas. Bet atpirktù ramybė, nuošalumas, gamta... smile.gif

Net nežinau... gal jogurtinį, gal grietinėlės rolleyes.gif . Turiu maskarponės nedidelį indelį, bet torčiukui bus mažai 150 g.
Atsakyti
Rutast, vyna plempiam nuo vakar biggrin.gif atėjo šiandien draugelis. Tai pasirodo jo tėtis dirba aplinkos apsaugoj, pažįsta visus dėl tų saugomų teritorijų. Dar teta jo architektė sakė pakonsultuos. Žodžiu kažkaip pagerėjo ant dūšios
Atsakyti
QUOTE(relita @ 2017 02 17, 21:30)
Tai nieko, jei nesudetinga ir man tiks  tongue.gif bet zinutese nerodo, kad yra  unsure.gif

Uoga, sveikinu  4u.gif

Tau nerodo žinutėse gal dėl to kad aguončikas man o ne tau siuntė biggrin.gif aš prašiau to bokalo torto recepto smile.gif

QUOTE(relita @ 2017 02 17, 22:14)

Yra yra. Prieš kokiį mėnesį buvo užsidegęs vis sisiot į puoduką ir ant toleto. Nori nenori vistiek bėga sėda išspaudžia lašą ir ploja pats sau. O dabar vėl nebenori išvis sėsti. Ir nespaudžiu nestresuoju
Atsakyti

yra, mes tame tarpe. ant puodo pasedi, be dideliu oziu, bet padaro viena karta is desimties, ir tai, mano supratimu, netycia.

QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 02 17, 23:18)
Rutast, vyna plempiam nuo vakar biggrin.gif atėjo šiandien draugelis. Tai pasirodo jo tėtis dirba aplinkos apsaugoj, pažįsta visus dėl tų saugomų teritorijų. Dar teta jo architektė sakė pakonsultuos. Žodžiu kažkaip pagerėjo ant dūšios

Tai ir atsipalaiduok ir nebesiprogramuok i minusus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(relita @ 2017 02 17, 23:14)

Tai man atrodo visi čia pampersiniai dar, išskyrus Semtamos mažylę, tik vieni daugiau ant puodo pasėdi, kiti mažiau.
Mano daro ant puoduko visada, kai pasodinu, bet dar nedrysčiau be pampio laikyt, nes sysioja daug, gaila man baldų ax.gif
Atsakyti

Yra yra smile.gif Sėdasi ir ant puoduko, ir ant klozeto, bet padaro ne visada - gyvent be pampio dar neplanuojam smile.gif

Uoga, sveikinu! smile.gif

Man jau pilnos 37sav suėjo, bet noriu vyro namie sulaukt... Kad ir su gipsu bei ramentais, daug pagalbos nebus, bet bent būtų su kuo pasikalbėt, o ir leliuką parsivežus galėtų lovoj gulint pakalbint... Po savaitgalio aiškės, kokios prognozės, nes kol kas daktaras dėl vieno piršto labiausiai abejoja...
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 02 18, 08:37)
Tai man atrodo visi čia pampersiniai dar, išskyrus Semtamos mažylę, tik vieni daugiau ant puodo pasėdi, kiti mažiau.
Mano daro ant puoduko visada, kai pasodinu, bet dar nedrysčiau be pampio laikyt, nes sysioja daug, gaila man baldų ax.gif

Tai,kad ir Aguončikas jau seniai pampį nuėmė. Tik nežinau kaip naktį migdo. ax.gif

O man teko 4val keltis keisti patalynę. Nžn ar ateinančią naktį vėl pamperso nedėsiu...
Papildyta:
QUOTE(IruteB @ 2017 02 18, 08:50)

Man jau pilnos 37sav suėjo, bet noriu vyro namie sulaukt... Kad ir su gipsu bei ramentais, daug pagalbos nebus, bet bent būtų su kuo pasikalbėt, o ir leliuką parsivežus galėtų lovoj gulint pakalbint... Po savaitgalio aiškės, kokios prognozės, nes kol kas daktaras dėl vieno piršto labiausiai abejoja...

Sveikatos vyrui 4u.gif Kad kuo greičiau paleistų 4u.gif žinoma, kad smagiau, kai visi namie smile.gif
Atsakyti
Sveikos, papusryčiavom, pakartosiu kavos gėrimà ir kibsiu į gaminimà.
Kaip ten su tais tortais, ar jau išsiaiškinot, kuri gavot? Paskui įdėsiu į čia kokiã nuorodà smile.gif
Maniškis dienà prašosi 99,9 %, daro tiek ant puodo, tiek ant klozeto, nakčiai dėl savo ramybės pampį dedu - pvz, šiànakt arba paryčiais pridarė, bet beveik visada prašosi. Jam tas pampis nakčiai netrukdo, o mane apsaugo nuo naktinio patalynės keitimo. Aš daugiau bėdos turiu su jo nenoru kramtyt, maistas jam turi būt tyrelės be gabaliukù konsistencijos, kitaip žiaukčioja, atvemia. Bet jei kanda pats kokį mandarinà, sausainį, tuomet viskas OK, bet jei košė ar sriuba, nekramto visiškai, arba bando nuryt ir žiaukčioja, vemia, arba spjauna lauk.
QUOTE(IruteB @ 2017 02 18, 09:50)

Na, tai laikyk dar, laikyk. Beje, ar pati gimdyt turėtum, ar CP? Nepamenu kažkaip. O vyras, žinoma, kad ir su gipsu, bet juk ne visiškai neįgalus, ir pasupt galės, ir pakalbint, ir su kitais vaikais užsiimt, vis lengviau. Kada planuoja jį išleist?
Atsakyti
QUOTE(IruteB @ 2017 02 18, 10:50)

o tau cp data jau paskirta? linkiu, kad vyrą greičiau išleistų. 4u.gif

atrodė, kad yra nemažai sausinukų beveik draugaujančių si puodu. maniškis eis į darželį nuo gegužės 2 d, tai kažin dar reiks vest su pampersu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(relita @ 2017 02 18, 10:43)

atrodė, kad yra nemažai sausinukų beveik draugaujančių si puodu. maniškis eis į darželį nuo gegužės 2 d, tai kažin dar reiks vest su pampersu  unsure.gif

Dar nemazai laiko iki geguzes. Dar gal ir nuimsi. Greit tokie dalykai pasikeicia. smile.gif
Maniske po Velyku eis. Tai jau basutes darzeliui nupirkau smile.gif

Ka duodat vaikams nuo kosulio?
Pas mus vienai panelei sloga komplikavosi I ausu izdegima, kitai - I kosuli. unsure.gif
Atsakyti