Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Uoga saujoj - aisku pirkit, jei tik sirdis to nori. Cia tik sklypas. Nera ko del jo naktim nemiegoti. Kas gi tokio jei nepavyks sis pirkinys... Pinigai? Tai ne tas dalykas kuri reiketu saugoti.
Papildyta:
QUOTE(Azazella @ 2017 02 17, 09:30)
Tikrai taip, visad galima parduoti jei nepatinka, mes per paskutinius 6 metus tris kartus butus  keitem, nes vis nepatiko smile.gif Tik kad kraustytis labai uzknisa. Vyras kartais ir dabarpaburbuliuoja, kad gal reiktu ko kito dairytis, tai as jau dabar kategoriskai pries kazkur judeti bent trejus metus, o paskui bus matyt, kodel ir ne smile.gif

As irgi su tokiu poziuriu gyvenu. Aisku,uzknisa kraustytis,bet persikraustai ir pamirsti. Pavasarejant jau ir mes ziurinejames namuko kokio noretume. Po kokiu penkiu metu gal isigysim,gal ne. Mane is vis gasdina tokie nesikeiciantys dalykai: bustas,darbas,netgi zinojimas,kad daugiau nebeturesiu vaiku.

Aguoncikai -tikrai koks pavasarinis skanestas bigsmile.gif
Atsakyti
realiai tai kažkaip ne dėl pinigų nervas. Bet ir pinigais pas mus nelyja, ilgai taupom, daug ko atsisakom. 18 val atvažiuoja agentas. Dar yra laiko persigalvot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 02 17, 18:22)
realiai tai kažkaip ne dėl pinigų nervas. Bet ir pinigais pas mus nelyja, ilgai taupom, daug ko atsisakom. 18 val atvažiuoja agentas. Dar yra laiko persigalvot biggrin.gif

Toks vaizdas, kad nori persigalvot smile.gif pagalvok, ar matai ten savo namus.

Aguoncikai, nu koks fainas tortas - velykinis. Bet kaip tu nervuoji mane su kepiniais biggrin.gif arteja dienos, tai valgau ir galvoju ka veliau valgysiu.
Mes tradiciskai - su dukra tingini darysim.

Merginos, kas skraidor, gal zinot ar galima i ryanair rankini bagaza detis simtalapi?
Atsakyti
QUOTE(relita @ 2017 02 17, 16:49)
Toks vaizdas, kad nori persigalvot smile.gif pagalvok, ar matai ten savo namus.

Aguoncikai, nu koks fainas tortas - velykinis. Bet kaip tu nervuoji mane su kepiniais  biggrin.gif arteja dienos, tai valgau ir galvoju ka veliau valgysiu.

Merginos, kas skraidor, gal zinot ar galima i ryanair rankini bagaza detis simtalapi?

Matau matau biggrin.gif bet daug ir kitko matau biggrin.gif iki namų dar toli ten. Čia bus kitas etapas apsispręst vėliau, ar statom ar parduodam paauginę kainą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uoga_saujoj: 17 vasario 2017 - 17:05
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 02 17, 17:22)

Ar jau sveikint su pirkiniu?
Papildyta:
QUOTE(relita @ 2017 02 17, 17:49)

Aguoncikai, nu koks fainas tortas - velykinis. Bet kaip tu nervuoji mane su kepiniais  biggrin.gif arteja dienos, tai valgau ir galvoju ka veliau valgysiu.

Aha, ir mane, Aguončikai, nervuoji su tais gražiais skanėstais, bet gerąja prasme biggrin.gif . ir pati kažką šeimai skanaus iškepu desertui.
Gal kokio nesudėtingo torčiuko receptą turi?
Atsakyti
Tortas neturi nei lašo dažù, viskas natūralu, biskvitas su špinatais, pertepimas su mėlynėm, skonis patiko, tikrai dar kepsiu.
Relita, ano torto receptà siunčiau, ar gavai?
Dėl šimtalapio nežinau, bet kodėl turėtù neleist?
Kuri klausėt nesudėtingo torto recepto, patikslinkit kriterijus - skonis, ingredientai ir kas yra "nesudėtinga" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguončikas @ 2017 02 17, 19:48)
Tortas neturi nei lašo dažù, viskas natūralu, biskvitas su špinatais, pertepimas su mėlynėm, skonis patiko, tikrai dar kepsiu.
Relita, ano torto receptà siunčiau, ar gavai?
Dėl šimtalapio nežinau, bet kodėl turėtù neleist?
Kuri klausėt nesudėtingo torto recepto, patikslinkit kriterijus - skonis, ingredientai ir kas yra "nesudėtinga" smile.gif

Aš aš klausiau smile.gif Gamyba nesudėtinga, na, ir sudėtis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rutast @ 2017 02 17, 18:08)
Ar jau sveikint su pirkiniu?
Papildyta:

Aha, ir mane, Aguončikai, nervuoji su tais gražiais skanėstais, bet gerąja prasme biggrin.gif . ir pati kažką šeimai skanaus iškepu desertui.
Gal kokio nesudėtingo torčiuko receptą turi?

Nežinau ar reiktų sveikint ar užuojautas siųst biggrin.gif bet taip, jau pervedėm užstatą. Aišku dar galim apsigalvot iki balandžio 1 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 02 17, 19:55)
Nežinau ar reiktų sveikint ar užuojautas siųst biggrin.gif bet taip, jau pervedėm užstatą. Aišku dar galim apsigalvot iki balandžio 1 biggrin.gif

sveikinimai su pirkiniu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutast @ 2017 02 17, 20:21)

Parasyk, ko mazdaug nori, sokoladinio ar ne, grietineles ar jogurto, o gal sviestinis ar koks karamelinis pertepimas, na, gal kažkokius produktus reikia suvartot. Pvz, aš ryt planuoju apelsininį morkù prancūziukà, antras - kapučino torčiukas ir desertinį varškės sūrį su želės gabaliukais, nes reikia sunaudot maskarponę, varškę, atšildytas uogas, nepanaudotà užmerktà želatinà ir grietinėlę smile.gif
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 02 17, 20:55)

Sveikinu. Man ten patiktù. Nebent užknistù važinėjimas. Bet atpirktù ramybė, nuošalumas, gamta... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutast @ 2017 02 17, 21:21)

Tai nieko, jei nesudetinga ir man tiks tongue.gif bet zinutese nerodo, kad yra unsure.gif

Uoga, sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Ačiū visoms 4u.gif tikiuosi neužsitraukėm bėdos. Reik optimistiškai žiūrėt
Atsakyti